| Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг | |
|
+4~Kattu Ninzie rS.19 ♥ ~Rossita 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Пет Юли 01, 2011 9:39 pm | |
| Джъстин Бийбър може и да има милиони фенки, но единственото момиче, което той би искал да е лудо до него - гаджето му Селена Гомез, призна, че си пада по друг. Сладката брюнетка не крие, че много харесва звездата от фентъзито "Трансформърс" Шая Лебоф и пусна в интернет клипче от неочакваната си среща с него.
"Приятелите ми ме изиграха - казаха ми, че трябва да се срещна с няколко мои почитатели, а вместо това ме заведоха в съблекалнята на Шая Лебоф", разказала Селена Гомез. Въпреки че самата тя е звезда, певицата страшно се притеснила, когато нахълтала в стаята му и едва успяла да промълви: "Извинявайте за безпокойството", преди да избяга засрамена.
Шая Лебоф обаче я догонил, за да се запознае с нея и двамата позирали пред обективите. "Благодаря ти, че си толкова мила с мен, ти наистина си сладур", заявил ухиленият актьор. "Възхищавам ти се", признала изчервената Селена и се върнала в собствената си съблекалня, където заявила на приятелите си: "Ужасни сте, използвахте феновете ми за примамка! Боже, толкова е хубав и сладък! Много ме е срам, сега той ще си помисли, че съм луда".
Според познати на Селена Гомез, Джъстин Бийбър никак не останал възхитен от реакцията на гаджето си към Шая Лебоф. "За всички е ясно, че той ревнува. Толкова е свикнал с обожанието на фенките си, че и през ум не му минава, че някой може да го засенчи", обобщил авер на тийнейджъра. |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Пет Юли 01, 2011 9:46 pm | |
| Ако наистина е вярно - Джъстин не бива да се държи така, защото всички знаят, че Селена си пада по Шая от много време насам. (: | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Пет Юли 01, 2011 10:26 pm | |
| Тази нивина си беше очаквана след като всички видяхме видеото! Наистина не бива да се държи така Бийбъра .. | |
|
| |
Ninzie Маниак
Warn : ( : нищоо случайнуу .. ~{} Брой мнения : 537 Reputation : 0 Join date : 29.06.2011 Age : 23 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Пет Юли 01, 2011 11:55 pm | |
| То се знаеше,че Бийбър ще почне да ревнува. | |
|
| |
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Съб Юли 02, 2011 12:01 am | |
| Все едно сега Селена да започне да ревнува от Джъстин,защото той си пада по Риана. Това са поредните простотии. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Съб Юли 02, 2011 12:03 am | |
| Според мен, ако обичаше или поне беше по-влюбена в Шая нямаше да излиза с Джъстин. До сега да го е зарязала и да ходи с Шая. Ама не е. Не виждам повод да се "притеснява" толкова. :) |
|
| |
Mishoy Редовен
Warn : Брой мнения : 153 Reputation : 0 Join date : 05.03.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Съб Юли 02, 2011 4:35 am | |
| Тоя скапан Бобар мн ме дразни !! Той не е за нея !! Тя е зряла, а не като него бебешки гъз !! | |
|
| |
Mishoy Редовен
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Съб Юли 02, 2011 4:38 am | |
| С този ми харесаха като двойка между другото !! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Съб Юли 02, 2011 1:23 pm | |
| Ясно беше, че такъв слух ще изскочи. Но не вярвам Джъстин да е толкова тъп. Не е като да се срещнали нарочно я и не е като да не е известно от кога Селена си пада по Шая. | |
|
| |
Mishoy Редовен
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Съб Юли 02, 2011 1:45 pm | |
| Ама майка и май мн искаше да се запознае с него !! Как и посочи да се върне ! | |
|
| |
Martyt0 Напредващ
Warn : Брой мнения : 102 Reputation : 4 Join date : 23.06.2011
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Нед Юли 03, 2011 8:58 pm | |
| - miss_selena_ написа:
- Все едно сега Селена да започне да ревнува от Джъстин,защото той си пада по Риана.
Това са поредните простотии. Дам! Подкрепям това мнение! | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг Пон Юли 04, 2011 4:15 pm | |
| Еми Селена си има право да харесва звезди, не само Джъстин. Тя харесва Шая като актьор, не че ще тръгне да изневерява на Джъстин.. Ама да, беше ясно, че ще тръгне такъв слух, след тва клипче. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг | |
| |
|
| |
| Джъстин Бийбър бесен, Селена си пада по друг | |
|