| Селена е известна, защото... | |
|
+7Kat3t0 ♥ rS.19 ♥ catherine♥ ...LlilzZz... Bella Thorne ♥ `Melody LightOne 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Селена е известна, защото... Нед Юни 26, 2011 10:47 pm | |
| Поради какво е известна Селена? Принципно става известна от Магьосниците, но там тя играе комедийна роля, но така и не известна като комик. До колко тя е известна поради кариерата си – с филмите и песните си или с личния си живот – шума около Ник и Тейлър, раздялата с Деми и сега тя е гаджето на Бийбър? | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Нед Юни 26, 2011 11:24 pm | |
| Аз лично, мисля че тя стана известна с песните си и с всички филми в, които е участвала. С годините тя е надграждала опита си и т.н. А гаджетата...Аз дори не знаех, че е имала връзка с Ник и Тейлър, но не мисля че те я направиха известна още по-малко Джъстин. | |
|
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Пон Юни 27, 2011 12:07 am | |
| И аз съм на мнение, че Селена известна заради творчеството си. Не мисля, че връзката й с някого я прави известна. Тогава защо песните й са толкова харесвани, а албумите купувани? Ами именно, защото на хората им харесва. Тя става известна с тях, а не с Ник, Тейлър или пък Джъстин. | |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Пон Юни 27, 2011 12:28 am | |
| Категорично отказвам това, че е известна заради личния си живот и приятелите си.Така звучи сякаш тя е някой заради този с когото ходи.Мисля, че е главно с филмите и музиката.Все пак Сел си е невероятна и в музикалния си бизнес - и в актьорския. Както казахте, защо иначе филмите са толкова харесвани - а албумите купувани?Но никога не съм се замисляла, че въпреки, че играе комедийна роля не е прочута с нея, а сега ми се струва леко странно. | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Пон Юни 27, 2011 12:53 am | |
| Ами на този въпрос не може да се отговори с едно изречение(и знам,че целта е точно това ).Мисля,че всички сме единодушни за това,че е известна с творчеството си.Много просто-едно момиче се явява на кастинг и я приемат в комедийно шоу по телевизия,гледана от деца и тийнейджъри.Те го харесват,медиите разбират за това и постепенно започват да дават информация и интервюта в списанията с участниците от предаването,естествено най-много с главната героиня.И така продуцентите от Дисни виждат,че Селена е талантлива и печаливша пионка,предлагат и да започне музикална кариера и оттам се започва-фотосесии,турнета,клипове,интервюта и по този начин нейното име постепенно се прочува,междувременно се снима и в други проекти,създава собствена модна линия,напоследък влезе и в ролята на водеща и така. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Пон Юни 27, 2011 1:20 am | |
| Според мен гаджетата й нямат нищо общо с известността й! Таланта си е талант и с това тя стана известна .. според мен песните са главната причина, макар и филмите да й повлияха .. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Пон Юни 27, 2011 1:56 am | |
| И аз съм далеч от мисълта, че се е прочула покрай някое от гаджетата си. Най-малко пък Джъстин - тя още преди това си беше доста известна.Според мен се е прочула с таланта си, както казаха и преди мен. Освен това Селена притежава огромен магнетизъм. Достатъчно е да видиш сладката й усмивка и да се "влюбиш". | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Пон Юни 27, 2011 11:34 pm | |
| - Цитат :
- Ами на този въпрос не може да се отговори с едно изречение(и знам,че целта е точно това laugh )
Ако търсех теми с по едно изречение - изобо нямаше да ги правя.Да, тя има известност заради труда си. Актьорството стартира всичко, но като че ли това премина в миманса. Прави музика постоянно, което съответно по-често е в обективите от филмите. Шумът, който се създаде около "враждата" й с Майли, после Ник и Деми, смятам, че е повлияло също доста върху това Селена да бъде забелязана. Талантът си го има, но понякога не само това е достатъчно за известността. Сега тя постоянно, дори и в български медии е представяна като гаджето на Джъстин, което малко или много я поставя в друга светлина. Не знам още доколко това как ще се отрази. От една страна е добре, че е гадже с известен, което винаги ще привлича вниамнието върху нея и то предимно положителното внимание, което може само да ни радва. Но пък от друга страна, не тя е водещата. Което за мен донякъде си е дразнещо, щото пича само си гледа кефа да пее, докато Селена си скъсва задника над хиляда проекта. Несправедливо го виждам аз. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Martyt0 Напредващ
Warn : Брой мнения : 102 Reputation : 4 Join date : 23.06.2011
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Вто Юни 28, 2011 2:38 am | |
| Аз мисля че песента й Естествен и Магьосниците я направиха известна... | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Вто Юни 28, 2011 3:13 am | |
| Селена стана известна с актьорската си игра и албумите. На кратко тя стана известна благодарение на таланта си в актьорската игра и благодарение на албумите (в които в песните гласа й е тотално обработен, демек няма кой знае какъв талант за певица, но това е друга тема). Селена не стана известна, благодарение на гаджетата си и връзките си. Тя не се прочу като 'Гаджето на Ник Джонас' или 'Приятелката на Тейлър Лаутнър'. Тя се прочу като 'Актрисата и певица Селена Гомез', мисля че това казва всичко.. | |
|
| |
емили Нов
Warn : Брой мнения : 7 Reputation : -3 Join date : 07.06.2011
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Вто Юни 28, 2011 4:55 pm | |
| Аз също мисля,че Селена е станала известна , защото е много талантлива !
Главни букви, пунктуация. Рос. (: | |
|
| |
okrotitelq2 Напредващ
Warn : Брой мнения : 61 Reputation : -15 Join date : 02.03.2010 Age : 32 Местожителство : плевен
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... Пет Юли 01, 2011 7:55 am | |
| - ~Ани* написа:
- Според мен тя е известна най-вече с музиката си. Това, че е била гадже с някого също и се отразява, но не чак толкова. Най-много да я забележат двама, трима човека.. Мисля така, защото Дисни го гледат по-скоро децата под и по-малко над 14 години. Може би при тях тя е известна с МОУП. Но повечето мой приятели са я чули за първи път в музиката включително и аз. Също съм съгласна с Катето. Само да й погледнеш сладката усмивка и се "влюбваш" в нея.
+1 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена е известна, защото... | |
| |
|
| |
| Селена е известна, защото... | |
|