Колко дълго ще продължи връзката с Джъстин? До края на годината?
Смятам, че връзката им ще издържи до края на тази година. Но ме съмнява, че ще успеят за следващото лято.
Могат ли да оцелеят с това медийно внимание?
Именно медийното внимание около двамата все още неопитни в такава ситуация ще им помрачи любовта. Не им го пожелавам, но не виждам как той едва на 17, а тя на 19 ще успеят да издържат на шумотевицата по-продължително време.
Брилянтен маркетингов удар ли е излизането на третия албум именно около шума с Джъстин?
За мен е брилянтно уцелен момент. Не е сигурно, че измислено точно заради връзката, защото доколкото помня новината за албума дойде в началото или края на годината, когато те тепърва започваха.
Колко помогна връзката им за славата на Селена?
Много, ама много. Те станаха най-известаната двойка на Америка и това нямаше как да не се отрази на Селена, докарвайки още по-голямо внимание върху нея. Считам, че връзката им е от полза за Селена и тя печели повече, отколкото Джъстин. Джъстин си е бетониран на върха в момента, докато Селена имаше нужда от подобно "побутване", за да е по-уверена.
Ще запомнят ли Селена просто като гаджето на Бийбър?
Определено не би ми се искало. И вярвам, че няма да стане така. Връзката им си има своето острие обаче - много зависи от това как ще се разделят, когато настъпи момента. Ако всичко бъде нормално, то Селена ще има възможността да докаже, че не е никоя сянка. Ако обаче стане скандал, то това доста би затруднило успеха й. Надявам се Джъстин да не е мухльото, за какъвто го изкарват "хейтърите", защото от неговата разумност зависи до една степен и следващата крачка на Селена към върха.