Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
Заглавие: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 12:53 pm
Изглежда по-добре от очакванята ми!На моменти Сел ми прилича на кукла .
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 1:34 pm
Видеото е много свежо и готино! Аз лично очаквах нещо различно, но това е по-добро от очакванията ми!
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 4:47 pm
Клипа е доста различен от всичко, което е правила Селена, но ми харесва! Много е сладка и доста добре се е получило <3.
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 5:03 pm
ОХ! Момчето пеещо в началото е трагично!! Относно клипа има моменти от които направо ми се повръща но има и други които са върха!! Харесва ми момента със пинятата и лазарния меч, ангелската сценка е много сладка, в началото и в края Сел е страхотна!! Обаче там с онова сребърно червило и с онея отвратителни очила от 50-те направо незнам!! Е не казвам че клипчето е гадно, напротив готино е. Харесвам екстравагантните неща но има моменти, които ми идват в повече.
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 5:11 pm
Страхотен клип!Както казаха преди мен си има и своите недостатъци но като цяло много ми харесва!Обичам роклята на Сел с която се е снимала и на обложката на албума..
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 5:13 pm
|SweeT| написа:
Страхотен клип!Както казаха преди мен си има и своите недостатъци но като цяло много ми харесва!Обичам роклята на Сел с която се е снимала и на обложката на албума..
+1 =]
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 6:05 pm
Ухаааа! Бива си го!
Mishoy Редовен
Warn : Брой мнения : 153 Reputation : 0 Join date : 05.03.2011 Age : 28
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 6:35 pm
Страхотноо ее !!! Всички клипове на Сели са страхотни !
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 6:53 pm
Цитат :
_cookie_ написа: има моменти от които направо ми се повръща но има и други които са върха!!
Съгласна! Не ми харесва там където е със сивото червило,иначе като цяло клипа е доста добър.
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 8:52 pm
Изгледах видеото много внимателно и ми харесва,доста различно е!Интересно е и че има караоке и там на края е много сладко с розовата тревичка.Като цяло допада ми.
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пет Юни 24, 2011 9:46 pm
Аз съм много доволна от видеото.Когато излязоха онези снимки си мислех,че клипът ще наподобява до някъде AYWR,но се оказа,че напълно съм сгрешила.Много ми харесва клипът.Свеж,с интересен замисъл,на мен лично нищо не ми идва в повече...Смятам,че това е много голям скок от страна на Селена и е страхотно колко много се е постарала(или който е дал идеята за клипа,всъщност ) .
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Съб Юни 25, 2011 3:39 pm
Ето и песента с превод: http://vbox7.com/play:0ed1199681&r=emb
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Съб Юни 25, 2011 10:23 pm
Великолепно видео и песента е страхотна. Определено се вижда, че стилът Гага, които предполагахте изобщо не си личи, щото това видео е нещо съвсем друго. Най-много ми хареса виолетовия филтър. Беше много свеж цвят, а и ми хареса как го използваха във всяка сцена. Когато го забелязах, се зачудих ами сега със ренесансовата рокля къде ще го шибнат това виолетово, а то билио пианото. Изобщо бяха много идейни как да го вкарат и виолетовото свързваше уж хаотичните сцени, което както казах е брилянтна идея и изпълнение. Култово е как започва с Naturally и японците, като може би е повлияло пътуването до Япония. Селена изглеждаше чудесно, а на места божествено (ренесансовата рокля ). Това видео трябва да стане хит гаси!
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Нед Юни 26, 2011 3:08 am
На мен също много ми дапада клипа!! Както казаха преди мен, много по-различен е от всичко, което до сега Сел е правила, но пък в добрия смисъл!
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Нед Юни 26, 2011 5:09 pm
Клипът е добър, хареса ми. Много различен, но и грабващ окото. Във всички сцени Селена изглежда прекрасно. Различните любовни 'сцени' бяха много идейни и оригинални. Хареса ми това, че клипът започва в караоке клуб. Особено това, че се пееше Naturally.
Като цяло страхотен клип, много добре се е получил.
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Вто Юни 28, 2011 7:57 pm
Не ми е изобщо от любимите,но е горе-долу добре измислен..
Гост Гост
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Вто Юни 28, 2011 8:14 pm
Като цяло ми харесва, но като изключим там където е с бялото. Там само малко не ми харесва. Много различен някак си.. Не е в нейния стил. Но е хубав. Очаквах нещо съвсем друго. Ама съм малко разочарована, че не ги видях тия коне дето ги боядисваха и накрая ги няма. Не го казвам, защото съм им голяма "почитателка", а защото кой знае к'ва досада им е било да ги боядисват и накрая ги няма.
Savannah. Маниак
Warn : Брой мнения : 580 Reputation : 34 Join date : 23.12.2010 Age : 26
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Съб Юли 02, 2011 4:14 am
Може би само аз имам различно мнение. На мен лично не ми харесва. Прекалено .. странно ми е. Но всеки с вкуса си, right? (:
Гост Гост
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Нед Юли 03, 2011 6:54 pm
Savannah. написа:
Можеби само аз имам различно мнение. На мен лично не ми харесва. Прекалено .. странно ми е. Но всеки с вкуса си, right? (:
+1. ;)
Ninzie Маниак
Warn : ( : нищоо случайнуу .. ~{} Брой мнения : 537 Reputation : 0 Join date : 29.06.2011 Age : 23 Местожителство : Warna
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Нед Юли 03, 2011 7:45 pm
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Нед Юли 03, 2011 10:04 pm
Не ме кефи много..
TinkerBell Нов
Warn : ( : ....I love you like a love song... Брой мнения : 49 Reputation : 0 Join date : 10.01.2011 Age : 28 Местожителство : София
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Сря Юли 06, 2011 1:19 am
Клипа е страхотен!Грабва окото и е наистина оригинално!Идеята да се види любовта през годините е наистна добра.А там където Сел е в ролята на Мария-Антоанета е мн сладичка^^
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пон Юли 25, 2011 2:33 pm
Аз също се присъединявам към Savannah. с мнението, че клипа изобщо не ми харесва.
Има толкова слаби моменти като рязането на Селена и онзи там, докато вървят по плажа. Визията и там пък е за огромна критика. Когато е на подиума да пее пък, е като някоя рошава кокошчица. Онези кадри от по-близо са пъъъълни бози, направо толкова е зле на тях, че ако Селена първо я бях видяла така щях да я намразя. Сцените, където пък са на бяло и е с перука можеше да ги дооправят, като поне се бяха постарали да не и се вижда естествената коса.
Аз НЕ съм доволна от клипа, както и от песента. Много слаба работа ми се вижда. Май единствените сцени, които са "добре" направени са тези към края, където са на в някакви треви, въпреки че повече ми прилича на чакащи някоя и друга кола на магистралата.
Не ме мразете за последното изказване, no hard feelings, bro.
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пон Юли 25, 2011 5:11 pm
Клипа е невероятен ,а песничката повече от изумителна !
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video Пон Авг 01, 2011 8:56 pm
Страхотна песен Страхотен клип СТРАХОТНА певица!!
Sponsored content
Заглавие: Re: Love You Like A Love Song - Official Music Video