Warn : ( : ŞëŁèñâtør Førèvèr <3333 Брой мнения : 3 Reputation : 0 Join date : 21.07.2013 Age : 23
Заглавие: Slow Down-Official Music Video !! Нед Юли 21, 2013 3:02 pm
Здравейте,знаете ли новината?!Клипът към Slow Down е излязъл!Само,че е излязал нелегално. Клипа е страхотен,но все пак Селена е положила доста труд за него и накрая потребител в youtube да го пусне!Потребителите,разочаровани помолили екипа на youtube да го махнат,така и станало.След това официалния профил в youtube за Селена @selenagomezVEVO пусна официалния клип на 19.07,който досега има 1 003 208 гледания. (междудругото щях да пусна темата вчера и тогава имаше само 400 000 и нещо ).Ето и линка към самата песен---->
Лично мнение----->Песента е уникална.Видеото също.Няма втори като тях. Вече съм го пускала 150+ пъти и съседите сигурно я знаят наизуст
Айде,давайте Вие мнения за видеото ;**
Последната промяна е направена от ŞëŁèñâtør на Нед Юли 21, 2013 9:52 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Заглавие: Re: Slow Down-Official Music Video !! Нед Юли 21, 2013 7:15 pm
Youtube имат опция за вграждане на видео. И по този начин да публикуваш линка тук.
На мен клипът ми харесва. Показана е точно каквото очаквах нощната част. Много добра игра със светлините. не очаквах че фокусът по време на целия клип, ще е постоянно върху нея, което няма как да не ме радва де. Харесва ми стила на обличане. Особено където върви на алеята. Сега очаквам да направи заслужения пробив. Айде вече време е. Има нужните елементи да оглави чартовете. За момента няма грешка - и песен и видео са на високо ниво.