| ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ | |
|
+9~MarieAn. ~Rossita Kat3t0 ♥ catherine♥ ...LlilzZz... LightOne rS.19 ♥ A d i ♥ Мимето♥ 13 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Пет Юни 24, 2011 2:16 am | |
| Новия албум на Сел! Много ми хареса! Песните са уникални Ето и линк (за торент): http://thepiratebay.org/torrent/6487616/Selena_Gomez__amp__The_Scene_-_When_The_Sun_Goes_Down_(2011) | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Пет Юни 24, 2011 2:39 am | |
| Макар че гласа е обработен на някои песни вече цяла седмица слушам песните и започнаха страшно много да ми харесват !.Сега за пръв път чух Outlaw и Middle of Nowhere и съм приятно изненадена! | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Пет Юни 24, 2011 4:05 am | |
| И на мен страшно много ми харесват! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Пет Юни 24, 2011 1:37 pm | |
| Благодаря много за линка! При първа възможност ще изслушам албума .. нямам търпение да чуя новите песни! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Вто Юни 28, 2011 1:00 am | |
| Интересно, че албумът изтече по "нормално" време. Смятах, че ще се повтори историята от предния път, но не би. Хайпването по албума протече много добре. С превютата и излизането на по няколко песни, без да изтече цялата информация. Сега остава надеждата албумът да затвърди постиженията на своите предшественици. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Вто Юни 28, 2011 2:29 pm | |
| Mного ми харесват!Макар че още не мога да сравнявам албума с предните два!Песните са приятни, малко са ми странни, но това е защото още не съм свикнала! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Вто Юни 28, 2011 2:58 pm | |
| Изслушах го и страшно ме изкефи! Middle Of Nowhere е велика! Всички песни са много хубави и ме изненадаха приятно, защото от превютата не бях особено очарована .. | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Вто Юни 28, 2011 6:38 pm | |
| Айде вече официално е излезнал .. сега ще направя и разделчето.
Аз сега да си изкажа мнението за албума - като цяло доста силен албум. Останах приятно очарована от целите песни, тъй като превютата не ме грабнаха много. Рали, да Middle of Nowhere е ВЕЛИКА! Други фаворити са ми Hit The Lights и My Dilemma. Иначе няма песен, която да не ми харесва въобще, само Whiplash не ми е много на сърце, но и тя е приятна за слушане. Определено албума е доста различен, Сел показва голям прогрес. Текстовете на песните са много добри. Самото "изтичане" както каза Митко се получи хубава, тъй като излизаха по 2 песни, така имах време да ги науча по-добре ;д, не да ми се струпват много нови песни, после да не мога да ги разграничавам ;д. Странното беше, че песните са били пуснати и в канала на Сел преди 28ми, но ми хареса идеята за плейлиста като цяло - хубаво беше да чуя Сел да говори за всяка една поотделно. Като цяла съм много доволна от албума, сега чакам да видя още снимки и от фотосесията ;д. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Вто Юни 28, 2011 7:06 pm | |
| - Kat3t0 ♥ написа:
- Айде вече официално е излезнал .. сега ще направя и разделчето.
Аз сега да си изкажа мнението за албума - като цяло доста силен албум. Останах приятно очарована от целите песни, тъй като превютата не ме грабнаха много. Рали, да Middle of Nowhere е ВЕЛИКА! Други фаворити са ми Hit The Lights и My Dilemma. Иначе няма песен, която да не ми харесва въобще, само Whiplash не ми е много на сърце, но и тя е приятна за слушане. Определено албума е доста различен, Сел показва голям прогрес. Текстовете на песните са много добри. Самото "изтичане" както каза Митко се получи хубава, тъй като излизаха по 2 песни, така имах време да ги науча по-добре ;д, не да ми се струпват много нови песни, после да не мога да ги разграничавам ;д. Странното беше, че песните са били пуснати и в канала на Сел преди 28ми, но ми хареса идеята за плейлиста като цяло - хубаво беше да чуя Сел да говори за всяка една поотделно. Като цяла съм много доволна от албума, сега чакам да видя още снимки и от фотосесията ;д. Да, и на мен тези песни са ми големите фаворити! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Сря Юни 29, 2011 2:06 am | |
| Песничките са хубави, харесват ми. Надявах се на повече авторски парчета, но уви. Също така - отново много обработен глас, малко се съмнявам, че на живо песните ще звучат добре.. | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Сря Юни 29, 2011 3:02 am | |
| | |
|
| |
Radina111 Нов
Warn : Брой мнения : 3 Reputation : 0 Join date : 22.06.2011
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Чет Юли 07, 2011 2:42 am | |
| Наистина песните са страхотни,макар че при някои от тях си личи много добре че е с преправен глас..но това са подробности.Като цяло албума е СУПЕР! | |
|
| |
Gabbs. Напредващ
Warn : Брой мнения : 114 Reputation : 2 Join date : 05.06.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Пет Юли 15, 2011 9:41 pm | |
| Останах приятно изненада от албума.Има доста хубави песни,поздравявам Сел.Наистина има прогрес в музикалната й кариера. | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ Пет Юли 15, 2011 10:04 pm | |
| Песните са страхотни, целия албум много ми харесва!Определено виждам напредък от предишните албуми! | |
|
| |
lady popular Нов
Warn : Брой мнения : 1 Reputation : 0 Join date : 24.07.2011
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ | |
| |
|
| |
| ЕКСКЛУЗИВНО! Новия албум на Сел - When The Sun Goes Down ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ | |
|