|
| Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! | |
|
+3rS.19 ♥ Mishityyy <3 sweet_baby369 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
sweet_baby369 Напредващ
Warn : Брой мнения : 64 Reputation : -12 Join date : 22.05.2011 Age : 28 Местожителство : Самоков
| Заглавие: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Нед Май 22, 2011 2:34 am | |
| Така и не разбрах с какво ви пречи Селена.Оставете момичето да си изживява мечтата."Не може да пее,само грачи"-ми айде пейте вие де.Айде,застанете пред 100 000 човека и пейте.Много искам да ви видя хейтърите.Зад монитора е мноооого лесно да обиждаш,ама на бас че в един LiveChat или каквото и да е друго средство очи в очи да и кажете каквото мислите за нея...Няма да можете!Сигурна съм на 1 000 000 000%!Казвате,че феновете на Селена били на по 8-9 години!Еми кво да кажем за феновете на Майли?Същата работа!Даже има и хора от по-малки възрастови групи,които я боготворят.Тръгнахте да и правите хейтърски клипове и мога да ви кажа защо!Не защото я мразите или нещо подобно,а първо защото адски много и завиждате и второ защото на Майли и извадиха кирливите ризи и сега трябва и Селена да окепазите.Спрете се бе,злобари!Да не мислите че Селена много я грее че я мразите?На момичето изобщо не му пука и си живее живота!Така че кво сте седнали да се занимавате и вместо да направите клип на идолите ви вие правите хейтърски клипове,на които коментари си правят всички хейтъри общ чат и обсъждат недостатъците на Селена.Ехооо,сетете се,че безгрешни хора няма.Първо открийте вашите косури,после на другите.Просто отстрани сте жаалки!Злобата и завистта ви явно застават над нормалните човешки взаимоотношения! Някой от феновете на Селена я зарязаха, защото ходи с Джъстин. Защо ревнувате от нея? Все още ли си мислите като 5 годишните, че като пораснете ще се омъжите за Джъстин? Осъзнайте се, нищо няма да постигнете с това. Няма ли да ги оставите накрая , приемете го ТЕ СА ЗАЕДНО! Аз не харесвам Джъстин, но щом Сел е щастлива на мен не ми пречи. Вие вместо да се радвате за Джъстин се обръщате срещу Селена. Да подкрепим Джъстин и Сел. - sweet_baby369 написа:
- Също не мога да разбера, защо непрекъснато сравнявате Селена с Майли Сайръс, с Деми Ловато и с други.Те са съвсем различни личности.Е, да всеки има право на собствено мнение, но как ще се почувствате, ако някой непрекъснато ви сравнява с приятелките ви!?Ще ви е кофти, нали?Само си представете как се чувства Селена!Хей, Селеномразци замислете се върху думите ми!!!!Най-лесно е да обидиш човек, но е лесно и да кажеш добра дума за него!Можеш да се трудиш да направиш нещо 1 година, но и да го развалиш за 1 минута!!!!
| |
| | | Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Нед Май 22, 2011 2:36 am | |
| Мисля,че тази тема не трябва да е тук,но оставям това на модераторите :)! | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Нед Май 22, 2011 2:54 am | |
| Ооо .. темата ТОТАЛНО не е за тук! А и си направила две теми - можеше просто да си едитнеш мнението! И не разбирам кой е обиждал Селена?! | |
| | | sweet_baby369 Напредващ
Warn : Брой мнения : 64 Reputation : -12 Join date : 22.05.2011 Age : 28 Местожителство : Самоков
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Нед Май 22, 2011 2:56 am | |
| Извинявам се, но сам нова и все още не сам много наясно със сайта! | |
| | | ...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Нед Май 22, 2011 1:22 pm | |
| Модераторите ще я премястят и ще истрият втората тема. Но така и неразбрах - никой от форума не е обиждал Сел. Защо тогава създаваш темата? Все пак едно от правилата на форума ( което аз лично не съм видяла да се нарушава ) е: - Цитат :
- Всякакви обиди към Селина са забранени, все пак това е форум за нея -
антифеновете и нямат работа тук Затова неразбирам защо пускаш темата. | |
| | | sweet_baby369 Напредващ
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Нед Май 22, 2011 5:46 pm | |
| В сайта никой не обижда Селена, но извън него хората го правят!!! | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Нед Май 22, 2011 7:17 pm | |
| Ами не мисля, че тези, които го правя ще прочетат това, защото тези, които не я харесват едва ли ще влезат в нейн фен - форум. Офф ... закво ли флуудя .. | |
| | | Гост Гост
| | | | Teddy. Напредващ
Warn : ( : Не ме интересува чуждото мнение!! Брой мнения : 113 Reputation : 0 Join date : 25.04.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Нед Май 22, 2011 10:02 pm | |
| - ~Ани* написа:
- Темата НЕ е за тук! Пък и за какво я правиш? Тук сме само нейни фенове, няма почти никакъв вариант да те види някой хейтър. Пък и някой неща са копирани от "sely gomez daily", когато правиха един конкурс. Също престанете с това, че завиждат! Някой да завиждат, но други НЕ! Аз също мразя ДжБ-ъто, ама това не значи, че му завиждам!
Напълно съм съглсасна. Ние тук сме се събрали фенове на Селена, и изобщо не ни пука какво мислят хейтърите. Едва ли някой такъв ще влезе тук да чете какво си написала. | |
| | | Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Пон Май 23, 2011 12:02 am | |
| Дарлинг, всички можем ей тъй да си дрънкаме и да псуваме хейтърите, ама йок файда. По-добре им го кажи на тях, не на нас. Тука всички сме фенове! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! Пон Май 23, 2011 1:48 am | |
| Темата е напълно излишна, защото това е ФЕН форум на Селена. Никой не я обиждал тук, така че нямаше никаква причина да пускаш подобна тема тук. (: Темата се заключва и отива в коша. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! | |
| |
| | | | Против хората, които смятат, че Селена не струва!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |