| Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. Пон Май 02, 2011 9:38 pm | |
| Аржентинския сайт El Uncompromising казва, че DEMI LOVATO и Miley Cyrus не подкрепят връзката между Selena Gomez и Justin Bieber, а дори и повече, да кажем, че Джъстин е изневерявал на Селена. Статия публикувана от El Uncompromising; Всички са били звезди на "Дисни". Всички са били с някой от Jonas Brothers . Всички са били унищожени преди известно време от американската преса. Но само един може да спечели сърцето на най-успешните певици и актриси това е Justin Bieber. Далеч от ревнив гняв, Деми Ловато и Майли Сайръс , които никога не са коментирали отношенията между Bieber и Gomez , не одобряват любовта между младите певци. (...) Както знаете вече Justin не обръща много внимание на Selenа може би това е проблемът и има нещо повече между Bieber и Жасмин Велигес. кредит: http://demzityylovatofansite.blogspot.com/ Смятам,че са прави,но все пак Сел си решава.. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. Пон Май 02, 2011 9:39 pm | |
| Достоверен сайт? Не мисля така. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. Пон Май 02, 2011 9:41 pm | |
| ^Aми то го имаше и в други сайтове. Не знам,поже пък да е вярно. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. Пон Май 02, 2011 10:31 pm | |
| Изглежда ми вярно. Не е изключено да са против. |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. Вто Май 03, 2011 12:49 am | |
| - nick_fenka написа:
- ^Aми то го имаше и в други сайтове. Не знам,поже пък да е вярно.
Еми то от един сайт в друг... слуховете не се разпространяват бавно! Ами... Възможно да е истина, но дори и да истина не мисля, че това е достоверен източник, защото едва ли ей така пред медиите те биха казали нещо. | |
|
| |
Teddy. Напредващ
Warn : ( : Не ме интересува чуждото мнение!! Брой мнения : 113 Reputation : 0 Join date : 25.04.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. Сря Май 04, 2011 1:21 am | |
| За сега не мисля, че е вярно, макар че може и да греша. Може пък и да се окажат прави и Сел и Джъстин да скъсат. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. Сря Май 04, 2011 2:16 am | |
| - Teddy. написа:
- За сега не мисля, че е вярно, макар че може и да греша. Може пък и да се окажат прави и Сел и Джъстин да скъсат.
Не мисля, че биха скъсали, само защото две от приятелките й не го одобряват, а ако и истина, че й изневерявал тя отдавна да му е била шута! | |
|
| |
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. | |
| |
|
| |
| Деми и Майли не искат Селена да е с Джъстин. | |
|