|
| Rазлика от спор на живо и спор във форум ? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Rазлика от спор на живо и спор във форум ? Пон Апр 25, 2011 1:44 am | |
| Каква е разликата между спор на живо и спор във форум ? Има ли я? По-лесно ли се подавате на ядосване на живо? По-трудно ли изразявате тезите си на живо? По-леко ли ви става като се накрещите на живо, вместо писмено? Чувствате ли се в по-голяма безопасност зад монитора и това влияе ли на куража ви? По-трудно ли е след това да си възстановите отношенията? | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Rазлика от спор на живо и спор във форум ? Пон Апр 25, 2011 1:59 am | |
| Yuummmyy, ТЕМИ! Каква е разликата между спор на живо и спор във форум ? Има ли я? Естествено, че има. Огромна. И тя се нарича главно "Интернет хулиганство", какво имам в предвид. Когато спориш в Интернет ти можеш да кажеш всичко, под всякаква форма. Можеш да се направиш на голям, властен и прочее. Но когато спориш на живо това често се оказва минус, защото не знаеш как. Спора на живо е доста по-труден, един вид, защото хората трудно се изразяват и се въздържат от обиди, вместо да дават примери. По-лесно ли се подавате на ядосване на живо?Мне, даже е по-трудно. Яка съм.По-трудно ли изразявате тезите си на живо?Така съм "скроена", че ако мога във форум да те затапя, мога да го направя и на живо не по-трудно. Тезите си ги развивам където ми падне, без трудност. По-леко ли ви става като се накрещите на живо, вместо писмено?Че естествено. Когато водя спор, то все някога "викам", което за мен си е нормално, де. Олеква ми, даже доста. По-яко е, такова. Чувствате ли се в по-голяма безопасност зад монитора и това влияе ли на куража ви?Мне. Както казах по-горе, каквото ти казвам пред монитора, ти го казвам, че даже и повече, на живо. Силна съм. Кураж имам достатъчно, даже прелива. По-трудно ли е след това да си възстановите отношенията?Когато споря, това в никакъв случай не влия(поне от моя страна) на отношенията ми с даден човек. Поне не вече. | |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Rазлика от спор на живо и спор във форум ? Пон Апр 25, 2011 2:31 am | |
| Каква е разликата между спор на живо и спор във форум ? Има ли я?Естествено, че я има. И от 2-3 години забелязвам, че в интернет всички се правят на велики, а на живо всъщност са едно НИЩО. По-лесно ли се подавате на ядосване на живо?Сякаш не. По-трудно ли изразявате тезите си на живо?Мии... еднакво, за мен не е по-различно от колкото в нета. По-леко ли ви става като се накрещите на живо, вместо писмено?Пфф, избягвам да крещя публично. Чувствате ли се в по-голяма безопасност зад монитора и това влияе ли на куража ви?Не, не съм от жалките хора, които се правят на важни в нета, Както мога да се скарам (хахах) пред компютъра, така мога и на живо, даже и повече. По-трудно ли е след това да си възстановите отношенията?Ехе, като им кажа истината в очите и ми се обидят, ще се сърдят... ;дд | |
| | | Гост Гост
| | | | catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Rазлика от спор на живо и спор във форум ? Нед Май 01, 2011 2:21 am | |
| Каква е разликата между спор на живо и спор във форум ? Има ли я? Да,разбира се,че я има.Разликата е,че сякаш във форум човек по-добре може да помисли какво да каже,как да се обоснове,докато в реалния живот всичко става неочаквано и говорят повече чувствата,отколкото съзнанието. По-лесно ли се подавате на ядосване на живо? По принцип,да.Зависи от ситуацията.По-трудно ли изразявате тезите си на живо? Това е интересен въпрос .Зависи от това колко съм ядосана.На момента,когато съм ефектирана ми е най-лесно да си кажа какво ми е на душата.Ако трябва да се обосновавам на следващия ден,когато ще съм се поуспокоила, би ми било по-трудно.По-леко ли ви става като се накрещите на живо, вместо писмено? Хаха,отдавна не ми се е случвало да крещя на живо :Д.Ми,да по-леко ти става на душата определено,но аз съм чела,че крещенето на живо е изблик на безпомощност.Аз като си изкажа всичко,което искам, си ми остава същото чувство на лекота,каквото ми остава и от крещенето.Смятам,че крещенето е просташко,особено на публични места,затова го избягвам.Иначе,когато спориш е нормално да ти се покачи тембъра на гласа,но това не е като да крещиш. :Д Чувствате ли се в по-голяма безопасност зад монитора и това влияе ли на куража ви? Ами,да,понякога е много по-безопасно зад монитора,но не би ми повлияло на куража.По-трудно ли е след това да си възстановите отношенията? Спорът си е спор.След като си спорил с някого,възобновяването на отношенията е еднакво-дали на живо или в интернет пространството.Мястото на спора не влияе на възстановяването на отношенията,според мен.Надявам се да съм разбрала коректно въпроса | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Rазлика от спор на живо и спор във форум ? Вто Авг 02, 2011 1:19 am | |
| Каква е разликата между спор на живо и спор във форум ? Има ли я? Според мен е огромна. По-лесно ли се подавате на ядосване на живо?Определено! Все пак на живо виждаш изражението на лицето на събеседника. По-лесно разбираш какво мисли и дали те лъже, особено ако е лош актьор. По-трудно ли изразявате тезите си на живо? Всъщност, по-лесно. Както казах мимиките и жестовете са от огромно значение в общуването. По-леко ли ви става като се накрещите на живо, вместо писмено? Като съм ядосана не крещя. Запазвам самообладание и както се казва "затапвам" или "нахранвам" човека със който имаме спор. А писмено се колкото и да съм ядосана, докато напиша мнението ще ми е минало вече. Чувствате ли се в по-голяма безопасност зад монитора и това влияе ли на куража ви? Зад монитора определено е по-безопасно (физически). По-трудно ли е след това да си възстановите отношенията? След спора ли? Хъм..не. Който веднъж е пробвал да ме предизвика (на живо) не заслужава да му обръщам внимание. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Rазлика от спор на живо и спор във форум ? | |
| |
| | | | Rазлика от спор на живо и спор във форум ? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |