Сега и въпроситее:
На Митко:Хей! Една порцийка въпросчета за отскок. Ако желаеш де.
1. През коя част на деня се чувстваш най-добре (сутринчобяд,вечер)? Няма определна част от деня
2.Фазите на луната влияят ли ти? Не.
3. В къща или апартамент искаш да живееш? В къща и в къща живея.
4.Малък или голям град? Ммм .. голям.
5.Какво е за теб компютърът? Уред за комуникиране ..
6. Често ли бъркаш в преценката си за хората около теб? Понякога и много се дразня от това.
7. Какво те прави силна? Семейството, приятелите и това да знам, че има хора, на които им пука за мен.
8. За какво обикновено плачеш? За глупости.
9. Кое те отличава от другите? Амии .. според мен не трябва аз да го казвам това, а другите хора.
10.Сладко или солено? Солено.
11.Какво представлява за теб идеалната почивка? Разтоварване и истинска почивка със семейство или приятели.
12.Кой е най-забавния човек, който познаваш? Ъммм .. майка ми .. и баща ми .. и много приятели!
13.Умееш ли да прощаваш? Зависи какво трябва да простя.
14.Какви съвети най-чест искат от теб? За фотошоп.
15. А какви съвети най-често търсиш ти? Трудно ми е да отговоря, защото аз търся мнооого съвети, но може би за облеклото си.
16.Колко човека смяташ за истински приятели? 2.
17. Имаш ли любима мисъл/мъдрост и каква е тя? Имам много ..
18. Имаш ли открита вражда и ненавист с някого? Чак вражда не е, но ненавист - за мен лично - да!
19.Кое ти е любимото цвете? Обичам много растенията и затова ми е трудно да отговоря.
20.Кое животно не ти харесва? Змията .. имам страх от змии.
21.Кой цвят не ти харесва? Сив.
22.Кое е най-красивото място,което си виждала? Охх .. труден въпрос - поне за мен! Аз обичам да пътувам и виждам изключителни места и Белоградчишките скали ми остават като спомен - страхотна забележителност!
23.Имаш ли си талисманче?Кое ти е? Не съм сигурна дали мога да го нарека талисман, но това е един медальон, който не мога да спра да нося!
24.Колекционираш ли нещо?Какво? Преди колекционирах картички на поп-фолк певици.
25.Обичаш ли да бъдеш сред много хора? Ако са приятели - да.
26.Обичаш ли да бъдеш център на вниманието? Кой не обича ..
27.Ако имаше възможност да се превърнеш в животно,кое би избрал?Защо точно него? Орел - искам да изпитам чувството на свободата, да летя без посока!
28. Какво е първото нещо, което правиш като влезеш в нета? Проверявам си фейсбук-а и влизам тук.
29. Най-щастливото ти преживявяне(ако е твърде лично не споделяй)? Не мога да се сетя в момента.
30.Коя е най-голямата ти беля, която си вършила? Бях много малка и бях на терасата на чичо ми и едно стъкло беше закрепено с въже. Седнах на въжето, за да се облегна и стъклото падна от втория етаж на блока !
(Сава Богу, че нямаше никой отдолу!)
31. Последното нещо, по което се зариби? Glee
32. За какво живееш? За да се докажа като човек и в бъдеще да стана добра спортиска!
33. Има ли смисъл в любовта? Има, разбира се!
34. Защо? Без любов - накъде?
35. Как си представяш перфектното приятелство и има ли такова? Представям си го така, че човека, който е истинския ти приятел винаги да е до теб в трудни мигове, да те подкрепя и обича! Според мен има такова приятелство и аз в момента го изпитвам!
36. Как намираш сегашната позиция на форума? (влизащи, пишещи, регистрирващи и т.н.) Според мен пишещи.
37. Какво се промени в теб и около теб в изминалата една година? Пораснах, започнах да разбирам по-добре нещата, научи се да познавам истинските си приятели!
38. Какво научи от форумът? Че и в интернет можеш да намериш добри приятели!
39. Най-ценното нещо в живота ти? Семейството и приятелите ми (истинските)!
40. Имаш ли цели? Да. Даа стана добра спортиска и да постигна нещо в живота си!
41. Колко амбициозeн/а си? Много .. предполагам.
42. Имаш ли вече решение с какво искаш да се занимаваш? От една страна искам да ставам дизайнерка, от друга - архитект, има време .. догодина ще решавам!
43. Мястото, което искаш да посетиш най-силно? Не знам .. може би Австралия.
44. Какво би променил/а в себе си? (не за да се харесаш на другите, а за да харесаш себе си.) Понякога прекалено се изнервям - бих искала да го променя само малко!
45. Би ли ми дал/а мнение за форумците, за които ти искаш да споделиш по нещо?
-Ради-Яка волейболна откачалка №1
-Рос-Яка волейболна откачалка №2
.. затова само се сетих!
46. Ако можеш да промениш едно нещо от миналото си, какво ще е то?
47. Най-близкият ти приятел от форума? Това са Ради и Рос.
48. А изобщо? Другата ради от форума (selzz_22)
49. Какво би направил/а, за да направиш най-добрата си приятел/ка щастлива? (посочи конкретно нещо) Бих .. й дала всичко, което имам .. без дрехите де!
Митко как можа толкова малко въпроси да ми дадеш, ама сериозно ти говоря! ?
На Рали:Хей, Рали.. Казвам се Рали. 1038 Хей!
Обичаш ли да ти казват на цяло име? Не, особено ..
Кое най-много ти харесва във волейболът като игра? Това, че като почна да играя - не ми се спира!
Левски или Цска? Ммм .. Левски.
~ И ако гледаш футбол, кой е любимият ти отбор? (не български) Не гледам, затова не мога да отговоря.
Предполагам, гледаш Дневниците на Вампира, right? Стелена или Делена? Делена, разбира се!
Обичаш ли Катрин? Не я обичам, но й се кефя!
Мнение за Елена? Най-важната персона в сериала .. спокойна, мила ..
Гледала ли си Свръхестествено? хд Не, но мисляа да си го изтегля!
Ако да, мнение за Дженсън Екълс? Виждала съм го на снимки и ми се струва сладък.
Кои сериали гледаш? В момента "Glee" и "Tru Calling", а наесен отново "Дневниците".
В коя страна би искала да живееш? Англия, Америка или Франция.
Коя би искала да посетиш? Америка, Австралия, Франция, Англия ... мнооого саа!
Кои езици знаеш и кои искаш да научиш? Знам освен български и английски, а искам да науча испанск, френски и ще ми е интересен и китайския.
Какви хора не харесваш? Лицемери.
И какво е за теб приятелството? Да имаш някой, който те подкрепя и обича въпреки всичко!
Десиии! Хей! Добре съм! Ти?