Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻

Go down 
+5
Barbie.
Little Girl ~
*Радии <3
Cap`pac.
☺☻Raлii☺☻
9 posters
АвторСъобщение
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :
 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Right_bar_bleue

( : :)
Брой мнения : 55
Местожителство : В мечтите си

☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Empty
ПисанеЗаглавие: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 3:56 am

Здравейте на всички от това прекрасно форумче! Казвам се Ралица и съм на 12 години. Много се радвам, че съм част от този форум и, че ще имам честта да се запозная с толкова мили хора! sun Изключително голяма фенка съм на Селена и напук на всички, които мразят Бийбър - тук е мястото да го кажа - има негови песни, които просто боготворя! laugh Както и да е... Искам да кажа, че ще се постарая да отговоря на всеки въпрос, който ми е поставен и ще се радвам да си побъбрим с някого от вас! 459 459 459
Върнете се в началото Go down
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Left_bar_bleue25 / 10025 / 100 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 4:05 am

Здравей Рали,аз съм Деси много ми е приятно.  ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ 401723
Нали нямаш никакви критики отностно въпросчетата ми?

1.Как намери форума?
2.Много ли ти харесва?

☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ 945457 Неса нищо особено!
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :
 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Right_bar_bleue

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 4:10 am

Добре дошла във форума! Аз съм Радина. Наричай ме Ради
Ето няколко въпросчета от мен :
Харесваш ли някой друг освен Селина?
Любим филм?
Любим сезон?
Какво не харесваш в себе си?

Ами това е за сега! sun
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 4:15 am

Добре дошла Рали. Аз съм Михаела на кратко Михи. sun

1. От къде си?
2. Следиш ли някакви сериали?
3. Какво обичаш да правиш през свободното си време?
4. Имаш ли брат/сестра?
5. А домашен любимец?
6. Може ли снимчица .. ;дд

Надявам се да си прекараш добре във форума. friends
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :
 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Left_bar_bleue5 / 1005 / 100 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Right_bar_bleue

( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-)
Брой мнения : 1965

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 4:20 am

Аз съм Стел, приятно ми е. ;д
Какво харесваш в Бийбър?
Какво не харесваш в него?
Ъъъ, от "лудите" му фенки, които целуват негови снимки и го сънуват, ли си? laugh
friends
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 4:24 am

Здравейте, Деси, Ради, Михи! Много ми е приятно!

Първо на въпросчетата на Деси:

1. На форума попаднах преди няколко седмици в интернет, но все нямах време за регистрация, защото постоянно имах състезания по волейбол, но си го пазех в отметките и днес най-накрая намерих време!
2. О-о-о... И още как?! Страхотен е! Иначе нямаше да се регистрирам! Личи си, че е хвърлен доста труди и очевидно с голям успех!

На Ради:
1. Имам много идоли като: Нина Добрев, Иън Сомърхолдър, Пол Уесли, Мадона, Шер и още много други... Няма да ми стигне време! ;дд
2. Най-много съм плакала на "Цар Лъв" и на "Бамби" като малка, може да ви звучи бебешко, но не са ми любими, но все пак са много хубави фими, други филми са-а-а... Титаник - определено, Бурлеска със Шер и Кристина Агилера и още мно-ого други!
3. Всеки сезон е красив по своему, но може би обичам най-много лятото, защото тогава разпускам и се отдавам на спокойствие, игри на волейбол с най-добрите си приятелки...
4. Ами... Може би тялото си. Според мен трябва да сваля малко килограми, но работя по въпроса ;ддд

На Михи:
1.От Враца
2.Безброй много: ДВ, Трий Хил, Как се запознах с майка ви и какво ли още не... ;ддд
3.Попринцип наскоро започнах да ставам много спортен тип момиче. Волейболът е моята страст и мног обичам да го играя през свободното си време. През лятото ще се уча и на тенис.
4. Не, но считам кучето си като брат. ;ддд
5. Куче - Вегас и два папагала - Пухчо и Поли.
6.Бих ви дала, но нямам мои снимки на компютъра.

Здрасти и на теб, Стел!
1. Според мен Джъстин е преживял много и ми харесва това, че той се е борил до последно. Има много хубави песни също.
2.Не, не съм от тези, които заспиват след целувка по плаката му, защото аз не харесвам външността му, а гласа и историята на живота му.

Благодаря за въпросите!
цветuu**
Неспасяем
Неспасяем
цветuu**

Warn :

( : pf
Брой мнения : 1298

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 5:00 am

Здравей и от мен smile, аз съм Цвети приятно ми е да се запознаем smile. Добре дошли във форума tongue. Аз имам няколко въпросчета smile:
1) Любима книга
- Защо?
-Любим персонаж от книгата?
-Любим цитат?
-Героя ,който най много мразиш от книгата?
2) Любима актриса
- Любим филм с нея
3) От къде си?
http://afallennovel.bulgarianforum.net/
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 5:08 am

Здравей, Цвети! Приятно ми е! Благодаря!

1.Хм... Книга? Ами може би "Хекс Хол" на Рейчъл Хокинс, защото все пак се разправя за вещици и вампири, а аз обожавам такива неща! Любимият ми персонаж е вампирката Джена. Нямам любим цитат, може би, защото не помня много, много цитатите. Най-омразният ми герой може би е... Елодия
2.Определено е Нина Добрев, нали е част от България! Разбира се, че е ДВ е любимият ми филм по-скоро сериал с нейно участие!

Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :
 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Left_bar_bleue5 / 1005 / 100 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 5:34 am

Йеее и аз съм чела Хекс Хол, адски добра книга е! Много ми харесва. ;д
Да знаеш кога излзиа 2ра част?
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 6:05 am

Да наистина супер книжка! Ами... не знам. Нито в българия, нито в Америка. И адски ме е яд щото много ми е интересно какво е това "Демонично стъкло", а и ми е интересно кво ще стане с бащата на Софи.
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 6:10 am

Да.. Това беше единствената книга, която прочетох за 3 дена. laugh Иначе като ги почна... 2 месеца отива. ;д
Ак ознаеш нещо за 2рата книга, моля те кажи. kiss
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Left_bar_bleue25 / 10025 / 100 ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 6:13 am

Рали и аз имам едно въпросче към теб  ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ 688279 .

''Как си?''  ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ 401723
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 1:43 pm

;ддд Ами, мерси, Деси - супер съм! Ти?

Стели - относно книгата: Засега абсолютно нищо не знам - дори корицата на американската версия не успях да намеря!
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 5:11 pm

Здравейй, Рали! Аз съм Рос, приятно ми е. friends
Какво те впечатли в Селена?
Имаш ли навика да я "копираш" ? ;д
Гледаш ли TVD?
Слушаш ли Кристина Агилера?
http://acciosharman.tumblr.com/
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 7:26 pm

Здрасти, Рос!

1. Ами... В нея харесах гласа и играта й! според мен тя е страхотна актриса, която някой ден ще получи Оскар (да се надяваме)
2. Не! Аз никога не съм копирала никого и нямам намерение да го правя.
3. Разбира се! Аз в един по-горен пост казах че го следя!
4. Амиии... Не! Станах й фенка слад като я гледах в Бурлеска, но още не съм си свалила нейни албуми.
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 7:29 pm

Ралее!  ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ 401723 Здравей.. как си?  ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ 945457
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 8:24 pm

Здрасти, бе Деси! Ми добре съм! Ти?

Аз тъкмо мислех да пиша в твоята тема, но видях, че си ми писала и ...
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 8:36 pm

Ха -изпреварих те! И аз съм добре.  ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ 401723
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 9:22 pm

Хей, готово ти е тапетчето! Харесва ли ти?
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 9:31 pm

Айде да минеш през мойте въпросчета ;дд

Любим албум на Сел?
Песен от албума?
Какво беше първото ти впечетление във форума?
А,какво не ти харесва във форума?
Кой ти е любимият герой от Хана Монтана?
Имаш ли фейсбук? (просто питам ;дд)
Какво правиш през свободното си време“

Хайде стига. Да не те мъча повече. laugh
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 9:39 pm

☺☻Raлii☺☻ написа:
Хей, готово ти е тапетчето! Харесва ли ти?

Мхм..  ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ 401723
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 9:54 pm

Оеси, радвам се че го харесваш! Сега на въпросчетата:

1. А Year Without Rain
2. Всичките ги обожавам до една! Имат страхотно звучене и текст.
3. Първото ми впечатление беше това, което видях първо - дизайнът! Поздравявам този, който го е направил, защото просто е перфектно изпипан!
4. Засега не съм попаднала на нищо, нито на никого, което/когото да не харесам.
5. Лили
6. Имам, но не влизам в него и е забравен от сдвета ;дд!
7. Играя на волейбол, сърфирам в нета...

Не ме мъчиш, даже ми е приятно.
♥ Miss Potter ♥
Луд фен
Луд фен
♥ Miss Potter ♥

Warn :

( : It matters not what someone is born,but what they grow to be!
Брой мнения : 329

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeСря Фев 16, 2011 6:15 pm

Здрасти, аз съм Мая! Приятно ми е! Може ли твоя снимка?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitimeПет Фев 18, 2011 7:24 pm

Здрасти!
Как се запали по волейбола?
Откога го тренираш?
И в кой елемент си най-добра? Сервис, блокада?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻    ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Icon_minitime

☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ☺☻Raлii☺☻- Burlesque -
» Volleyball .. it's passion, intelligence and agility .. awh & one more thing - it's inspiration.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии