| ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ | |
|
+5Barbie. Little Girl ~ *Радии <3 Cap`pac. ☺☻Raлii☺☻ 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
☺☻Raлii☺☻ Напредващ
Warn : ( : :) Брой мнения : 55 Reputation : 0 Join date : 13.02.2011 Age : 28 Местожителство : В мечтите си
| Заглавие: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 3:56 am | |
| | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 4:10 am | |
| Добре дошла във форума! Аз съм Радина. Наричай ме Ради Ето няколко въпросчета от мен : Харесваш ли някой друг освен Селина? Любим филм? Любим сезон? Какво не харесваш в себе си? Ами това е за сега! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
☺☻Raлii☺☻ Напредващ
Warn : ( : :) Брой мнения : 55 Reputation : 0 Join date : 13.02.2011 Age : 28 Местожителство : В мечтите си
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 4:24 am | |
| Здравейте, Деси, Ради, Михи! Много ми е приятно!
Първо на въпросчетата на Деси:
1. На форума попаднах преди няколко седмици в интернет, но все нямах време за регистрация, защото постоянно имах състезания по волейбол, но си го пазех в отметките и днес най-накрая намерих време! 2. О-о-о... И още как?! Страхотен е! Иначе нямаше да се регистрирам! Личи си, че е хвърлен доста труди и очевидно с голям успех!
На Ради: 1. Имам много идоли като: Нина Добрев, Иън Сомърхолдър, Пол Уесли, Мадона, Шер и още много други... Няма да ми стигне време! ;дд 2. Най-много съм плакала на "Цар Лъв" и на "Бамби" като малка, може да ви звучи бебешко, но не са ми любими, но все пак са много хубави фими, други филми са-а-а... Титаник - определено, Бурлеска със Шер и Кристина Агилера и още мно-ого други! 3. Всеки сезон е красив по своему, но може би обичам най-много лятото, защото тогава разпускам и се отдавам на спокойствие, игри на волейбол с най-добрите си приятелки... 4. Ами... Може би тялото си. Според мен трябва да сваля малко килограми, но работя по въпроса ;ддд
На Михи: 1.От Враца 2.Безброй много: ДВ, Трий Хил, Как се запознах с майка ви и какво ли още не... ;ддд 3.Попринцип наскоро започнах да ставам много спортен тип момиче. Волейболът е моята страст и мног обичам да го играя през свободното си време. През лятото ще се уча и на тенис. 4. Не, но считам кучето си като брат. ;ддд 5. Куче - Вегас и два папагала - Пухчо и Поли. 6.Бих ви дала, но нямам мои снимки на компютъра.
Здрасти и на теб, Стел! 1. Според мен Джъстин е преживял много и ми харесва това, че той се е борил до последно. Има много хубави песни също. 2.Не, не съм от тези, които заспиват след целувка по плаката му, защото аз не харесвам външността му, а гласа и историята на живота му.
Благодаря за въпросите! | |
|
| |
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 5:00 am | |
| | |
|
| |
☺☻Raлii☺☻ Напредващ
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 5:08 am | |
| Здравей, Цвети! Приятно ми е! Благодаря!
1.Хм... Книга? Ами може би "Хекс Хол" на Рейчъл Хокинс, защото все пак се разправя за вещици и вампири, а аз обожавам такива неща! Любимият ми персонаж е вампирката Джена. Нямам любим цитат, може би, защото не помня много, много цитатите. Най-омразният ми герой може би е... Елодия 2.Определено е Нина Добрев, нали е част от България! Разбира се, че е ДВ е любимият ми филм по-скоро сериал с нейно участие!
| |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 5:34 am | |
| Йеее и аз съм чела Хекс Хол, адски добра книга е! Много ми харесва. ;д Да знаеш кога излзиа 2ра част? | |
|
| |
☺☻Raлii☺☻ Напредващ
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 6:05 am | |
| Да наистина супер книжка! Ами... не знам. Нито в българия, нито в Америка. И адски ме е яд щото много ми е интересно какво е това "Демонично стъкло", а и ми е интересно кво ще стане с бащата на Софи. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
| |
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
☺☻Raлii☺☻ Напредващ
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 1:43 pm | |
| ;ддд Ами, мерси, Деси - супер съм! Ти?
Стели - относно книгата: Засега абсолютно нищо не знам - дори корицата на американската версия не успях да намеря! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
☺☻Raлii☺☻ Напредващ
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 7:26 pm | |
| Здрасти, Рос!
1. Ами... В нея харесах гласа и играта й! според мен тя е страхотна актриса, която някой ден ще получи Оскар (да се надяваме) 2. Не! Аз никога не съм копирала никого и нямам намерение да го правя. 3. Разбира се! Аз в един по-горен пост казах че го следя! 4. Амиии... Не! Станах й фенка слад като я гледах в Бурлеска, но още не съм си свалила нейни албуми. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
| |
| |
☺☻Raлii☺☻ Напредващ
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 8:24 pm | |
| Здрасти, бе Деси! Ми добре съм! Ти?
Аз тъкмо мислех да пиша в твоята тема, но видях, че си ми писала и ... | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
| |
| |
☺☻Raлii☺☻ Напредващ
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 9:22 pm | |
| Хей, готово ти е тапетчето! Харесва ли ти? | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 9:31 pm | |
| Айде да минеш през мойте въпросчета ;дд Любим албум на Сел? Песен от албума? Какво беше първото ти впечетление във форума? А,какво не ти харесва във форума? Кой ти е любимият герой от Хана Монтана? Имаш ли фейсбук? (просто питам ;дд) Какво правиш през свободното си време“ Хайде стига. Да не те мъча повече. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
| |
| |
☺☻Raлii☺☻ Напредващ
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Нед Фев 13, 2011 9:54 pm | |
| Оеси, радвам се че го харесваш! Сега на въпросчетата:
1. А Year Without Rain 2. Всичките ги обожавам до една! Имат страхотно звучене и текст. 3. Първото ми впечатление беше това, което видях първо - дизайнът! Поздравявам този, който го е направил, защото просто е перфектно изпипан! 4. Засега не съм попаднала на нищо, нито на никого, което/когото да не харесам. 5. Лили 6. Имам, но не влизам в него и е забравен от сдвета ;дд! 7. Играя на волейбол, сърфирам в нета...
Не ме мъчиш, даже ми е приятно. | |
|
| |
♥ Miss Potter ♥ Луд фен
Warn : ( : It matters not what someone is born,but what they grow to be! Брой мнения : 329 Reputation : 3 Join date : 27.12.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Сря Фев 16, 2011 6:15 pm | |
| Здрасти, аз съм Мая! Приятно ми е! Може ли твоя снимка? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ Пет Фев 18, 2011 7:24 pm | |
| Здрасти! Как се запали по волейбола? Откога го тренираш? И в кой елемент си най-добра? Сервис, блокада? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ | |
| |
|
| |
| ☺☻Raлii☺☻ - Passion - ☺☻Raлii☺☻ | |
|