Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Дъщерята на Уил Смит била вдъхновена от родителите си Нед Фев 13, 2011 2:34 am | |
| Едва десетгодишна, щерката на киноиконите Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит, вече е със собствен звезден статус. Тази седмица сестрата на Джейдън Смит, хлапето, партнирало си с Джеки Чан във филма „Карате кид", се снима за корицата на списание W.Ето какво споделя преди медията Уилоу. За музикалните й любимци: "Харесва ми начинът, по който пее Били Айдъл. Мама ме зарази по него. Също така обичам песните на Lady GaGa." За това, че търси разрешението на майка й: "Не мога да правя каквото си поискам. В крайна сметка мама трябва да ми разреши някои неща, които искам да ми се случат." За това, че е генно обременена с известност:"Мама и татко ме вдъхновяват през целия ми живот. Още като по-малка исках да стана като тях. Взела съм духа на баща си, а музикалните наклонности от мама, нищо, че и татко има няколко албума. Любовта си към камерата пък съм я наследила от двамата. Няма как да избягаш от това, ако си част от семейство Смит!" Така де, роди ме, мамо, в семейство Смит, пък ме хвърли в Холивуд! | |
|