|
| Майли спечели наградата за най-лошо влияние! | |
|
+16bolly xSexyDiego ~lifeforthemoment. Cap`pac. stefieli monini ~Rossita LightOne ж0ричА` Kat3t0 ♥ Little Girl ~ ~Paradis♡ - NataLiya ~ rozaLie цветuu** *Радии <3 20 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Пон Яну 31, 2011 1:52 am | |
| Нито пък аз ще продължа.. Защото вече ми е писнало. Всеки спори относно Селена и Майли. Основния въпрос и който най-много сме чували е Селена или Майли?.. СТИГА! Мразя вече този въпрос. ПИСНА МИ! | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Пон Яну 31, 2011 1:55 am | |
| Няма смисъл да се карате. Все пак спечелила я е наградата туи то. И на мене не ми се ще да я беше печелила, ама, ама. Заслужила я. Все пак всеки ще си остане с мнението и няма да се откъсне от него. Просто спора, ако го почнете може да се карате с години, а тя вече да е забравила и въобще целия свят да е забравил за това! |
| | | ж0ричА` Редовен
Warn : Брой мнения : 238 Reputation : 9 Join date : 23.04.2009 Age : 30
| | | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Пон Яну 31, 2011 3:51 am | |
| Много хубава снимка! Обаче това, че си по бикини не значи нищо за 18+. На плажа като ходиш на море нали си по бикини. Все пак разбирам какво имаш в предвит. А ето ТАЗИ снимка не е 18+ за разлика от някой снимки на Майли. |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Пон Яну 31, 2011 5:43 am | |
| Да, но в момента не говорим за никоя снимка конкретно.. И Ани на последния линк не си сложила нищо. ;) | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Пон Яну 31, 2011 5:46 pm | |
| Епа как си знаех, че точно като ме няма, ще я свършите еднааа....
Поне ми осигурихте първата номинация, ако не друго...
Иначе за наградата беше очаквано за мен. Твърде много се преекспонира това клипче и събрано със старата й "слава", се получи ефекта на доминото.
- Цитат :
- Селена на Дисни звезда ли прилича?
И ти ли си минал на бонгове, пич? Естествено, че ще прилича на Дисни звезда, още поне 3-4 години. Но поне си е сметнала правилния пиар и прави всичко постепенно, без "резките" движения на Майли. Не знам какво изобщо се хванахте на думите на Чичи за Селена при положение, че момичето всъщност нищо кой знае какво лошо или обидно не е казала.
П.П. Михи, евала ти за поста. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Сря Фев 02, 2011 3:42 am | |
| Така и така изчетох 3-те страници, нека и аз да се изкажа. (: Майли е спечелила тази "награда". Окей, за най-лошо влияние. Всички обаче виждат лошите страни на Майли. Виждат само как в WOMH е по бикини, по-разголена отколкото сме свикнали, виждат само онова видео, където пуши трева, виждат само пилоните, около които танцува и според някои така мяза на стриптийзьорка. Това е награда за най-лошо ВЛИЯНИЕ. Феновете на Майли правят повечето неща, които и тя прави. Тези хорица имат глави на раменете си, могат да мислят, но не го правят. И защо? "Майли пуши! Защо и аз да не го направя!?" Тц, хора, не всичко което Майли прави е най-добрия пример. А и тя не е пушила, защото иска феновете й да го направят, а е пушила, защото ТЯ самата е искала да пробва как е. Ениуей, има още много да се пише по тази тема, но спирам. | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Сря Фев 02, 2011 11:29 pm | |
| 'Айде и аз да се намеся.. ;дд - Цитат :
- Така и така изчетох 3-те страници, нека и аз да се изкажа. (:
Майли е спечелила тази "награда". Окей, за най-лошо влияние. Всички обаче виждат лошите страни на Майли. Виждат само как в WOMH е по бикини, по-разголена отколкото сме свикнали, виждат само онова видео, където пуши трева, виждат само пилоните, около които танцува и според някои така мяза на стриптийзьорка. Амии то нали наградата е за лошите й страни и по-точно влияние - никой не отрича, че има и добри, но все пак.. - Цитат :
- Това е награда за най-лошо ВЛИЯНИЕ. Феновете на Майли правят повечето неща, които и тя прави. Тези хорица имат глави на раменете си, могат да мислят, но не го правят. И защо? "Майли пуши! Защо и аз да не го направя!?"
Ем, имат, ама значителна част от феновете на Майли са деца, невлезли още в пубертета.. И, да, според тях Майли е най-добрия пример - тя им е идол! Да не би на тяхната възраст да може да се стигна до извода, че Майли е направила нещо некакто трябва и да се прецени точно какво и защо е направилно.. То това си е и малко друга тема де, ама мисълта ми е, че тия деца я имат за едва ли не безгрешна един вид.. - Цитат :
- Тц, хора, не всичко което Майли прави е най-добрия пример. А и тя не е пушила, защото иска феновете й да го направят, а е пушила, защото ТЯ самата е искала да пробва как е. Ениуей, има още много да се пише по тази тема, но спирам.
Тоо кой нормален човек ще иска 10-11-12-годишни да пушат.. ;д Като толкоз е искала да пробва, както каза Катето - да го направи на място, където няма толкова много хора или поне не я снимат.. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Чет Фев 03, 2011 12:04 am | |
| - monini написа:
-
- Цитат :
- Това е награда за най-лошо ВЛИЯНИЕ. Феновете на Майли правят повечето неща, които и тя прави. Тези хорица имат глави на раменете си, могат да мислят, но не го правят. И защо? "Майли пуши! Защо и аз да не го направя!?"
Ем, имат, ама значителна част от феновете на Майли са деца, невлезли още в пубертета.. И, да, според тях Майли е най-добрия пример - тя им е идол! Да не би на тяхната възраст да може да се стигна до извода, че Майли е направила нещо некакто трябва и да се прецени точно какво и защо е направилно.. То това си е и малко друга тема де, ама мисълта ми е, че тия деца я имат за едва ли не безгрешна един вид.. Мони, виж сега. И аз още навлизам в пубертета, обаче няма да тръгна.. хм, да пуша трева. Не и на тия години, защото знам че Майли не е безгрешна и се съмнявам по този начин все едно да е "приканила" феновете си да пушат. ; ) И тя прави грешки като всеки нормален човек, защото това си е човешко. | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Чет Фев 03, 2011 12:13 am | |
| Но ти не си луда фенка на Майли, която да тръгне да плаче всеки път като я види. Тези лудии фенове както каза Мони я имат за безгрешна и я боготворят! | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Чет Фев 03, 2011 12:23 am | |
| - ~Rossita. написа:
- monini написа:
-
- Цитат :
Ем, имат, ама значителна част от феновете на Майли са деца, невлезли още в пубертета.. И, да, според тях Майли е най-добрия пример - тя им е идол! Да не би на тяхната възраст да може да се стигна до извода, че Майли е направила нещо некакто трябва и да се прецени точно какво и защо е направилно.. То това си е и малко друга тема де, ама мисълта ми е, че тия деца я имат за едва ли не безгрешна един вид.. Мони, виж сега. И аз още навлизам в пубертета, обаче няма да тръгна.. хм, да пуша трева. Не и на тия години, защото знам че Майли не е безгрешна и се съмнявам по този начин все едно да е "приканила" феновете си да пушат. ; ) И тя прави грешки като всеки нормален човек, защото това си е човешко. Тедичке, аз теб те имам за доста по-зряла от връсниците ти.. ;д Така че за мен е разбираемо човек като теб да не направи такова нещо, амаа имайки предвид начина на мислене на днешните деца (който няма как да знам точно какъв е, но според моите впечатления.. хД), бая от тях биха направили нещо такова само и само, за да заприличат по нещо на Майли.. | |
| | | stefieli Нов
Warn : Брой мнения : 29 Reputation : -3 Join date : 05.01.2011
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Вто Фев 08, 2011 5:30 pm | |
| Съгласна съм с Buba защо трябва да намесвате Сел тя е толкова добро момиче сравнение с Майли.Майли изключително много се промени хора не виждате ли | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Сря Фев 09, 2011 12:44 am | |
| | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Пон Мар 07, 2011 6:06 pm | |
| Не мога да кажа ,че Майли се е променила и немога също и да отричам.Освен ,че разбрах ,че 58% -вота ,че Майли се е променила доста. Разбрах също така ,че се гласували против нея ,защото е пушила бонг . Момичето вече е на 18-години още 3-години и вече трябва да е самостоятелна ,но тя е по-зряла и иска вече от по -ранна възраст да е като голям човек.Не говоря ,че просто е прекалено малка ,но ... | |
| | | ~lifeforthemoment. Редовен
Warn : Брой мнения : 214 Reputation : 9 Join date : 21.03.2011
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Чет Мар 24, 2011 6:36 pm | |
| - nick_fenka написа:
- Да това ,че е на 18 кво? Трябва да прави каквото си иска ли? Не мисля!
И както каза Катето , и какво? Целяла е да спечели награда за най-лошо влияние? Браво,поздравления! Вместо да се захване да направи някой нов албум или нещо друго , тя се занимава с това да се снима по бикини и да ходи по разни дискотеки , за да я снимат как си купонясва полугола. А, Селена никога не си е мислила за такива неща. Ето,че направи 2 албума сега и още един. Също така има страшно много хубави филми , като - МОУП , Историята за Пепеляшка , Филма с Деми.. и още.. Сели не е такава като Майли , тя винаги ще предпочита да направи филм или да напише някоя песен пред това да се кълчи по пилон или да си прави снимки полугола. Ето защо харесвам повече Селена! Често го казвам ,но пак ще го кажа : СЕЛЕНА Е НОМЕР 1!!! Хайде преди да пишете помислете? Нима Майли трябва да се влиае цял живот от някакви 11 годишни заблудени пикли? Да прави каквото на тях им харесва? Живота е един, и тя го изживява пълноценно! Мила ми, Ник фенка или каква си. Ти да не следиш всяко движение, всяка дума и всеки дък, който поема Майли та да знаеш, дали е целява точно това? Не, нали. Така, че не плюй отрова насам-натам. Колкото до, Селена. Тя винаги ще си остане 'невинната' да кажем ... 'пулу-принцеска' на Дисни. Никога и никога няма да ми захареса детското и 18 годишно излъчване. Пише песни? Къде бе? .. НЕ съм чула ни една нейна песен, АВТОРСКА. ;) Сега няма да спорим, коя е по-добра и коя не е, защото спора ще стане прекалено голям, едит ... сейр! И за бога защо ги сравнявате, като те двете са две много различни личности? Едната пушила бонг - законен, един път, нищо лошо. Ами Селена, сигурна съм, че се придържа да остане 'милата' дисни звезда. В youtube, не съм видяла някой да захареса пеенето и на живо. (: Да, имам си мнение, че Сел не може да пее, и ще се поддържам към него. :) | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Пет Мар 25, 2011 1:24 am | |
| - Цитат :
- Хайде преди да пишете помислете?
.....Да прави каквото на тях им харесва? Живота е един, и тя го изживява пълноценно. Иронично, нали? | |
| | | ~lifeforthemoment. Редовен
Warn : Брой мнения : 214 Reputation : 9 Join date : 21.03.2011
| | | | xSexyDiego Нов
Warn : Брой мнения : 25 Reputation : 3 Join date : 11.05.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Пон Май 30, 2011 2:50 am | |
| Според мен Майли е хубава, но прекалява със секспилността и скандалността. Не казвам, че е лоша като човек. Разбирам, че освен хлапета от детската градина и начален курс иска и аудитория от други възрастови групи, но това не е начинът. В смисъл откакто се прави на "голяма" все повече хора я мразят. Тия секси танци по концертите, тия откриващи тялото дрехи, пушене, целуване с момичета, за да се покаже като порастнала, я правят да изглежда по-незряла. Иначе новите и песни ме кефят повече от старите и от "Хана Монтана". И закво всичките сравнявате Майли със Сел. Селена си е Селена, Майли си е Майли. И аз бих предпочела примера на Селина, но тва не значи, че мразя Майли. Просто на Майли сигурно по не и пука кво мислят хората за нея, което от една страна може би е добре, но пък от друга не толкова, тъй като доста деградира. А за лошия пример, дето дава Майли на децата - някои фенове знаят, че това, което прави Майли, не е хубаво, но други го оправдават. Може би някви тъпи заблудени лапенца биха я последвали. Но от моите съученици има тъпаци дето си пушат без да са и фенове, така че... всичко си зависи от сивото вещество, дето има човек в главата. Както се казва, не е луд тоя, който прави баницата, а тоя, който яде от нея. | |
| | | bolly Нов
Warn : Брой мнения : 3 Reputation : -4 Join date : 10.06.2011
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Пет Юни 10, 2011 7:34 pm | |
| Майли е много повече от Селена..."сладката" Сели не може да стъпи и на малкия и пръст . | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Съб Юни 11, 2011 3:24 am | |
| - bolly написа:
- Майли е много повече от Селена..."сладката" Сели не може да стъпи и на малкия и пръст
А според мен това въобще не е по темата .. има други теми, където можеш да изкажеш подобно мнение, но мисля, че то е напълно излишно, след като си във фен - форум именно за Селена .. Съжалявам за флууда, но нямаше как да не отговоря на такъв тип мнение .. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Съб Юни 11, 2011 3:59 am | |
| |
| | | hitdalightz~ Напредващ
Warn : Брой мнения : 88 Reputation : 9 Join date : 06.12.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Сря Дек 07, 2011 7:29 pm | |
| Имате ли си поне малка представа колко смешни изглеждате от страни. 2010-та беше много трудна година за Майли, ако родителите Ви са под развод,вие няма ли да изпаднете в стрес? Преживяла съм момента с ''развода'' и много добре знам как се чувства Майли,самото чувство те кара да правиш неща преди да мислиш, вие 'безгрешните' винаги тръгвате да намирате кусури, Майли излязла по боди /то не беше точно боди/ изкараха я каква ли не, направи ли някаква благотворителност - за слава е. Каквото и да направи винаги тя излиза лошата. За темата, че е била пушила - мразите я заради това...за бога и тя е човек, и тя си има предели. Да не би да намразите някой роднина, приятел или някой от семейството ти за това, че пуши?... Цитирам: "The minute you stop making mistakes, is the minute you stop learning" - MileyCyrus t.e ''Минутата в която преставаш да правиш грешки, е минутата в която преставаш да се учиш'' чудя ви се на акъла, как можете да мразите човек който дори не познавате?...Някой по-горе спомена нещо подобно 'Ти да не познаваш Майли та да знаеш какво прави?' вашата логика се обръща срещу вас. Ами вие да не би да познавате Селена? Не сте 24-часово при нея, повярвайте ми едва ли винаги се държи като ''Света вода ненапита'' вместо да се радвате на успехите на Майли /и не само на нея/ вие си губите времето да спорите, че се е била променила. Не сте я познавали преди,нито сега за да твърдите, че се е променила. | |
| | | WhoSays^^ Редовен
Warn : Брой мнения : 174 Reputation : -13 Join date : 13.11.2011
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Сря Дек 07, 2011 11:45 pm | |
| Аха, а може би тези кусури ги виждаме именно защото са там? Ние не сме я бутали да прави глупости. Тя сама си го е решила, сама да си носи последиците. Това с цитата никаква работа не ти върши за Майли ако не вземеш ни кажеш по-точно за какво го цитираш. Всички правим грешки, но не като нейните. Има разлика. И нищо не се обръща, това че не сме 24-часово със Селена, не дава право да предполагаме друго. Има много новини и видеа където много ясно си личи че Селена е да "Света вода ненапита". Ням аме причина да мислим друго. Докато М айли достат ъчно ни е показвала за да си правим мнение. 'Айде покажи някоя грешка на Селена като я намесваш! Главна буква, правопис, пропуснати букви, пунктуация. *Миххи. | |
| | | hitdalightz~ Напредващ
Warn : Брой мнения : 88 Reputation : 9 Join date : 06.12.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! Чет Дек 08, 2011 1:03 am | |
| Сега става дума за Майли, всеки прави грешки, каквито и да са. Смисъла на цитата е такъв, че се учим от грешките си. Айде от се сърце ти се моля, преди да пишеш надникни вътрешно какво искам да кажа. И Майли е човек, всички звезди са хора...нима нямат право на личен избор за живот? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Майли спечели наградата за най-лошо влияние! | |
| |
| | | | Майли спечели наградата за най-лошо влияние! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |