Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !

Go down 
+2
*Радии <3
Cap`pac.
6 posters
АвторСъобщение
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !    Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Icon_minitimeСря Яну 12, 2011 12:18 am

Ее,голяма работа щом има чуства към него нека има,но изобщо не харесвам Джъстин и не ми допада. wacko
Върнете се в началото Go down
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :
Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Right_bar_bleue

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !    Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Icon_minitimeСря Яну 12, 2011 12:54 am

Само как казаа оо брат ми ;д.. Не са заедно сичко е измислица! Тя го има като брат , просто Джъстин я харесва.. И всички вече айде гаджета били глупости. ПИСНА МИ ВЕЧЕ!!! dry
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :
Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Right_bar_bleue

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !    Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Icon_minitimeСря Яну 12, 2011 1:17 am

Радвам се,че на са заедно ;д..Аа,иначе знам,че не е тука мястото,ама не знам как са малко щях да повярвам! rofl Те просто са много добри приятели,това,че Джъстин има чувства към нея,не означава,че и тя трябва да има.
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !    Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Icon_minitimeСря Яну 12, 2011 3:45 am

Амм това инеревю е от октомври 2010 ии мисля, че тогава може и да е било така, ама за сега нищи не е сигурно.. ;д
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !    Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Icon_minitimeЧет Яну 13, 2011 1:33 am

~ Nia ♥ написа:
monini написа:
Амм това инеревю е от октомври 2010 ии мисля, че тогава може и да е било така, ама за сега нищи не е сигурно.. ;д
Знам, че това е интервю от октомври, dear :)
Но там тя съвсем ясно си казва, че той и е като брат и би било много странно да излиза с някой по-малък от нея. wink Не може за 2 месеца да се е променило всичко ..
За мен онези снимки са фейк и това видео само го потвърждава. Ако не искаш да вярваш .. ОК! :)

Айдее.. Ти пък сега го обърна на кавга, а аз просто отбелязах.. dull
Ем да, тогава може да й е било странно, ама ако за теб 2 месеца са малко, аз не съм съгласна.. 2 месеца си е бая време ии доста неща могат да се променят...
Мм аз лично не съм много много ЗА тази връзка (ако изобщо я има де, 'щото не е сигурно), ама т'ва не значи да си затварям очите и да вярвам на това, което ми изнася.. Щом искаш - мисли си, че снимките са фейк, че за 2 месеца нищо не може да се промени.. Всеки си има мнение и вярва в това, което иска..
И пак да кажа - поста ми не е бил със заядлива цел - просто отбелязах и изказах мнение.. 143
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !    Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Icon_minitimeЧет Яну 13, 2011 9:31 pm

~ Nia ♥ написа:
Не може за 2 месеца да се е променило всичко ..

Не съм съгласна. 2 месеца са доста време и може за 2 месеца да се промени това-онова. ;д

Иначе - това интервю е малко старо, затова може нещо да се е променило между тях, но аз нямам нищо против. Все пак това си е живота на Сел - тя решава с кой да ходи и с кой не. ;д Иначе "Джелена" не ми харесват като двойка.
http://acciosharman.tumblr.com/
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !    Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Icon_minitimeНед Яну 16, 2011 8:36 pm

Sëlënőĥőlичкā ^^<33 написа:
Ее,голяма работа щом има чуства към него нека има,но изобщо не харесвам Джъстин и не ми допада. wacko
+1
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !    Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Icon_minitimeСря Яну 19, 2011 7:10 pm

Както казаха и по-горе - видеото е ОТПРЕДИ снимките, така че изобщо не е релвантно доказателство за каквото и да било.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !    Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !  Icon_minitime

Селена разкрива истината за нея & Джъстин Бийбър !
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят?
» Джъстин Бийбър и Селена Гомез.
» Селена и Джъстин Бийбър на футболен мач
» Селена и Джъстин Бийбър са гаджета!
» Одобрявате ли Джъстин Бийбър за гадже на Селена?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Дискусии и новини / Discussion and news :: Слухове-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създаване на форум Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии