LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Пет Дек 31, 2010 6:34 am | |
| Чувстваш ли се сякаш минаваш преходен период през живота си? Да, чувствам, защото все още не знам коя съм все още. Осемнадесет години не са много и дори, въпреки че се чувствам пораснала много през последните няколко години, в определени части от моя живот, още го чувствам сякаш съм само на петнадесет години.
Имаш ли различно лице за различните хора, с които си? Когато ти започваш да разбираш всичко около себе си, мисля че трябва. Евентуално ще имам увереността да бъда един и същ човек през цялото време, което е наистина прекрасно, но защото все още се опитвам да разбера всичко, съм склонна да имам различни лица за моите приятели, когато съм сама и когато съм с моите родители. Определено играя като малко момиче, когато съм си вкъщи с мама. Не нося никакъв грим и просто се сгушвам на дивана с нея и гледаме филм. Когато съм с моите приятели, се чувствам повече независимиа, така че се срещаме в ресторанти и вечеряме заедно.
Толкова много момичета те следят. Чувстваш ли напрежението по отношение на изборите, които правиш? Това ме прави по-добра личност, защото всяко малко движение се наблюдава. Опитвам много силно да направя да изглежда, че аз съм тук просто за моята музика или моите филми. Не съм тук, заради онзи, с когото излизам или нещо подобно. Но с решенията, които съм правила публично за проблеми и трудни времена, аз имам моите феновете наум. Ако направя грешното решение, бих се чувствала ужасно, защото моите фенове биха си помислили "е, тя е избрала ужасното решение, така че трябва да бъде ОК..."
Уоу! Никакво напрежение тогава... Не, но това ме прави по-добра. Кара ме да се замисля. Не бих искала моите фенове да бъдат злобни или груби, така че и аз не се опитвам да бъда такава.
Как се промениха твоите приятелства с порастването ти? Когато бях по-млада, да бъдеш "най-добри приятели" беше много продаваемо. Всичко е относно колието "най-добра приятелка" и двете мислите, че трябва да бъдете еднакви. Евентуално после осъзнавате - "О, аз имам собствена личност. Аз съм различна. Ние всъщност нямаме нищо общо."
Казвала си колко много оценяваш честността на Тейлър Суифт. Напълно! Когато си по-млада и твоята най-добри приятели ти кажат, че изглеждаш ужасно, ти им се разсърдваш за около ден-два. Но когато порастваш, честността е каквото аз желая от едно приятелство. Разочаровам се от хора, които ми дават един отговор през цялото време като "Не, ти изглеждаш чудесно". Това трябва да дойде от някого, на когото вярвам като Тейлър.
Как хората те критикуват, когато сама казваш, че твоите приятели те мислят за твърде мила? Да, забавно е, защото това е точно за каквото ме критикуват. Преди много повече угаждах на хората, отколкото днес. Но преди две години, започнах да се справям по-добре във вършенето на нещата и в правенето на избори, което ме прави щастлива. Определено чувствам как ставам все по-силна.
Как се промени стилът ти? Моят стил постоянно се развива и обичам да опитвам различни неща, Постоянно си поглеждам дрехите, които съм носила и си казвам "Какво съм си мислела?" Защото аз винаги променям вкусовете си.
Изглежда ти сякаш наистина се наслаждаваш да бъдеш без гадже в момента... Без гадже съм вече от около десет месеца и се чувствам добре, защото веднъж съзнанието ти да се проясни от любовното замайване, започваш да се фокусираш върху себе си. Всеки път, когато имам увлечение по някого, Дженифър Стоун винаги ми казва: "Забавлявай се от илюзията си, докато продължава - ще се видим пак, когато се върнеш към реалния свят!" И това е ТОЛКОВА вярно!
Какъв е най-големият урок, който научи за любовта? Мисля, че това връща към угаждането на хората. Аз съм добра в общуването, но не особено в свободното говорене. Когато има проблем, е ОК да бъдеш егоист. Сега бих казала на гаджето си "Мисля, че ти трябва да ми звъниш повече" или "Бих искала повече внимание".
Какво търсиш от една връзка сега? Вместо да излизам просто на срещи, искам това да означава нещо и искам това да бъде много сериозно, нежно събитие. Но аз не съм готова за това в момента.
Пораснала си с Дисни, но мислиш ли за своята бъдеща кариера сега? Да, всеки ден. В момента се чувствам сякаш съм с главата напред във всичко, което обичам - моята музика, модна линия, шоуто и моите филми. Евентуално моят план е да дръпна юздите на всичко и да се концентрирам в точно една област. Но в момента аз пазарувам от много различни щандове в магазина.
Къде искаш да бъдеш след пет години? Искам да бъда във всеки възможен жанр. Не искам да бъда завряна в малка кутия никога повече. Обичам моето семейство в Дисни канала, но що се отнася до разширяването на героите, там няма много място за шоу само с един герой. Но повече от всичко наистина се надявам да бъда искрено щастлива.
- Spoiler:
Do you feel like you’re at a bit of transitional stage in your life? Yeah I do, because I still don’t really know who I am yet. Eighteen isn’t really very old, and even though I feel as though I’ve grown up a lot over the last few years, in certain parts of my life it still feels like I’m only 15.
Do you have a different persona for the different people you’re with? When you’re figuring everything out, I think you have to. Eventually I’ll have the confidence to be the same person all the time, which is going to be really nice, but because I’m still trying to understand everything, I tend to have different faces on for my friends, when I’m on my own, and when I’m with my parents. I definitely act like a little girl when I’m at home with my mum. I don’t wear any make-up and I’ll just curl up on the couch with her and watch a movie. When I’m with my friends, I feel more independent, so we’ll meet up at restaurants and have dinner together.
So many girls look up to you. Do you feel that pressure in terms of the choices that you make? It’s made me a better person, because every little move I make is being watched. I try so hard to make it seem that I’m here just for my music or my films. I’m not here because of who I’m dating or whatever. But with the decisions I’ve had to make in public, about issues and hard times, I do keep my fans in mind. If I made the wrong decision, I’d feel awful because my fans would think, “well, she made the horrible decision, so it must be OK...”
Wow! No pressure then... No, but it makes me better. It makes me think about it. I wouldn’t want my fans to be catty or rude so I try not to be.
How have your friendships changed as you’ve got older? When I was younger, being best friends....nothing in common – vij citata
You’ve said that you really appreciate Taylor’s honesty... Totally! When you’re younger and your best friend says you look awful, you’re mad at them for, like, two days. But as I get older, honesty is what I crave form a friendship. I get frustrated with people who give me one answer all the time, like, “No, you look fine” It’s got to come from someone I trust, like Taylor.
How do people criticize you, when you’ve said yourself that your friends think you’re too nice? Yeah, it’s funny, because that’s exactly what they’ll criticize me for. I used to be much more of people pleaser than I am today. But about two years ago, I started getting better at doing things and making choices that make me happy. I definitely feel like I’m getting stronger.”
How has your style changed? My style constantly evolving and I love trying different things. I’m going to constantly look back on my clothes and say. “What was I thinking? Because I’m always changing what I like.”
It seems like you’re really enjoying being single at the moment... I’ve been single for about ten months now and it’s been good, because Once the blur and haze of being in love goes away you get to focus on yourself. Whenever I have a crush on someone, Jennifer Stone always says, ‘Enjoy the illusion while it lasts, I’ll see you when you get back to the real world!’ And it’s SO true!”
What’s the biggest love lesson you’ve learnt? I think it goes back to that people pleasing. I’m good at communicating, but I’m not good speaking out. When there’s an issue, it’s OK to be selfish. Now I’d say to a boyfriend, “I think you should call me more” or “I’d like more attention, instead of bottling it up.”
What are you looking for from a relationship now? Rather than just going on dates, I want it to mean something and I want it to be a very serious, loving thing. But I’m just not ready for that at the moment.
You’ve grown up with Disney, but are you thinking about your future career now? Yeah, every day. At the moment, I feel like I’m going head first into everything that I love – my music, my clothing line, my show and my movies. Eventually my plan is to pull the reins on everything and concentrate on just one area. But at the moment, I’m shopping in a lot of different departments in the store.
Where do you want to be in five years time? I want to do every genre possible. I don’t want to be stuck in a little box any more. I love my Disney Channel family, but as far as exploring characters goes, there’s not much room for that on a show with one character. But more than anything, I really hope I’m genuinely happy.
Интервюто е много интересно. Има много неща за обсъждане. Като най-важно на първо място смятам да отбележа, имаме официално потвърждение от Селена, че тази пролет е имало гадже. | |
|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Пет Дек 31, 2010 7:22 am | |
| Наистина много интересно интервю. Хмм .. за гаджето, чудя се кой ли може да е? По едно време много често беше засичана със един пич от не помня коя група :Д. Може пък когато излезнаха онези снимки с Ник на една пейка и там от турнето му и т.н. да са се събрали пак .. но пък тя каза в едно интервю. че са просто приятели. Не знам .. подкрепям решението й, да не разкрива личния си живот, но мисля, че поне заслужаваме да знаем, когато има човек до нея. А, и това, което каза за BFFs е тоолкова вярно! | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Вто Яну 11, 2011 7:00 am | |
| | |
|