Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Селена показва тъмната си страна - цялото интервю!

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Empty
ПисанеЗаглавие: Селена показва тъмната си страна - цялото интервю!   Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Icon_minitimeПет Дек 31, 2010 6:34 am

Чувстваш ли се сякаш минаваш преходен период през живота си?
Да, чувствам, защото все още не знам коя съм все още. Осемнадесет години не са много и дори, въпреки че се чувствам пораснала много през последните няколко години, в определени части от моя живот, още го чувствам сякаш съм само на петнадесет години.

Имаш ли различно лице за различните хора, с които си?

Когато ти започваш да разбираш всичко около себе си, мисля че трябва. Евентуално ще имам увереността да бъда един и същ човек през цялото време, което е наистина прекрасно, но защото все още се опитвам да разбера всичко, съм склонна да имам различни лица за моите приятели, когато съм сама и когато съм с моите родители. Определено играя като малко момиче, когато съм си вкъщи с мама. Не нося никакъв грим и просто се сгушвам на дивана с нея и гледаме филм. Когато съм с моите приятели, се чувствам повече независимиа, така че се срещаме в ресторанти и вечеряме заедно.

Толкова много момичета те следят. Чувстваш ли напрежението по отношение на изборите, които правиш?

Това ме прави по-добра личност, защото всяко малко движение се наблюдава. Опитвам много силно да направя да изглежда, че аз съм тук просто за моята музика или моите филми. Не съм тук, заради онзи, с когото излизам или нещо подобно. Но с решенията, които съм правила публично за проблеми и трудни времена, аз имам моите феновете наум. Ако направя грешното решение, бих се чувствала ужасно, защото моите фенове биха си помислили "е, тя е избрала ужасното решение, така че трябва да бъде ОК..."

Уоу! Никакво напрежение тогава...
Не, но това ме прави по-добра. Кара ме да се замисля. Не бих искала моите фенове да бъдат злобни или груби, така че и аз не се опитвам да бъда такава.

Как се промениха твоите приятелства с порастването ти?
Когато бях по-млада, да бъдеш "най-добри приятели" беше много продаваемо. Всичко е относно колието "най-добра приятелка" и двете мислите, че трябва да бъдете еднакви. Евентуално после осъзнавате - "О, аз имам собствена личност. Аз съм различна. Ние всъщност нямаме нищо общо."

Казвала си колко много оценяваш честността на Тейлър Суифт.
Напълно! Когато си по-млада и твоята най-добри приятели ти кажат, че изглеждаш ужасно, ти им се разсърдваш за около ден-два. Но когато порастваш, честността е каквото аз желая от едно приятелство. Разочаровам се от хора, които ми дават един отговор през цялото време като "Не, ти изглеждаш чудесно". Това трябва да дойде от някого, на когото вярвам като Тейлър.

Как хората те критикуват, когато сама казваш, че твоите приятели те мислят за твърде мила?

Да, забавно е, защото това е точно за каквото ме критикуват. Преди много повече угаждах на хората, отколкото днес. Но преди две години, започнах да се справям по-добре във вършенето на нещата и в правенето на избори, което ме прави щастлива. Определено чувствам как ставам все по-силна.

Как се промени стилът ти?

Моят стил постоянно се развива и обичам да опитвам различни неща, Постоянно си поглеждам дрехите, които съм носила и си казвам "Какво съм си мислела?" Защото аз винаги променям вкусовете си.

Изглежда ти сякаш наистина се наслаждаваш да бъдеш без гадже в момента...
Без гадже съм вече от около десет месеца и се чувствам добре, защото веднъж съзнанието ти да се проясни от любовното замайване, започваш да се фокусираш върху себе си. Всеки път, когато имам увлечение по някого, Дженифър Стоун винаги ми казва: "Забавлявай се от илюзията си, докато продължава - ще се видим пак, когато се върнеш към реалния свят!" И това е ТОЛКОВА вярно!

Какъв е най-големият урок, който научи за любовта?
Мисля, че това връща към угаждането на хората. Аз съм добра в общуването, но не особено в свободното говорене. Когато има проблем, е ОК да бъдеш егоист. Сега бих казала на гаджето си "Мисля, че ти трябва да ми звъниш повече" или "Бих искала повече внимание".

Какво търсиш от една връзка сега?
Вместо да излизам просто на срещи, искам това да означава нещо и искам това да бъде много сериозно, нежно събитие. Но аз не съм готова за това в момента.

Пораснала си с Дисни, но мислиш ли за своята бъдеща кариера сега?
Да, всеки ден. В момента се чувствам сякаш съм с главата напред във всичко, което обичам - моята музика, модна линия, шоуто и моите филми. Евентуално моят план е да дръпна юздите на всичко и да се концентрирам в точно една област. Но в момента аз пазарувам от много различни щандове в магазина.

Къде искаш да бъдеш след пет години?
Искам да бъда във всеки възможен жанр. Не искам да бъда завряна в малка кутия никога повече. Обичам моето семейство в Дисни канала, но що се отнася до разширяването на героите, там няма много място за шоу само с един герой. Но повече от всичко наистина се надявам да бъда искрено щастлива.

Spoiler:

Интервюто е много интересно. Има много неща за обсъждане. Като най-важно на първо място смятам да отбележа, имаме официално потвърждение от Селена, че тази пролет е имало гадже.
Върнете се в началото Go down
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :
Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Right_bar_bleue

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Селена показва тъмната си страна - цялото интервю!   Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Icon_minitimeПет Дек 31, 2010 7:22 am

Наистина много интересно интервю. Хмм .. за гаджето, чудя се кой ли може да е? По едно време много често беше засичана със един пич от не помня коя група :Д. Може пък когато излезнаха онези снимки с Ник на една пейка и там от турнето му и т.н. да са се събрали пак .. но пък тя каза в едно интервю. че са просто приятели. Не знам .. подкрепям решението й, да не разкрива личния си живот, но мисля, че поне заслужаваме да знаем, когато има човек до нея. А, и това, което каза за BFFs е тоолкова вярно!
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Селена показва тъмната си страна - цялото интервю!   Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Icon_minitimeВто Яну 11, 2011 7:00 am

Супер интервю
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Селена показва тъмната си страна - цялото интервю!   Селена показва тъмната си страна - цялото интервю! Icon_minitime

Селена показва тъмната си страна - цялото интервю!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» "Мое интервю със Селена"
» Ново интервю със Селена
» Интервю на Селена за VIVA
» Интервю със Селена Гомез.
» Коя страна обича най-много Братята

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Селeна в пресата / Selena in magazines-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии