| Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
| Заглавие: Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ Пет Дек 24, 2010 4:33 am | |
| - Spoiler:
Селена заяви пред списание Astrogirl , че майка и претърпяла автомобилна катастрофа, а Селена е трябвало да бъде в колата, но тя останала в къщата на баба си в последния момент. По-долувижте интересното интервю : Селена изпитвала тръпка през цялото време тя си спомня деня, в който всичко можеше да промени живота и завинаги, тя признава за Astrogirl "Моето време" докоснато от ангел "беше, когато майка ми претърпя автомобилна катастрофа. Тя току-що е напуснала дома си, но слънцето блокирало погледа и според нея,тя се блъска в една къща,когато слънцето я заслепява не е могла да си сложипредпазния колан и затова колата се блъска. Ефектът бе толкова силен, че даде тласък на останалите седалки на колата. "За щастие, Манди не е имала сериозни наранявания, но историята става интересна сега."Аз трябваше да бъда в колата, когато се е случил инцидента", казва тя. Сел ни каза още: "По-късно, майка ми,ми каза, че е трябвало да бъда в колата по време на инцидента, но в последния момент тя ме е оставила в къщата на баба ми. Така че мисля, че някой бди над нас в момента. "Ако Селена е била в колата е можело да има по сериозни наранявания. Осъзнавайки това, тя благодари на бога затова че, нещо е подсказало на майка и да я остави в дома на баба и . "След този инцидент, всеки път, когато майка ми напусне дома си казвам " обичам те още повече. ". След целият този инцидент двете (Селена и Манди) вярват в ангели пазители. Кридит:http://www.selygomez-daily.blogspot.com/
Наистина много интересно интервю! Е какво мислите вие? Има ли наистина ангели пазители?
| |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ Пет Дек 24, 2010 7:08 pm | |
| На мен ми се е случвало и то доста пъти.Даже някой път благодаря на бога,че не е станало с мен.
Веднъж когато искам да се кача на колелото на братовчетка ми ... ми се случи подобно.
........
Братовчедка ми беше с мойта най-добра fr и казаха колело,но не по отделно,а fr-ми беше се кашила на желязото на колелото (до кормилото).Видях ги да слизат към парка (аз седях пред блока и скучаех..) след това се затичах и щех да се кача на колелото,но не ми позволиха и преди да завият на един завой (който беше толкова извит,че сигорно колко ли катастрофи е ставало?) завиха,но оттам кадето имаше пясък (а то всеки знае,че пясакът е хлъзгаф особено като караш нещо на две-три-четири гуми и т.н..) и стана катастрофата с колелото.Почти всички части на кормилото бяха искривени,целите кървясали,ядосани,тъжни...,че станало така.По-едно време кат осе прибирах си мислех ''Радвам се,че не съм се качила,защото досега щях да съм осакатяла'' !!! | |
|
| |
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ Съб Дек 25, 2010 6:09 pm | |
| Наистина много интересно интервю.Аз също вярвам в ангелите пазители.Не мога да го обясня, просто вярвам! | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ Съб Дек 25, 2010 9:49 pm | |
| Много интересно.. И аз вярвам | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ Съб Дек 25, 2010 10:57 pm | |
| Доста е интерсно! И се радвам,че Селена и майка й си имат ангел пазител.. Доколкото разбрах от интервюто, Селена е била бебе.. Щеше да бъде ужасно,ако нещо й се беше случило.. Иначе и аз вярвам. : )) | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ Нед Дек 26, 2010 6:33 am | |
| Аз настръхнах като го четох.. невероятно е, че се е разминала за толкова малко! .. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ Нед Яну 23, 2011 6:13 am | |
| - Kat3t0 ♥ написа:
- Аз настръхнах като го четох.. невероятно е, че се е разминала за толкова малко! ..
+ 1. Радвам се, че нищо не е станало със Сел както и с майка й. Иначе и аз вярвам, че има нещо което ни пази не знам дали са ангели, но все трябва да има нещо. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ | |
| |
|
| |
| Селена - "докоснати от ангел" ! ♥ | |
|