LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Преди една година и днес Чет Дек 23, 2010 9:37 pm | |
| Целта на тази тема е да се види през каква промяна сте изминали през последната година. Върнете се назад във времето преди точно една година - края на 2009. "Огледайте" момичето, което бяхте тогава, преценето го. Върнете се в настоящето. Погледнете какво сте направили днес. Сравнете двете момичета - това отпреди една година и това, което е днес.
Откривате ли разлики? Какви са те? Какво се е променило? Радвате ли се от промяната? | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Преди една година и днес Пет Дек 24, 2010 5:16 pm | |
| Онова момиче беше наивно и глупаво... Вярвах на всичко .. Нямах собствено мнение и се влияех наистина много от хората! Бях по весела и по свежа.. От колкото сега..
Откривате ли разлики? Да и то големи. Какви са те? Какво се е променило? Начина ми на държание.. външността .. характера.. Имам много промени.. Станала към по избухлива, по решителна и амбициозна По дръзка съм ако мога така да го кажа.. Радвате ли се от промяната? Да определено се радвам, защото ми омръзна да огаждам на акълите на някви пикльовци който и 5 пари не даваха за мене.. Много съм щастлива, че се промених! (:
| |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Преди една година и днес | |
| |
|