Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
| Заглавие: Селена: "Аз все още страдам от хулигани." Сря Дек 01, 2010 8:51 pm | |
| Докато разглеждах сайтовете е случайно попаднах на това. Мислите ли че наистина децата от училище са и се подигравали? Една от холивудски звезди, които повечето хора искат да бъдат, Селена Гомез, звезда от сериала "Магьосниците от Уейвърли Плейс, казва че, тя е имала психически тормоз в учебните дни, когато е била измъчвана от съучениците си,защото иска да стане актриса. В интервю за New York Post, Селена каза аз страдах много в училище , много хора се шегуваха с мен, защото аз искам да бъда в индустрията [в света на изкуството], казва тя, сега на18. Но Селена подчерта, че няма сериозно претърпяно насилие. "Обучението в дома помогна за известно време, но след това отидох в клон на изкуството и всичко, което видях се върна отново", каза тя. "Днес аз съм критикувана от възрастните, които казват, ужасни неща за мен в интернет, неща, които ме засягат и не се опитвам да чета", казва тя, като се позовава на слухове за любовния си живот и предполагаеми вражди между колегите. Поради това, нищо по-нормално от говорят за шоуто "Магьосниците" - новия сезон, ще има един епизод, когато по-малкият брат на Селена, който се играе от Джейк Т. Остин, трябва да разбера какво да направя, когато той е претърпял побои в училище.
Информацията е взета от http://www.selygomez-daily.blogspot.com/
| |
|
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Селена: "Аз все още страдам от хулигани." Нед Дек 05, 2010 3:11 am | |
| Нищо ново .. всички звезди са претърпели психически тормоз. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Селена: "Аз все още страдам от хулигани." Нед Дек 05, 2010 3:15 am | |
| | |
|
didi_sel3 Редовен
Warn : Брой мнения : 206 Reputation : 1 Join date : 14.01.2011 Age : 24 Местожителство : София
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена: "Аз все още страдам от хулигани." Нед Яну 23, 2011 5:04 am | |
| Според мен не е било правилно от тяхна страна, но е нормално. Както казаха по - горе, когато имаш амбиции ти се подиграват и това е от завист, защото тези хора/деца не вярват в себе си и единственото към което се стремят е да забият някое гадже, да отидат на дискотека и etc. И сега също може би е критикувана, защото не всички я харесват, но това е нормално. Въпреки, че когато е просто слух не е редно, но такива са хората - критикуват без да знаят истинската история. Всеки човек е бил критикуван поне веднъж в живота си и това е защото не е възможно всеки да те харесва. Но ние феновете й я подкрепяме и не я критикуваме заради решенията, които взима или заради клюките които си измислят таблоидите. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена: "Аз все още страдам от хулигани." | |
| |
|