| Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас | |
|
+5Wesi. mixy Cookie ♥ *Радии <3 monini 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Съб Ное 13, 2010 7:10 pm | |
| Тук ще слагаме разни новини за Сели или други нейни приятели! Ето една, която аз намерих в интернет:
Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас:
Селена Гомез (18) постоянно прави намеци към Ник Джонас (18), казват репортери от Холивуд. Всичко започна с клипа на "Година без дъжд". Сцените много напомнят на пясъчната сцена от клипа на песента "Параноя" на Джонасите. Наскоро Селена е казала, че се замисля да ходи в университета, в които и Ник ще ходи, но няколко дни след изказването на Гомез младият Джонас се е отказал от този университет. Според това, което прави той изглежда е заинтересован от колежката на Гомез - Майли (17), като променя текста на песните си с нейното име и наскоро носеше дрехи от модната й линия. Дали Селена ще остави тази си страст?
|
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Съб Ное 13, 2010 8:14 pm | |
| | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| |
| |
Cookie ♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 401 Reputation : 1 Join date : 07.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Нед Ное 14, 2010 10:27 pm | |
| Честно казано не ми пука.. Всеки да си избира половинката, която ще.. | |
|
| |
mixy Нов
Warn : Брой мнения : 2 Reputation : -1 Join date : 23.05.2011
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Пон Май 23, 2011 4:49 am | |
| Ник и Селена официално започнаха да излизат през 2008 година и скъсаха през 2010 година, хо това беше пълна лъжа пре същата година те бяха збелязани,когато Ник и подарява лъскава гривна. Дали още излизат и дали Селена не изневерява на Джъстин и дали няма наистина любовен триъгелник? [img] [/img]
Последната промяна е направена от mixy на Пон Май 23, 2011 5:14 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Пон Май 23, 2011 3:45 pm | |
| - mixy написа:
- Ник и Селена официално започнаха да излизат през 2008 година и скъсаха през 2010 година, хо това беше пълна лъжа пре същата година те бяха збелязани,когато Ник и подарява лъскава гривна. Дали още излизат и дали Селена не изневерява на Джъстин и дали няма наистина любовен триъгелник?
[img][/img] Омг? Сериозно? Любовен триъгълник?Не разбирам, защо всички намесват старите гаджета на Селена. Тя в момента излиза с Джъстин Бийбър! Няма значение какво й е подарил Ник през 2010. Сега сме 2011, и най-вероятно няма нищо общо между двамата, освен приятелство. А относно оная гривна - може да я е подарил като на приятел, не се ли замисляш? Още малко защо не кажете че Селена излиза със всичките си бивши гаджета плюс Бийбър? | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Нед Юни 12, 2011 12:08 am | |
| - polilito написа:
- моля моля ме,между момичетата и момчетата няма приятелство с сигурност Ник си пада по нея тейче отиди на майната си!!!
Първо, или имаш проблем с клавиатурата, или с правописа. По-вероятно е второто, но ениуей. Това, че ти нямаш приятели от другия пол, не значи че то не съществува и попринцип. Ник и Селена може да са приятели, ти от къде знаеш.. И ти не си никаква, че да пращаш когото и да било на майната си. Пък и това са прекалено стари новини, Селена е Джъстин вече. ;]] | |
|
| |
Wesi. Напредващ
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Нед Юни 12, 2011 12:18 am | |
| - mixy написа:
- spri da citira6 4e si mnogo dosadna i ne te ponasqm bezzuba babo smotana
Пхах, ти се научи да пишеш първо ;дд Леле, честно, не съм виждала човек с толкова "велики" обиди, простоо, къртиш.. Като мразите Селена, кво правите тука? Знаете къде е хиксчето. ;]] | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Нед Юни 12, 2011 12:56 am | |
| - wesela_marinowa написа:
- polilito написа:
- моля моля ме,между момичетата и момчетата няма приятелство с сигурност Ник си пада по нея тейче отиди на майната си!!!
Първо, или имаш проблем с клавиатурата, или с правописа. По-вероятно е второто, но ениуей. Това, че ти нямаш приятели от другия пол, не значи че то не съществува и попринцип. Ник и Селена може да са приятели, ти от къде знаеш.. И ти не си никаква, че да пращаш когото и да било на майната си. Пък и това са прекалено стари новини, Селена е Джъстин вече. ;]] Съгласна съм. Аз имам приятели от другия пол. Това, че ти си такава, не значи, че целия свят трябва да е като теб. |
|
| |
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Пет Юни 24, 2011 3:04 pm | |
| Айде престанете с тея тъпи обиди, отстрани е смешно ;]] По темата.. Не можем да знаем нищо, защото това е между тях, нито да правим предположения. Сега Сел е с Джъстин, това е сигурно, както е сигурно и, че тя го обича и той нея - невенъж са го казвали, показвали и доказвали, че да ни дават право да слухтим зад гърбовете им.. Не за друго, но просто е много подло! Нямаме право да коментираме - с когото искат, с него ще бъдат .. А и Сел и Ник ги свързва приятелство още от преди да станат гаджета, та и след това , и до днес. | |
|
| |
Martyt0 Напредващ
Warn : Брой мнения : 102 Reputation : 4 Join date : 23.06.2011
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Нед Юли 03, 2011 9:04 pm | |
| Ами и песента Бум Бум Бум! Звучи сякаш Селена, пее на Ник, за Джъстин! Ако не се лъжа беше нещо такова " новия ми приятел прави каквото пожелая" и "той изглежда по-добре от теб ", нещо такова май имаше! | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Wesi. Напредващ
| |
| |
mariq_antonova Нов
Warn : Брой мнения : 11 Reputation : -1 Join date : 10.07.2011
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Нед Юли 10, 2011 3:57 pm | |
| spored men selena i nik trqbva da sa zaedno za6oto sa slatka dvoika.dano da se saberat. | |
|
| |
fatmenceto1 Напредващ
Warn : Брой мнения : 67 Reputation : -10 Join date : 22.06.2011
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас Нед Юли 10, 2011 8:20 pm | |
| Глупости . Главна буква в началото на изречението, пунктуация. Рос. (: | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас | |
| |
|
| |
| Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас | |
|