Кевин Джонас и Селена Гомез за Хаити: “Всичко е от значение”
+2
The_vampire_girl
candyx. .
6 posters
Автор
Съобщение
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
Заглавие: Кевин Джонас и Селена Гомез за Хаити: “Всичко е от значение” Вто Фев 09, 2010 9:55 pm
Над 130 актьори, музиканти и спортисти се събраха в Петък за телетона на MTV “Надежда за Хаити сега”. Сред участниците бяха Джъстин Тимбърлейк, Алиша Кийс и Уайклиф Джийн. Други знаменитости пък отговаряха на телефоните и разговаряха със зрители. Сред тях бяха млади звезди катоСелена ГомезиКевин Джонас. Гомез, звезда от “Магьосниците от Уейвърли Плейс” и посланик на УНИЦЕФ призоваваше феновете да дарят средства за пострадалите от земетресението с магнитут 7.0 по Рихтер в Портопренс. Когато Гомез беше поканена да участва в телетона, тя не можеше да откаже. “Беше много важно да съм тук тази вечер, защото според мен ние сме големи щастливци, а аз имам благословен живот”, каза Гомез няколко минути след предаването.
“По принцип да можеш да помагаш е много хубаво нещо, но това, което се случи с хората в Хаити е абсолютно ужасно. Наистина е страхотно да видиш как толкова хора се събират, за да помогнат. И аз съм тук. Аз съм един от тези хора, които искат да помогнат на хората в Хаити.” Джонас, който отговаряше на телефоните заедно с братята си Джо и Ник, подчерта колко е важно младите хора да помогнат по някакъв начин. “Всичко е от значение, дори и най-малката помощ’, каза Джонас. “Не е нужно един човек да даде огромна сума, а много хора да дадат по малко.” Любима част от вечерта за Джонас беше възможността да разговаря с дарители от цяла Америка. “Да отговарям на телефоните и да разговарям с хора от цялата страна беше невероятна възможност”, каза той. “Когато можем да съберем група хора, които могат да направят много повече от двама човека, тогава можем да постигнем много. За мен е чест, че присъствах.” За повече информация как можете да помогнете, гледайте Think MTV. Направете дарение на адрес HopeForHaitiNow.org или на телефон (877) 99-HAITI. Клиентите на iTunes могат да поръчат ексклузивно албумът с изпълненията от телетона “Надежда за Хаити” (7,99 долара) и пълният 2-часов запис (1,99 долара). Предлагат се и отделни изпълнения, които могат да се закупят или свалят от интернет за 99 цента всяко. Звукозаписната компания Apple и музикантите в нея ще дарят постъпленията на благотворителните организации, набиращи средства за Хаити.
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
Заглавие: Re: Кевин Джонас и Селена Гомез за Хаити: “Всичко е от значение” Вто Фев 09, 2010 10:30 pm
Това е страхотно.Не се съмнявам,че Сел се е отзовала на поканата!
Disney2o1o Напредващ
Warn : Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 14.01.2010 Age : 31 Местожителство : Plovdiv
Заглавие: Re: Кевин Джонас и Селена Гомез за Хаити: “Всичко е от значение” Сря Фев 10, 2010 1:18 am
Това е толкова благородно от нейна страна! Наистина ми се иска и аз да бях там, но това е без значение,трябва само всички да се обединим в една цел: Да помогнем на Хаити! Нека последваме делото на Сел!!!
Правописни и пунктуационни грешки! Вени . .
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
Заглавие: Re: Кевин Джонас и Селена Гомез за Хаити: “Всичко е от значение” Сря Фев 10, 2010 6:13 pm
The_vampire_girl написа:
Това е страхотно.Не се съмнявам,че Сел се е отзовала на поканата!
И аз нямам съмнения, че се отзовала - тя просто е толкова добричка...
*DanSs* Редовен
Warn : Брой мнения : 182 Reputation : 0 Join date : 13.01.2010
Заглавие: Re: Кевин Джонас и Селена Гомез за Хаити: “Всичко е от значение” Сря Фев 10, 2010 8:50 pm
Браво на Сел. Колко е добра. :)
Пунктуация. Ро (:
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Кевин Джонас и Селена Гомез за Хаити: “Всичко е от значение” Съб Фев 20, 2010 5:34 am
Браво! :)
Пунктуация. Ро (:
Sponsored content
Заглавие: Re: Кевин Джонас и Селена Гомез за Хаити: “Всичко е от значение”
Кевин Джонас и Селена Гомез за Хаити: “Всичко е от значение”