| Колко познавате Селена? - предварителен план | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Колко познавате Селена? - предварителен план Пон Окт 25, 2010 12:57 am | |
| Замислил съм анкета-тест, в която да видим кои тук следят най-зорко информацията за любимката си. Анкетата ще се състои в няколко въпроса свързани със Селена, все неща които тя е споделяла. Неща, които са били публикувани и превеждани във форума. Ще дам срок от седем дни, в който да отговаряте и накрая ще има класиране.
Дилемата ми е в това как по-точно да бъде проведено.
1.Дали да бъде само въпрос, което може да бъде трудно или към въпросите да има три възможни отговора, което ме притеснява да не е пък прекалено лесно. 2. Дали отговорите да се пращат на ЛС или да се публикуват в темата, но пък така е възможно да се преписва.
Тъй като не искам да проваля инициативата от грешна преценка, питам вас коя е предпочитаната форма за провеждане на анкетата като ми отговорите на двете точки по-горе.
Това е като предварителен план. Като получа яснота, ще отворя отделна тема, където да публикувам анкетата. | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Колко познавате Селена? - предварителен план Пон Окт 25, 2010 2:19 am | |
| Значи аз прдлагам да се пита въпрос, без да има зададени възможни отговори.. Също така,ще е най - добре, ако отговорите се пращат на ЛС,защото иначе наистина може да се препише,даже съм сигурна в това.. | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Колко познавате Селена? - предварителен план Пон Окт 25, 2010 2:23 am | |
| - Tutи. написа:
- Значи аз прдлагам да се пита въпрос, без да има зададени възможни отговори.. Също така,ще е най - добре, ако отговорите се пращат на ЛС,защото иначе наистина може да се препише,даже съм сигурна в това..
На същото мнение съм. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Колко познавате Селена? - предварителен план Пон Окт 25, 2010 2:46 am | |
| Според мен е хубаво пък да има 2 въпроса - 1 на който има примерно "а), б), в)" и друг, който е с отворен отговор. (: Също съм съгласна с Тити за ЛС - иначе ще се преписва. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Колко познавате Селена? - предварителен план Пон Окт 25, 2010 3:14 am | |
| Може пък да има: а) - ********* б) - ********* с) - друго
По втория въпрос, най-добре ще е да е с ЛС!! | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Колко познавате Селена? - предварителен план Пон Окт 25, 2010 1:17 pm | |
| Аз мисля като Теди - може да има 2 типа въпроси - с отоворени и избираеми отговори и съответно тези с отворените отговори да носят повече точки примерно или нещо такова...
А за другото - определено на ЛС. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Колко познавате Селена? - предварителен план Вто Окт 26, 2010 2:10 am | |
| Ок. Анкетата е готова. Тази тема може да поема към архива. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Колко познавате Селена? - предварителен план Вто Окт 26, 2010 2:14 am | |
| Заключвам темата и я пращам в коша. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Колко познавате Селена? - предварителен план | |
| |
|
| |
| Колко познавате Селена? - предварителен план | |
|