|
| Писах с истинската Селина във Фейсбук | |
|
+7mslaveykova Aнii meriityy *Радии <3 ~Rossita vampirediaries. Kat3t0 ♥ 11 posters | Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Съб Сеп 25, 2010 9:28 pm | |
| Тцтцт, не, сериозно, вие добре ли сте? Не разбрахте ли, че всички тези Селени, Тифаните и не знам си какво са fake .. боже господи, как не се научихте да не вярвате на някакви луди без личен живот, решили да се правят на Сел. Самата Селина написа във фейсбук всичките си профили ии този като виждам го няма тук: | |
| | | vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Съб Сеп 25, 2010 9:50 pm | |
| Хаха,аз пък си писах с Мадона ;дд. Защо се правиш на глупава и й вярваш? Пълно е с фейкове в импулса,в фейсбук,да не говорим за скайп! Тези хора нямат свой живот и се чудят кой да копират. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Съб Сеп 25, 2010 10:16 pm | |
| Лелеееее, колко много инфо си качила! Уау, не мога да повярвам! Дори надмина мен, Чичито, Мони, Катето, Митко и всички там дето качват! УАУ, повече инфо не съм виждала! Бахти бе човек, научи се на кого да вярваш. Абе вие прости ли сте, или така ми се струва? Как може да вярвате на хора, които хоп, пишат коментари на английски във златния ви Фейсбук и вие си мислите, че е истинската звезда? ОМГ, на 27 години си (ако си на толкова) и все още мислиш като 10 годишно хлапе.. | |
| | | vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Съб Сеп 25, 2010 10:30 pm | |
| - selenafan82 написа:
- След като не вярвате,ваш си проблем. Виждам тук колко сте зле настроени,и няма и никаква благодарност,че съм качила албума на Селена с перфектно качество на 320 кб/с, както и че качих чата й с нея при Jared и други нейни изяви. Не заслужавате нищо. Изобщо няма да влизам в този форум пълен с хора,които изобщо не са толкова добри,а скачат за всяко едно нещо. Правя тема за нещо свързано със Селена,качих ви албума,дадох линк за онлайн гледане на живото й изпълнение онзи ден в Ню Йорк в Z100 радио,но просто няма смисъл нищо да качвам,за тоя дето духа.
И можете да ми сваляте репутацията колкото искате-направи добро,че да ти забият нож в гърба.Много е вярна поговорката.Добрите хора не се оценяват,това е. Според теб ние сме зле настроените,ами добре ние сме злите,а ти си глупавата :). Не те обиждам,просто си личи,че ако си на 27,не би трябвало да вярваш на тези глупости. А и какво като си качила 2-3 неща? Вече и админ ли искаш да те направят? Сори Майкъл,но ако искаш влизай.За един потребител няма да се застреляме ;). | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Съб Сеп 25, 2010 11:11 pm | |
| - selenafan82 написа:
- След като не вярвате,ваш си проблем. Виждам тук колко сте зле настроени,и няма и никаква благодарност,че съм качила албума на Селена с перфектно качество на 320 кб/с, както и че качих чата й с нея при Jared и други нейни изяви. Не заслужавате нищо. Изобщо няма да влизам в този форум пълен с хора,които изобщо не са толкова добри,а скачат за всяко едно нещо. Правя тема за нещо свързано със Селена,качих ви албума,дадох линк за онлайн гледане на живото й изпълнение онзи ден в Ню Йорк в Z100 радио,но просто няма смисъл нищо да качвам,за тоя дето духа.
И можете да ми сваляте репутацията колкото искате-направи добро,че да ти забият нож в гърба.Много е вярна поговорката.Добрите хора не се оценяват,това е. Много хора тук са качили повече информация от теб и нищо не са казали. Не може тук след всеки линк да се казва благодаря, това си е чист флууд, а точно него се опитваме да избягваме :). Не сме те нападали, опитваме се да ти отворим очите .. лелее. | |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Нед Окт 03, 2010 2:03 am | |
| Глупости.. това не е истинската Селена.
Главна буква, пунктуация! Рос. | |
| | | meriityy Нов
Warn : Брой мнения : 8 Reputation : 0 Join date : 20.11.2010
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Съб Ное 20, 2010 7:46 pm | |
| Хаха и аз съм попадала в подобна ситуация, само че с Джъстин Бийбър .. всички тезии, дет' си правят фалшиви фейсбуци ии скайповее .. Си мислят, че някой ще им повярва. ;д
Пунктуация, не съкращавай, слагай апостров, когато изпускаш буква. Рос. :) | |
| | | Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Нед Ное 21, 2010 12:48 am | |
| На 27 си а вярваш на това!?!Стига бе!На скоро в скайпа ми беше писала "Селена Гомез"Попитаме от къде съм а аз я попитах дали наистина тя е Селена и тя ми вика...Да аз съм и пак ме попита от къде съм.И аз на български и написах че съм от българия - ето така и го написах ( Amii az sam ot balgariq) и тя ми писа на балгарски ( Ami az tezi dni se 4udq dali da idvam kam BG) Написа го точно както аз съм ви го написала!И аз пак я попитах дали е истинската Селена и тя пак ми каза че е тя!После и викам...Амии незнаех че знаиш и българси!Браво! И тя повече не ми писа.Та просто...Толкова е очевидно както и това с Фейсбук! | |
| | | mslaveykova Нов
Warn : Брой мнения : 1 Reputation : 0 Join date : 03.10.2010
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Пон Дек 27, 2010 9:11 pm | |
| Какъв е фейсбука на Селена Гомез? Тити. | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Пон Дек 27, 2010 9:18 pm | |
| https://www.facebook.com/Selena#!/Selena?v=wall Заповядай! ;) | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Чет Дек 30, 2010 9:21 pm | |
| Ясно е,че това не е истинската Селена,както казаха другите това са fake профили,как може да вярвате,не знам.. | |
| | | elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук Чет Фев 10, 2011 10:57 pm | |
| Не е Селена,може би много хора вярват водени от желанието наистина да си пишат с нея,да я видят и т.н. И аз много, ама много пъти съм се оптвала да намеря начин да се свържа с нея..Но реално погледнато.. Според вас Селена ще седне ли да си пише с някой..все едно,че си няма друга работа,Не нали!? Ами така е да не би Сел да виси цял ден във Фейзбук, т'ва е пълен абсурд! Тези, които още вярват, според мен е крайно време да се откажат вече..! - Цитат :
И можете да ми сваляте репутацията колкото искате-направи добро,че да ти забият нож в гърба.Много е вярна поговорката.Добрите хора не се оценяват,това е. А относно този пост.. Първо не мога да проумея как въобще някой е склонен да повярва , че си е писал със Селена.!И дории да спори,че вярно..!!! Второ напълно съм съгласна с Kat3t0 ♥ , че не може да се благодари за всеки линк..! -------- Май малко се унесох, и сори ако съм обидила някой.../смисъл /..с някой по-груб израз..!! | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Писах с истинската Селина във Фейсбук | |
| |
| | | | Писах с истинската Селина във Фейсбук | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |