Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Дневничее! ^^

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :
Дневничее! ^^ - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Дневничее! ^^ - Page 2 Right_bar_bleue

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

Дневничее! ^^ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дневничее! ^^   Дневничее! ^^ - Page 2 Icon_minitimeЧет Мар 24, 2011 3:26 am

23. 03. 2011г. - Сряда

Хейй, дневниккк! sun Днес станах в 06:00 часа, измих се, оправих си косата и се облякох. Сложих си супер новия як суитчер <33333. Който въобще не е униформа, но много ми пука. laugh Закусих и стана време за училище. Мама ме закара, защото още съм болна и за жалост не можах да отида с Тони >.<. Стигнахме в училище и аз се качих в 307. Оставих си нещата и започнах да преписвам домашната по математика, защото беше огромна, а аз нищп не бях писала. laugh Написах до 8 задача и се отказах, защото исках да видяя Тони <333, а и ми писна да пиша ;дд. Вети дойде и я оставих да си преписва по Немски, а аз се качих на горния етаж. Отидох в 401 и стоях с Тони. Гушках си го, цунках си го там всичко. laugh Стояхме в неговата стая и си говорихме и досадните момчета постоянно припяваха отстрани ;дд. Та стана време да си ходя и слезнах на долния етаж. Почнахме Немския. Връщаха ни едни тестове, на които са сме справили суперрр зле >.<. Ениуей. Правихме поправка и припомняхме граматиката. В междучасието с Вети си стояхме в стаята ии се хилехме като идиотки ;ддд. Втори час пак Немски проверявахме домашна и пак упражнения. В голямото междучасие с Вети тръгнахме към стоматологията, защото трябваше да отида на зъболекар. dull Та отидохме, прочисти ми зъба, пак ми сложи лекарство и каза в Петък да отида. Тръгнахме си с Вети, смеехме си се и такам. Качихме се на нашия етаж и аз малко повисях с Тони (Обичам го!) . После се видяхме с Денис, aww сладур. ;дд heart Седяхме на коридора хилихме се, говорихме си и после дойдоха Софи, Ева, Криси и Ники Р. и донесоха един балон и почнахме да си играем като малките дечица. laugh Беше си хипер забавно и се бутахме и пребивахме ;ддд. После Краси дойде и ни взе балончето :(. laugh Не искаше да ни го дава, ние викахме, хилихме се. Околните ни гледаха все едно сме луди, както обикновено. laugh Дойде класната и трябваше да влизаме в час. По математика беше особено скучно. Решавахме някакви модулни уравнения и си мина часа. В междучасието пак висяхме на коридора, този път Иван ни беше взел балона не ни го даде и ние се отказахме. Тръгнахме да си обикаляме, качихме се до "а" клас и като се връщахме видяхме, че са ни пристигнали новите учебници по Немски. Аз отидох и исках да взема единия кашон с учебници от Миро, 'щото се правех на силна, но той като джентълмен ми отказа. laugh После се опитах да измъкна кашона на Мишо и му викам "Дай ми гооо! Искам, искам, искам! Даййй!" и скачам истерично на коридора, апък той вика "Нещо друго ше ти дам" и аз реших да се откажа. laugh Тръгнахме си с Вети седяхме пред стаята и когато донесоха учебниците аз нападнах Миро за да видя какъв цвят са ;ддд. Ми зелени са ! ;ддд Та почнахме часа и госпожата ни раздаде учебниците. Нови учебнициии <3333. Много обичам, защото са студени и миришат яко. laugh После изпита Мариян на дъската, после и Надя. Аз се разминах. dance Свърши адски бързо часа. Та пети час изобразително. С Вети пак се качихме до "а" клас да вземе бои, четки и листове ;дд. Докато бяхме тама аз се възползвах да се видя с Тониии. heart Любовта ми златна, невероятна! Та после си отидохме в стаята и си приготвихме нещата за ИИ. Седяхме малко с Джасмин и Емине и господина пристигна. Каза ни там какво трябва да цапотим и ние с Вети почнахме. То по - скоро се спукахме от лигавешкии. laugh Правихме си нови цветове, аз си рисувах кръв. Абе лигли сме ;дд. Свърши часа, върнахме си боите и после ходихме прии Денис <3. Нещо с един от неговия клас се обзалагаха, че не може ме носи на ръце по целия коридор и той откачалника взе че ме пренесе. laugh После там си правихме някакви групови прегръдки с него и Вети. Майко колко сме психясали. laugh После аз нали си го прегръщам там и Лъчо идва зад мене и така ни прегръща и вика "Прегръдкааааа сандвиччччч! и се кефи. laugh Смазаха ме, но ениуейй ;дд. Накрая ме пуснаха от тази прегръдка ;ддд и си тръгнахме с Ветии. Почнахме шести час - Немски ;дд. Правихме супер тъпи упражнения в помагалото. Нищо интересно не стана. Свършиха часовете и се качих да чакам Крисата, за да се разберем за уроците. После се прибрахме, учих малко, оправих се за уроците, малко на компютъра и стана време да ходим. Срещнахме се до бензиностанцията и тръгнахме към спирката. Чакахме тъпия миришещ автобус ;ддд. Качихме се и скоро стигнахме до уроците. Решихме си домашните ии така. Лесно беше. ;дд След т'ва слезнахме към центъра малко се пошматкахме и се прибрахме леко измръзнали. laugh Вечерях, правих пищов по Немски ии така. laugh Амии това е, айдее. 459
Върнете се в началото Go down

Дневничее! ^^
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии