Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Чет Мар 24, 2011 3:26 am | |
| 23. 03. 2011г. - Сряда Хейй, дневниккк! Днес станах в 06:00 часа, измих се, оправих си косата и се облякох. Сложих си супер новия як суитчер <33333. Който въобще не е униформа, но много ми пука. Закусих и стана време за училище. Мама ме закара, защото още съм болна и за жалост не можах да отида с Тони >.<. Стигнахме в училище и аз се качих в 307. Оставих си нещата и започнах да преписвам домашната по математика, защото беше огромна, а аз нищп не бях писала. Написах до 8 задача и се отказах, защото исках да видяя Тони <333, а и ми писна да пиша ;дд. Вети дойде и я оставих да си преписва по Немски, а аз се качих на горния етаж. Отидох в 401 и стоях с Тони. Гушках си го, цунках си го там всичко. Стояхме в неговата стая и си говорихме и досадните момчета постоянно припяваха отстрани ;дд. Та стана време да си ходя и слезнах на долния етаж. Почнахме Немския. Връщаха ни едни тестове, на които са сме справили суперрр зле >.<. Ениуей. Правихме поправка и припомняхме граматиката. В междучасието с Вети си стояхме в стаята ии се хилехме като идиотки ;ддд. Втори час пак Немски проверявахме домашна и пак упражнения. В голямото междучасие с Вети тръгнахме към стоматологията, защото трябваше да отида на зъболекар. Та отидохме, прочисти ми зъба, пак ми сложи лекарство и каза в Петък да отида. Тръгнахме си с Вети, смеехме си се и такам. Качихме се на нашия етаж и аз малко повисях с Тони (Обичам го!) . После се видяхме с Денис, aww сладур. ;дд Седяхме на коридора хилихме се, говорихме си и после дойдоха Софи, Ева, Криси и Ники Р. и донесоха един балон и почнахме да си играем като малките дечица. Беше си хипер забавно и се бутахме и пребивахме ;ддд. После Краси дойде и ни взе балончето :(. Не искаше да ни го дава, ние викахме, хилихме се. Околните ни гледаха все едно сме луди, както обикновено. Дойде класната и трябваше да влизаме в час. По математика беше особено скучно. Решавахме някакви модулни уравнения и си мина часа. В междучасието пак висяхме на коридора, този път Иван ни беше взел балона не ни го даде и ние се отказахме. Тръгнахме да си обикаляме, качихме се до "а" клас и като се връщахме видяхме, че са ни пристигнали новите учебници по Немски. Аз отидох и исках да взема единия кашон с учебници от Миро, 'щото се правех на силна, но той като джентълмен ми отказа. После се опитах да измъкна кашона на Мишо и му викам "Дай ми гооо! Искам, искам, искам! Даййй!" и скачам истерично на коридора, апък той вика "Нещо друго ше ти дам" и аз реших да се откажа. Тръгнахме си с Вети седяхме пред стаята и когато донесоха учебниците аз нападнах Миро за да видя какъв цвят са ;ддд. Ми зелени са ! ;ддд Та почнахме часа и госпожата ни раздаде учебниците. Нови учебнициии <3333. Много обичам, защото са студени и миришат яко. После изпита Мариян на дъската, после и Надя. Аз се разминах. Свърши адски бързо часа. Та пети час изобразително. С Вети пак се качихме до "а" клас да вземе бои, четки и листове ;дд. Докато бяхме тама аз се възползвах да се видя с Тониии. Любовта ми златна, невероятна! Та после си отидохме в стаята и си приготвихме нещата за ИИ. Седяхме малко с Джасмин и Емине и господина пристигна. Каза ни там какво трябва да цапотим и ние с Вети почнахме. То по - скоро се спукахме от лигавешкии. Правихме си нови цветове, аз си рисувах кръв. Абе лигли сме ;дд. Свърши часа, върнахме си боите и после ходихме прии Денис <3. Нещо с един от неговия клас се обзалагаха, че не може ме носи на ръце по целия коридор и той откачалника взе че ме пренесе. После там си правихме някакви групови прегръдки с него и Вети. Майко колко сме психясали. После аз нали си го прегръщам там и Лъчо идва зад мене и така ни прегръща и вика "Прегръдкааааа сандвиччччч! и се кефи. Смазаха ме, но ениуейй ;дд. Накрая ме пуснаха от тази прегръдка ;ддд и си тръгнахме с Ветии. Почнахме шести час - Немски ;дд. Правихме супер тъпи упражнения в помагалото. Нищо интересно не стана. Свършиха часовете и се качих да чакам Крисата, за да се разберем за уроците. После се прибрахме, учих малко, оправих се за уроците, малко на компютъра и стана време да ходим. Срещнахме се до бензиностанцията и тръгнахме към спирката. Чакахме тъпия миришещ автобус ;ддд. Качихме се и скоро стигнахме до уроците. Решихме си домашните ии така. Лесно беше. ;дд След т'ва слезнахме към центъра малко се пошматкахме и се прибрахме леко измръзнали. Вечерях, правих пищов по Немски ии така. Амии това е, айдее. | |
|