|
| Дневничее! ^^ | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Дневничее! ^^ Вто Сеп 21, 2010 11:31 pm | |
| Когато имам време ще се отбивам да ти пиша ^^. 17. 09. 2010 г. - Петък
Хей здравей . Беше ми скучно и реших да се занимавам с нещо преди да се запилея нанякъде хД. Ъх не знам от къде да започна. Доста ми е скапано напоследък... Първо съм в нов клас, който въобще не ми харесва. Разделиха ме от Криси ии сега няма с кой да си говоря и да си споделям. Нямам друга истинска приятелка, да имам супер много познати, но не е същото. Е, поне учи в същото даскало и се виждаме, но не е както преди. Новият ми клас е толкова скапан... Пълно е с някви кифли, които се правят на особено готини и интересни, а не са нищо особено. Познавам ги от три дена, а вече не мога да ги търпя. Добре, че е Ева <33. Не е както с Криси, но тя е единствената ми приятелка на новото място. Размотаваме се насам - натам и в часовете има с кой да си говоря ^^ хД. Просто знам, че нищо няма да е същото, но все пак хДД. "Брата" и той е в моя клас хДД. Има с кой да се закачам хДД. Ще ме побърка тоя човек хД. Не съм вярвала, че някога ще го кажа, но предишният ми клас ужасно много ми липсва . Не е същото без тях... Трябва да издържа с тея хора цели пет години, а не можем да се гледаме един - друг. Надявам се тези пет години да минат по - бързо отколкото очаквам. Иначе специално днес се събудих към 06:30 с ужасната ми аларма. Дотолкова съм се наслушала на нея, че вече като я чуя и ми призлява. Всяка сутрин едно и също "Ставай слънчице, време е" хДД. Станах и се преоблякох три пъти въпреки, че трябва да ходим с униформа хД. Накрая навлякох черните дънки, сложих ризата от униформата, вратовръзката и късото бяло якенце. Изправях си косата половин час, набързо сложих малко грим и вече беше станало 07:30 и тръгнах към училище. И въобще не бях в настроение, защото не исках да виждам новия си смотан клас. Но както и да е отидох и някои от "кифлите" бяха там. Не им обърнах особено внимание. Първите два часа имахме немски. Беше супер яко <33. След това математика и беше толкова трагично с Ева щяхме да заспим от скука хД. Но, добре, че най - накрая свърши - точно преди да заспя хД. В междучасията с Криси обикаляхме гимназията видях се с другата Криси хД, Диди <33 и Михаела... След математиката имахме два часа български. Уникално яко, госпожата ни уби от смях хД. След БЕЛ - а трябваше да имаме музика, но госпожата я нямаше и за жалост не ни освободиха. Дойде заместник - директорката да ни "води" часа. Общо взето надрасках няколко неща по немски и после си говорих с "брата" хД и Ева. Смяхме се като луди и попълвахме една декларация хДД. Часът най - после свърши и о, да Петък, супер цял уикенд свобода хДД. С Криси и Михаела си тръгнахме от училище и така. Половината път вървях боса, защото обувките жестоко ми убиваха хД. И раницата ми тежеше, но от нея нямаше как да се оттърва хД. Прибрахме се, хапнах, починах си и гледах "Дневниците на вампира" - страхотен епизод впрочем хД. Оправих се и с Михи излязохме навън. Видях Тедуу <33, милата ми къдравелка така се бях затъжила за нея. За жалост трябваше да пази сестра й и не можа да дойде с нас хД. Обикаляхме по "Витошка" и видяхме Антония ъхх ужас идеше ми да и ударя един шамар. Видяхме и Иван, мдам все още продължава да ми се сваля, но както и да е въобще не ме интересува. Емо <333 - милото ми сладкишче, той осмисли деня ми днес. Беше ми доста тъпо, но когато го видях всичко мина. Иии така после се прибрах и общо взето висях пред компа и сега реших да се занимая с нещо хД. Йей, утре е събота ^^. Ще си почина от "онези". Ами май е това за сега. Надявам се утре да мога отново да ти пиша. Дано денят ми мине добре хД.
П.П. Оу лека вечер и ъмм видях Данчо хД. Да знам ... хД. Днес кой ли не видях хДД. Окей, чао наистина.
| |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Вто Сеп 21, 2010 11:33 pm | |
| 18. 09. 2010 г. - Събота Здравей, здравей дневниче!
Ох...днес беше много протиревчив ден, така да се каже хД. Първо беше много забавно, после бях доста ядосана, и после пак беше супер яко хД. Значи сутринта станах, и седнах на компютъра разбира се хД. След това закусвах и си писах с Криси. Къпках се (poolparty) хД !! После се оправих, но докато избера кво да обличам умрях от чудене хД. Сложих си късите гащенца, розовия потник и черните кецове, защото розовите жестоко са се прецакали хД. И така ... Минах през Михи и тръгнахме към "Каприз" оттам с Крисето и към центъра. В началото беше многоо яко, мислехме си някъв сериал дето се казваше "Двама братя и две сестри" (rofl). О, да ще бъде многобюджетен филм след като го заснемем хД, И после ходихме да ядем торта и да пием фрапе ^^. Бяхме на "Верту" видях Слави и се разбрахме вечерта да излезем с него и с Теду (party) ! И после ходихме към ъмм нека го наречем един парк хД. Там стояхме и се хилихме като луди хД. После трябваше сериозно да си поговоря с Михи и го направих най - после. Ами някой неща ги разяснихме други не, но както и да е има време още да говорим оттук нататък. Дано поне вече да ми дава лично пространство и място "да дишам" хД. И после тръгнахме към "Витошка', а Крисето си отиде към тях. Минах през нас за малко, колкото да си освежа грима и косата хД и после към махалата на Тедкуу <33. Замъкнах се някак си до там, въпреки, че ужасно ме мързеше да ходя хД. Тедку и Слави вече бяха там и се проснах на пейката, когато ги видях дори нямах сили да ги поздравя хД. Когато си починах, вече ги поздравих хДД. Мдам... и после Ани дойде и беше супер яко. Смях, лиготии - ох беше велико просто. С Тедуу танцувахме като откачени и пяхме върху една пейка, а Ани и Слави бяха "журито" ... накрая и двете спечелихме (rofl). Все пак и двете сме невероятни ^^ ... да невероятни и фалшиви (rofl). И после ядохме семки и обсъждахме хората хД. Ау, после отнякъде се появи една сладуранчесто котенце с което си играхме и постоянно се опитваше да хване "мишлето" на тениската на Слави хД. Беше с една сладка тениска на Джери <333 хД. Беше велико просто . Добре, че бяха те да ми оправят настроението, защото след този объркан разговор с Михи ... бях просто напълно и тотално изнервена и ми беше супер гадно. Но в момента съм в страхотно настроение, дори и света да се срути пак ще ме хване смях в такова настроение съм, че просто ... хД. И преди малко се прибрах, вечерях и си гледах учебника по математика хДД. Ужасен е !! И сега реших да ти пиша ... след малко не знам какво ще правя хДД. Главно ще скучая, но може би ще си гледам "Грозното Бети" хДДДД. Иии така друго няма за сега. Освен, че съм притеснена как ще върви оттук нататък приятелството ни с Михи всичко е толкова объркано в момента, ноо дано да се оправим за нататък. И не искам да идва понеделник заради тъпия ми, гаден клас ... Е поне имаме четири часа немски <333 ^^. Ами май е това за сега, друго не се сещам да ти пиша. Чао, чао и лека вечер.
П.П. Йей Тедкуу е на линия <333 хДД. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Вто Сеп 21, 2010 11:34 pm | |
| 19. 09. 2010 г. - Неделя
Хей, хей ! Днес съм приемливо добре и съм решила да изкарам един ден вкъщи хД. Сутринта станах към 11:00 ч. , измих се, облякох се и се отбих тук докато чаках мама да направи закуската. След това хапнах и пак бях тук хД. После си писах със Зорето <33, с Криска и с Михи <333. Гледах Хана Монтана до към 13:30 и наглеждах сестра ми, защото мама беше в банята хД. Злати се събуди (сестра ми) нацелувах я едно хубавко и после мама я приготви и излязоха на разходка малко да я види слънчицето (sun). Но вече трябва да се прибират. Докато ги нямаше слушах музика, пях си хД ии така. После гледах "Грозната Бети" и пак се отбих тук за мъничко. След малко мисля отново да гледам 'Грозната Бети" и да чакам Теду <333 да влезе в скайп. Иии така днес цял ден съм била вкъщи, просто защото не ми се излизаше. Бях навън за около 20 минутки и то само за да се видя с Емо <333 ... Ъх толкова го харесвам! И толкова се радвам, че го срещнах , винаги ми оправя настроението. И после пак бях вкъщи къпках се и преди малко написах каквото имах по Немски за утре, припомнях числата, защото съм сигурна, че Ванкова ще ни изпитва и така. Сега мисля да хапна нещо и да чакам мама и малката да се върнат, защото трябва да я къпем и нея да ми е чистичка хД. Оу, да впрочем се видях с Михи за около десетина минутки, дойде до нас и така. Друг не съм виждала днес. Ох, пожелай ми успех утре дано издържа между тея кифли. Добре, че Ев е там иначе съм изгубена. И Надя донякъде е добра перспектива за приятелка, но ... винаги има но хД. Просто тя е с две нейни приятелки от предишното училище ии не знам чувствам се излишна между тях, така, че ще бъда само с Ева. Йей, утре ше вида Криска и Ани <33. Друго май няма за сега. В момента си слушам Сел и трябва да тръгвам да помогна на мама да прибере количката, а аз да взема малката навътре. Добре, че и днес имах време да се отбия при теб. Чао, чао за сега и може би утре ще те осведомя как е минало всичко в училище. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Вто Сеп 21, 2010 11:37 pm | |
| 20. 09. 2010 г. - Понеделник
Здрасти, здрасти!!
Ами почвам всичко подред да ти казвам за днес, защото станаха доста неща хДД. Такам ами сутринта станах към 06:45, облякох се, опправих се и стана време да тръгвам за даскало. Не бях особено, на кеф но пък сутринта времето беше толковаа хубаво. Както и да е отидох и бяхме в нова класна стая ... 307. Ммм подредбата на предишната ни класна стая беше по - яка, но пък новата е по - голяма. Седнах си там на един чин до прозореца хД и зачаках да идват другите. До мен седна Силвета, и доста си поговорихме. Честно казано, не е толкова лоша даже е готина <3. Харесахме се и така с нея стоях целия ден. Първите два часа имахме немски и беше много яко. Припомняхме азбуката, числата и въпросите, които сме учили. Супер си изкарахме и многоо се смяхме. Трети час ИТ, нашата група беше в по - яка стая да им е яко на другите тъпаци хДДД. Господина ни е малко странен, но определено е по - добре от тоя по ИИ хДД. Писахме малко план и после правихме каквото си искаме. Аз слушах музика и се отбих за малко тук и така. Часа свърши и пак се върнахме в 307 за да караме Немски. Еми пак беше яко, само дето ме изпитаха на дъската, но в смисъл не така с оценки просто за упражнение, а и беше елементарно. Мина се и следващия час български. Ами общо взето ми беше скучно, със Силвета щяхме да заспим хДД. После пак Немски пак пред дъската излизахме по двойки за да се "запозваме" и така. Супер беше хД. Последен час ЧК, ами някви молби давахме и ни пуснаха по рано и така. Иначе през междучасията се мотах по коридорите с Крисето, с Ев и с Михи. Може да се каже, че деня в училище беше много проспериращ (sun). После чаках Криси и отидохме към вкъщи, за да се оправя щото щяхме да излизаме да ходим да си взима учебника по математика. Та дойдохме до нас, мама и Златомира бяха в баба и нямаше никой вкъщи. Пуснах съдомиялната, и си написах каквото имах по Немски. После Криси ми помагаше да измисля какво да облека хДД. Всички дрехи изкарах от гардероба накрая се спрях на червената тениска, гетите и черните дънки и там някво герданче. И така доста се лигавихме с нея докато бяхме вкъщи, беше много яко хДД. После минахме през Михи и тръгнахме към центъра в началото времето беше хуабво, Криси си взе учебника от една книжарница и там ядохме някви "Гондоли" хДД в една закусвалня. После тръгнахме да вървим нагоре, ама като хвана един студ, апа всички ние некви разголени измръзнахме и на всичкото отгоре заваля хДД. Отидохме там на едно "сухо" хДД в смисъл под един такъв навес пред една банка и седнахме там да чакаме да спре да вали. Не щеш ли Антон от моя клас също беше там и както изглеждаше чакаше някой. Тошо Чакъра хДД дойде от някъде и там поздравиха се и Антон вика, че чака Сашка и Марчела - и да разбира се, че подслушвахме големи сме клюкарки, знам хД. И нали той чакаше доста време, както и ние да спре да вали хДД,. И постоянно си мислехме, че онея двете ще му вържат тенекия хД, защото от доста време ги нямаше и така. После малко по надолу видяхме Иван и Мишо хДД и аз се разписках като луда, да както и да е хДД. Поздравихме се и Антон отиде при тях и ние ги наблюдавахме и тъкмо се решихме да отидем да подслушваме и Иван и Мишо си тръгнаха хДД. И Антон милия остана самичък, както и да е отидохме нагоре и се натъпкахме в някъв блок Михи да си сваля, чорапите, че били мокри (rofl). И мен ме беше страх, защото беше тъмно хДД и отидох до изхода на входа и не щеш ли кой видях?! хДД Кой мислиш?! хД Сашка и Марчела!! Най - после отиваха и се зарадвахме, че Антон няма да е сам хД. Наблюдавахме ги от един супермаркет хД, после излязохме и от пътя ги гледахме, но те седнаха на "Луксор", апа ние отидохме към Нова България да пишкаме хДД. След това си взехме сладолед от една бутка там и Марчела, Антон и Сашка дойдоха от отдолу и поздрава на Сашка просто беше велики "Кво стаате бе?" (rofl) ... уби ме просто хД. И те си отидоха и ние тръгнахме нагоре и се натъпкахме в сладкарница "Фантазия", защото ни беше студено хД. И както си седяхме заваля из ведро и не можехме да си тръгнем хД. Звъннах на мама и добре, че баба беше вкъщи и остави Злати при нея, и дойде да ни вземе. Те преди малко ни прибра и сега реших да дойда да ти споделя как мина днес хД. Мога да кажа, че целия ден мина доста добре. Доволна съм. И така сега сигурно ще си поиграя малко с бебока и да видя бабата как е хД. После ще вечерям и на скайп, да чакам Теда <33, че не съм я виждала хД. Оу, впрочем два пъти видях Емо днес <333 и трябваше днес да излизаме с него, но ... плановете се промениха "малко", нищо после като влезе ще си говорим по скайп. И тва е общо взето за днес. Надявам се и утре да мине горе - долуу и дано в Сряда да почиваме !! Друго не мога да се сетя. Ади отивам, че малкото се събуди, а мама и баба да наготвят вечерята. Чао, чао ако мога и утре ще намина. Лека и просперитивна вечер. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Чет Сеп 23, 2010 1:13 am | |
| 22. 09. 2010 г. - Сряда Здрасти, здрасти дневниче.
Извинявай, че вчера не можах да ти пиша, но просто нямах време бях затрупана с домашни за утре и така . Но нищо ще ти разкажа и за вчера и за днес хД. Ще стане доста дълго, но и без това няма какво да правя хД. Ами вчера станах към 06:45 облякох се, измих се, хапнах набързо и тръгнах към даскалото. Беше ми много шибан ден... Супер много ми се спеше и никак не ми се караха часове дори и Немски. Но няма начин отидох и седнах и си дремвах на чина хДД. И докато се усетя почнахме час. Както винаги госпожата ни караше да пеем, но на всички толкова ни се спеше, че едвам си отваряхме устата хД. И тя като видя, че сме такива заспали и ни пусна музика хД, накара ни да преместим чиновете в единия ъгъл и да правим "Сутрешна разходка из стаята" хД. Т.е. обикаляхме напред - назад и когато спреше музиката трябваше да се запознаем с човека, който е до нас на немски разбира се. И направихме го и що годе се разсънихме. Продължихме там с упражения и такива неща. Втори час пак Немски, ами взимахме някви гадни думи. Трети час - Математика. Просто ужас, трагично идеше ми да се хвърля през прозореца преди да започне часа. Толкова мразя математика и изобщо не я разбирам, но нямах избор. Продължихме с преговора и госпожата изкарваше ученици на дъската да решават задачи и през целия час бях под напрежение да не ме изкара на дъската да решавам, защото нямаше да мога хД. Само щях да си седя и да гледам дъската с маркер в ръка хД. Но ми се размина - благодаря ти Боже. Направо като свърши часа и камък ми падна от сърцето хД. Трети час пак Немски, ами продължихме с текстовете и взимането на нови думи, а на мен вече ми беше омръзнал тоя Немски. Следващия час физкултура. Малко разнообразие. Ходихме на стадиона и трябваше да правим обиколки с тичане хД. Но аз, Ева и Дани само си клюкарихме и естествено обикаляхме стадиона, но с ходене хД. И така през целия час си говорихме и беше супер яко. После се прибрахме към училище и последен час пак Немски. Продължихме с думите и накрая ни се събраха 70 думи за учене . Направо ужас и имахме сумати допълнителни домашни. Толкова ми беше изморено и скучно през последния час, ужас просто. И най - накрая деня свърши . Едвам - едвам се довлякох до вкъщи метнах раницата в стаята и легнах на леглото бях толкова изморена да кажеш, че съм правила нещо по физкултура хД. Та починах си малко, обядвах и се отбих тук. После влязох да се къпя и така. Докато се оправях пак се отбих тука. После отидох да видя какво правят мама и Златомира. Малкото спеше, а мама гледаше някъв сериал хД. И след това се заех с домашните по Немски и по - голямата част я написах . И после за да разпусна седнах на компютъра и пак се отбих тука. Писах по скайпа и гледах "Грозната Бети" и към 24:00 часа нещо ми се доспа и си легнах. Погледах малко "Щуртите съседи" и заспинках. И така днес се събудих към 10:00 часа станах от леглото измих се и веднага се заех с оставащите ми домашни по Немски хД. Трябваше да напиша думите, които имах на картончета от едната страна на Немски от другата на Български. Някъде към два часа се занимавах с тва и към 11:45 бях готова. 70 картончета имам да представям утре. Приготвих си нещата за утре, хапнах и се облякох. После чатих с Криси и с ТеУдората <333 хДД. Ходих до Михи да я викам на разходка уж щеше да идваше накрая се отказа, абе объркана работа. Както и да е ние с Крисето ходихме към центъра и беше мноу яко. Видяхме Краси и Дани. После Джасмин и Емине от нашия клас хД. И така после ходихме там в "паркчето" хД и седяхме, слушахме музика. ядохме бисквити хД говорихме си и така. На Михи нещо и скимна и дойде постояхме там и правихме некви лигави клипчета хДД. После се прибрахме и с Михи постояхме малко отвън, защото Емо беше дошъл . Готино беше и преди малко се прибрах. Играх с малкото и сега чакам да стане вечерята, че мама нещо е закъсняла днеска хД. И така сега мисля да те оставям, защото трябва да отида да гледам Мира, защото мама трябва да наглежда вечерята. Пожелай ми утре успех в училище, дано се справя. Бай, бай и лека и просперитивна. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Чет Сеп 23, 2010 11:12 pm | |
| 23. 09. 2010 г. - Четвъртък
Здравей, дневникчо!! хД
Почвам да ти разквам как мина днес деня ми хД. Сутринта станах в 06:30, измих се, и почнах да ровя в гардероба за дрехи. Сложих си сивите дънки, една черна блузка и отгоре метнах ризата от униформата колкото да ме пуснат в даскалото хД. Изправих си косата и хапнах набързо. Стана 07:35 и тръгнах към училище. Ами горе - долу ми се ходеше и не си знаех програмата, но това са само подробности. И още като влезнах в училище и видях нашия клас съответно имахме ФВС, но аз не си носех екипа хД. Отидох в съблекалнята и Дани беше там и още няколко от класа. Ами повечето не се преобличахме и така хД. Ев дойде и тя също нямаше екип и аз, Дани и Ев решихме да кажем на господина, че и трите сме неразположени и така хД. Пак бяхме на стадиона и докато идем до там измръзнахме хД. По пътя за стадиона срещахме някви странни цигани и едните викат на Джасмин, че е много секси, другите ни напсуваха абе яко смях падна с тея. И както винаги аз, Ева, Дани, Джасмин и Емине бяхме последни хД. Та замъкнахме се до стадиона и ние представихме извиненията си на господина. Той ги прие веднага, баси якия пич хД. И ние "тройката" (rofl) т.е. Аз, Ева и Дани обикаляхме стадиона отново и си клюкарихме и се смяхме. Беше някво много яко . И вече започвам да свиквам в тоя клас хДД. Та мина се физкултурата и се запътихме към училище продължихме си разговора и докато се усетим вече бяхме там. Отидохме към 307 седнахме и се отпуснахме на столовете докато чакахме Българският да почне. Дойде госпожата и ни припомняше разни неща за "Една българка" и някви яки шеги пускаше. Пичка е! ^^ После обаче писахме някакво съчинение за Баба Илийца та написах го и точно мен посочи да чета хД. Прочетох го, похвали ме хД и една учителка дойде да ни каже, че са ни донесли учебници и тъкмо ги раздадохме и часът свърши. В междучасието с Криси обикаляхме коридорите и се лигавихме хД. После имахме Немски и с Дани супер много се притеснявахме да не ни изпита на думите ии така. Дойде Ванкова и пак почнахме с "песен" хДД. После ме изпита на азбуката хДД. Казах я квото да беше хД. И започна да изпитва на думите, но якото беше че посочваше човек подред на редиците и го питаше за само една дума. Слава Богу падна ми се такава дето знаех . Казах я и там си продължи хД. После изпитваше на дъската , но добре, че не ме извика и мен хД. После още два часа Немски, ами взимахме нови 30 думи и правихме упражнения в учебната и Немския мина. Шести час трябваше да имаме изобразително с Господин Депресия ^^ хДДД, но ни казаха че ще имаме математика и просто ми стана лошо като чух. В междучасиято с Ева се качихме до "а" клас и аз се размотавах с Криси и те си бяха карали изобразително, но ние трябваше да караме тъпа математика. Почна се и направо щях да откача. Продължихме с преговора и този път никой не викаше на дъската, тя сама си решаваше, което беше супер хДД. И с Дани по едно време жестоко се смяхме, но добре, че не ни видя, защото щеше да ни изгони хД. Свърши се най - после деня . И се прибрах с Михи и Криси. Постояхме малко отвън и си поговорихме. После се прибрах вкъщи, минах за малко през тук, обядвах и се заех с домашните. Два часа не съм мърдала, но научих и сега съм спокойна за утре. Е, поне утре няма да караме математика ^^. Изведох Златомира малко на разходка и сега реших да ти пиша, като я прибрах. Милото то се умори и как сладинко си заспинка в количката. Сега малко ще съм на скайп и ще гледам сигурно нещо и после плана е да изляза малко с Тединка и с Емо . Ако излизам утре ще те осведомя как е минало, но не се съмнявам че ще е супер все пак съм с тях . И друго май няма за сега. Слушам си музика и така хД. "Auf Wiedersehen" - т.е. довиждане на Немски хД. Все пак трябва да тренирам, нали?! хД Лека и мека, ако мога утре ще ти пиша. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Съб Сеп 25, 2010 6:42 pm | |
| 25. 09. 2010 г. - Събота
Хай, хай!
Съжалявам, че вчера не писах, но просто нямах никакво време за писане. Но ще ти разкажа днес всичко от вчера хД . Ами станах към 06:45, облякох се, оправих се и тръгнах за училище. Отидох и първи час ми беше много заспало не знам защо така хД. Имахме два часа Немски. Писахме думи, правихме упражнения и ни каза, че в Понеделник ще имаме тест и така съм се спекла дано изкарам хубава оценка все пак ще ми е първата по Немски хД. После имахме музика и беше много яко толкова сме се смели и лигавили. Уж пяхме и химна на ГПЧЕ, но то едно пее ... хД. После два часа Български беше ми много скучно въпреки, че отново се лигавихме, но не така както в музиката хД. После имахне Изобразително при господин Депресия ^^ хДД, ами горе - долу беше, но пак говореше отчайващо бавно и направоо по едно време щях да заспа докато си драсках на листа хД. И най - после деня свърши. Вчера Михи имаше рожден ден и искаше да идем към центъра да ни почерпи и така. Аз и Криси дойдохме към вкъщи. Изчистих, преоблякох се, лакирах се и тръгнахме към Михи. Когато и тя беше готова отидохме Крисето да се оправи и чакахме Ани да дойде. След това ходихме към "Грантца" да ядеме и така. Беше много яко и доста се смяхме. Просто велико беше хД. После отидохме към центъра и там обикаляхме, говорихме си и си купихме бисквити от "Сладък Рай" хД. Тръгнахме към нашето си любимо място хД. И там вече беше супер велико. Просто такъв смях и лиготии никъде е нямало. Слушахме музика и отново правихме некви лигави клипчета снимки и кво ли не. Смяхме се супер много и не знам изкарахме си много добре. После уж щяхме да си ходим, но ни прихвана нещо и отидохме да си изпратим Ани и там още лиготии, абе просто беше супер. После тръгнахме да се прибираме и Криси си тръгна към тях, а ние с Михи видяхме, че има някой навън и отидохме да видим кой е. И пак там се застояхме и още сме смяхме и Михи ги черпи за рождения ден и най - после успях да се прибера към 20:00 часа мисля, че беше. Минах през тука и си пуснах "Грозната Бети" да си гледам и тъкмо изгледах малко и някой ме вика и излизам на терасата и гледам Иван, Емо <333 , Марти и още някъв хДД. И като почнаха да ме карат да излизам, да ми правят "серенада" ох умрях от смях. Половин час съм стояла на терасата и съм се смяла. Та както и да е успях да ги разкарам, че Златомира спеше, а те вдигаха адски шум хД. И прибрах се гледах си "Бетито" хД, после гледах "Хана Монтана". По скайп чатих, музика слушах и още смях и въобще вчера ми беше мноу як ден. Постоянно съм се смяла. Супер яко беше. И вече към 24:00 часа и ми се доспа и си легнах. Погледах малко "Щурите съседи" и заспинках. Сутринта се събудих към 11:00 часа и мъника тъкмо се беше събудил и си поиграх с нея и така. Къпах се, опрявах се, ядох и гледах "Хана" и така. Сега реших да мина да ти пиша. Плановете ми за после са или да изляза навън с Михи или вкъщи пред компютъра и после да отида с мама и Мира до баба и така. Друго няма за сега. Чао, чао ! Bis Morgen! *т.е. до утре*. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Съб Окт 02, 2010 3:31 am | |
| 01. 10. 2010 г. - Петък Здрастии дневникк! ;д .
Отдавна не съм писала, но просто тая седмица нямах никакво време. С това училище просто ужас ... Тази седмица вече ни включиха и СИП - овете и имаме по 8 часа. До 15:30 на училище два дена подред сумати домашни. И нямам много време просто дори да се отбия. Но днес е Петък и се сетих за теб . Ох, аз не съм особено добре. Няква съм болна и Криси май се сърди ... Ох ще ти разкажа всичко по - подробно, но нека започна от началото на деня ;д. Станах сутринта към 06:30 и то едвам - едвам. Много ми беше лошо... Но не исках да изпускам Немски, оправих се и се замъкнах до училище. Седнах на чина и ми беше толкова зле, че просто ми идеше да се хвърля от прозореца. Но както и да е... Силвета дойде и малко си поговорихме и Немския почна. Пяхме, упражнения абе типични неща и не вземахме нищо ново. Само преговаряхме, защото в Понеделник имаме контролно. А, да впрочем на миналото контролно имам петица . Та така да продължа. Втори час имахме математика и просто като се сетех и ми ставаше още по - зле. Пак нямах домашна ;д. Ами просто нищо не си спомням от миналата година и какво да се прави ;д. Та почнахме часа и Слава Богу госпожата не ни писа забележеки и решавахме някви задачи. Със Силветка половината ги преписахме от Елмир, защото просто не ги разбираме и така . Свърши тоя час и ходихме да ядем и обикаляхме нагоре - надолу ;д. Трети час пак Немски, ами преговаряхме и се готвихме за Понеделник. Ох, следващата седмица имам доста контролни. По Немски, входно по Математика и входно по БЕЛ. Въх, ужас ;д. Та ся нататък да продължа. Четвърти и пети час имахме БЕЛ, ами беше си скучно и ние със Силвета си рисувахме някви неща по тетрадките и си писахме по ръцете ;дд. Да, знам не сме добре ;д. Шести час - Музика. О, беше велико просто. Така се разпявахме ;дд. И всички правеха някви глупости. Много як час общо взето беше ни страшно забавно. Деня свърши за моя радост и си тръгнах към вкъщи с Криси и Михи. Мислехме да ходим на разходка и дойдохме до нас оправих се. Ходихме и до Криси и тя се оправи и тръгнахме. Разходихме се и те отидоха да си взимат нещо за ядене. И на мен един човек ми звънна по телефона и страшно ме разстрой и просто цялото настроение ми се скапа и бях няква замислена. И не знам на Криси какво и стана, но изведнъж се нацупи и си тръгна и не е влизала и в скайп. Не знам просто кво и стана, както и да е ако има развитие ще ти пиша. И прибрахме се с Михи и малко постояхме тука в махалата, видях се с Дани и се прибрах. Гледах "Дневниците на вампира" и викам сега да ти пиша, че отдавна не съм минавала тука. И сега ;дд ... да ти кажа, че съм няква раздвоена между две момчета ;дд. Да, знам с Емо ходим вече два месеца и наистина страшно много го обичам <33 . Толкова е мил, сладък, винаги ме изслушва, не ме притиска за нищо и просто е много грижовен. Обожавам го, но ... ;д. Ето го и великото "но" ;дд. В новия ми клас има едно момче ии ... ;дд. Просто е толкова невероятен ;д. Пълна противоположност на Емо и не знам защо толкова ме привлича. Когато го погледна и стомахът ми се преобръща. Толкова е готин и е някъв такъв първичен и не знам много е различен ;д. Просто обичам Емо, толкова време сме заедно, ноо той ... просто е ъх не мога да го опиша. И когато ме погледне с един такъв негов поглед и се разтапям ;д. Не знам какво да правя. Просто мразя, когато ми се случва нещо такова. Не искам да късам с Емо, но ... когато го погледна и се чувствам някак си виновна. Въпреки, че още не съм имала нещо по специално въпросното друго момче. Ох, не знам какво ще правя просто. Дано успея да реша всички неща, които са ми до главата. Иначе май друго интересно няма ;дд. Поне не се сещам сега ;д. Айде вървя да гледам някъв филм и да цункам Мира за лека нощ. Лека нощ и на тебе . До скоро! | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Съб Окт 02, 2010 11:40 pm | |
| 02. 10. 2010 г. - Събота Hallo, дневниче!
И днес намерих време и дойдох да ти пиша, че в Понеделник пак като почнем училище и не знам кога ще имам време отново да ти пиша. Днес станах към 10:00 часа и пуснах компа. Минах през тук и бях малко на скайп и така. След това станах и си чистих стаята, оправях си гардероба, къпах се облякох се и с Теди и Ани се бяхме разбразли да излезем малко към центъра. Въпреки, че времето е някво гадно и студено ;дд. Просто не се бяхме виждали и се бяхме затъжили една за друга и решихме да излизаме. Ениуей ;дд. Та излязох и с Теди и Ани се чакахме до библиотеката и тръгнахме към центъра. Имахме да си казваме толкова много неща и в началото просто не спирахме да говорим една през друга ;дд. Казахме си каквото имахме на сърце и после говорехме ненужни неща колкото да не мълчим ;дд. Та стигнахме на центъра и хапнахме някви сандвичи и тръгнахме надолу и просто такъв късмет да имам ... ;д. Знаеш ли кой видяхме?! Антон *момчето от класа, което така ме е пленило ;дд*. Та направо щях да се побъркам като го видях и нямаше къде да отидем, защото вече бяхме на по малко от метър до него ии направо изтръпнах цялата ;д. Та поздрави ни, попита ни кво правим и ние поздравихме тва - онва ;д. И Теда каза, че ще ходим към "Нова България" и той вика, че е щял да ходи там обаче пропаднало и нали моите "любими" приятелки не могат да си държат устата затворена го поканиха с нас ;дд. Та щях да ги убия после, но това са само подробности ;д. Та отидохме на "Българията" ;дд, седнахме и си поръчахме по нещо за пиене. Аз пих фрапе всъщност! ^^ ;д. И си говорихме, а то Антон бил много общителен ;д. Страшно много ни разсмиваше. Някъв много як пич е. Не стига, че ме разсмиваше, а и като ме погледнеше с онзи негов поглед и направо стомахът м исе преобръщаше. ;дд Иначе си прекарахме много добре, говорихме си за много неща и беше готино. А и е толкова мил повече от колкото показва ;д. харесвам го ... но Емо просто не мога да го оставя толкова ми е на сърце ;дд . Не знам какво да правя. Ще видя по нататък как ще потръгнат нещата с Антон и тогава ще ти кажа кво съм решила ;д. Иначе като си тръгвахме той ни прегърна <3 ;д. О, Боже направо не исках да ме пуска . Но трябваше ... ;д. И ние си продължихме разходката, която си мина супер готино. Купих си едно много яко лилаво потниче <33 и една лилава грвивничка и така. Когато се прибрах се наложи за малко да гледам Мира, защото мама трябваше да отиде до една съседка, но аз обичам да пазя малката. А и днес беше много весела и само се смееше. Та така ;д. Сега реших да ти пиша и мисля да гледам "Грозната Бети", защото и без това ми е скучно ;д. Айде чао, чао и лека! До скоро!
П.П. Ох вече имам скайпа на Антон и номера му и не спирам да му зяпам скайпа ;д. Оу, да и с Емо се видяхме, но беше за мъничко, защото тръгна на Чепеларе, но утре вечерта ще си бъде тук. ^^ | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Нед Окт 03, 2010 10:19 pm | |
| 03. 10. 2010г. - Неделя
Hi, дневниче!
Скучно ми е и реших да ти пиша ;дд. Първо няколко неща от снощи ;дд. Значи след като ти писах се занимавах с РПГ форума ни със Зори и с нея врътнахме един много як чат ;дд. Така сме се смели, просто уникално беше големи сме лигли <33 ;д. И с Антон си писах ... За втори път се убеждавам, че е страшен пич и е някъв много земен. Направо умирам да си говоря с него ;дд. И да направо ще откача с тея момчета ;д. Когато казват, че любовта е сложна и никой не може да я разбере, ами така си е! ;дд И така тва е от снощи ;д. Днес станах към 11:00 часа и то едвам - едвам, но снощи съм стояла до 02:00 някъде, нормално ;д. И станах някак си. Закуската беше готова и направо хапнах. Измих се, облякох се и минах през тука. Много се изкефих на нови дизайн <333 . Смених си подписа и ава и така ;д. Ениуей! ;д Заех се с домашните и по Немски не знам коя задача точно ми е домашна, но няма значение ;д. Написах тази, която мислех, че ни е ;д. По български имах да довършвам един план и него го направих и само това ни бяха, което е супер готино. И добре, че по Немски бяхме взели само 5 думи ;д. Като научих пак се отбих тука. Писах си със Зори и с Крисето. И Теду тъкмо ми пише ;д. Гледах "Грозната Бети" и говорих с Емо два часа някъде ;дд. Почва да ми липсва, като знам, че е в Чепеларе ;дд. Но довечера си идва и утре ще го видя . Ох, така не ми се ходи утре на училище, но ми се иска да видя и Антон ;дд. Ако е на даскало разбира се ;д. И така общо взето днес съм си вкъщи, защото съм болна, а и навън е страшен студ. Не е за излизане. Може би после ще отида за малко до Теудорката ;дд . Да си поговорим на четири очи ;дд. Сега съм сама вкъщи и ми е някво спокойно ;дд. Мама и бебока са в баба . Дам и Михи идва до нас, малко си поговорихме и така ;д. Много ми е заспало искам да изляза навън, но ще замръзна ;д. Сега слушам музика и мисля да започвам отново с "Грозната Бети" ;дд. Просто трябва да го изгледам възможно най - бързо ;дд. Поне е желателно да е по - бързо ;д. Ох, друго няма какво да ти кажа ;д. Само това са ми плановете за после - да отида до Теудорка ;д, да гледам филми, да слушам музика, на скайп и да помогна на мама да изкъпем Мира ;д. Ами айде бай, бай! Лека и просперитивна!
П.П. Ох ще получа удар ... няма да повярваш кой ми звъни?! ;дд Знам, че вече се сети ;д. Антон! Ъхх .. ;д. Айде върва да вдигам ;д. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Сря Окт 06, 2010 10:58 pm | |
| 06. 10. 2010 г. - Сряда
Guten Abend! *Добър вечер ;д*
Днес имам по - малко домашни и намерих време да ти пиша. Последно съм ти писала в Неделя ... Уау имам чувството, че е било вчера ;дд. За миналия път, когато Антон ми звънеше искаше да ме пита за няква домашна и да ме попита дали в Понеделник следобяда съм свободна да ходиме на "Елит" . И ходихме ;дд. Беше готино, даже много ;дд. Супер добре си изкарахме и Емо беше с нас ;дд. Как ги бях събрала и двамата дето са ми откраднали сърцето ;дд. Абе добре мина вечерта, но все още не знам какво да правя. Всеки ден все повече започвам да харесвам Антон ;дд. Толкова е сладък и типичното лошо момче ;дд , наистина си е такъв ;дд. Но просто не мога да му устоя въпреки всичко си отстава пълен пич! ;дд Иначе и вчера щях да ти пиша, но просто имах 8 часа и страшно много домашни и не ми остана нито време, нито сили. Днес пак имах 8 часа, но почти никакви домашни ! Само едно мижаво съчинение по БЕЛ ;дд. Направих го и сега ще ти разкажа как мина днешния ден ;дд. Сутринта станах към 06:30. Облякох се, измих се и си изправих косата и докато се усетя трябваше да тръгвам към училище. Не ми се ходеше особено, но нямах избор. Отидох и си седнах на новото място ;дд. Защото госпожата ни размести отново ;дд. Сега седя най - отзад до Силветка, а до нея пък стои Мишо апък до Мишо стои Антон ;дд. Абе пичове сме събрали отзад ;дд. И Антон ми е значително по - близо ;дд, но ми е по неудобно да го гледам ;дд. Ениуей ;д. Първите три часа Немски. Връщаха ни тестовете от Понеделник имам шестица !! Супер много се изкефих, че съм се справила толкова добре и като ни връщаха тестовете и с Вети целите подскачахме от радост, пискахме ;дд. Голяма радост беше! ;дд След това правихме някви скучни упражнения и проверяхме домашната и така. След третия час щяхме да имаме математика, а аз нямах домашна ;дд. И с Антон преписвахме от един пич ;дд. И се хилихме като идоти ;дд. Та почна математиката и с Вети бяхме под някъв страшно скучен стрес ;дд. Нищо не разбрахме от задачи и си умряхме от скука ;дд. Но нали свръши и беше горе - долу добре, поне нямаме домашна, йей! ;д После пак Немски. До края на деня само Немски ;дд. През едно междучасие с Антон си говорехме и той ме прегърна и от нашия клас започнаха да ни женят ;дд. Ох, абе само с глупости се занимават ;дд. Но пък беше яко да си поговоря с Антон ;дд. Всъщност аз му казах, че го харесвам и то много, но имам Емо ;дд *все едно е някоя вещ ;дд* и не знам какво да правя. Той каза, че също ми се кефи ;дд , но ме оставя да си помисля и въпреки всичко можем да сме си приятели. Прекарваме си много добре заедно . Иначе обикалях със Силветка и с Криси по коридорите и се ядосвахме на Михи, но вече не се занимавам особено с нея ;дд. Да се оправя, татината принцеска ... ;д. И Немския днес не беше от най - яките часове ;дд. Само последният час беше върха, защото госпожата ни даде задачата и ни остави сами и си правехме квото си искахме ;дд. Разбира се направихме и задачата, защото искаше да ни събира тетрадките. Госпожата е най - голямата пичка, която познавам ;дд. Беше супер яко! На някви песни пеехме и танцувахме със Силветка ;дд. И Антон ни покани да ходиме утре на Елит ;д. Ще си взема и Тедката, защото без нея не тръгвам ;дд . И сигурно ще отидем, ще се разберем като седне на скайп. Иначе и нещата с Емо вървят добре. Обичам си го, той си е моето момче . Въпреки, че съм супер объркана в момента ;д. И така друго какво да ти кажа ... А сетих се! ;дд правихме входно по математика, беше трудно ;д. Реших нещо, но предполагам, че ще ми е грешно ;дд. Но каквото, такова вече съм го направила ;д. Друго няма какво да ти кажа. Утре, ако мога ще ти пиша, но не е много сигурно не знам какви ще са ми плановете ;дд. Хайде сега отивам да се лакирам и се лепвам на скайп да чакам Тединкото и Антон <3. Чао, чао! Лека нощ и ще се видим. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Пет Окт 08, 2010 3:27 am | |
| 07. 10. 2010 г. - Четвъртък
Hello, my sweet diary!
Днес намерих време и дведнага идвам при тебе да ти пиша . Ходих на Елит! ;дд Но нека започна от начало. Сутринта станах към 06:45, защото малко се успах ;дд. Сънувах някъв сън и просто ми стана толкова интересно, че забравих че трябва да ставам ;дд. Та някак си се отлепих от леглото, оправих се и тръгнах към училище. Апа то беше едно такова мокро и валеше и нямах търпение да вляза в училище на сухо ;д. И тъкмо се зарадвах, че няма да се мокря, защото бях с любимите ми обувки ;дд и се сетих, че имаме физклутура. А салона ни е в ремонт и господина ни мъкне по някви странни места ;дд. Отидох в училище и влязох в съблекалнята Дани беше там . Поговорихме си и решихме да не се преобличаме за пореден път ;д. И нали събра се класът и господина нямаше как трябваше да ни изкара навън и с чадърите и към невястата тръгнахме ;дд. Обувките ми се намокриха целите и измръзнах, но това са само подробности ;дд. Спряхме там при една закусвалня защото заваля и всички си взеха по нещо за ядене и се наредиха отвън под навеса, а ние хитрите със Силвета и с Ева си взехме на кой квото му искаше душа ;дд и седнахме на единствената маса, която беше вътре. И се стоплихме апа другите мръзнаха отвън ;дд. И после пак към училището и мокри и измръзнали ;дд се запътихме към 307 за да караме Български език. Беше много скучно и почти не помня за какво говорихме, защото се разсейвах да зяпам Антон ;дд или да си говоря с Вети и Дани ;дд. И мина се Българския и имахме три часа Немски. Въобще не ми се караше нямах никакво желание ... но просто нямах избор. В първия час правихме няква контролна на думи и съм се изложила ;д, но какво да се прави ;д. Следващите два часа правихме упражнения абе беше готино. Доста се смяхме с Вети и Антон ;д. Последен час изобразително, беше страшно скучно. Рисувахме някъв куб със светлосянка, щрихи ;дд. Нищо не направих ;дд. Зарадвах се че часът свърши и отпраших към у нас. По телефона се разбрах с Теди, Силвета и Антин към 16:00 да се чакаме пред "Елита". Ние с Теда ходихме заедно разбира се де, но .. ;дд. И писах домашни на у нас. Оправих се и точно преди да изляза Емо ми се обади да излизам с него ... и стана една мешаница... Като му казах, че ще ходя към Елит и Антон ще е там и като почна да ревнува и да ми прави проблеми, че не съм му казала, а до сега никога преди не е правил нещо такова ... Но и аз имам голяма вина в случая ... Трябваше да му кажа. И скарахме се малко ... Аз тръгнах доста разбесняла от вкъщи и обясних всичко на Теда тя ме успокои и ми помогна да премисля всичко. Та докато стигнем до "Елит" вече бях по - спокойна. Вети и Антон ни чакаха и отидохме и седнахме там на една маса. Поръчахме си по нещо за пиене и си говорехме беше много яко. Лиготии, смях ;дд. Танцувахме ии беше готино ;д. Просто супер си изкарахме. И Антон ох за Бога, защо е толкова хубав?! Ъххх ... . И към 20:00 с Емо се бяхме разбрали да дойде да ме вземе за да ни прибере с Теодора да не си ходим сами. И той точно в 20:00 беше там разбира се ... И Вети си тръгна, а Антон остана още малко и преди да изляза направи голяма грешка, че ме прегърна пред Емо ... Ох той така се ядоса ... И Теди си отиде към тях, а ние стояхме няколко минути пред входа изяснихме си всичко и решихме да си дадем малко почивка ... Да мога аз да се изясня какво искам и как смятам да правя всичко за напред. Той не искаше да късаме затова и го нарекохме "почивка". Просто няколко седмици ще бъдем само приятели. Но направо ме разплака, когато започна да ми каза колко ме обича и че не иска да ме оставя. Че много се е привързал към мен и е било хубаво че така сме си говорили. Много близки по характер сме наистина ии не знам все още съм объркана, но поне ми даде свободата да пробвам какво ще стане с Антон. Ох, но наистина ме разплака беше като малко момченце, когато ми казваше, че не иска всичко да свърши и постоянно ме увещаваше, че ме обича и .. . Ох, объркана съм тотално дано успея да си изясня всичко. Аз му казах, че ако иска и той може да пробва нещо ново, но той отказа и ще чака "почивката" да мине за да види какво съм решила ... Ако успея да реша нещо ще ти пиша ;дд. За сега няма друго. Ади отивам да си пиша със Стаси <33 . Лека нощ и до скоро виждане. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Съб Окт 09, 2010 1:22 am | |
| 08. 10. 2010 г. - Петък
Дневничеее! <33
Днес е Петък най - после! Толкова се кефя, че е Петък ;д. Така добре почвам да ти разказвам за днес ;дд. Сутринта станах към 06:30, облякох се и само си подадох носа за малко през терасата и измръзнах цялата. Добре, че баба беше спала вкъщи и сутринта мама остави Мира при нея и ме закара до училище, че иначе щях да замръзна докато стигна. Докато си пътувахме с колата, видях Иван ... но комент ;д. Та мама ме остави на паркинга пред училище и аз тръгнах там през двора. Качих се в 307 и седнах на чина да дремя ;дд. Много ми беше заспало, но не спирах да се радвам, че е Петък ;д. Деси беше дошла и преписваше домашната по Немски и същевременно си говорихме ;д. После дойде и Антон <33, и като ме видя идва и ме прегръща и щеше да ме задуши ;д. Радваше се, защото вечерта му бях казала за всичко с Емо и, че може да пробваме всичко това нещо между нас ;д. Та и той седна да преписва домашна заедно с Ники Кехайов, а аз си дремех на чина ;д. Дойде и Силвета и почнаме да си говорим въпреки, че бяхме доста заспали ;д. И така първи час имахме Немски. Правихме упражнения и проверявахме домашната работа. Втори час математика този път бях спокойна, защото нямахме домашна и миналия урок не беше труден . Взимахме някви квадратни корени. Абе разбрах ги не бяха много трудни, въпреки че ми беше адски скучнооо ;д. Мина се часа и с Вети тръгнахме да обикаляме по коридорите, но първо минахме през горния етаж и взехме Криси ;д. И тръгнахме по коридорите. Ходихме при първи клас, където е "мъжа" на Силвета (rofl). Ох така сме се смяли ;д. Беше велико междучасие <33. После с Вети си отидохме към нашата стая и аз си говорех с Антон и се смеехме като побъркани ;д. Гледахме другите как се лигавят с една плюшена маймуна на име чичо Дончо (rofl). Просто нашия клас е тотално откачен ;дд. И така почна се часа пак Немски и разбрахме, че вместо последен час Музика ще караме Немски . Не бяхме особено доволни, но поне следващия Петък няма да имаме нито един час Немски ;дд. Та карахме Немски и госпожата ни посочваше там да четем някви диалози. И ме изпита на дните от седмицата ;дд. Лесно беше ;д. И после беше някво много забавно , супер много лиготии паднаха и Ники Кехайов и Мони постоянно пускаха новата песен на Цветелина Янева *забравих й името ;дд* "Взех" ли беше та "Вземам" си ли (rofl). Абе нещо с вземане (rofl). И нещо дето се пееше "Дадуле" . Не помня точно ;дд. И пеехме, защото госпожата пак за малко ни беше оставила сами ;дд. И сме се лигавили просто много жестоко ;дд. Мина се що - годе и третия час. И това междучасие си го изкарахме в стаята, за да оправаме чиновете ;дд, защото следващите два часа ни бяха входно по БЕЛ и така се бяхме притеснили всички, но Ники Кехайов ни успокояваше, че чичо Дончо ще подсказва . И започна и си мина входното ;дд. Горе - долу се справих, поне ще имам по - хуабва оценка отколкото по Математика ;дд. Шести час пак Немски пак четохме някви диалози ;дд. Беше готино и бързо мина часа ;д. После с Вети си казахме "чао", защото Събота и Неделя ще си бъде на Равнища и така. Аз си тръгнах с Антон, говорехме си и така. Михи и Криси ме чакахна на изхода и оттам си тръгнахме към у нас и с Антон се разделихме, защото щеше да ходи на кафе, а аз бях скапана и не ми се излизаше. Прибрахме се и доста се полигавихме ;дд. Дойдох си вкъщи и ми беше много изморено и мързеливо ;дд. Седнах направо пред компа и си писах със Зори и с Криси <33 . Един часа седях на компа без да мръдна ;дд. После се наканих да ям ;д, пеобличах се, чистих си стаята и пак на компютъра ;дд. Много се изкефих на новия клип на Майлинка <333 . Обожавам го! <333 И гледах "Грозната Бети" и сега на скайп, защото ми е скучно и ме мързи да гледам ;дд. И това е от днеска. Утре ще ходя да си търся ботушки <33 и ако мога ще ти пиша. Чао, чао. Лека нощ , да спиш в кош ;д. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Пон Окт 11, 2010 2:16 am | |
| 10. 10. 2010 г. - Неделя Здрасти дневник!
Извинявай, че вчера не можах да ти пиша, но просто бях изморена и ме мързеше ;дд. Но ще ти разкажа всичко от вчера и за днес, но то днес беше скучна работа ;дд. Та вчера станах към 10:30 закусих и седнах на компютъра. Писах си с Криси и се разбрахме към 13:00 часа да се чакаме на "Каприз" и да ходим към центъра за да си видя ботуши. Та до към 11:30 някъде си писахме и аз отидох да се къпя. Изкъпах се, оправих се и докато си изсуша и изправя косата и стана 13:00 часа. Мама ме закара до "Каприз", защото с Мира щяха да ходят към баба. Криси вече беше там и тръгнахме към центъра. Говорихме си, смяхме се и обикаляхме по магазините ;дд. Накрая си взех едни сиви ботушки, много сладурски с едно такова копченце отстрани <333 . Обичам ги! ;д И след това на мен ми се пиеше нещо и отидохме и седнахме на "Фантазия" ;дд. Взехме си по нещо за пиене и си обсъждахме разни неща. И изведнъж аз се обръщам към една маса и гледам няква жена ... обаче с брада и седя и гледам като О.о. И след малко става и гледаме, че е мъж ... но се е направил на жена ... Майко шокорихме се ... О.о Просто беше ;хх. И изпихме набързо квото ни беше останало и си тръгнахме. Минахме центъра и решихме да отидем до Ани в "Райково" и после оттам към "Устово" на панаира. И минахме през Ани, оправи се набързо и тръгнахме. И уж щяхме да ходим с автобус, но нещо ни скимна и тръгнахме пеша ;дд. А то до "Устово" е около 10 километра някъде ;дд. С автобус се пътува половин час най - малко ;дд. Ние откачалките сме тръгнали пеша ;дд. И толкова желание имахме да видим "ПМГ", че заобиколихме ;дд. Видяхме го и не е нищо особено ;дд. И сме се заговорили и изведнъж се оказваме при някви складове пълни с кучета и не знаем откъде да излезем ;дд. Тръгнали сме по грешния път ;дд. И като почнахме да се лутаме ;дд и с тея кучета ;дд и едни драми, един смях ;дд. Уникални лиготии ;дд. Та измъкнахме се през един път и стигнахме до главната улица по която трябва да се мине за "Устово" ;дд. И тръгнахме и като почнахме да се лигавим и да си мислим някви истории ;дд. Голям смях беше ;дд. И толкова път имаше и толкова неща станаха ;дд. Най - уникалния ден беше тва <333 . Отдавна не се бях смяла така. И накрая някак си стигнахме до пустия панаир ;дд. Ядохме захарен памук, пица ;дд. Танцувахме на някви странни песни ;дд. Видяхме и Слави и тъкмо се зарадвах , че Теда може би е с него апа тя отишла на София и не ми е казала лиглата проста ;дд. Та стояхме на панаира около един час и решихме да се прибираме, защото вече беше станало 18:00 часа. И този път взехме автобуса, който беше препълнен ;дд. И няколко пъти щях да падна върху едни хора ;дд. Голям смях падна и там ;дд. И Ани в Райково слезе, а ние с Криси продължихме и слязохме пред "Армагедон". Бяхме тотално измръзнали и решихме да влезем да пием по един чай да се сгреем. И без това в кафенето нямаше много хора и беше ужасно приятно <3. Седнахме на една маса, поръчахме си чай и така се бяхме отпуснали на меките диванчета, че едвам станахме като дойде време да се прибираме ;дд. Мама дойде и ни взе с колата и си тръгнахме. Оставихме Криси у тях и ние се прибвахме някъде към 19:30. Мама и баба се заеха да къпят Мира и с някви бебешки си неща ;дд. Апък аз почнах да правя презентациите, които имах за утре и докато ги направя и беше станало 22:00 часа. Пратих ги на господина и после бях на скайп. Писах си с Крисето, Антон <3, с Теда и с Вети ;дд. И така това беше от вчера ;дд. А днес се събудих към 11:00 часа едвам - едвам ;дд. Много ми се спеше не знам защо и аз и цялата съм в мускулна треска, но то като ходих 10 - 11 километра пеша така ще е ;дд. Станах хапнах, облякох се и се заех с домашните по Немски. Написах ги и слава Богу само по това имах за учене. После седнах на компютъра, писах си с Криси и със Зори и гледах "Грозната Бети" и така. Днес съм си била цял ден вкъщи загледана в "Бетито" ;дд. Гледах Мира за два часа някъде, но тя душицата спинкаше и аз си гледах ;дд. И така друго интересно няма. Пожелай ми утре успех в училище ;дд. Ще видя Антон <33 . Друго май няма за сега. Чао, чао и лека нощ. До скоро. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Вто Окт 12, 2010 9:36 pm | |
| 12. 10. 2010 г. - Вторник
Здрастии мило дневниче.
Днес реших да ти пиша преди да започна да пиша домашни, защото после няма да намеря време или просто ще ме мързи да пиша ;дд или пък ще гледам "Грозната Бети" ;д. Ениуей затова реших сега да ти пиша . Ще ти разкажа и за вчера, защото просто ме мързеше да пиша ;дд. Значи вчера станах към 06:30 и все още имах чувството, че е Неделя ;дд. Просто не ми се ходеше на училище. Облякох се, оправих се и изчаках мама и тя да се оправи и да ме закара. Та когато беше готова тръгнахме и навън беше ужасен студ. Закараме до училище и поех към 307 с абсолютни никакво желание за учене ;дд. Качих се в стаята и доста хора вече бяха там включително Антон <3 . Поздравих го и си седнах на мястото, а той както винаги преписваше домашната по Немски ;дд. И първите два часа имахме Немски. Ами пяхме песента за рождения ден ;дд, защото Надя, Мариан и Краси имаха рожден ден и хапнахме бонбони ;дд. После госпожата започна да ни връща думите, които бяхме правили в Четвъртък мисля, че ;дд и имам петица . Не мога да повярвам мислех, че страшно съм се изложила ;дд. И много се изкефих като си видях листа ;д. Имам грешки ;дд, но важното е че съм написала за пет ! В голямото междучасие с Антон бяхме седнали там на стълбите преди петия етаж, защото щяхме да имаме Информационни и чакахме да отключат стаята ;д. Говорихме си с него и Силветка после дойде и така. Беше готино и тъкмо преди да се качим към 501/502 видяхме Емо ... не го бях виждала от онзи път .. Поздравих го и той ме поздрави, но не изглеждаше особено щастлив, че бях с Антон ... Побързах да се кача към 502 ;д. И така групи си влезнахме по стаите и трябваше да имаме тест, но нашият господин отсъстваше и ни се размина ;дд. Йей! ;дд Но следващия път надали ще имаме този късмет ;дд. Този който го заместваше ни раздели на няколко групи и там правихме някви презентации. Аз бях в една група със Силветка и Стефи . Направихме я що - годе за 20 минути и му я представихме и ни писа шестици ;дд. И после слушахме Музика и се оплквахме, че не ни се кара Немски ;дд. И най - после свърши часа и се върнахме на третия етаж в 307. Имахме Немски и правихме тест .. не беше от най - трудните но има няколко неща, които съм объркала ще видим като ни ги върнат какво съм направила .. . Имахме български и беше много скучно... Взимахме как се прави интерпретация ... Лесно беше. Почти нищо ново, но скуката беше голяма ;дд. Но с Вети намерихме някви картинки на автори отзад и започнахме да определяме кой от класа кой автор е ;дд. Та мина се някак часа и малко се посмяхме ;д. После пак Немски, правихме упражнения и се паднах в една група с Антон ;дд там за едни диалози. Много беше яко страшно сме се лигавили ;дд. Имахме и седми час. Ами беше ужасна скука ;дд. Мина се часа и малко се запилях с Антон и Вети да си говориме и да се уговаряме кога ще ходим на "Елит" и Радена си умря на яд, че не я поканихме ;дд. Тъпа крава ... кво искаш .. ;дд Много ме дразни това момиче, но няма как ... трябва да я търпя. И после си тръгнах към вкъщи заедно с Криси . И вчера излизах до центъра с мама за да си взема някой неща и в карйна сметка си куших още едни ботуши ;дд. Чернички, малко над глезена с цип отстрани много ячки <3. Взехме си и две блузки и едни розовии дънки <3 . Когато се прибрахме минах през тука, защото си бях написала домашните. После гледах "Грозната Бети" и "Hellcats". И тва беше общо взето от снощи. Висях на скайп и си легнах към 23:00 часа, защото много ми се спеше ;дд. И това беше от Понеделника. Днес станах към 06:45 и то едвам - едвам, когато погледнах навън валеше ... не много силно но валеше. Облякох се, измих се и изчаках мама да нахрани Мира и да я оставим на баба и да тръгваме. Закара ме до училище и както всяка сутрин тръгнах да се тътря ;дд към класната стая. Като отидох Вети и Антон вече бяха там. Антон пак пресиваше ;ддд. Преписвача ми той! ;дд И седнах си на мястото и докато с Вети малко си поговорим Немския почна. Първо говорехме за тестовете и каза, че още малко ще ги провери, после ни изпитваше на думи и взехме няква нова песен за дните от седмицата ;дд. И трябваше да застанем в средата на стаята да се хванем за ръце и да пеем и да да обикаляме и там на дните да клякаме ;дд. За Бога беше изморително и смешно ;дд. Направихме го и продължихме да се упражняваме. След това пак имахме Немски и започнахме да взимаме новия урок. След това математика, тоя път имахе домашна! Браво на мене! ;дд Проверихме домашната и каза, че утре ще ни връща входните ;хх ... аз жестоко съм се изложила ;ххх. Но ще видим утре. После взимахме нов урок и пак мряхме от скука ;дд. После два часа Немски продължихме с новия урок, взехме доста думи и просто не ми се мисли как ще ги уча .. След това ФВС, господина пак ни мъкна към онова нещо там за баничките ;дд. После заобиколихме през едни стълби и под "Иконома" и към училище ;дд. И после още три часа Немски ... просто се чувствам изтощена, но поне си написахме повечето домашни в СИП - а. А и беше яко накрая ;дд. С Антон, Вети, Деси, Миро и Дани толкова сме се лигавили ;дд. Беше невероятно смешно и то все за някакви простотии ;д. И накрах Дани да си сменим местата за СИП - а за да съм до Антон ;дд. <3 Ай беше яко ;дд. И така разбрахме се да ходим към "Елит" в четвъртък. Нямам търпение да си ида с мойте зайчета <3 ;дд. Което ще рече Антон, Вети, Криси и Тединкаа . И така прибрах се у нас към 16:00 часа и реших да ти пиша за да отпусна малко ;дд. Сега ще започвам домашните, ще се къпя и после ще гледам "Грозната Бети". Чао, чао и до скоро дневнико! | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Пет Окт 22, 2010 1:17 am | |
| 21. 10. 2010 г. - Четвъртък
Хей дневниче !
Отдавна не съм писала, но ме мързеше въобще нямах никво желание за писане не знам защо така ;дд. Принципно много обичам да споделям как ми е минал деня, но простооо не ми се е писало . Ениуей! ;дд Днес реших да ти пиша, да те навестя, да видя кво правиш ;дд. Та почвам вече по същество ;дд. Сутринта станах към 06:30 ии почнах да се обличам едвам - едвам. Беше ми страшно сънено. Облякох се с големи мъки ;дд. Отидох към банята да се мия и погледнах в стаята на мама. Спяха още ;дд. Та измих се, оправих си косата и стана време да тръгвам към училище. Стигнах някак си и времето беше много готино ;дд, не беше студенооо! ;дд Първи час имахме физкултура. Преоблякох се без никакво желание, щото ме мързеше и не ми се играеше, но нямах избор. Та отидохме в салона и правихме някви гадни обиколки и упражнения и страшно се изморих. През другата част от часа трябваше да играем или баскетбол или волейбол. Ние нищо не играхме ;дд. Господина ни позволи да седиме там в някво миниатюрно "фитнесче" ;д. Бяхме аз, Дани, Вети, Деси, Карина, другата Деси, Джасмин и Емине ;дд. Седяхме там и си говорихме ии часа мина ;д. Преоблякох ме се и се замъкнахме към 307. Имахме Български ;д. Пълна скука, абсолютна простотия ;дд. Аз нямах домашна както винаги ;дд. Тя и без тва не проверяваше ... обесняваше се за някви стилове в текста ;дд. Аз не я слушах изобщо, довършвах си писмото за Стаси поне едната част и гледах някви модели дето е рисувала Надя ;дд. И часа мина ;д. После три часа Немски. Ами първите два явно са били много скучни, щото не ги помня ;дд. Евентуално правихме някви тъпи упражнения ... Третия час ни разместваха .. Сега седя до Емине, ами не е лошо по - добре от колкото до Елмир бих казала ;дд. Изпитваха ни на някъв диалог. И тя вместо да каже, че къщата и е близо до училище, вика че е близо до ученичка и мен като ме хвана един смях . И се смея на дъската като полудяла ;дд. Пет минути не мога да задам един въпрос като хората и Ванкова накрая се ядоса и малко ни се скара ;ддд. Ама оправихме се и утре сигурно пак ще ни изпитва ;дд. И ще ни връща тестовете от Понеделника. Ох, дано съм се справила ... Последен час Изобразително. Трябваше да рисуваме ваза, аз нищо не нарисувах ;дд. Защото Иван постоянно ме разсейваше и гъделичкаше и се опитваше да ми откопчае сутиена ;дд. Тъп е знам ;д. Та поне ни пуснаха по рано от изобразителното и си тръгнахме. Прибвах се сама, защото Криси имаше 7 часа. Писах домашни и довърших писмото за Стаси. Утре само да опаковаме колета и го пращаме <333. Иии така ;дд. После си чистих стаята и се къпах, а мама и малкото бяха в баба. Слушах музика, гледах "Грозната Бети" ии си играх с Мира ;дд. И сега ми доскуча и реших да ти пиша. Ааа в събота трябва да ходим на някъв гаден поход .. ;дд Не искам . Трябва да ставаме рано, апа мене ме мързи ии не искам ;дд. Ама е задължително охх пфф ;ддд. Ами май е това за сега. Айде чао, чао. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Нед Окт 31, 2010 11:08 pm | |
| 31. 10. 2010 г. - Неделя Здрасти дневник!
Точно преди 10 дена съм ти писала ;дд. Уау, доста време е минало, но така ме мързеше да пиша. Голям съм мързел, знам ;дд. Последно съм ти писала преди похода ... Ех великия поход ;дд. Ще ти разкажа за него няма как ;дд. Значи за въпросния поход сутринта станах към 07:30. Оправях се, закусвах и в 08:30 слязох към магазините, защото с Дани се бяхме разбрали да се чакаме там и оттам заедно да ходим към църквата. Беше страшен студ, а аз се бях облякла много леко и съсответно измръзнах ;дд. Ениуей ;д. Срещахме се с Дани и малко по надолу с Криси и тръгнахме към църквата, където ни беше сборното място. Вървяхме адски бавно, защото ни се спеше ;дд, а и ни беше много студено. Стигнахме там и имаше ужасно много хора, накрая се разбра, че сме били към 120 човека О.О. Та имаше само три автобуса и не успя да ни побере всички. И зайците както винаги останхме последни ;дд и още няколко човека. Чакахме половин час да се върне автобус за да ни вземе и да ни закара до "Каньона на водопадите". Измръзнахме ии беше много скучно тва чакане ;дд. Тъкмо ни беше стоплило слънчицето и един автобус се върна. Качихме се и след около 20 минути стигнахме при другите. От там започнахме да навлизаме в каньона и ни казаха, че пътя ще е най - малко 4 часа О.о. Ужас. Още от началото беше мокро, имаше кал ии камъни ии ужас беше ;дд. Много вървяхме ;дд. Три пъти объркаха пътя ;дд, връщахме се ;дд. Падахме, ставахме ;дд. С Данито щяхме да паднем от един мост в реката ;дддд. Крисето сто пъти се строполи милото ми то ;дд. Много смях имаше, но и много се изморихме ;ддд. Накрая вече нямахме търпение да се върнем в Смолян ;дд. И ние с Крисето вече излизаме там в покрайнините на града почти първи от групата и като почнахме да викаме "Слава на Богаа цивилизацияяяя!!" ;дд и викаме и се кефим като пет годишно на близалка ;дд. Качихме се в автобуса и обратно в Смолян ;дд. Повече не искам да стъпвам в гора ;дд. Намразих ги след тоя поход ;дд. И така това за похода ;дд. Иначе тая седмица няма нищо интересно при мене. На училище, вкъщи ии така все едно и също. На даскалото за сега въврви готино. Класа ни е някъв як . Пичове сме ;дд. В четвъртъка половината клас се бяхме заключили в 307 . То ни се развали вратата и не можем да излезем ;ддд. Едната част от клас отвън другите вътре ;ддд. Обаче пък вътре беше много яко ;дд. Супер много се смяхме ии аз постоянно виках и подскачах "Колко е яко да си заключен!" ;ддд. Вчера си бях на село, заради сватбата на братовчед ми. Добре мина. Видях се с близки, приятели, които не бях виждала от многооо време наистина. Иии днес се прибрахме и сега се сетих за теб и че не съм ти писала отдавна и реших да мина сега да ти пиша, докато мама приспи Мира ии да ходя да си оправям багажа и да се къпя. Ами май е това за сега. Отивам да си догледам "Дневниците на вампира" и после другите неща, които споменах по - горе ;д. Чао, чао. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Пон Ное 08, 2010 4:37 am | |
| 07. 11. 2010 г. - Неделя
Хейй!
Отдавна не съм писала, ма то просто е нямало нищо интересно за което да пиша .. все едно и също. Училището започна много да ми омръзва с нетърпение чакам зимната ваканция .. ама ще си почакам ;д. Друго какво да ти кажа .. уча, уча и уча ;дд. Немския вече започва да ми омръзва все пак това са 22 часа на седмица за Бога . Но няма ще го учим. Математиката както винаги ми е трудна и затова се принудих да се запиша на уроци .. не е толкова лошо, но за сега съм ходила само два пъти така, че е рано да се каже дали ще се оправя в математиката, което го смятам за невъзможно ;дд. Утре има родителска среща .. просто чудесно, то мама може и да не отиде, но да видим .. Все пак не съм чак толкова лоша за да се оплакват много от мен ...Иначе за днес какво да ти кажа СКУКА .. целия уикенд беше една голяма скука. Болна съм .. хванала съм гадна настинка и ми е много лошо .. просто не се чувствам на себе си. Всичко ме боли .. гърло, глава, корем .. Просто е нещо нереално гадно ии трябва и да не седя много с Мира, че ако я заразя лошо и се пише и на нея ;дд. И цял ден съм като под няква карантина в стаята ;дд. Само ходя да ям от време на време до кухнята ;дд и на тоалетна ;д. Мразя да съм болна . Утре сигурно няма да ходя на училище .. ще видим кво ще стане. Трябва да отида до болницата за да ме прегледат ии може би ако съм готова ще отида само за четвъртия час, защото сигурно ще имаме тест ии не искам да го изпускам. Но ще видим утре как ще тръгнат нещата. Да не ми се ходи на училище, но и в болницата не е много приятно гадничко е и материал да изпускам, ама няма как въобще не съм годна за училище ;хх. Като неадекватна съм и имам ужасно главоболие .. Дори и да отида утре няма да съм въобще съсредоточена. И самото настроение ми е супер скапано .. с тая настинка два дена не съм излизала от нас. Само до магазина съм ходила един път ии ми е много гадно. Тъпо. Просто ужасно е .. дано и болеста и това настроение се махнат по - бързо, че ще се побъркам ;хх. Надявам се цялата седмица да не е такава, но да видим .Друго ... друго не мога да се сетя друго, което да ти кажа. Да ти се похваля изгледах "Грозната Бети" файнъли . Сега започнах "Dark Angel" и почти завършвам първи сезон . Ох .. и май е тва. Стискай палци по - бързо да се оправя. Скуката днес си беше едно на ръка ;д. Цял ден сериали, филми ;дд на скайп от време на време .. Тъпотия от всякъде. Айдее няма с кво друго да се оплача ;д . Чао, чао за сега, когато мога пак ще пиша.
П.П. Охх и с Тони не сме се виждали седмица сигурно О.О .. първо той беше болен, сега пак аз охх липсва ми вече ;д. Айдее чао наистина. Лекинка. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Пет Ное 19, 2010 12:51 am | |
| 18. 11. 2010 г. - Четвъртък
Здрастии дневник!
Днес намерих малко време ии реших да ти пиша, защото те бях забравила ;дд. Извинявам се! ;дд Охх какво да ти кажа .. няма нищо интересно все едно и също. На училище, вкъщи, може бии навън .. и тва е всеки божи ден. Миналата седмица бях болна и не ходих на училище. Малко си починах и прекарах време у нас в гледане на сериали ;дд както обикновено ;д. Хмм друго не знам какво да ти кажа няма нищо ново. Във вторник Симонка ни бяха на гости , но не можах много да ги видя, защото имах 8 часа и после бях на уроци по математика, но все пак. Много ми се беше затъжило за тях <33 . Но за жалост още във Вторник вечерта се прибраха . Ааа най - после пратихме колета на Стасетооо <3333 ;ддд. Много се радвам, че най - после успяхме да го пратим ,че от толкова време се канехме ;дд. Сега остава само да пристигне по живо по здраво ;дд ии Стасинка да си го вземе . Дано нещата и харесат! Може би пак ще и пратим нещо за рожденияя ден, ноо да видим как ще го измислим ;дд. Иначе днеска беше ден като всички ;дд. Добре, че имахме само шест часа защото ми беше писнало от много часове .. В Понеделник 7, във Вторник и Сряда 8 ии просто лошо да ти стане . Ии добре, че и утре имаме шест часа йеейй ;дд. Днес станах както обикновено към 06:45, облякох се, измих се и тръгнах към училище, но така ми се спеше едвам гледах ;хх. Просто ми беше ужасно заспало, но някак си отидох и първи час имахме ФВС. Еми не играх, както обикновено ;дд. Но с Дани, Вети и Деси стояхме във "фитнеса" ;дд и си говорихме през целия час ии се смяхме ;дд и времето си мина ;д. Следващите три часа имахме Немски. Правихме преговор, упражнения и третия час тест. Ами теста не беше много труден надявам се на петица .. поне. Иначе правихме и един тест в Понеделник, на който сигурно съм се изложила, защото нали отсъствах ии доста бях изпуснала, но ще видим като ни ги върнат. Пети час БЕЛ, беше голяма скука пак говорихме за научния стил, не че слушах особено ;дд. Минаа си часа и последен час Изобразително. Дойде Савата ;дд и ни каза, че ще рисуваме листо О.О WTF?! Бешее много тъпо тва листо и не го нарисувах особено добре ;дд, повечето време с Вети се смяхме като побъркани идиотки . И така деня мина и с Михи се прибрахме. Доста време стояхме пред блока и си говорихме за .. всичко ;ддд. После се прибрах писах домашни и гледах "90210" , а сега гледам "Мелроус плейс". Трябва да свършвам с тея сериали вече, че и след 7 години няма да мога да ги изгледам ;ддд. Иии така друго какво да ти кажа .. ;дд А да , утре някаква австрийка ще ни идва в часовете за да може да сме разговаряли и с някой който си е раснал в естесвената среда и разни такива ;ддд. Ще видим как ще мине утре ;дд. То имаме само два часа Немски, така че .. ;дд Ами това е дневниче друго няма какво да ти кажа илии поне не е за казване тука ;дд. Тониии . Страшно много го обичам! Не мога да повярвам, че го направи .. за мен?! Добре вече наистина е това ;дд. Айде, чао чао и ако мога скоро да пиша ще е добре ;дд. Лекинка и мекинка! | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Вто Дек 21, 2010 5:07 am | |
| 20. 12. 2010 г. - Понеделник
Амм баа дневника аз те бях забравила. Простоо нямах нито време, нито желание за писане ;дд. Такаа първоо Крисии ме заряза .. Да знам не мога да повярвам. Променила се е толкова МНОГО. Въобще не мога да я позная. Говори само за себе сии и аз еднии кифлии. Толкова е станала лигава ии непоносима. Направоо ми иде на моменти да я хвана и да и лепна един. Да се осъзнае малко. Басии самовлюбената к*чка е станала .. Без извинение. Бих дала всичко за да я превърна в предишното момичее и да имаме предишното приятелство. Но нее .. Ъхх както и да е. Днесс станах към 06:15 облякох се, изправях сии косата и към 07:00 часа Тонии ме чакаше пред блока да ходим заедно на училище. По пътя много се смяхме ;дд, два пъти щях да се пребия, но ениуей ;дд. Стигнахме до училищее, изпрати ме до стаятаа, моето малкоо грижовно зайче . Ии първи час имахме Немски. Г - ж Ванкова имаше рожден ден ии пяхме и там песничка тва - онова ;дд. Посля пяхме Коледни песни ии събирахме там едни картички, защото утре ще ходим на Шесто да им пеем за Коледа ;ддд. Та пяхме ии започнахме нов урок. Успяхме да вземем малко от него и звънеца би ;дд. После пак Немски. Госпожата ни даде упражнения да правим и ни остави сами. Ние с Ветито писахме смяхме се както винаги ии си четохме есетата по БЕЛ ;ддд. Та часът свърши ;дд. В междучасието събирахме там пари да купуваме подарък на Ванкова таа събрахме ии Ники, Мишо, Радена, София и Иван отидоха да купуват подарък ;ддд. По БЕЛ цял час четохме есета тъпоо беше ;ддд. После пак Немскии. Подарявахме подаръка, ядохме сладко ;ддд хилихме сее, снимахмее се ;ддд. Иван падна върхуу мен докато се правеше на фотограф ;дд. Яхна ме като кон ;дд. Добре, че бях седналаа ;ддд. Та мина се и Немския беше много яко ;дд. По ИТ не беше нищо особеноо ;ддд. После пак Немски с Вети постоянно се присмивахме на някой и се лигавахмее и си пишехме глупости в учебниците по Немски ;дддд. Та мина се и шести час Немски ;дд. В час на класа играхме на няквии игри абее общо взето пак смях ;дд. Много забавен ден ;ддд. Послее с Тонии си тръгнахмее. Изпрати ме до вкъщи ии си отпраши към тях ;дддд. Чистих, учих ;ддд говори с Чичито <333 ;дд. После гледах Свръхестествено ии Крисии отново ме изкарваше извънн нерви .. Но добре, че е Стасето. Най - прекрасния човек в моя живот. Приятелка, която не бих заменила за нищо на света. Обичам я, толкова много! Иии друго няма за казване ;ддд. Айдее чао, чао не знам кога пак ще ми скимне да пиша ;ддд. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Пет Яну 07, 2011 5:32 am | |
| 06. 01. 2011 г. - Четвъртък
Здрастии, дневниче. Честита Нова Година! ;ддд Таа нещо пак ми скимна да пиша и да .. ;ддд. Ох, кво да ти кажа .. преживявам едни от най - тъпите месеци в живота си ии съм страшно изнервена. Имам чувството, че скоро нервната ми система ще рухне. Държа се единствено заради Тони и Стаси. Обичам ги! Обичам ги! Обичам ги! Иначе какво да ти кажа нищо интересно няма .. Днес станах в 06:00 часа и много ми се спеше ;дд. Облякох се, вързах си косата на някакъв шантав кок, защото нямах време да я изправям ии докато се усетя стана време да излизам за училище. Тони ме чакаше пред входа както обикновено и тръгнахме. Говорихме си ии тази сутрин очудващо не се подхлъзнах дори ;дд. Но за сметка на това миналия ден се пребих по един стълби, но ениуей ;ддд. Та стигнахме до училище, аз си отидох в 307, а той имаше час в Биологията ии се върна на долния етаж. Седнах и си дремех в началото после писах едни думи по Немски ;дд. Първи час имахме БЕЛ. Взимахме урок за това как да определяме стила на текста и прочие, но аз пишех все още по Немски ;ддд. После 3 часа Немски ;дд. Върнаха ни класните. Имам петицааа . Правихме упражнения, пяхме ;дд и взимахме някакво време "Die Perfekt" и неправилните глаголи, които са много гадни ;дд. После имахме Изобразително. Господина ни говореше много въздействащи неща ;ддд. В смисъл поне до мен стигнаха, за другите не знам ;дд. И рисувахме някакви писти, скиори ии то аз щото много мога да ги нарисувам, ама карай влака ;дддд. Последен час ФВС. Пак не играх ии господина писа минуси на всички за момичета, защото не сме били активни в часа .. Пфу! После с Криси, Дани, Деси и Софи разглеждахме един брой на "Хай Клуб" и докато се "биехме" кой да го вземе малко го скъсахме, ама няма нищо ;ддд. Тя Крисито не се разсърди ;ддд. И после с Тони и адашката ходихме да хапанем вкусни "Чийзбургери с картофки" ии се прибрахме. Учих, чистих, писах си със Зорито <3 и Стасинка . И със Зорито започнахме да правим един блог, да се надяваме, че скоро ще е готов. За малко гледах Мира, но то слънчицето мое е ужасно послушно и си кротуваше. И после пакк тука ;дд. Мда друго интересно няма. Айде чао, чао ии до скоро. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Съб Мар 12, 2011 1:30 am | |
| 11. 03. 2011г. - Петък Мале от кога не съм писала тука ;дд. Ама нищо ;дд. Ох, какво да ти кажа нищо интересно няма покрай мен. Тази седмица си бях вкъщи, защото отново съм болна . Че как иначе?! Обаче не ми даваха да сядам на компютъра, защото главоболието ми се беше появило от много претоварване, а и днес трябваше да ми правят едни изследвания та затова. Иначе днес станах към 09:00 часа, пуснах телевизора и гледах малко едно предаване по ТВ7, където някакви хора преобразяваха дома на една жена ;ддд. Яко беше! ;ддд После докато си лежах включих лаптопа за да навестя форумчето ии така. Разгледах мненията и мама дойде в стаята и ми каза да ставам, защото и без това щяхме да закъснеем за лекаря. Та станах, облякох се, измих се и хапнах набързо. Към 10:05 излезнахме от вкъщи, като оставихме Мира при баба и тръгнахме към болницата. Отидохме и чакахме въпреки, че часа ни беше за 10:15, ама то имаше един пич дето часа му е бил в 09:00 и още не беше минал. Ама той бързо свърши та после ние влязохме. Казах му как е положението ала - бала ;дд. Легнах там на кушетката и почнах да ми прави някакво изследване за оросяването на мозъка с една странна машинка ;дд. Всичко беше наред, обаче се оказа че пулса много ми "играе" и кръвното ми е много ниско. Ениуей. Прати ме на скенер, снимаха ми главицата ;дд. Каза че всичко е наред и прецени, че главоболието и причерняването се получава, защото пулса така ми играе и когато се доближат границите на кръвното налягане почва главоболието и etc. Каза, че не е много опасно, обаче трябва да си следя кръвното, защото ако много ми падне може да припадна .. ОМГ само това ми липсваше. Сега пък и да припадам. Каза, че най - вероятно всичко т'ва се получава от напрежение и е на психическа основа. След 22 март пак съм на консултация и може да ме прати на терапевт .. божее. Не искам да ходя да си говоря с некъв непознат за проблемите ми, ама .. Та това беше. Изписа ми лекарства и се прибрахме. Мама и Мира казаха, че ще си закарат баба у тях и после малко ще се разходят. Окей. Изчистих си стаята и включих компа. Писах си малко съобщения с адашката и ми каза, че една учителка от бившето ми даскало е починала. Почувствах се ужасно. После гледах един епизод на "Колежани", мотах се по форума, писах си с Ветито, Зори, Криса и Радето <33. Почнах да гледам "Циркът на кошмарите: Чиракът на вампира" и все още не съм го догледала, но има време ;дд. Мама се прибраха, вечеряхме и тя отиде да къпе Мира, моя малък жабчо . Аз събирах разни дрехи от простора, прибрах ги ии сега реших да мина през тук. Еми това е. Ако утре имам време може пак да мина. Чао, чао. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Сря Мар 16, 2011 2:39 am | |
| 15. 03. 2011г. - Вторник Хейййй! Днес станах в 06:00 часа и имах ужасен зъбобол беше по - зле от снощи, но нямаше как трябваше да се оправям за училище. Пийнах един Нурофен болката притъпя и мих се там, облякох се и си изправих косата, малко грим и уж хапнах някаква закуска, но зъба така ме болеше, че въобще не бях в състояние да ям. Мира се събудим към 07:10. Занимавах я малко докато мама се оправи, защото трябваше да ме оставят в училище и после да ходят на болницата. Оправихме и Мира и към 07:40 излязохме от вкъщи. Сложихме я там в колата, играеше си моето ангелче и беше много кротичка. Оставиха ме на училище ии така. Качих се в стаята Вети беше там. Преписваше домашна както обикновено ;дд. И аз преписах от Белослава колкото да има нещо, но то първи час така или иначе не я проверихме. Припомняхме думи и правихме контролно на тях. Ужасно беше, но горе - долу се справих. После втори час пак Немски проверихме домашната и завършихме урока. В междучасието с Вети обикаляхме коридорите и аз не помня вече къде ходихме ;дд. После трети час математика - контролно! А аз от две седмици не съм карала математика, защото нали отсъствах половината материал от контролонто съм го пропуснала и госпожата вика да реша каквото мога, нямала да ми пише оценката. Окей, супер. Реших три примера и до края на часа си дремнах ;дд. Свършихме трети час пак Немски взимахме нов урок нищо интересно. Четвърти час пак Немски пак скука ;дд. Пети час ФВС. Преобличахме се в междучасието и почнахме. Повечето момичета трябваше да покриваме нормативи. Аз записвах там в тефтера на господина, яко си беше ;дд. Направихме нормативите и свършихме. Пети час Немски по - голямата част писахме думи, с Вети се хилихме, пих си лекарсвата и така. Свършихме и имахме голяма почивка преди СИП - а. С Вети, Джасмин и Емине отидохме към Каприз да си вземем нещо за ядене. В крайна сметка си взехме по един пудинг и там нещо сладко ;дд. Върнахме се в даскало и седнахме там на зелените дивани. Говорихме си, смяхме се, подигравахме се на някакви странни момчетата. Нищо ново. Почнахме СИП - а. Правихме упражнения от помагалото, проверяваше ни речниците и така. После с Вети си тръгнахме и аз трябваше да бързам към банката, защото мама щеше да ме чака там да ходим на зъболекар ;хх. Излязохме от даскало Бети ни чакаше, защото трябваше да ходим към стадиона, ама аз нямаше как. Гушнах Бети <3 и ги оставих. После Тони ме чакаше на спирката <33333333. ОМГ! Обичам го! Седях с него пред банката някъде към половин час, защото мама имаше работа в банката а вътре беше пълно .. Та седяхме си, говорихме си, гушкахме си се. <333 Обичам, обичам Тонии! ;ддд Мама свърши и трябваше да тръгваме. Гушнах го, цунках си го и той си тръгна. Ние с мама потеглихме към Райково. Стигнахме при зъболекарката чакахме там 10 - 15 минути. Влезнахме първо аз седнах, 'щото нали с болки бях ;дд. Провери ме и каза, че най - вероятно е гангрена и трябва да отвори пломбата. Е, отвори я гангрена е! Чисти ми зъба, промив ми го с кислородна вода. Беше си гадничко, но бързо свърши. После там на мама прави. Тръгнахме си. Взехме Мира от баба и се прибрахме към вкъщи. Аз седнах на компа, чистих си стаята и до преди малко писах по Немски ;хх. Чатих със Стасето , със Зори , малко с Ивка и Мая <333. И разбрах една много ужасяваща новина, но няма сега да я пиша тука ;х. Както и да е. Сега ще отивам да се чипкам и после ще си гледам сериалчетата. Чао, чао и лека нощ <33. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Пет Мар 18, 2011 1:54 am | |
| 17. 03. 2011г. - Четвъртък
Здравей дневничее. Снощи сънувах тати .. ;хх .. Както и да е! Станах в 06:00 часа както винаги, изправих си косата, облякох се, мих се ии така. Да, обаче гърлото ме болеше. Мислех си, че е само сутринта да ама не ;х. Та стана време и тръгнах към училище заедно с Тони. Говорихме си и докато се усетим стигнахме в училище. Той имаше час в 306, което е супер яко, защото аз съм в 307 ;дд. Обаче трябваше да го видя набързо, защото не бях писала домашна и трябваше да преписвам ;дд. Та влезнах си в стаята и Вети дойде няколко минути след мен. Написахме домашната и почнахме Немския. Правихме упражнения, припомняхме формите на глаголите и докато се усетим часа свърши. Втори час пак Немски. Госпожата ни раздели на групи за да подготвим там едни текстове за събития, които са се случили в Германия и после да разказваме. Бях в една група с Криси, Кари и Юлка <3. Йейй! Събрахме се, правихме текста и започнахме да го учим. Учихме, смяхме се и така. Часът свърши неусетно и с Вети тръгнахме към стоматологията, защото трябваше да отида при Д - р Куклева за да ми промие зъба. Отидохме за пет минути. Седнах на стола, проми ми го и каза, че утре ще ми слага лекарство. Тръгнахме си към училище и си се хилихме много жестоко ;дд. Тъкмо се качваме към втори етаж и Ванкова ни спира и ни вика, че вместо Немски ще караме ФВС, а Немския отива чак пети час. Еми супер! Отидохме в стаята, преоблякохме се и тръгнахме към салона. Седнахме на пейката пред салона и чакахме господина да отключи. Дойде и почнахме часа. Правихме волейболни упражнения, защото следващия час ще покриваме нормативи. Малко поиграхме с Вети после се мотахме по салона и така. Свърши часа и се качихме към 307. Щяхме да караме БЕЛ. Ние с Вети вече си излизаме такива от стаята едни весели и правим няколко крачки и аз я спирам и се пипам за краката и викам "Анцуга!" . И тя се поглежда и вика "Вайй не сме се преоблекли". И почваме там насред коридора да си сваляме анцузите, ама то под тях имахме дънки де. И едни момчета минават и викат "Оуу безплатен стриптийз" и едния вече ме удря по дупето и аз го замерих с анцуга. И той ми се смее и вика "Трябва да окротим опърничавата." , аз му се изплезих и с Вети си тръгнахме да си обикаляме с анцузи в ръка. ;ддд Толкова сме луди! ;дд Видях за много мъничко Тони и трябваше да си ходим ;дд. Почнахме БЕЛ - а, взимахме нов урок беше лесно ;дд. Свърши и с Вети висяхме на коридора и заедно с Радена си танцувахме танца на Макарена. Момчетата от съседната стая ни гледаха все едно сме побъркани, не че не сме. После Немски, изпита ни групи после се смяхме, звъняхме си нямам си и идея защо ;дд. Писахме и скука ;дд. Свърши шестия час и с Вети решихме да не караме СИП, 'щото да ;ддд. Тръгнахме си. Михи ме чакаше и си тръгнахме към вкъщи. Говорихме си ,смяхме се.Стояхме един час пред блока ии така ;дд. После се прибрах, чистих, седях на компа и така. Общо взето обичайното. Ами това е за сега. | |
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ Съб Мар 19, 2011 3:20 am | |
| 18. 03. 2011г. - Петък Хейй, дневник. Днес беше супер скучния ден .. Сутринта мама ме събуди към 07:20 за да се оправям и да ме закара към болницата. Станах и ми беше много, ама много лошо. Облякох се, измих се и тръгнахме към болницата. Оставиме и се прибра към вкъщи. Чаках пред кабинета и въпреки, че часа ми беше за 09:30 влезнах много по рано, защото другите с часове още не бяха дошли. Прегледаха ме, изписаха ми лакерства и така. Купих си ги от аптеката и тръгнах пак към стоматологията, защото трябваше да ми слагат лекарство на зъба. Докато отида малко измръзнах, ама няма нищо ;ддд. Та стигнах в стоматологията, влезнах при зъболекарката и така. Прочисти ми зъба и ми сложи лекарство. Каза, че в Понеделник като ида ще ми маха нерва сигурно, ужас! Тръгнах си към вкъщи и към 10:00 вече си бях у нас. Закусвах и включих лаптопа. Легнах си и влезнах във форумчето. Слушах музика, гледах "Рапунцел и разбойникът", на скайп. Лежах си и така. Общо взето скукаа! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дневничее! ^^ | |
| |
| | | | Дневничее! ^^ | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |