Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

СИЛНА!

Go down 
+23
ж0ричА`
*Радии <3
Kat3t0 ♥
♥ Miss Potter ♥
The_vampire_girl
monini
Alone*
Cap`pac.
Barbie.
Little Girl ~
Dirty Little Liar.
-A.
Alice~
- NataLiya ~
♥Vamp!reGirL.♥
Тuтu. ♥
mimmy .
~Ivssy`
Jolie
LightOne
~Rossita
foxxie.
rozaLie
27 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 36  Next
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
СИЛНА! - Page 4 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100СИЛНА! - Page 4 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 12:29 am

Ами чудя се дали сега да направя другите две поръчки, че одеве направих само едната. Най-вероятно сега ги почвам. laugh
Ти какво правиш, Иве? heart
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :
СИЛНА! - Page 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100СИЛНА! - Page 4 Right_bar_bleue

Брой мнения : 5179

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 12:33 am

Аха,аз направих оня на Майли,ама по-добре не го гледай,че стана ужасно ;д.
Ами сега тука си тегля акшъни {не знам дали така се пише!},че нали като ми преинсталнаха компа,че да ми сложат новия уиндоус и всичко се загуби..Преди малко *Selly* от форума ме пита дали обичам чинчили,айде да те питам и тебе ;д.Обичаш ли ?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 12:35 am

Да ти кажа честно, не съм имала, няма и да имам, но изглеждат сладки! ;д
Онова на Майли одеве го видях, но нямах време да коментирам. Мисля, че се е получило много добре. ^^
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 12:38 am

Мда,и аз съм нямала и едва ли мама ще се съгласи да ми купи,ама наистина направо са страхотни.Виж това е много сладичко ;д!Иначе мерси за това на Майл^^.Ъмм да знаеш,че ако някой път ти пиша от фейсбук,ти ме имаш в приятели Ива Атанасова ;д.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 12:40 am

Добрее!! ;дд
Ауу, сладурче!! Днес ако стигна до фотошопа ще е чудо направо.. laugh
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 12:41 am

Хах ;дд.Абе и на мене нещо ми се праят графики,ама много,ама страшно много ме мързи ;д.Я предложи на кой да напрая ?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 12:48 am

О, в момента ми е само Джеф в главата, особено с последната му снимка..
Ама ще се примиря да ви направя поръчките.
Направи на.. ох, не знам. laugh
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 12:54 am

;дд.Оф по коя телевизия дават тоя кеч,че аз не съм много запозната ;дд ?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 1:03 am

Оу, really you want to watch it on TV?
Не, сериозно. По телевизията яко го скъсяват. Едно шоу ти е час и двайте минути, т.е. 80 минути, а в БГ едва 40 има. Турнирите са рязани, ама както и да е и аз почнах така. ;д
Дават ги по bTV Comedy от 23 часа събота и неделя. Събота дават "Първична Сила", на английски RAW. Неделя дават "Разбиване", на английски SmackDown. WWE имат още две шоута, които не се излъчват по TV-то и те са WWE SuperStars i WWE NXT, ама нищо не изпускаш като не ги гледаш. laugh Петъците дават турнирите (PPV). Тази вечер, от 23 до 02 часа ще дават турнира "Ноща на шампионите" (Night Of Champions), ако искаш гледай. laugh
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 1:06 am

Мии не знам,щото на мене много рано ми се доспива напоследък и едва ли ще успея да ги хвана,ама някой път може би..Ей,дюд,да знаеш сега ще търся снимки и ако намеря подходящи ще направя подпис,затова може,като си пишем тука,да не ти отговарям веднага ;д!
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
СИЛНА! - Page 4 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100СИЛНА! - Page 4 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 1:44 am

Цитат :
Дюд, това е форум. ... Те това искат.

Почнах да отговарям на това, но схванах че не пиша за кеч, а за друга тема, която е малко "по-сухичка". А именно нужно ли е един форум да привлича потребители като ги кара да се регистрират. Осъзнавайки, че ще се получи един дълъг сух пост, който в крайна сметка може да се окаже безинтересен. Та затова рекох първо да питам дали ти се влиза в дискусия на такава тема или да не продължаваме?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 2:23 am

Въпреки, че съм си хийлче, ще се застъпя за bwc и щезапочнем поредната вражда. (защо ли се чувствам, че сме нещо от сорта "Тейкър-Кейн"?!) laugh
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 2:45 am

Цитат :
Дюд, това е форум. Сам по себе си показва, че е добър форум, като съществува пет години, та повече. Освен това, всеки форум си има свои си принципи, а това са неговите. Е, аз съм регистрирана, не пиша, но все пак имам достъп до всички информации, като изключим мултимедията, но то е разбираемо. В тези два раздела има прекалено много информация, която всеки си чете, без да е регистриран. На един форум му трябват регистрирани потребители, те така си ги печелят. И ако в скоро време всичко направят за регистрирани, ще е чудесно. Защо? Защото едни от най-важните раздели, именно The Vault, General Wrestling, Be The Booker са с страшно много информация, която ще подкани хората да се регистрират и коментират. Те това искат.

Както казах темата е по-скоро обща и сухарска, отколкото конкретна.

Аз по принцип съм противник на идеята форумът да ме кара да се регистрирам и видиш ли тъй ще ме накара да пиша. Ами не е така - форумът не се нуждае от регистрации, нуждае се от пишещи потребители. Аз няма как да искам да се регистрирам във форум, който е скрил съдържанието си тъй като аз решавам да правя регистрация, за да пиша, когато вече съм разгледал форума, темите и потребителите. Това ще ме привлече. Форумът като скрива съдържанието си, то така няма как да знам колко готин е той и колко интересен е. Мнозина са тези като мен, които би ги домързяло да отделят време в регистрации (било то безплатни, било то бързи)

Конкретно защо информацията в точно тези два раздела да се крие? С какво е по-различно от останалите? То тези двата са най-важните и най-четените, а именно те са скрити. Защо? Точно с тези раздели се привличат потребители.
За мен е по-важно да привлечеш хора, които искат да пишат, отколкото да въртиш бройка само. Това пак казвам е общи приказки. Тъй като конкретно в bwc си посочила раздели, които могат да привлекат внимание, и съответъно тази забрана няма да повлияе кой знае колко, но това е половинчато положение.

Принципно не ми е ясна концепцията "крия си форума, за да се регистрираш и туй видиш ли автоматично означавало, че ще коментираш". Еми не е автоматично. Двете са съвсем отделни различни неща. Тогава какъв е смисълът на тая "забрана"? Човек, ако има желание да пише, ще си го направи така или иначе. А за тези, които нямат това желание - те защо да са длъжни да се регистрират? Защо броят на регистрираните да е по-важен от броя на желаещите да пишат?

Цитат :
(защо ли се чувствам, че сме нещо от сорта "Тейкър-Кейн"?!

Уоу. 13 години ли ще я влачим тази вражда бре? xa
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 3:10 am

А какво да правиш? Просто да си четеш, като нахалник? Да висиш по цял ден там, и никакъв интерес към регистрация, защото искаш да черпиш информация, като неофициален потребител. Когато форумът е недостъпен за нерегистрирани, това би трябвало да ти подсили интереса и да си зададеш въпроса "Защо аджеба форумът е само за регистрирани? Сигурно има какво да се види." Ти търсиш даден форум. И ето - на. Натъкваш се на bwc, а той е за регистрирани. Естествено, търсиш информация, да разбереш струва ли си - не си ли струва. Ами просто е. Слез доло и виж характеристиката. Като видиш колко хора са регистрирани, колко теми и мнения, би трябвало да си имаш хал хабер какво става вътре.

С какво са по различни от останалите? Ами влез във The Vault. Какво ще намериш там? Десетки статии, които авторът цени и може би не иска да се показват на хора, които "крадат" информация от форумът. А какво да кажа за General Wrestling? Там виждаш мнението на всеки един от тях. А може би тези хора искат да запазят мнението си за регистрираните. Be The Booker, е един от най-важните раздели. Там човек си създава свят, във който той е авторът и прави това, което харесва. Ами пича не иска да го споделя с вас, бе. А и той го е сложил, за да се оцени. Как ти ще го оцениш, като си нерегистриран?

Не е въпросът във това, че ще си скриеш форума, за да се коментира. Успехът на един форум е, като той има поребители. Регистрираш ли се, ти ставаш потребител. Разглеждайки информация, ти оценяваш, или неоценяваш форумът. И ако ти хареса - оставаш и се превръща в навик. Един ден друг дойде. Като види колко фенове на кеча има там, вътре във форума няма ли да му се прииска да се присъедини и да обсъжда с тях? Това е въпроса. Това трябва да стимулира потребителя, да се регистрира и при желание да пише - да започне.

--------
Можем да ги посъкратим.. Но усещам, че ни е поредния фюд. laugh
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 3:34 am

Май първо трябваше да разясня за какво точно става въпрос, тъй като ти си регистриран потребител и не си видяла какво всъщност са направили.

Само за Федерацията и за ТНА са го направили за регистрирани. Всички останали раздели са свободни. Така че вторият ти абзац е неправилен. Пичовете изобщо са нямали това напредвид, защото това мога да го чета свободно. Затова се пита в задачата - защо точно това което е именно както казваш трябва да се пази от кражба, не е защитено, а онова, което практически няма файда от кражбата му - писане на мнения за дадено шоу, се пази в тайна?

Цитат :
Просто да си четеш, като нахалник? Да висиш по цял ден там, и никакъв интерес към регистрация, защото искаш да черпиш информация, като неофициален потребител.

Защо пък трябва да съм нахалник? Какво му е нахалното да си чета обществен форум? Откога съм длъжен да пиша постове, за да бъда "ненахален"? Нахалоството няма нищо общо в случая. Аз имам интерес да търся информация, те имат интерес да търсят пишещи потребители. Това са две различни понятия, които съвсем спокойно могат да си съжителстват в нета без проблем. И едното не е пречка на другото. Пак казвам форумите не са направени на принципа - дай първо ти, че тоава вземай. Няма го това. Потребителят винаги взема информация, а вече си е негово собствено решение, не е задължен да дава постове.

Цитат :
Ами просто е. Слез доло и виж характеристиката. Като видиш колко хора са регистрирани, колко теми и мнения, би трябвало да си имаш хал хабер какво става вътре.

И абв и замундата имат кусурнайси хиляди характеристики и с това никак не ги прави качествени форуми. Тези цифри показват дали даден форум е развит, но в никакъв случай не ми казват какви са темите и какви са потребителите му.

Цитат :
Не е въпросът във това, че ще си скриеш форума, за да се коментира. Успехът на един форум е, като той има поребители. Регистрираш ли се, ти ставаш потребител. Разглеждайки информация, ти оценяваш, или неоценяваш форумът. И ако ти хареса - оставаш и се превръща в навик. Един ден друг дойде. Като види колко фенове на кеча има там, вътре във форума няма ли да му се прииска да се присъедини и да обсъжда с тях? Това е въпроса. Това трябва да стимулира потребителя, да се регистрира и при желание да пише - да започне.

Регистрираният потребител е успех?
Не.
Пишещият потребител е успех.
Когато накараш някого да пише редовно, когато привлечеш вниманието и желанието му да пише - това е успех.
По тази логика дори да се регистрирам, аз пак няма да се считам за потребител на форума, защото няма да пиша, тоест няма да съм част от него. Потребителят е част от един форум, когато пише, а не когато се регистрира. Много те грее, че се регистрирали сто души на ден - ще те сгрее, когато поне 5-6 от тях пишат редовно и си отделят от времето за това.
Аз съм за идеята - стимулирай пишещия, защото регистрирания е междинна фаза, регистрираният не ти определя форума, той не определя темите, не определя насоките на развитие. Това може да го определи единствено и само пишещият такъв.
Да, знам, че принципно се гледа регистрирани потребители за това колко е успешен даден форум. По простата причина че това е най-опростеният начин за определяне. Но за мен не това е най-точният начин да определя даден форум за готин и да ме стимулира да пиша.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 3:51 am

Добре, ще пишем за WWE и TNA.
Във Федерацията има сумати анкети, проекти. А за осъществяването на един проект са ти нужни коментарчета. Ако нямаш подкрепата, как ще продължиш? Как ще коментираш например проекта за титлата, като нямаш регистрация? И всичко това на теб не ти ли стигна, че да се решиш да се регистрираш и да станеш активен потребител?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 4:09 am

Първо, ако Радокс е искал да го пази от кражба е щял да си го сложи в статиите, където всъщност му е и мястото и нямаше да има нужда от това. Тъй като това е единственото нещо в тия раздели за пазене. Не виждам как мненията за дадено шоу , колкото и да са киломтрични, да представляват обект за защита.

Ако нямам подкрепа за проект как ще продължа? Ако разбираш под липса на подкрепа по-малко от поне 5 човека да коментират проекта - то тогава всъщност съм продължавал. (справка "Хитовете през годините")

Тука идва малко субективната оценка - ако харесвам даден проект и виждам, че ще бъде спрян, то тогава бих се регистрирал, за да убедя автора да продължи. Само тогава.
Но когато конкретно в случая с проекта за титлата бе видно как сумати народ го подкрепя и няма опасност за проекта. Съответно това ми стига да си стоя скатан като четец.

И ми е наистина любопитно, ако ти се занимава, да развиеш тезата си как когато някой не иска да пише в даден форум е "нахалник'?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 4:20 am

Утре като седна за по-дълго ще ти пиша, promise. Трябва ми хубав сън. laugh
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 4:29 am

Добре.
Надявам се, че колкото и да е сухарска темата, ти е по-приятно(а и на останалите), отколкото когато се дъвчем. laugh
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 4:46 am

Еми така си е. ;д
Темата е супер. Само че, като хийлче не ми отива много да защитавам.. Както и да е, ще се примиря.
(за протокола, няма да търна фейс! laugh)
Dirty Little Liar.
Неспасяем
Неспасяем
Dirty Little Liar.

Warn :

( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;}
Брой мнения : 842
Местожителство : София

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 6:03 am

Влез, в мен да крадеш да видя добро ли е
мен, мен да крадеш, че другите хвалят те
Влез в мен да крадеш да видя добро ли е
мен, мен да крадеш, че другите хвалят те. heart
---
Йоо пич! <333333333333
Обичам подписа ти! 459
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 6:42 pm

Цитат :
Първо, ако Радокс е искал да го пази от кражба е щял да си го сложи в статиите, където всъщност му е и мястото и нямаше да има нужда от това. Тъй като това е единственото нещо в тия раздели за пазене. Не виждам как мненията за дадено шоу , колкото и да са киломтрични, да представляват обект за защита.

Ако нямам подкрепа за проект как ще продължа? Ако разбираш под липса на подкрепа по-малко от поне 5 човека да коментират проекта - то тогава всъщност съм продължавал. (справка "Хитовете през годините")

Тука идва малко субективната оценка - ако харесвам даден проект и виждам, че ще бъде спрян, то тогава бих се регистрирал, за да убедя автора да продължи. Само тогава.
Но когато конкретно в случая с проекта за титлата бе видно как сумати народ го подкрепя и няма опасност за проекта. Съответно това ми стига да си стоя скатан като четец.

И ми е наистина любопитно, ако ти се занимава, да развиеш тезата си как когато някой не иска да пише в даден форум е "нахалник'?

Да, но не е въпроса за тези 5 човека. Ако са 5ма, те сами могат да си намерят информация. Друго си е мнозинството да потвърди. Да, темата е коментирана и харесвана, но то е благодарение на регистрираните потребители.

Най-краткото, което мога да напиша е:
Независимо кой е написал дадено мнение, той си е направил труда да прочете предишните и да отдели от времето си, за да го напише. А ти четеш, без да даваш нищо. (тук и аз спадам към "нахалник", ама съм + един потребител, малко го компенсира, не напълно) Той си пише мнението, очаквайки някой да го прочете и да даде мнение, каквото и да е то.
Вчера например четох една тема, в която казваха как са се решили да се регистрират. И забелязах, че доста от тях първо са чели. Което пак е тъпо. И аз го правя, ама е тъпо. Имам предвид, вися там с часове, четейки другите какво са писали и не давам своето мнение. Обаче всички там са 18+, и пишат некви супер дълги, ясни постове, а от мен няма да излезе нищо, освен два несвързани реда. Както и да е. Това стигаше ли ти? laugh

Хей, Рали. Ще дойда да те крада. heart
Dirty Little Liar.
Неспасяем
Неспасяем
Dirty Little Liar.

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 6:47 pm

Кради ме, кради! heart
Как си? ily
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 6:54 pm

Амии.. Добре. Ти как си? heart
Dirty Little Liar.
Неспасяем
Неспасяем
Dirty Little Liar.

Warn :

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitimeСъб Окт 16, 2010 6:59 pm

Горе долу..
Какво правиш? heart
Sponsored content

СИЛНА! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: СИЛНА!   СИЛНА! - Page 4 Icon_minitime

СИЛНА!
Върнете се в началото 
Страница 4 от 36Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 36  Next
 Similar topics
-
» Интервюта от други отбори

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии