| СИЛНА! | |
|
+23ж0ричА` *Радии <3 Kat3t0 ♥ ♥ Miss Potter ♥ The_vampire_girl monini Alone* Cap`pac. Barbie. Little Girl ~ Dirty Little Liar. -A. Alice~ - NataLiya ~ ♥Vamp!reGirL.♥ Тuтu. ♥ mimmy . ~Ivssy` Jolie LightOne ~Rossita foxxie. rozaLie 27 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: СИЛНА! Съб Окт 16, 2010 7:28 pm | |
| Стига ми за да видя позицията ти, но не и за да ми се изяснят няколко допълнителни въпроса. Не ми се изяснява въпроса, защо съм длъжен да пиша, за да мога да чета? Ти доста точно уцели една от практическите врътки на тази ти теория. Четеш ги с удоволствие, но не смееш да пишеш. И за това си има разбираема причина, която не те задължава да пишеш. Защото очакването ти за коментар трябва да се пресича с правото на някого сам да избира дали да коментира или не? Защо аз да съм длъжен да давам? Ок, като искаш коментари и не ги получаваш, ти пък може да спреш да пишеш. Това си е твое право, но по никакъв начин ме може да задължаваш мен да върша каквото и да било, щото ти така си очаквала. Но тука вече се влиза в една доста субективна страна на въпроса, която не виждам как може да се развие продуктивно, а именно:
- Цитат :
- Което пак е тъпо. И аз го правя, ама е тъпо.
Ти го смяташ за тъпотия. Аз не го смятам така. Или иначе казано - ти си с идеята, че потребителят е длъжен на форума, а аз че форумът е длъжен на потребителя. Проблемът е че с подобна крайност дискусията е в задънена улица. Нито аз ще мога да измисля достатъчно ясен и непробиваем аргумент, за да те убедя, нито(ще ме прощаваш за дързостта) ти ще можеш за мен. Просто стоим на две различни плоскости, които не се влияят от чужда позиция. Но поне надявам се, че тази тема е дала храна за размисъл на някого от останалите. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: СИЛНА! Съб Окт 16, 2010 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: СИЛНА! Съб Окт 16, 2010 7:50 pm | |
| И аз съм супер! Гледала ли си трейлъра на филма "Пак ли ти?" ? Бети Уайт ме разби, просто нямам търпение да го гледам... Участваш ли в играта на "Стъклен дом" в сайта на БТВ? Ако да - как отговори? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Съб Окт 16, 2010 8:04 pm | |
| Участвам вече за 3-та седмица и се надявам този път поне автографи да спечеля. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: СИЛНА! Съб Окт 16, 2010 8:10 pm | |
| Разбирам. И не съм съгласен с това. Първо нека да уточня следното.Аз виждам позииците ни като нещо непробиваемо. Това са толкова общи идеи, които се основават на неща, които аз по-скоро интуитивно осъзнавам, отлколкото да мога ясно да формулирам. Няма да се опитвам да влизам в пространни отговори на този пост, защото аз осъзнавам неспособността си за такова нещо. Виждам позицията си, но не мога да я изразя или поне не достатъчно, за да променя базата на мнението ти. Все пак ще дам шанс на теб, ако имаш желание да ме убедиш. Наистина ми е любопитно какви са опониращите аргументи. Защото това, което казваш горе вместо да ми дава отговори, повдига повече въпроси. Не я виждам връзката на това задължение. Защо е тази думичка "трябва"? Каква е разликата да четеш, без да си регстриран и това да четеш, без да пишеш? Защо потребителят "трябва" да показва нещо си, а форумът да си крие информацията(генералната такава)? Защо потребителят да е длъжен на форума, а не форумът да е длъжен на потребителя - все пак форумът е този, който повече се нуждае от потребителя, отколкото обратното? Тези въпроси са част от позицията ти, които аз не разбирам. | |
|
| |
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: СИЛНА! Съб Окт 16, 2010 9:18 pm | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Окт 17, 2010 12:34 am | |
| Теди, пожелавам ти успех!
Каква е разликата да четеш, без да си регстриран и това да четеш, без да пишеш? Пак казвам, като си регистриран, подпомагаш на форума и така той остава длъжен на теб. И след като ти се разровиш там, следиш нещата известно време, ти познаваш начина на мислене на хората и искаш да се присъединиш към тях, да споделяш мнението си. Така форума ти дава на тебе. Потребителят показва, и десетките регистрирани го виждат. Ти си във форума, за да споделиш информация с форумци, а не с гости. Защо потребителят да е длъжен на форума, а не форумът да е длъжен на потребителя - все пак форумът е този, който повече се нуждае от потребителя, отколкото обратното? Нали първо трябва да дадеш, преди да вземеш? Даваш на форума, след това ти получаваш. It is simple.
Амии.. Гледай някой филм, излез.. | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Окт 17, 2010 1:52 am | |
| Мдам, както и очаквах, разминаваме се изначално в плоскостите - а това най-трудно се променя. Все пак ще опитам да отбележа някои точки. - Цитат :
- Ти си във форума, за да споделиш информация с форумци, а не с гости.
Това важи за активния потребител, за онзи който пише. Не важи за онзи, който само търси информация и не е нужно да споделя. Щото по тая логика всички трябва да сме активни потребители, а не сме. По тази логика ти трябва да пишеш в във всички възможни теми и дискусии, където да споделяш информацията си, но добре виждам как и тук има теми без един отговор тоест не си споделила информацията си. Значи длъжна си принципно да споделяш информация, но не си длъжна да я споделяш във всички възможни теми, тъй ли? - Цитат :
- Нали първо трябва да дадеш, преди да вземеш? Даваш на форума, след това ти получаваш. It is simple.
А това много лесно мога да го извъртя на "Нали първо трябва да дадеш, преди да вземеш? Форумът първо ми дава, след това той ще вземе от мен в замяна. It is simple." Изначална базова конструкция, която може си я въртим всеки според вкуса. И за да не продължаваме в сухарски детайли - ще се опитам в един-единствен въпрос да обхвана цялата картинка и да сложим поантата. Потребителят или форумът? Кое е по-важно от двете?П.С. О, Боже...bwc сега целият форум е скрит.... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Окт 17, 2010 3:39 am | |
| Дам, и странно е, че Vichix ми е дал плюсче...админът, човекът взел това решение ми дава плюс, но няма отговор...иди разбери как да го възприема това.... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Окт 17, 2010 3:44 am | |
| Vichix не е единственият админ. Може UltraMadd да го е решил сам, кой знае.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Окт 17, 2010 3:56 am | |
| ОМГ! Скалата е имал участие в Магьосниците със Селена. Дръж ме да не падна.... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Окт 17, 2010 4:04 am | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Окт 17, 2010 4:22 am | |
| А в случая има много по-простичко обяснение за рабиране. Знам за Сина и другите, защото ей тъй случайно следя кеч-форуми и кеч-новини. Тези неща са били дискутирани там, не съм ги търсил специално. За Скалата не са споменавали. А за Скалата може да ми е пръв любимец, но за неговата кеч кариера. Гледам му филмите, когато излязат, но не влизам редовно в Гугъл да му търся последна информация, нито съм му запаметявал листа с участия във всички филми и предавания. Ок. Фен съм му. Но не съм задължен да му следя всяка хапка гаси. Още на много народ съм им фен, но за никого другиго освен Селена не посвещавам толкова време, колкото за нея. Имам си достатъчно малко време, за да въртя информация на сто човека на ден. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Окт 17, 2010 5:01 am | |
| Добре, ти на ден за колко човека следиш информацията редовно?
ЕДИТ Много съм залюхан, турил съм цитат тага.
Последната промяна е направена от LightOne на Нед Окт 17, 2010 5:06 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Окт 17, 2010 5:04 am | |
| Главно, Майли и Джеф. Добавям и Милър към всичко. Освен това, си следя и Дуейн, понеже си намерих сайт, който се ъпдейтва. И около кеча каквото става. През няколко дни преглеждам сайтът на Миз и Джей Ар, но без тях е всичко, което изброих. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Пон Окт 18, 2010 9:04 pm | |
| Този твой "хийлски" изблик днес дали ще придобие някакъв "поп"? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: СИЛНА! | |
| |
|
| |
| СИЛНА! | |
|