| СИЛНА! | |
|
+23ж0ричА` *Радии <3 Kat3t0 ♥ ♥ Miss Potter ♥ The_vampire_girl monini Alone* Cap`pac. Barbie. Little Girl ~ Dirty Little Liar. -A. Alice~ - NataLiya ~ ♥Vamp!reGirL.♥ Тuтu. ♥ mimmy . ~Ivssy` Jolie LightOne ~Rossita foxxie. rozaLie 27 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: СИЛНА! Пет Дек 24, 2010 7:27 pm | |
| Здравей! Та, моя въпрос е как и къде ще прекараш празниците? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: СИЛНА! Вто Дек 28, 2010 3:26 am | |
| - Цитат :
- ^ХАРЕСВАМ ТОЗИ КОМЕНТАР!
[b]За това дето написах к*чка ли ;д? | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
♥ Miss Potter ♥ Луд фен
Warn : ( : It matters not what someone is born,but what they grow to be! Брой мнения : 329 Reputation : 3 Join date : 27.12.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: СИЛНА! Вто Дек 28, 2010 3:32 am | |
| Много е готино! Имаш талант! | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: СИЛНА! Вто Дек 28, 2010 3:49 am | |
| Чичи, ти ли си ~Sooiw~ в forum.ladypopular.bg/?[i] | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: СИЛНА! Вто Дек 28, 2010 4:00 am | |
| Много е яко,Чичи! ;д Супер е! <33 И на мен ми прилича на Линк! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Вто Дек 28, 2010 5:20 am | |
| Не съм аз тази мацка в лейди, сори. Мерси за хубавите коментари. Мда, за същият коментар става въпрос. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: СИЛНА! Чет Дек 30, 2010 1:58 am | |
| Здравейте форумци,
Реших, че е време да напусна. Просто не мога да търпя да гледам как форумът малко по малко запада, а никой нищо не прави по въпроса. Писна ми да ви гледам шибаните мнения от сорта "Как си?" през 5 минути, изклювам чата, все пак той е за това. Разочарована съм от писането главно във "Графики, Игри". Колкото и хиляди теми да направя, никой няма да пише в тях. После не се сърдете, като форума стане bullshit. Просто като си спомня посещаемоста, още повече активноста в форума миналата година по това време ме обзема една носталгия. Да кажем, че е за училището - не е.
Нямам лоши чувства към никой от вас, и сигурно няма да спра да влизам тук. Малко по малко ще спирам, докато накрая не ви посещавам профилактично, за да ви спамя малко форума. Страшно много уважавам работата, която Катето е свършила, както и потребителите и модераторите се стараеха да правят, но всичко свърши. Просто спряхте да си давате сметка, че ако не сме активни нищо няма да проченим.
Тук очаквам мнения (ако изобщо решите да коментирате, мързели) от сорта на "А ти какво правиш по въпроса?". Но нямате никакво основание да напишете това, защото докато аз правех теми и пишех, вие се пулехте и се мазнехте на графьорите. Давам ви един доста пресен пример. Реших, вместо да пускам тази тема да направя "Да говорим" с цел да се отпуснете малко, да започнете да расъждавате, да намерим проблема и да го премахнем. Опитах се да не взимам тази крайна мерка "напускане", но не се получи. Ето, 32 юзъри са посетили темата, нито един писал? Благодаря ви. Не искам след това да гледам мнения на "верните ламери на форума", как са разочаровани и колко ще им липсва форума, когато той стане едно нищо. Колкото и да сменяме дизайна и да ви дигаме уорна, ако не се съберем да пишен няма да постигнем нищо, сещате ли се?
Ако искате оставете в форума само "Свободно време", Кате бъди сигурна че ще се пише на 100%.
Форума ми създаде много приятелства. Запознах се с различни хора и започнах да уважавам чуждото мнение, въпреки че последно време благодарение на един човек то не ми пука. Но Selena Gomez BG Forum ме научи на доста неща, обичам форумът. Обичам го, но не искам да видя жалкият му край. Все пак се надявам, че дори след "напускането ми", вие ще се съберете и ще издигнете форумът на нивото, в което беше.
Увжавам всеки един от вас, който има над 200 мнения, загубил си е времето да седи тук и да пише, да дава на форумът. Уважавам 20те редовни потребители, че влизат. И 5те потребители, които пишат стойностни мнения. Пробвайте да заклюбите дори за една седмица "Игри, Графики", и форумът ще бъгне.
Всеки, който все пак иска да си пише с мен, може да ми пише в скайп, на никой няма да откажа. Приятно ми е да си пша с вас, пичове сте. Имате интересни гледни точки, всеки си има и добрите и лошите страни. Скайпа, въпреки че го има в профила ми ще го напиша и тук - play_my_music Чувствайте се свободни да ми пишете. Освен това имам и фейсбук, който в последно време посещавам доста често, така че и там може да ме "следите". - Чичи Чешли
Ще се радвам, ако има фенове на Майли, кечът и бойните изкуства като цяло да ми пишат - удоволствие ще е за мен да си пиша с хора, които обичат този спорт, както и уважават труда на Майли.
С уважение, rozaLie | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Чет Дек 30, 2010 2:02 am | |
| С което какво искаш да кажеш? | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: СИЛНА! Чет Дек 30, 2010 2:06 am | |
| В какъв смисъл? Просто повечето, които напускат го пишат в представете се, не правят специална тема за тази цел ... не мисля, че и тук е наложително. Един роман тук стига. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Чет Дек 30, 2010 2:08 am | |
| | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: СИЛНА! Чет Дек 30, 2010 2:57 am | |
| - Цитат :
- Но Selena Gomez BG Forum ме научи на доста неща, обичам форумът. Обичам го, но не искам да видя жалкият му край.
Ахм, Чичи, съжалявам, че трябва да ти го кажа, ама постъпваш като някаква мишка в момента... Ама така де - докато има - стоиш тук, като няма вече - 'айде довиждане.. Пък и кой каза, че това е края на форума и още повече жалък?! Това, че форума не е в най-хубавите си времена, ако мога така да го кажа, не значи нищо - всеки има своите спадове и изкачвания (не знам дали така се казва, ама дано ме разбра)... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Чет Дек 30, 2010 3:04 am | |
| Мони добре. Ще се опитам да не се ядосвам и ще се опитам да помогна на форума. Но го напарвете и вие, окей? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: СИЛНА! Чет Дек 30, 2010 3:19 am | |
| - Цитат :
- Ще се опитам да не се ядосвам и ще се опитам да помогна на форума. Но го напарвете и вие, окей?
С хиляда ръце се подписвам под това. Не търсете кой кум, кой сват - целта на Чичи бе една-едничка. Да се обърне внимание върху този "спад", да не го чакаме да си стои колкото си иска, а да го изгоним със задружни усилия. Тя няма желание да напуска форума - не го прави, за да привлече вниманието върху себе си, напротив привлича вниманието върху форума. Това че тонът на Чичи бе по-рязък и неприятен за мнозина тук, не означава, че трябва да продължаваме да се сочим взаимно с пръсти. Иска се нещо съвсем друго. Нека заедно си помогнем, за да помогнем и на форума. Не търсете допълнителни дрязги, моля ви. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: СИЛНА! Вто Яну 04, 2011 4:15 am | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: СИЛНА! | |
| |
|
| |
| СИЛНА! | |
|