| Таласъмът на покрива | |
|
+17~lifeforthemoment. *Радии <3 Cap`pac. The_vampire_girl Alone* - NataLiya ~ -A. Kat3t0 ♥ ♥Vamp!reGirL.♥ Тuтu. ♥ cMexypaH rozaLie Alice~ ~Ivssy` Barbie. ~Rossita LightOne 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Нед Юли 03, 2011 1:33 am | |
| - Цитат :
5. Жените са с по-скапан характер от мъжете. Те са злобни, щото са слаби и незначителни и си дават сметка за това. Hm.. lets talk about it. Аз съм силна.
Статията е добра, но яко се нарежда жената, което е меко казано грубо. Все едно сме вече невки супер пропаднали и смотани, бате, аз съм суперСинаСилна и това хиииииич не отговаря за мене. Но секо правило си има изключение, и тук това съм аз. Другите са яко слабите.
Бду; ти учеше право, нали? Баси, и аз май ще го уча. Я ме "посъветвай" или.. незнам, кажи как върви натам, а-у.
А, да. Одеве си ми писал, ама бех навънка. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Нед Юли 03, 2011 4:22 pm | |
| Е ти си си уникатче. Тебе никакви определения не те хващат.
Как го реши пък тъй бре гаси? Ами материята си е трудна. Иска се голямо четене. Но все пак се минава, щом имаме толкова много адвокати. За тебе не бих се безпокоил, ако се заемеш сериозно. Принципно в Пловдивския не е кой знае каква трудност изпитите, (или поне беше тъй, сега някои изпити са променени към по-лошо доколкото знам), но от друга страна не научаваш много и трябва се разчита доста на собствената подготовка. Софиийският уж като по-престижен май е по-труден, но пък може повече знания да вкараш. Абе всякак се готви сама да си научаваш нещата. Правото не е лека материйка, туй ясно и пак казвам, може да имаш желание да четеш по 1000 страници учебници и пак да не можеш да научиш всичко, щото правото е необятна материя. Реализацията от една страна в зависимост от късмета ти, може да е хем трудно, хем пък и по-лесно. Щото ако имаш свестни знания ще мачкаш наред плявата, но пак не е гаранция за пробив. Бих ти казал да се пробваш, но кой знае защо просто не мога да ти се представя като адвокатка, нищо че имаш поне "устата" за тоя занаят. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Нед Юли 03, 2011 9:05 pm | |
| Бе не е баш обречен. Де адвокатите да се мереха само по устатост.
Бтв, изненадата е на път. Спойлер за тези, които нямат търпение- Spoiler:
Дългочакваното за неколцина от форума обяснение в любов към Чичи.
| |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Юли 05, 2011 6:14 pm | |
| Здавей,Митко! Как си? Имам няколко въпроса,ако нямаш нищо против.. Кой ти е любимият филм? Любима песен от новия албум на Сел? Колекционираш ли нещо? Какви са ти плановете за лятото? Любим сезон? Кога си роден? Коя зодия си? Сладко или солено? Какво те кара да се усмихваш? Това е за сега..
| |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Юли 05, 2011 8:44 pm | |
| Я въпросчета! Кой ти е любимият филм? Карибски пирати предимно.До малко под него стоят Ловът на мишката, Ранго, Kick-ass и още няколко които в момента са ми изскочили от главата.Любима песен от новия албум на Сел? Голяма дилема ми е туй...спора е между цели 4 песни We own the night, Whiplash, Outlaw, My dilemma. Може би Outlaw щото тя бе първата която ме грабна от първите секунди.Колекционираш ли нещо? Еми колекциониране силно казано - от 1998 година събирам вестници преди началото и след финал на Световно или Европейско по футбол, също след финал на Шампионската лига. Но нещо строго погледнато като колекция мисля, че нямам. Какви са ти плановете за лятото? Да бачкам, да уча и да отскоча до Варна за среща със сумати народ (с евентуален план да видя някоя и друга пичка от форума, ама май няма да ми се отвори парашута)Любим сезон? Преди казвах лятото щото нямаше учене, ама сега откатко всяко лято съм зает, то май не ми остана любим сезон.Кога си роден? 17.11.1988Коя зодия си? СкорпионСладко или солено? СладкоКакво те кара да се усмихваш? Хубава музичка, гениален черен/саркастичен хумор, приятна дискусийка и когато разбера, че нещо си е струвало труда.Това е за сега.. Дано да има още. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Юли 05, 2011 8:47 pm | |
| Мерси за отговорите,ако се сетя нещо ще те питам. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Юли 05, 2011 9:33 pm | |
| От време на време, когато успея да хвана националите. Волейболът ми е от отборните спортове, които много харесвам. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Чет Юли 07, 2011 6:27 pm | |
| Преводът по слух е готов. Сега остава обаче не по-малка трудност. Синхронизирането на субтитрите... Два страхотни проекта да върша наведнъж определено ми докараха доста положителни емоции. Надявам се и на вас. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Чет Юли 07, 2011 10:38 pm | |
| Викам малко въпросчета да ти задам, а ? 1. Какво те задържа във форума толкова време? 2. Какво харесмаш в Селена? 3. Как разбра за нея? 4. Коя беше първата песен на Сел, която веднага ти грабна ума? 5. Кои е любимият ти филм на Сел? 6. По колко време на ден прекарваш във форума? 7. Кой са хората с който си пишиш най-често от форума? 8. Кой по твое мнение е най-зрелият човек във форума? Съжелявам ако вече си отговарял на тези въпроси ! .. ;) | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Чет Юли 07, 2011 10:55 pm | |
| Викам малко въпросчета да ти задам, а ? Викам пък да ти отговорим. 1. Какво те задържа във форума толкова време? Че съм ненормален може би. Че търся неща, които другите не им се занимава да наблюдават. Че има въпреки всичко готини хора и че има всички съставки при едни подходящи обстоятелства форумът да избухне както подобава и да разкрие пълния си потенциал. Продължавам да виждам този потенциал, колкото и упорито дечицата да ги мързи да го изявяват. 2. Какво харесмаш в Селена? Визия, характер, музика. Че е тръгнала от нулата, за да стигне до това високо ниво. Че въпреки славата остана адски приземена. Винаги е смирена, винаги е срамежлива и готова да отвърне на любовта на феновете. 3. Как разбра за нея? От майката-телевизия - БНТ. 4. Коя беше първата песен на Сел, която веднага ти грабна ума? Falling down беше хубава песничка и първата, която чух мисля. 5. Кои е любимият ти филм на Сел? Еми то не че има голям избор, но да речем Рамона и Бийзъс, защото за пръв път игра нещо извън стандартите на Дисни. 6. По колко време на ден прекарваш във форума? Зависи. Но гледам да е доста. Когато съм в Пловдив един-два часа. Когато съм си вкъщи пък постоянно. 7. Кой са хората с който си пишиш най-често от форума? Емиии някакъв що-годе по-стабилен контакт имам с Чичи, Рос, Катето и Мони. 8. Кой по твое мнение е най-зрелият човек във форума? Най-зрял. Хъм. Има различни деца на различна възраст и за всеки зрелостта е различна. Но да речем, че най ми прави впечатление Рос. Зрелост на 10-11 години си е доста рядко явление. Съжелявам ако вече си отговарял на тези въпроси ! .. ;) Но проблемо. Всичко ново е добре забравено старо. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Чет Юли 07, 2011 11:01 pm | |
| Благодаря за отговорите! Как си днес? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Пет Юли 08, 2011 1:24 am | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Сря Юли 13, 2011 11:33 pm | |
| Права си и все пак в същото време не си. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива | |
| |
|
| |
| Таласъмът на покрива | |
|