| Таласъмът на покрива | |
|
+17~lifeforthemoment. *Радии <3 Cap`pac. The_vampire_girl Alone* - NataLiya ~ -A. Kat3t0 ♥ ♥Vamp!reGirL.♥ Тuтu. ♥ cMexypaH rozaLie Alice~ ~Ivssy` Barbie. ~Rossita LightOne 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
~lifeforthemoment. Редовен
Warn : Брой мнения : 214 Reputation : 9 Join date : 21.03.2011
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Нед Мар 27, 2011 6:53 am | |
| Не, че не ми е кеф. Даже много се радвам, защото не съм ги виждала от половин година, може и повече. Просто съм свикнала ние да им ходим на гости и така .. планувах днес да си легна рано, но щом нещата са тръгнали към мноого силна музика, това е лошо. Даа, пак няма да се спи. И пак утре ще съм скапана .. | |
|
| |
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Мар 29, 2011 11:07 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Мар 29, 2011 11:10 pm | |
| Дииинг, дооооонг, диииинг, доооонг. Камбаните звънят (ако не сте загряли, това бяха камбани), за да отбележат една година от началото на Апокалипсиса. Старите кучета могат да си припомнят с разтрисащ трепет за събитията, а за новите нека припомня как преди една година напет юнак безстрашен LightOne възседна славен кон Шарколия, препаса остра сабя дамаскиня и тръгна на бой. Прекоси осем гори, изкачи осем планини и преплува осем реки, за да стигне до деветата дупка на кавала - леговището на двуглавата ламя. Като ми се показа тая ти ми ламя, като се разлюти, като започна да бълва огън, цяла земя потрепери. И се започна един двубой, една чудесия, не е за разправяне. Десет дни и десет нощи се биха и никой не искаше да почине. Почвата се напои с кръв и пот, но битката не спираше. Накрая земята изплашена да не е я погубят, сама се разтвори и погълна в своята пазва личния юнак и ламята. И днес йощ щом буря захване се чува ревът на двуезичната паст и съсъкът на сабята дамаскиня. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Мар 29, 2011 11:18 pm | |
| Здравей,Митко! Как си? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Мар 29, 2011 11:22 pm | |
| Мхм.. Добре съм,малко ме боли главата,не знам защо. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Мар 29, 2011 11:55 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Мар 29, 2011 11:58 pm | |
| | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Мар 29, 2011 11:59 pm | |
| А,добре.. Реших да попитам,защото ми е интересно. Нещо ново около теб,интересно? :) | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Чет Апр 07, 2011 11:08 pm | |
| От кога не сме си писали по "футболски" ... Ех, ех - добрите стари времена ... Следиш ли ШЛ? Фаворити от четвърт финалите? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Пет Апр 08, 2011 1:39 am | |
| Ами тази година ШЛ си прехвърчава покрай мен без да я грея много-много. Доста интересни резултати се получиха тая седмица. Традиционно си чакам Белия балет или Бербата да направи нещо нейсе, ако Фъргюсън най-накрая му даде шанс.
Твоите очаквания? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Пет Апр 08, 2011 1:56 am | |
| Ами очаквам Реал и Юнайтед на финал - дал Господ ... Така или иначе те няма да могат да играят на полуфинал до колкото знам... Иначе премиършип гледаш ли? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Пет Апр 08, 2011 2:40 am | |
| Взех, че писах, без да съобразя, че замислям да пиша ферманче. Но карай и без това ще е по-добре да са отделени.
Тъй, тъй и тъй. Какво направихте бре народе? Дойде рожденния ден и вие решихте да ми спретнете цели 3 номинации наведнъж! И то когато аз не участвам! Шейм он ю! Шейм! Шейм и за мене - ще трябва да се стягам, че съм занемарил форма явно. I AM THE TROUBLEMAKER HERE, D*MN IT!!!
Така, сега сериозната част. Тука ще си лепна мнението и по трите сеира а не по темите, а пък който го чете, чел го, който не чел - няма да загуби много.
Първо, конкурсът за графики.Да, конкурсът можеше да има по-справедливи правила и по-приемлива идея за почистването. Но има едно огромно НО, това бе обявено на дата 10 февруари. 10 Февруари! И бе приведена в изпълнение чак на 1 Април. Тоест почти два месеца! Къде спахте тогава? Четете и разбирате български език, нали? Тогава какъв беше проблема да се пита или направо да се писне срещу несправедливите правила. Имахте два месеца, за да направите това. За новите също нямат извинение. Темите бяха направени Важни, поради което както всеки нов потребител би трябвало да знае - на важните теми се хвърля поглед ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Те не са направени важни, щото на някой така му е кефнало. И там си пише за какво става въпрос. Говори се за някакви 3-месечни теми. Говори се как победителите ще получат телми, а тези, които не успеят получават обща тема. Вярно, че Мони бе пропуснала изрично да упомене какво става с неучаствалите и да наблегне, че е жизнено важно да участват, но все пак това НЕ извинява. Имате усти, имате и пръсти - можехте да попитате "К`во е туй? И аз като нов потребител какво мога да направя, за да бъда с такава тема?". Но не го направихте. Проспахте си възможността да мрънкате и протестирате. И по този начин ГУБИТЕ всякакви претенции. И това правило не го е измислила Мони, нито го измислям аз - това е широко разпространен начин реално. Обявява ти се нещо важно по определен начин. Дава ти се срок да се запознаеш с него и съответно да протестираш. Но когато събититето настъпи и си проспал срока за обжалване - еми никой не го интересува. Така че сега мирно и кротко ще си чакате новия конкурс. Имали сте възможност да питате и протестирате достатъчно дълго време - и един не каза "Гък", когато Мони го обяви.
Онтосно чудесията с уорна. Светс много добре знаеш, че вината си е твоя. Уорнът не е играчка и нечия прищевка, че да си го искаш Сигурен бях, че Катето ще е против и затова оставих тя да си го каже. Изобщо не беше нужно да й държиш сметка за това й решение.
- Цитат :
- Нима ти си човекът, които ще ми казва как да възприемам нещата ? И как точно екипът ще решите коя графа да ми е запълнена ? Стига глупости, а ?
Нищо такова не ти каза Катето, ама ей тонинко нищо. Сам си създаде филма, като просто можеше да приемеш, че уорнът не е играчка. Друг вече е въпросът, че пък Катето също нямаше нужда да си излага съмненията. В случая те нямаха никаква полза освен заяждане. Не му беше мястото да се натриса всичко това баш в тази тема. Също така и модераторите смятам, че нямаше да е зле да напомнят на двамата къде се развиват темите за Америките и наркотиците.
И стигаме до сеир номер 3 - подмазвачите. Катето изрично поиска примери. Не и се дадоха.
- Цитат :
- Все едно не ви знам кои сте!
Аз говорех за подмазването като цяло в този форум. И ако искаш пример, прегледай мненията в тази тема! ;]] Е, айде кажете кои са бре. Аз прегледах мненията в "онази" тема и не видях ясен пример. След като има толкова много, които изразяват съмнение в другата група пък кажете си го. Както виждате от мълчанието ви няма полза. От премълчаването и приказките "всеки знае" Форумът НЯМА полза. Само набирате негативното и накрая ще избухнете и ще стане мазало, дето няма оправяне. СЕГА му е времето да се кажат нещата, такива каквито ги виждате - щото сега все още може да се влезе в диалог и да се оправят нещата. Като продължавате с недомлъвките - така продължавате да се дразните и нищо не се решава.П.П. Към Тедито - нем. Нямам възможност да го следя. Тази година тотално съм занемарил футболните първенства и не знам какво става в тях. Ти редовно ли го следиш? | |
|
| |
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Пет Апр 08, 2011 1:26 pm | |
| С четене. Само че ти не просто "държиш на своето", а държиш на своето, когато хората ти показват, че има нещо грешно в това "свое". Има разлика. На профила ти пише 20 март. Ако си беше направила труда в тези 10 дни до 1 Април да погледнеш важните теми в раздел, който най-много посещаваш и да осъзнаеш, че за новите потребители има пропуск в системата - и В РАМКИТЕ на 10 дни да беше писнала против това правило, тогава щях да кажа, че си в правото си. Но не го направи и сега "ината" ти изобщо не е инат, а слепота и яд. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Съб Апр 09, 2011 1:16 am | |
| | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Съб Апр 09, 2011 10:40 pm | |
| wtf Видял си Ramona and Beezus на бутка?! Къде бе човек? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива | |
| |
|
| |
| Таласъмът на покрива | |
|