Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Кейти Пери е възмутена от видеото на Lady GaGa Съб Авг 07, 2010 3:02 pm | |
| Kейти Пери разкри, че се чувства засегната от богохулствата във видеото на Alejandro....
Изпълнителката сподели още, че е много чувствителна на тема Християнство и не може да отучи годеника си Ръсел Бранд да споменава божието име напразно и да богохулства. За нея видеото на Alejandro е направо обидно. Кейти, чиито и двама родители са пастори заяви, че е засегната от момента, в който GaGa слага мъниста от броеница в устата си, облечена като монахиня.
„Мисля, че като сложиш секса редом с религията и духовността се случват лоши неща. Да, аз изпях, че съм целунала момиче, но не е същото като да изпея, че съм целунала момиче докато сме правили секс върху разпятието" - сподели възмутена изпълнителката.
Освен от религиозното неуважение, младата звезда, се дразни и от известни личности, които се кълнат, че не четат клюките за себе си в нета. | |
|
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Кейти Пери е възмутена от видеото на Lady GaGa Съб Авг 07, 2010 8:34 pm | |
| | |
|