| Пародия на Здрач | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Пародия на Здрач Вто Юли 20, 2010 3:40 am | |
| "Вампирите не струват" http://vbox7.com/play:aaf0b90a Филмът със сигурност ще е голямата простотия и загуба на време, но трейлърът, ах, трейлърът, е толкова ЕПИК УИН!!! Така на трейлър не бях се смял от сумати време. Толкова култови гаври само в рамките на две минути. Просто не мога да избера - Гагата ли, контракта ли, чихуахуато ли, лопатата накрая ли - няма хлабаво място. Малко инфо за самия филм - "Сюжетът ни представя трудната дилема на главната героиня Беки, разкъсвана от любовта си към двама красиви вампира. Трудност в отношенията им добавя и бащата на Беки, представен като тиранин, който все още я счита за малко детенце. В пародията участват абсолютно непознати имена - Мат Лантър, Крис Риги, Анели ван дер Пол, а режисурата е дело на "Джейсън Фрийдбърг и Аарон Селцър" (всъщност става дума за един човек). Премиерата му в България е на 29.10.2010 г. " Както казах по-горе филмът може да не струва, но трейлърът, ТРЕЙЛЪРЪТ, е чисто злато! | |
|
| |
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач Вто Юли 20, 2010 4:35 am | |
| Гледах го преди няколко дни.Можеще и по-добре.Не беше това,което очаквах. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач Вто Юли 20, 2010 10:02 pm | |
| Филмът е много забавен - гледах го преди няколко седмици. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач Сря Юли 21, 2010 12:34 am | |
| Хъм, а какво си очаквала Jolie? Зад тоя филм стоят пичовете правили Scary movie, Epic movie, Meet the spartans и други подобни - та не е като да не се знаеше какъв ще бъде крайният продукт. Все пак дори го смятат за най-доброто им след Страшен филм. А и аз бях приятно изненадан. Имах много по-занижени очаквания. На места се покриха, на места - не. Хуморът беше зле скалъпен в по-голямата си част. Почти всички смешки бяха показани в трейлъра. Това, което ми хареса като гавричка бяха препратките с "Дневниците на вампира" и Джонас брадърс. Не ми хареса, че Wizards of Waverly place бе споменато напълно мимоходом, че ми се наложи да върна пак, за да се уверя, че правилно съм чул. Актрисата, която открадна шоуто определено бе главната героиня. Толкова успешна имитация не бях виждал - показа нулевите актьорски качества на Кристен до абсолютно съвършенство, направо не може да ги разпознаеш. Това момиче определено заслужава участие в по-добри филми. Беше по-добър филм от своите събратя, но определено е добре към него да се подхожда с нулеви очаквания. А финалът беше най-кефещето и най-идейното във филма. | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач Сря Юли 21, 2010 1:24 am | |
| Филма беше много добър като за пародия.Голям смях падаше на някои места.И мен много ми хареса това с Дневниците ;д.Малко Лейди Гага не им се получи.Ии WOWP също.Но Дейвид Делуис направи много добро участие ;д. П.С. "показа нулевите актьорски качества на Кристен" Какво?! Кристен играе ролята на Бела много добре.Незнам дали си чел книгите, но въпросните "нулеви актьорски качества" изиграват една много добра Бела... | |
|
| |
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач Сря Юли 21, 2010 1:53 am | |
| - LightOne написа:
- Хъм, а какво си очаквала Jolie?
Очаквах да се хиля истерично,не просто да се подхилквам на моменти. ...:СиС:...За мен Кристен абсолютно не я бива да играе нищо друго,освен Бела.В пародията момичето,което играеше Бела имитираше супер добре Кристен.Според мен по това си личи как една не толкова известна актриса с почти никакъв опит се справя с персонажа на Стюарт.Това снижава нивото на талант на Кристен.Не знам дали се усеща намека ми И като стана на въпрос.. - Spoiler:
| |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач Сря Юли 21, 2010 2:06 am | |
| Е, за жалост Jolie този род филми отдавана не предлагат истеричен хилеж.
Сис, нека се съгласим, че не сме съгласни по тоя въпрос, става ли? Не налагам мнението си никому. Не съм чааак толкова изкуфял, че да защитавам точно това мнение точно пред тийн фенове на Здрач. Живи и здрави, всеки по пътя си. | |
|
| |
SelGomez12 Нов
Warn : Брой мнения : 48 Reputation : -1 Join date : 13.08.2010
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач Пет Авг 13, 2010 5:30 am | |
| Незнам не съм го гледала ама от трейлара мисля, че е смешно! | |
|
| |
tthe vamppiire Напредващ
Warn : Брой мнения : 66 Reputation : 3 Join date : 02.04.2011 Age : 27 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач Нед Апр 10, 2011 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Dessie.♥ Редовен
Warn : Брой мнения : 260 Reputation : 5 Join date : 07.04.2011 Age : 30 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач Нед Апр 10, 2011 10:46 pm | |
| Филма бива,но трейлъра е адския! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пародия на Здрач | |
| |
|
| |
| Пародия на Здрач | |
|