Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Здрач или Новолуние?

Go down 
4 posters

Здрач или Новолуние?
Здрач
Здрач или Новолуние? Vote_lcap50%Здрач или Новолуние? Vote_rcap
 50% [ 1 ]
Новолуние
Здрач или Новолуние? Vote_lcap50%Здрач или Новолуние? Vote_rcap
 50% [ 1 ]
Общо гласове : 2

Poll closed

АвторСъобщение
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :
Здрач или Новолуние? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Здрач или Новолуние? Right_bar_bleue

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

Здрач или Новолуние? Empty
ПисанеЗаглавие: Здрач или Новолуние?   Здрач или Новолуние? Icon_minitimeНед Фев 21, 2010 9:06 pm

До сега са филмирани само първите две части от Здрач сагата. Кажете коя част от сагата ви допада повече и защо? Споделете дали харесвате повече филма или съответната книга...
Върнете се в началото Go down
Mиckey ;]]
Маниак
Маниак
Mиckey ;]]

Warn :
Здрач или Новолуние? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Здрач или Новолуние? Right_bar_bleue

Брой мнения : 538

ПисанеЗаглавие: Re: Здрач или Новолуние?   Здрач или Новолуние? Icon_minitimeНед Фев 21, 2010 9:09 pm

Ами допада ми повече Новолуние ... , от книгите също защото според мен в първата книга Здрач има много пропуснати моменти,но пък и двете книги си заслужават да се прочетат!
http://twitter.com/muffinex
БетС :)
Неспасяем
Неспасяем
БетС :)

Warn :

( : Do you remember? :)
Брой мнения : 760

ПисанеЗаглавие: Re: Здрач или Новолуние?   Здрач или Новолуние? Icon_minitimeНед Фев 21, 2010 9:10 pm

Ами от филмите избирам Здрач.Новолуние не ми допада... И това се дължи най-вероятно, че съм чела книгата и тя ми е любима.. очаквах много повече... А Здрач не съм чела...
Но мнението ми за книгит -Здрач или Новолуние... ами както разбрахте по-горе Здрач не съм го чела, но от всички книги от поредицата Новолуние ми е любимата!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Здрач или Новолуние? Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Здрач или Новолуние? Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Здрач или Новолуние?   Здрач или Новолуние? Icon_minitimeНед Фев 21, 2010 9:12 pm

Моля, Катето да премести темата в коша, защото има такава във категорията "Дискусии"!
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Здрач или Новолуние?   Здрач или Новолуние? Icon_minitime

Здрач или Новолуние?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Здрач/Новолуние
» Новолуние - 2009
» Здрач - 2008
» Пародия на Здрач
» Любим герой от Здрач

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии