|
| Hi :) | |
|
+11Alice~ cMexypaH mimmy . *."СиСиТо".* Тuтu. ♥ ~Rossita A d i ♥ rozaLie ~Ivssy` Kat3t0 ♥ Jolie 15 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 4:10 am | |
| Как прекарваш времето си из Интернет? Много ли форуми посещаваш? Mнение за Джоли в ролята на Лара? Има ли друга актриса, която също да е подходяща за ролята? | |
| | | Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 4:17 am | |
| - LightOne написа:
- Как прекарваш времето си из Интернет?
Много ли форуми посещаваш? Mнение за Джоли в ролята на Лара? Има ли друга актриса, която също да е подходяща за ролята? Много яки въпроси ми задаваш ^^ Още като стана пускам компа,после си мия зъбите и се връщам на компа.Комп комп комп <3 :ДПостоянно кисна в нета.Обичам да посещавам фейсбук,туитър,майспейс,няколко форума,един сайт за Тх,сайт за Лара и замунда.И това постоянно.Даже от нерви цъкам наново и наново.Обичам да си събирам HQ снимки на известни личности.Мнооого обичам <3 Посещавам 3-4 форума,но в този съм най-активна Другият ми любим форум е световен форум за Лара,но си е трудничко да се впишеш,все пак трябва да се съобразявам и с езика и т.н. Ей тоя въпрос много ме накефи! НЕ!НЯМА НЯМА НЯМА И НЯМА друга актриса,която би могла да изиграе Лара така както Джоли.Има няколко които да се впишат,но просто Анджелина и Лара имат толкова общо и по външност и по интереси,че просто ще е грях ако я сменят,както мислят да правят.... Между другото,ако се снимка филм за Лара като малка,тогава бих предложила Chloe Bridges.Тк-таме прилича на Джоли,защо пък да не мине за Лара. Клоуи е 1093982747589 пъти по-добре отлколкото Кристен Стюърт,която някои болни мозъци предложиха за Лара... О.О | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 4:25 am | |
| Ах, хубаво. Тъкмо си виках, да не съм взел скучнотии да питам. Какво те првилича в Лара - това че е жена в "мъжки" образ? Че екшъна е за древни и мистериозни артефакти? Не помня, някой пита ли те за любими актриса и актьор? Кои са ти били първите идоли? Коя е най-новата ти мания? | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 4:43 am | |
| - LightOne написа:
- Ах, хубаво. Тъкмо си виках, да не съм взел скучнотии да питам.
Какво те првилича в Лара - това че е жена в "мъжки" образ? Че екшъна е за древни и мистериозни артефакти? Не помня, някой пита ли те за любими актриса и актьор? Кои са ти били първите идоли? Коя е най-новата ти мания? Имаме много общо.От малка съм свикнала с нея,тя беше и все още е нещо като вътрешното ми 'аз'.И аз като нея съм буйна и не се отказвам лесно.обичам сама да се оправям( ).Като си играя игрите и съм сама в стаята,все едно съм с Лара.Странна работа,но просто ми е много позната..И да,тя е първата героиня в компютърна игра.Имиджът на лошо момиче е изцяло нейн и оригинален. <3 Нещата с които се занимава наистина ме учат на много. Любимите актриси са ми общо взето в подписа ми + още хиляда Но ако говорим за тези,които си разбират от работата и ги взимам абсолютно насериозно акто хора на узкуството-Angelina Jolie,Saiorise Ronan,Miley Cyrus,Johnny Depp,Vin Diesel,Milo Ventimiglia,Jake Gyllenhaal,Jodelle Ferland,Alyssa Milano,Rose McGowan,Holly Marie Combs,Ian Somerholder... Първите ми идоли-Лара. и Аманда от "Убийствен Пъзел"(Не актрисата,а героинята). най-новата ми мания е Nokia N97 | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 4:51 am | |
| Любимата ти част от игрите с Лара? И най-интересния артефакт, който е намирала? Любим филм с Джони Деп? Любим романтичен филм и съответно на ужасите? Колко се влияе вкуса ти от "модерните" мании?
| |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 1:13 pm | |
| - LightOne написа:
- Любимата ти част от игрите с Лара? И най-интересния артефакт, който е намирала?
Любим филм с Джони Деп? Любим романтичен филм и съответно на ужасите? Колко се влияе вкуса ти от "модерните" мании?
Всички.Не мога да си избера.Във всяка игра е на различни места и навсякъде ми е интересно.Но ако трябва да избирам...Tomb Raider The last revelation - в Египет ,Tomb Raider Legend- Непал и Tomb Raider Underworld-в Тайланд.Най-интересни ми бяха нивата там.Най-интересният артефакт за мен беше Мьолнир(Чукът на Тор).Може би защото трудно се докопах до него! Карибски Пирати.Ролята му пасва идеално <3 Романтичен- Ужаси- Ако ме питаш дали се влияе от модата-трърдо не!Аз сама решавам,какво да облека и какъв да е стилът ми. | |
| | | foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 09, 2010 10:01 pm | |
| | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Пет Сеп 10, 2010 5:03 am | |
| - foxxie. написа:
- Здравейй! Още една супер-голямафенка на поредицата Томб Рейдърр! Аз съм Диди, приятно ми е! Даже много, защото и аз съм нейна фенка. Извинявай, много съм радостна. ;ддд Таа въпросчета:
Откъде ти тръгна манията по Лара и поредицата? Какво мислиш за най-новата игра - guardian of light? Ако имаше възмогност да бъдеш друга личност, би ли избрала Лара Крофт, макар тя да е само героиня в игри? Зип, Алистър или Уинстън? Любима игра? Искаш ли да бъдеш модел на Лара Крофт? Защо? Мислиш ли, че Меган Фокс ще пасне за ролята на новата Лара? Ако не, кой друг освен Chloe Bridges?
Айде това е от мен и предварително благодаря за отговорите! 1.Тъкмо ми бяха купили компютър и първата игра до която се докоснах въобще беше Tomb Raider TLR.Много се радвах и всяка сутрин се събуждах с мисълта за ново ниво.От тогава имам навика като стана,първо да си пусна компа и играта,чак тогава да си измия зъбите и хоп-обратно пред монитора.И ако успеят да ме дръпнат да закуса-добре,ако не аз сама няма дасе сетя.Лара ми беше по-добра приятелка от народната топка и другите детски игри за пред блока.А и ме свързваше много с брат ми... 2.Още не е изтекла в интернет и не мога да кажа какво мисля или по-точно вероятно ще сбъркам.На пръв поглед ми изфлежда на Alien Shooter Някакво абсолютно меле.И не харесвам тоя персонаж,обичам Лара да владее всичко.Renderите изглеждат надеждни,така че съм позитивно настроена.Но в крайна сметка това е само 'между другото' истинската следваща игра няма да ме разочарова така или иначе. 3.Да,абсолютно. 4.Зип.ВЪпреки,че и тримата са пекани,хахах особено Уинстън 5.Не мога да избера. TR4,защото ми е първа и е за Египет. TRAOD,защото е използвана визията на Анджелина за лице на Лара в самата игра. TR:Legend заради идеалните нива,изключително добър подбор на места за тършуване,прекрасен саундтрак. TRA заради чудесната визия на Лара. TRU заради перфектната история и тръпка за завършек! 6.По принцип не харесвам тази професия.Струва ми се незавършена,но щом е Лара-да!Това променя нещата,Лара променя всичко. 7.Защото ще сбъдна една своя мечта и защото много искам да съм част от игрите,историята на Лара,че дори и Eidos. 8.Не.Меган е много красива и пленителна,но не е готова да приеме лика на Лара.Няма я тази Лара-увереност.Няма нищо Ларско в нея! 9.Никой,дори Клоуи! | |
| | | foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| | | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Пет Сеп 10, 2010 6:13 pm | |
| Ти виж това https://www.youtube.com/watch?v=3mmVlNMV7yQ&feature=related хахахах как настоятелно пищи Тези са мн. добри,виждала ли си ги? https://www.youtube.com/watch?v=QTkuK0-sdY8 https://www.youtube.com/watch?v=qD4obY3cu5I Ти занивамаш ли се с XnaLara? ^^ | |
| | | foxxie. Неспасяем
| | | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Пет Яну 07, 2011 7:52 am | |
| Охохохо...как сте, хора? Отдавна не съм влизала... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Hi :) | |
| |
| | | | Hi :) | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |