|
| Hi :) | |
|
+11Alice~ cMexypaH mimmy . *."СиСиТо".* Тuтu. ♥ ~Rossita A d i ♥ rozaLie ~Ivssy` Kat3t0 ♥ Jolie 15 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 2:08 am | |
| Как се запали по Селена? - Jolie написа:
2-Казаха ми,че приличам на Селена и се разручках..
Разкажи ни малко повече за себе си? Аз съм много лоялен човек,с голямо сърце,отнасям се добре с хората и се старая когато ме обидят 'да дам и другата буза'.Уча се на морал.Много съм набожна,съответно вярваща.Понякога обичам да споря ;д ,стига да съм сигурна в това,което мисля.Не съм от много разговорливите до момента,в който ме опознаят.След това много приказвам. Имам и лоши качества.Естествено...Като постигна нещо и се възгордявам и това си е направо страшно.От гордостта идват и други пороци,направо си е страшно,човек не знае къде се намира...Може би това е най-лошото ми качество.Според мен.Друго което ме дразни в мен е,че понякога съм мнооого мързелива.Ама такивая сме си лъвовете.И напук на тоя мой мързел почвам да чистя до припадък и най-малкият детайл ме дразни.Ииии...изключително много не мога да свикна с външността си.Все като се погледна намирам неточности.Може да се каже,че всичко във външността ми е зле,ако го гледам по отделно.Но като цяло...благодарна съм за тази външност. Винаги може и по-зле. Но не зная.Просто не се харесвам и т'ва си е.С годините гледам да свикна със себе си,защото видях,че друга няма да стана и ще трябва да се търпя доживот Не всички можем да сме Анджелина Джоли или Селена Гомез Имаш ли мания? Да!И това е много лошо.Обожавам видео игри.Като седна мога по цял ден да играя.До тоалетната-банята-хола.Никакво ядене.Направо се зомбирвам.Беше ме избила някаква нервна гневна криза от толкова комп,чак ми се привиждаха разни за стреляне.Не мога да се откошча и т'ва е. Друга моя мания са комиксите.Същото като с игрите.Като се зачета,айде още малко,още малко и се тропясвам.Ама какво да направя,че са адски добре написани и супер измайсторени!? И третата ми мания е киното.Рядко ми се случва да попадна на филм,в който не зная поне един актьор.Чувствам се много близка с киното.Сигурно в предишният си живот съм била актриса. Кой знае... Какви интереси имаш? Същите като маниите ми. Но се интересувам и от свръхестественото. ^^ | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 2:27 am | |
| 1. С какво се гордееш? 2. Под "набожна", имаш предвид да спазваш обреди, пости, ходене на църква и т.н ? 3. Спомена, че ще посетиш чужбина, та ходи ли вече? 4. Кои са ти любимите комикси? 5. Освен комикси на кои други книжки хвърляш око? | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 3:26 am | |
| - LightOne написа:
- 1. С какво се гордееш?
2. Под "набожна", имаш предвид да спазваш обреди, пости, ходене на църква и т.н ? 3. Спомена, че ще посетиш чужбина, та ходи ли вече? 4. Кои са ти любимите комикси? 5. Освен комикси на кои други книжки хвърляш око? 1.По принцип?Със семейството си. 2.Да.Освен това си имам чувството вътре в себе си.Е,не съм баш най-големият пример,но се опитвам да го правя. 3.Да,ходих. 4.Тези на Марвел са най-сполучливи,но ми харесват и на TopCow. Любими са ми тези са Tomb Raider,Witchblade,Aspen,Spiderman,BloodRayne,Red Sonja,Elektra и т.н. Има и още,но не съм ги дочела. 5.На книги като "Белязана","Здрач"(Да,не е лоша книгата..),"Вещиците"(малко детска,но пък си ми харесва..от преди време е^^),и като говорим за детски обиам приказките на Ханс Кристиан Андерсен ^^ ,общо взето приказки ^^. Често чета по-различна литература.Книги за разни явления,чудесата на света,стари вярвания,митове,осъвършенстване на духа и т.н.Просто ми е някак неудобно да споделям... | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 3:50 am | |
| 1. А да се гордееш с нещо лично постигнато? Защото говориш как се възгордяваш за нещо постигнато и ми любопитно за какво по-точно говориш. 2.Колко време изкара в чужбина? 3. Комиксите ги четеш на хартия или ги намираш в Интернет? 4. Коя свръхестествена мистерия ти е най-любопитна? | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 4:17 am | |
| - rozaLie написа:
- Сладуранкеее..
1. Кой е подаръкът, който те е правил най-щастлива? 2. А човекът, който те прави най-щастлива? 3. Забелязала ли си да се променяш през годините и как? (не само външен вид, а и от вътре..) 4. Ако имаш възможността на снимаш САМО един филм, какъв жанр ще е той? 1.Песента,която приятелят ми направи за мен ^^ 2.Зависи.Може да е приятел,може и да е роднина или пък повече от приятел.Но по принцип като си имам един човек,той е всичко,затова бих казала приятелят ми 3.Ммм да...външно лицето ми взе да се нормализира,да не е такава топка Вътрешно...имам по-други виждания.Например след 7 клас не искам да погледна новият си клас.постоянно бях със слушалки в ушите и не допусках никой до мен.Но с времето осъзнах,че не мога да бягам и трябва един вид да се вкопча в това предизвикателство и да не се затварям в себе си.Уж се дърпах а-у,ама се усещах как се привързвам към новият си клас. 4.Леле супер добър въпрос!Хммм...Екшън. Вероятно защото изисква повече подготовка и по-малко ефекти.И да..Лара се обажда - LightOne написа:
- 1. А да се гордееш с нещо лично постигнато? Защото говориш как се възгордяваш за нещо постигнато и ми любопитно за какво по-точно говориш.
2.Колко време изкара в чужбина? 3. Комиксите ги четеш на хартия или ги намираш в Интернет? 4. Коя свръхестествена мистерия ти е най-любопитна? 1.Ами примерно в балета.Ако успея да направя нещо трудно се възгордявам и вместо да се опитвам да ставам по-добра,аз си мисля,че никой няма да ме стигне И се усещам чак накрая. 2.Към 15-20 дни.Не ги броях,исках да се прибирам в нас. 3.Из интернет ги търся.Тук не се продават никакви,освен тези за Том и Джери 4.Ясновидството.Може би защото е най-приемливо.Телекинезата също е интересна и апетитна,но е 'твърде много' за мен.Пирокинезата е една от любимите ми също.Просто не мога да си го обясня все още,затова избирам ясновидството. | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 4:22 am | |
| 1. В балета? Тренираш балет? От кога? 2. Може ли да разкажеш някоя интересна случка било то забавна или странна от престоя ти навънка? 3.Кой беше първият ти комикс и как се зариби по тях? 4. Кои ясновидци(чужди или български) смяташ за истински? | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 5:10 am | |
| - LightOne написа:
- 1. В балета? Тренираш балет? От кога?
2. Може ли да разкажеш някоя интересна случка било то забавна или странна от престоя ти навънка? 3.Кой беше първият ти комикс и как се зариби по тях? 4. Кои ясновидци(чужди или български) смяташ за истински? 1.От 3 годишна! Но вече спрях,защото станах твърде голяма. А и е натоварено в училище и се налага да избираш между класическият блает (който е силно десциплиниран) и оценките си. 2.О,да мога. Двете семейста бяхме на плаж-Аз,майка,татко,брат ми,жена му и детето му.Голяма лудница беше.Тъкмо да си тръгваме,изсъхнали,прибрали всичко,нашият решава да ме опъне за косата.И аз много му се изнервих,защото тая коса трудно се поддържа и изобщо много си я вардя.Импулсивно реших да го залея със студен чай Брат ми ме блъска в същия момент и се пльосвам в пясъка.Е,да ама както беше мокър от тоя чай,реших да му изсипя една кофичка с пясък върху тиквата зелена. Нашия тръгна да бяга из ивицата и като видя,че номера не става-цоп във водата.И му викам "Кво си мислиш,бе,че като съм с панталони няма да вляза ли?" И съответно влязох.Джабуркахме се там кво правихме,излизаме и нашите ни гледат Като го разказвам изобщо не е смешно,ама гледката как се налагаме беше съвсем друга. По принцип с него само така контактуваме... 3.Първият ми комикс беше за Лара.Изучих игрите и всичко около нея и реших да прочета комикса.Взе,че ми стана интересно и така.. :) Ти да не би да четеш ^^ ? 4.Ванга и Вера Кочовска.Други не признавам.Въпреки,че Ивелина,Вера,Николета и Валентин от "Ясновидци" имат потенциал.Друго си е световно признатото. | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 5:23 am | |
| Брех в Казанлък имало балетно училище? Не знаех, че и в малките градчета има балет. 1. 3-годишна хмм... това ще рече, че родителите ти са те записали? Те нещо връзка с балета или музиката имат ли? 2. А нещо свързано с различията в културите или поведението което ти е направило впечалтение, да разкажеш? Мне, комикси четох като малък ( е, преди седмица се разчетох намирайки старите Мики Маусове, но те си се водят детски). От тия известните американски не съм пипвал. 3. Гледам някои от известните франчайзове не си упоменала като Х-мен, Супермен или Батман - от тях чела ли си? 4. А бидейки заинтересована от мистерията, какво ти е мнението от теориите за извънземните? | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 6:04 am | |
| - LightOne написа:
- Брех в Казанлък имало балетно училище? Не знаех, че и в малките градчета има балет.
1. 3-годишна хмм... това ще рече, че родителите ти са те записали? Те нещо връзка с балета или музиката имат ли? 2. А нещо свързано с различията в културите или поведението което ти е направило впечалтение, да разкажеш? Мне, комикси четох като малък ( е, преди седмица се разчетох намирайки старите Мики Маусове, но те си се водят детски). От тия известните американски не съм пипвал. 3. Гледам някои от известните франчайзове не си упоменала като Х-мен, Супермен или Батман - от тях чела ли си? 4. А бидейки заинтересована от мистерията, какво ти е мнението от теориите за извънземните? 1.Баба ми е народна певица,но нищо повече. 2.Ами културни хора.Това е разликата между испанците/французите и българите.Иначе няма кой знае каква разлика,хора като хора.Като бях в Монако се учудих,че тея ора си имат всичко и изобщо не са надути. 3.Четох за Батман,но не мога да кажа,че съм го прочела.Х-мен също си го бива,но от него съвсем малкпо четох ;д Супермен не ми е от любимите герои.. ;д 4.Според мен има извънземни.Колкото повече мисля,толкова повече се омотавам,затова няма да коментирам много.Поне за едно съм сигурна- не може да сме сами. | |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 3:16 pm | |
| Оо Селскии (от Селена,нямам предвит селянка,(да не се убидиш)) в добро настроение ли се събуди днес? ;дд | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 3:18 pm | |
| 1. Любима балетна пиеса? 2.Какви сувенири си взе? 3.Гледам, че си споменала анимета - колко ги гледаш и кои следиш? 4. Вярваш в Бог и вярваш, че не сме сами - аз виждам противоречие между двете - религия срещу наука, но ти явно ги съвместяваш. Как може едното да върви с другото според теб? | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 10:33 pm | |
| - stteLuu ~ написа:
- Оо Селскии (от Селена,нямам предвит селянка,(да не се убидиш)) в добро настроение ли се събуди днес? ;дд
Всъщност да! - LightOne написа:
- 1. Любима балетна пиеса?
2.Какви сувенири си взе? 3.Гледам, че си споменала анимета - колко ги гледаш и кои следиш? 4. Вярваш в Бог и вярваш, че не сме сами - аз виждам противоречие между двете - религия срещу наука, но ти явно ги съвместяваш. Как може едното да върви с другото според теб? 1.Болеро. 2.Сувенири не съм,но похарчих бая пари за дрехи 3.Вече не ми остава време да гледам.Иначе следя Inuyasha,Yu-Gi-Oh!,Death Note,Higurashi no naku koro ni,My-Hime,Canaan,Zero No Tsukaima.. 4.Може.Вярно,че се отричат подобни неща от църквата,но не вярвам чак толкова на Библията,колкото на вътрешният си усет.В днешно време всеки избира в какво да вярва... - Сели написа:
- Казваш, че играеш Sims2. А Sims3?
Не,графиката не ми харесва. | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 10:43 pm | |
| Охо. Death Note! Кира или Лайт? Рюк или Рем? И мнението ти за втория "L"? | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 11:11 pm | |
| - LightOne написа:
- Охо. Death Note!
Кира или Лайт? Рюк или Рем? И мнението ти за втория "L"? Странен въпрос,но понеже съм двете крайности...Кира! Рем! Тъй като Л ми е любим,не бих казала различно за втория Л.Чрез него любимецът ми продължава да съществува Въпреки че не мисля,че нов Л беше необходим.Все пак оригиналът си е оригинал. | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 11:19 pm | |
| Яяя нейсе намерих фен на Рем. Всички луднали по Рюка, ама мен повече ме кефи другия Бог на смъртта. Японският игрален филм гледала ли си? И ако ти попадне Тетрадката, би ли я използвала като Кира в началото?(той почна уж с добри намерения все пак) След като Л загуби, смяташ ли, че "втората част" бе по-слаба от началото или сериалът си къртеше еднакво до края? | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Сря Сеп 01, 2010 11:42 pm | |
| - LightOne написа:
- Яяя нейсе намерих фен на Рем. Всички луднали по Рюка, ама мен повече ме кефи другия Бог на смъртта.
Японският игрален филм гледала ли си? И ако ти попадне Тетрадката, би ли я използвала като Кира в началото?(той почна уж с добри намерения все пак) След като Л загуби, смяташ ли, че "втората част" бе по-слаба от началото или сериалът си къртеше еднакво до края? Ами да,Рем е по-добре направен Даааа и филмът ми хареса!Всички части.Ти как ги намираш? Хм...не зная.Може би....но ще ме е шубе. Да...не зная дали защото той беше за мен сърцете на анимето,но наистина ми се сториха по-слаби сериите. Теро Миками също ме кефеше до момента,в който се разбра,че е слаб и разглезен.На мен поне така ми излезе. | |
| | | LightOne Неспасяем
| | | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 2:27 am | |
| Оооо да ! KickAss направо ме заби в земята! Не зная какво не му харесват...мен много ме забавлява.Супер реалистичен е.Като изключим елементите,които са задължителни. Един от любимите ми е.Тоя RedMist простооо леле няма такъв изрод само като се сетя как си играеше с пистолета на бюрото .. Супер яко филмче!И го гледах към 3 часа сутринта и това може би помогна по някакъв начин за напушената атмосфера Иначе за комиските-Tomb Raider. BloodRayne за съжаление не стана хубав..нито един от двата филма,въпреки че актрисите са много красиви.Просто не им се получи. Х-мен също не ми е толкова вълнуващ,но става. Единственият идеален филм по комикс за мен е Spiderman.И актьора е отличният избор,и актьорският състав като цяло е много силен. Скоро се очаква RedSonja с прекрасната Rose McGowan ^^ Надявам се да не се разочаровам... | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 2:42 am | |
| Охо фенка и на Шутеца у дупарата! Аз примерно ще споделя, че в суматигодишната ми зрителска кариера е най-гледаният ми филм евър. 10 дни подред го пусках(след като свърши първия път веднага го повторих, което за абсолютно никой друг филм не съм го правил), когато излезе и още около толкова лятоска. Музикалният фон бе толкова перфектен - всяка сцена си имаше подходящата музика. На мен любимка ми е Тупалката - скри шапката на де що актьори имаше в тоя филм, включая и дедо й Кейдж. Също ме спечели сладураната, че е отделила няколко месеца за бойните сцени докато другите "супергерои" са си пили лимонадката под палмата, зубрейки прост текст. Изобщо пълна десятка за музика, бойни сцени, сюжет и атмосфера - филма на годината за мен. Друг така досега не ма е вкарвал толкова.
А за Watchmen мнение - другия "нетипичен" комикс филм? И не спомена мнение за новите Батмани?
Ооо и Сонката ли ще излиза, не го знаех. | |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 2:55 am | |
| Комиксите на Батман са яки,но о*раха филмите.Прекаленото сменяне на актьори не беше уместно.Въпреки това Вал Килмър ми беше любимият Батман. Watchmen го спрях след 10 минута.Отъпя ми.. О.О Мммм също ще излезе и филм за Aspen-ще я играе Мегън Фокс ! <3 Нямам търпение. М...забравих да спомена-Catwoman също не е лош филм ; ) Хммм за съжаления обаче,въпреки Чарлийз,Aeon Flux беше някак мноооого скучен.прекалено даже. Харесва ми и Witchblade,но то е на сериал.Янси е супер | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 3:08 am | |
| Мислила ли си какво ще правиш като свършиш даскалото?
Друго,друго, което моа да питам...
Гледам посочила си Герои - кои са ти любимците там? И каква свръхсила би искала да имаш?
Казваш, че не вярваш сляпо на Библията, а на вътрешния си усет - с какво те привлича християнството? Има ли друго в Библията, което да смяташ, че е преиначено? Смяташ ли че всички религии са просто плод на една и съща сила(Бог), но с различни имена?
| |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 3:21 am | |
| - LightOne написа:
- Мислила ли си какво ще правиш като свършиш даскалото?
Друго,друго, което моа да питам...
Гледам посочила си Герои - кои са ти любимците там? И каква свръхсила би искала да имаш?
Казваш, че не вярваш сляпо на Библията, а на вътрешния си усет - с какво те привлича християнството? Има ли друго в Библията, което да смяташ, че е преиначено? Смяташ ли че всички религии са просто плод на една и съща сила(Бог), но с различни имена?
Като завърша мисля да се насоча или към психология с английски,археология или криминалистика. Все още не съм решила.И ако не реша до краят на 11 клас,вероятно ще пропусна една година в подготовки. Любимците ми в Герои са бая-Най-любимият ми е Айзък,след това Питър,може да се каже -Мохиндер,Хиро,Ники,Мика,Моли,Мат и съответно мажоретката Клеър.Тя много ме кефи,но сравнение с другите не ми е толкова присърце :Д Свръхсила...може би тази на Мат !Наистина би ми послужила. Така съм възпитана.Ако бяхме мюсюлмани,щеше исляма да ме привлича. Не съм чела цялата Библия,а само тези,които се продават,така че на този етап няма.Може би някои от заповедите са пресилени и не ни е по силата да контролираме действията си.Например завистта не се контролира,тя просто се случва.Най-лошото е,че никой не си признава,че завижда.. Смяташ ли че всички религии са просто плод на една и съща сила(Бог), но с различни имена? Да!Определено.От малка съм си го мислила това. | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 3:30 am | |
| Археология? Имаш ли любима древна цивилизация? И изобщо любим исторически период исъбитие?
В Герои какво ти е мнението ти за Сайлър? И може ли в крайна сметка да бъде добър, както го бяха показали в една сцена в бъдещето?
Така си възпитана? Това значи че и твоите родители са вярващи? А относно християнството - вярваш в ценностите които проповядва или че наистина е съществувал Исус, така както е описан в Библията и чудесата му са били истински?
Брат или сестра имаш ли?
| |
| | | Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Hi :) Чет Сеп 02, 2010 3:47 am | |
| - LightOne написа:
- Археология? Имаш ли любима древна цивилизация? И изобщо любим исторически период исъбитие?
В Герои какво ти е мнението ти за Сайлър? И може ли в крайна сметка да бъде добър, както го бяха показали в една сцена в бъдещето?
Така си възпитана? Това значи че и твоите родители са вярващи? А относно християнството - вярваш в ценностите които проповядва или че наистина е съществувал Исус, така както е описан в Библията и чудесата му са били истински?
Брат или сестра имаш ли?
Египет и Персия са ми любими. Общо взето целият ми апетит към различните култури и цивилизации идва от Tomb Raider. Ами той в последният епизод стана добър....През целите епизоди се молех да стане добър и да спре да ме дразни..и едва когато го видях в друга светлина ми се прииска да си остане лош.По-си му ходи Баща ми и брат ми не толкова,но майка ми вярва. И двете. Имам брат-Станимир на 29г. :Р | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Hi :) | |
| |
| | | | Hi :) | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |