Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Затъмнение - 2010 Пон Юли 05, 2010 8:51 pm | |
| Тук ще коментираме филмът - какво сме очаквали и какво сме видели. Любими сцени, места на които сте плакали или сте се смеели. Също така и сцени които не са ви харесали!
В "Здрач 3: Новолуние" Бела Суон (Кристен Стюарт) отново е в опасност. Този път в Сиатъл има серия мистериозни убийства, а безмилостната вампирка е още по следите й. Насред всичко това Бела трябва да избере между любовта си към Едуард (Робърт Патинсън) и приятелството си с Джейкъб (Тайлър Лаутнър). Тя знае, че изборът й може да разпали вековната война между вампири и върколаци. Дипломирането й наближава и Бела трябва да вземе най-важното решение в живота си. Повечето й приятели разглеждат колежи и подготвят партита, но Бела взима решение дали да бъде завинаги с любимия си Едуард. Тя обаче трябва да се съгласи на компромис и да се омъжи за любимия си, за да я превърне той във вампир. Бела трябва да приеме и последствията за себе си, семейството си и приятелите си. Не междувременно... Предстои война. Играейки си със "слепите петна" в дарбите на семейство Кълън, неочаквана сила създава армия от новородени вампири. Тяхната сила, злост и неутолима жажда за кръв са много по-силни през първите месеци от превръщането им. Дали те са оръжие в ръцете на Виктория (Брайс Далас Хауърд), която не се е отказа от отмъщението? Или са създадени от всемогъщите Волтури, за да се уверят, че Бела е спазила обещанието си да се превърне в безсмъртна? Армия новородени, водена от подставения Райли (Хавиер Самюел) напредва към Форкс. Семейство Кълън и върколаците трябва за малко да забравят различията си и да се обединят, за да защитят Бела, както и цялото общество от дебнещата заплаха. Докато се подготвят за битката, Бела научава още за историята на Куилеутите, нарастващата глутница и миналото на Джаспър и Розали. Тези знания ще й помогнат да разбере по-добре връзката между върколаците, да признае любовта си към Джейкъб и да помогне в защитата на тези, които обича. С повече екшън, любов, приятелство, ревност и страст, отколкото в предишните хитове "Здрач" и "Здрач 2: Новолуние", "Здрач 3: Затъмнение" е изпълнен с желание за отмъщение и романтика. Филмът е по бестселъра на Стефани Майер. Както книгите, така и филмите вече са предизвикали световен, културен феномен и имат армия фенове, които очакват всяко продължение. За по-малко от 5 г. Стефани Майер се превръща в световен феномен. Четирите части от поредицата й се продават в 50 държави, а продадените копия са над 100 млн. Книгите й се задържат в класацията на бестселърите 142 седмици и броенето продължава. Режисьор на "Здрач 3: Затъмнение" е Дейвид Слейд ("30 days of Night", "Опасна невинност"), сценарист е Мелиса Розенбърг. Участват Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тайлър Лаутнър.
******[/center]Според мен това е най-добрият филм от трите филма до сега! Прекрасен е! Още в началото, когато Райли излиза от бара до края - Бела и Едуард в обичайната поляна. Имаше много хубави моменти и тъжни, и забавни! Любимите ми сцени са много, но главно най-много ми хареса обучаването с Джаспър! Най-тъжни ми бяха сцените с Бела и Джейкъб. Бела много ме изнерви в този филм. Соундтракът не е много добър с изключение на 1-2 песни. Във филма много ми харесаха сцените от миналото на Джаспър и Розали. Историята на племето на също беше много хубава. Общо-взето - филма много ми харесва! Имам много да пиша, и да изразя за филма, но в момента не знам как да го напиша;д! Очаквам вашите коментари за филма! | |
|
Disney-X-princess Напредващ
Warn : ( : Една игра е за теб любовта,една шега е за мен всяка твоя поредна лъжа Брой мнения : 75 Reputation : 0 Join date : 30.05.2010 Age : 26 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: Затъмнение - 2010 Чет Юли 08, 2010 2:19 pm | |
| Господи...уникален е ....направо... | |
|
SelGomez12 Нов
Warn : Брой мнения : 48 Reputation : -1 Join date : 13.08.2010
| Заглавие: Re: Затъмнение - 2010 Пет Авг 13, 2010 5:31 am | |
| Гледах го на 3-де (като за 1-ви път) и много ми хареса! | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Затъмнение - 2010 Пет Авг 13, 2010 6:20 pm | |
| Хареса ми. Джейк беше уникален. Добре си беше филма. | |
|
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Затъмнение - 2010 Съб Авг 14, 2010 8:10 pm | |
| На 3-D го няма!!! Не възможно е да си го гледала на 3-D, иначе не мисля, че го има с HD качество в нета все още, но още може да го гледаш на кино! | |
|
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Затъмнение - 2010 Сря Авг 25, 2010 8:22 pm | |
| Аз го гледах миналата седмица и учудващо много ми хареса! Определено тази част ми е любимата.. Надмина очакванията ми! <33 Наистина беше много хубав филма.. ; )) | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
Сирена Напредващ
Warn : ( : Влюбена... Брой мнения : 125 Reputation : 0 Join date : 07.05.2011 Age : 25 Местожителство : София
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Затъмнение - 2010 | |
| |
|