Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Да ви се представя ^^

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
isinka_sun
Нов
Нов
isinka_sun

Warn :
Да ви се представя ^^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Да ви се представя ^^ Right_bar_bleue

Брой мнения : 28
Местожителство : Бургас

Да ви се представя ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Да ви се представя ^^   Да ви се представя ^^ Icon_minitimeПет Юни 11, 2010 6:47 pm

Аз съм Искра,на 13 години от град Бургас.Нова съм в сайта и затова ви се представям..
Върнете се в началото Go down
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :
Да ви се представя ^^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Да ви се представя ^^ Right_bar_bleue

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Да ви се представя ^^   Да ви се представя ^^ Icon_minitimeСъб Юни 12, 2010 1:10 am

Хай!^^
Аз съм Мони, на 14, от Сандански..

Как попадна на форума?
Защо реши да се регнеш?
Ии харесва ли ти тук?
Как се запали по Сел?

Амии това е за сега..
Бай!
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Да ви се представя ^^   Да ви се представя ^^ Icon_minitimeСъб Юни 12, 2010 2:46 pm

Хеййй, приятно ми е. Аз съм Теди на 11 от Варна. Би ли ни разказала на кратко за теб?
http://avatar-for-you.dir.bg
isinka_sun
Нов
Нов
isinka_sun

Warn :

Брой мнения : 28
Местожителство : Бургас

ПисанеЗаглавие: Re: Да ви се представя ^^   Да ви се представя ^^ Icon_minitimeНед Юни 13, 2010 8:56 pm

Попаднах на форума като търсих картинки на Селена в гугъл. :)
Реших да се регистрирам,защото ми се видя много интересно и развлекателно.Видях,че във форума има всичко необходимо. :)
Много ми харесва!
Запалих се по Селена като гледах филми,в които тя учавства,а и освен това тя е много красива и добра актриса. :)
П.С.Надявам се отговорите ми да са пълни и да дават достатъчно информация. :)
-------
За Alice~ :
Аз съм Искра от Бургас.На 13 години съм и сега на 6 юли ще навърша 14 :) .Уча в ОУ "Св. княз Борис І" и смятам да кандидатсвам за френска гимназия(романски езици) . Взех си изпитите с добри оценки.Радвам се,че имам възможността да се запозная с вас,форумци :) . Приятно ми е да се запознаем happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Да ви се представя ^^   Да ви се представя ^^ Icon_minitime

Да ви се представя ^^
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Селена ще представя Much Music Awards 2011!
» Нина Добрев обича да се представя за други хора

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии