CaliforniaGirl. Луд фен
Warn : ( : (: Брой мнения : 341 Reputation : -35 Join date : 24.06.2010 Age : 23 Местожителство : Varna
| Заглавие: Нина Добрев обича да се представя за други хора Чет Авг 12, 2010 6:33 pm | |
| Звездата от сериала "Vampire Diaries" Нина Добрев използва уменията си на актриса, когато пътува, използвайки различни акценти на английския, за да заблуди местните, че е една от тях. Родената в България актриса наскоро призна, че често опитва да се слее с околните, когато пътува в чужбина. "Британският акцент е много готин. Ходих до Лондон. Там правихме обиколка и пазарувайки обувки в един магазин, реших да изиграя една бърза роля. Аз съм актриса- обичам да играя други хора", коментира чаровната звезда. Според нея, да заблудиш местните е много трудна задача, особено ако човек постоянно става все по-известен. "Веднъж ме хванаха. Момичето ме гледаше втренчено, сякаш искаше да ми каже: "Ти не си тукашна, защо говориш по този начин?", и тогава се почувствах доста засрамена", допълни Нина. | |
|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Нина Добрев обича да се представя за други хора Пет Авг 13, 2010 12:54 am | |
| Естествено, че ще го прави - че кой иска постоянно да го щракат папараците.. Би ми се искало някой път да не я позная, но после да се осъзная, че съм била на едно място с нея. | |
|
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Нина Добрев обича да се представя за други хора Нед Авг 29, 2010 5:55 pm | |
| Един весел и земен човек.Знае как да се забавлява :Д | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Нина Добрев обича да се представя за други хора | |
| |
|