|
| VampireRo ^,..,^ | |
|
+15LightOne ~Ivssy` - NataLiya ~ Jolie Тuтu. ♥ Alice~ monini candyx. . Dhampir-babe♥ Scr!pt3r ...:СиС:... Kimberly ~Rossita Dirty Little Liar. rozaLie 19 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| | | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Сеп 07, 2010 10:25 pm | |
| Ето ти и изпросените въпроси! Не, че днам кво да те питам, де до преди 1 час бяхме заедно.. Таа Защо по-дяволите не искаш да си взема книгите? Какво те впечетли в Дарън Шан? Ще гледаш ли някога лъжкините? Признаваш ли си, че харесваш новия клип на Сел? - Spoiler:
Защо ме обичаш? Кой друг освен мен в форума знае името ти? ;д Би ли дошла, заради мен да живееш в Изгрев? Къде искаш да живееш ( в рамките на БГ)? Доволна ли си? A day without you is like a year without rain!!! < 3333333333333 I u sooo fucking much!!! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Сеп 08, 2010 12:09 am | |
| | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Сеп 08, 2010 12:41 am | |
| По принцип ми е странна тая идея - "мразя си името" .Чичи нито се казва Пелагия, нито се казва Шунда, нито не знам си още какво позорно, че да я срам. Име като име - може да е странно за нас и да не е срещано, но не е и позорно. Плюс че родителите й никога не биха сложили име от което тях да ги е срам. Но това си е решение само и единствено на Чичи - никой насила не може да я накара.
Както си е мое решение какво да правя с главата си и никой насила не може да ме накара снимки да давам. И не, не е защото си мразя главата. Глава като глава, нито е деформирана, нито има кой знае какви чудати форми по нея.
Та Чичи наваксваш ли новите кеч шоута? | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
| | | | ж0ричА` Редовен
Warn : Брой мнения : 238 Reputation : 9 Join date : 23.04.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Сеп 08, 2010 9:44 pm | |
| Защо се мислиш за нещо повече от другите? | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Сеп 08, 2010 11:16 pm | |
| - ж0ричА` написа:
- Защо се мислиш за нещо повече от другите?
Кхъм, познаваш ли Чичи толкова добре, за да правиш изводи, че тя се мисли за нещо повече? Въобще чатил ли си с нея? Знаеш ли колко добра приятелка, отзивчива, умна, интелигентна и още не знам какво е тя? А ти за какъв се мислиш, че й задаваш такъв въпрос? П.П: Иве, това е ТОЙ. ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Сеп 08, 2010 11:36 pm | |
| - Dirty Little Liar. написа:
- И аз
Бтв какво правиш? Ами тъкмо ми влезна във интернета, така че проверявах новите мнения. А ти? - Buba. написа:
Ето ти и изпросените въпроси! Не, че днам кво да те питам, де до преди 1 час бяхме заедно.. Таа Защо по-дяволите не искаш да си взема книгите? Какво те впечетли в Дарън Шан? Ще гледаш ли някога лъжкините? Признаваш ли си, че харесваш новия клип на Сел? - Spoiler:
Защо ме обичаш? Кой друг освен мен в форума знае името ти? ;д Би ли дошла, заради мен да живееш в Изгрев? Къде искаш да живееш ( в рамките на БГ)? Доволна ли си? A day without you is like a year without rain!!! < 3333333333333 I u sooo fucking much!!! Защото.. Пф, не мога да ти отговоря. В смисъл, смятай какви книги ще са, след като бяха точно в онзи отдел.. Самата история. Особено като прочетох "В тоалетната." Първоначално, като прочетох случката във цирка, страшно много тъпа книга ми стана, защото всички тези неща ми се струваха тоолкова нереални.. Но след като Шан открадна Мадам Окта, осъзнах каква невероятна книга е. Освен това, Стив има много пръст във впечатлението ми по книгата. Нямам намерение да ги гледам. Просто смятай, че за мене са нещо от сорта на ВД, така че.. ;д Признавам си. И съм казвала - аз не мразя Селина. Просто не мога да я харесвам, не може да ми стане идол, не мога да съм привързана към нея, като вас. Клипът и песента са страшно добри, най-доброто нещо, което Сел е правила. Така че, да признавам, харесва ми. Защото вече не мога да те мразя.. Много хора го знаят, мисля.. Един знае, каже го на друг. Втори знае, каже го на трети. Така че.. Мисля, че останах само аз, която не знам, че всички мие знаете. Не. Изгрев не го харесвам като квартал. Никога не съм го харесвала, освен това и мама не ме пуска да ходя там, ка моли да живея.. Искам да живея.. В Ахтопол. Любимото ми място във България. Толкова е красиво.. Ахтопол го чувствам като втори дом, простоо.. Мисля, че го знам по-добре от Пловдив. Доволна от какво? Love you tooo.. <3 - LightOne написа:
- По принцип ми е странна тая идея - "мразя си името" .Чичи нито се казва Пелагия, нито се казва Шунда, нито не знам си още какво позорно, че да я срам. Име като име - може да е странно за нас и да не е срещано, но не е и позорно. Плюс че родителите й никога не биха сложили име от което тях да ги е срам.
Но това си е решение само и единствено на Чичи - никой насила не може да я накара.
Както си е мое решение какво да правя с главата си и никой насила не може да ме накара снимки да давам. И не, не е защото си мразя главата. Глава като глава, нито е деформирана, нито има кой знае какви чудати форми по нея.
Та Чичи наваксваш ли новите кеч шоута? Всъщност, не мразя името си. Нито се срамувам от него. Може би проблема е в това, че съм свикнала всички да ми казват "Чичи" и сортове на името, така че ми е страшно странно, когато някой ме нарече по име. Ох, не питай. Смака го превъртях. Ужасно качество. Картината изпреварваше звука. Направо се изядох. Нито съм глидала TNA, нито изгледах No Surrender, нито съм изгледала NXT. Единствено РОУ-а изгледах на спокойствие.. Трябва да наваксам. ;д - Mu Mu написа:
- rozaLie написа:
- Мда. Тя е моята лигличка, на която страшно много и обичам английско-българското говорене.
Естествено, за това се чувствам толкова .. велика с него. Ама и аз тоолкова си те обииичаам. И трябва да се чувстваш така. I love youuuuuu.. - Buba. написа:
- Бейби, честито, че си запази правата. Ти го заслужаваш.
Мерси, пич. Надявам се да се справя с това в тези 2 седмици. ;д - ж0ричА` написа:
- Защо се мислиш за нещо повече от другите?
Не се мисля, за нещо повече от другите. Просто рядко ме интересува мнението на другите за мен. Не съм от хората, които ще спрат да правят нещо, само защото хората ще говорят лошо за това. Защо те кара, да мислиш, че аз се мисля за повече от другите?
Иве, Рос няма смисъл да се палите. Всеки си има мнение, човека си го изразява. И Рос, мерси за милите думи. | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
| | | | ~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Сеп 08, 2010 11:56 pm | |
| Ахахаха! Като каза съд, така трябва да отида там.. | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Чет Сеп 09, 2010 12:45 am | |
| | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
| | | | - NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Чет Сеп 09, 2010 2:19 am | |
| Питах дали си доволна от въприсите?? ;д Радвам се, че вече можеш да влизаш в нета, но къде си сега по дяволите? ;д Оправихте ли се одеве с кака, щото аз си праих косата и оставих тя да тегли, но неззнам какво е направила? А защо вече не можеш да ме мразиш?
| |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Чет Сеп 09, 2010 3:05 am | |
| | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Чет Сеп 09, 2010 3:16 am | |
| Оо и не искам за си го представям, повярвай ми!! Таа опиши ме с няколко думи все едно пишеш описание в темата си, но пишеш за мен! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Чет Сеп 09, 2010 3:28 am | |
| Здравейте. Казвам се Наталия, но не обичам да ми викат по име. Предпочитам Тали, Нати. От Пловдив съм, на 15. Няма да повярвате какъв инат съм. Понякога това е добра черта, но не винаги помага. Преди имах много мании. Бях страшно запалена по Селина, но с времето отмина, а и аз се промених. Идол винаги ми е била Аврил. Тя е просто страхотна. Идолът ми за подражание. Слушам почти всякакъв вид музика, но предимно чалга. Купонджийка съм си. Любимата ми страна е Испания. Много искам да я посетя. Испанкият ми е страст.. Сега съм във очакване на вторият сезон на Вампирски Дневници. Имам големи очаквания. Последната ми мания е Малки Сладки Лъжкини. Любимка ми е Хана, понеже много си приличаме с нея. Тя е песимистка, както и аз.. Обичам да излизам и да чета. Харесвам да работа със фотоскейпа, но не винаги харесвам това, което правя.
Това стига ли? Или искаш още? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ | |
| |
| | | | VampireRo ^,..,^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |