Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

VampireRo ^,..,^

Go down 
+15
LightOne
~Ivssy`
- NataLiya ~
Jolie
Тuтu. ♥
Alice~
monini
candyx. .
Dhampir-babe♥
Scr!pt3r
...:СиС:...
Kimberly
~Rossita
Dirty Little Liar.
rozaLie
19 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32  Next
АвторСъобщение
Dirty Little Liar.
Неспасяем
Неспасяем
Dirty Little Liar.

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 31 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 31 Right_bar_bleue

( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;}
Брой мнения : 842
Местожителство : София

VampireRo ^,..,^ - Page 31 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeВто Сеп 07, 2010 9:50 pm

Дори и на тази с невероятното име Ралица, ли няма да кажеш?! ohmy
Ахх.. К'ви сте гадове! хд

Върнете се в началото Go down
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 31 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 31 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeВто Сеп 07, 2010 9:54 pm

Хъх, естествено, че на никой няма да кажа. I hate my name.
И както Дядо каза "That's the bottom line."
Обаче, аз си го продължавам със &That's the bottom line, cuz rozalie said so." king

Не знам за друг форум, с такива мистерии..
laugh
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Dirty Little Liar.
Неспасяем
Неспасяем
Dirty Little Liar.

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 31 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 31 Right_bar_bleue

( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;}
Брой мнения : 842
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeВто Сеп 07, 2010 9:56 pm

И аз xa
Бтв какво правиш? 459
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeВто Сеп 07, 2010 10:25 pm

Ето ти и изпросените въпроси! xa Не, че днам кво да те питам, де до преди 1 час бяхме заедно.. xa Таа
Защо по-дяволите не искаш да си взема книгите?
Какво те впечетли в Дарън Шан?
Ще гледаш ли някога лъжкините?
Признаваш ли си, че харесваш новия клип на Сел? xa
Spoiler:

Кой друг освен мен в форума знае името ти? ;д
Би ли дошла, заради мен да живееш в Изгрев?
Къде искаш да живееш ( в рамките на БГ)?
Доволна ли си? xa xa

A day without you is like a year without rain!!! < 3333333333333 I heart u sooo fucking much!!! heart heart heart heart heart heart heart heart
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 12:09 am

LightOne написа:
Пичове, когато Чичи разкрие дъ ОМГ истината, те тогава Дедо ви ще постне снимка на кратуната. tongue
Това са мистериите които държат тоя форум на крака - никой няма да си тръгне оттука докато не се разкрият. А те няма да се разкрият нивгаж!VampireRo ^,..,^ - Page 31 385
That's the bottom line!

Митко, Чичи като не си харесва името защо ще го казва? Ако ти си мразеше главата щеше ли да искаш да постнеш снимка, като постоянно се коментира главата ти? laugh
http://acciosharman.tumblr.com/
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 31 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 31 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 12:41 am

По принцип ми е странна тая идея - "мразя си името" .Чичи нито се казва Пелагия, нито се казва Шунда, нито не знам си още какво позорно, че да я срам. Име като име - може да е странно за нас и да не е срещано, но не е и позорно. Плюс че родителите й никога не биха сложили име от което тях да ги е срам.
Но това си е решение само и единствено на Чичи - никой насила не може да я накара.

Както си е мое решение какво да правя с главата си и никой насила не може да ме накара снимки да давам. И не, не е защото си мразя главата. Глава като глава, нито е деформирана, нито има кой знае какви чудати форми по нея.

Та Чичи наваксваш ли новите кеч шоута?
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 5:31 pm

Бейби, честито, че си запази правата. Ти го заслужаваш. heart
ж0ричА`
Редовен
Редовен
ж0ричА`

Warn :

Брой мнения : 238

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 9:44 pm

Защо се мислиш за нещо повече от другите?
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :
Брой мнения : 1743

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:13 pm

ж0ричА` написа:
Омг омг ! Сори ,Чичи ама не мога да замълча. Ти за ква се мислиш ? :shok:
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:16 pm

ж0ричА` написа:

Кхъм, познаваш ли Чичи толкова добре, за да правиш изводи, че тя се мисли за нещо повече? Въобще чатил ли си с нея? Знаеш ли колко добра приятелка, отзивчива, умна, интелигентна и още не знам какво е тя? А ти за какъв се мислиш, че й задаваш такъв въпрос?
П.П: Иве, това е ТОЙ. ;д
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 31 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 31 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:36 pm

Dirty Little Liar. написа:
И аз xa
Бтв какво правиш? 459

Ами тъкмо ми влезна във интернета, така че проверявах новите мнения. А ти? 459

Buba. написа:
Ето ти и изпросените въпроси! xa Не, че днам кво да те питам, де до преди 1 час бяхме заедно.. xa Таа
Защо по-дяволите не искаш да си взема книгите?
Какво те впечетли в Дарън Шан?
Ще гледаш ли някога лъжкините?
Признаваш ли си, че харесваш новия клип на Сел? xa
Spoiler:

Кой друг освен мен в форума знае името ти? ;д
Би ли дошла, заради мен да живееш в Изгрев?
Къде искаш да живееш ( в рамките на БГ)?
Доволна ли си? xa xa

A day without you is like a year without rain!!! < 3333333333333 I heart u sooo fucking much!!! heart heart heart heart heart heart heart heart

Защото.. Пф, не мога да ти отговоря. laugh В смисъл, смятай какви книги ще са, след като бяха точно в онзи отдел.. xa
Самата история. Особено като прочетох "В тоалетната." Първоначално, като прочетох случката във цирка, страшно много тъпа книга ми стана, защото всички тези неща ми се струваха тоолкова нереални.. Но след като Шан открадна Мадам Окта, осъзнах каква невероятна книга е. Освен това, Стив има много пръст във впечатлението ми по книгата. laugh
Нямам намерение да ги гледам. Просто смятай, че за мене са нещо от сорта на ВД, така че.. ;д
Признавам си. И съм казвала - аз не мразя Селина. Просто не мога да я харесвам, не може да ми стане идол, не мога да съм привързана към нея, като вас. Клипът и песента са страшно добри, най-доброто нещо, което Сел е правила. Така че, да признавам, харесва ми.
Защото вече не мога да те мразя.. laugh
Много хора го знаят, мисля.. xa Един знае, каже го на друг. Втори знае, каже го на трети. Така че.. Мисля, че останах само аз, която не знам, че всички мие знаете.
Не. Изгрев не го харесвам като квартал. Никога не съм го харесвала, освен това и мама не ме пуска да ходя там, ка моли да живея.. laugh laugh laugh
Искам да живея.. В Ахтопол. Любимото ми място във България. Толкова е красиво.. Ахтопол го чувствам като втори дом, простоо.. Мисля, че го знам по-добре от Пловдив. laugh
Доволна от какво? laugh
Love you tooo.. <3

LightOne написа:
По принцип ми е странна тая идея - "мразя си името" .Чичи нито се казва Пелагия, нито се казва Шунда, нито не знам си още какво позорно, че да я срам. Име като име - може да е странно за нас и да не е срещано, но не е и позорно. Плюс че родителите й никога не биха сложили име от което тях да ги е срам.
Но това си е решение само и единствено на Чичи - никой насила не може да я накара.

Както си е мое решение какво да правя с главата си и никой насила не може да ме накара снимки да давам. И не, не е защото си мразя главата. Глава като глава, нито е деформирана, нито има кой знае какви чудати форми по нея.

Та Чичи наваксваш ли новите кеч шоута?

Всъщност, не мразя името си. Нито се срамувам от него. Може би проблема е в това, че съм свикнала всички да ми казват "Чичи" и сортове на името, така че ми е страшно странно, когато някой ме нарече по име.
Ох, не питай. Смака го превъртях. Ужасно качество. Картината изпреварваше звука. Направо се изядох. Нито съм глидала TNA, нито изгледах No Surrender, нито съм изгледала NXT. Единствено РОУ-а изгледах на спокойствие.. Трябва да наваксам. ;д

Mu Mu написа:
rozaLie написа:
Мда. Тя е моята лигличка, на която страшно много и обичам английско-българското говорене. sun
Естествено, за това се чувствам толкова .. велика с него. beach
Ама и аз тоолкова си те обииичаам. heart heart heart

И трябва да се чувстваш така. laugh
I love youuuuuu.. heart

Buba. написа:
Бейби, честито, че си запази правата. Ти го заслужаваш. heart

Мерси, пич. Надявам се да се справя с това в тези 2 седмици. ;д heart

ж0ричА` написа:

Не се мисля, за нещо повече от другите. Просто рядко ме интересува мнението на другите за мен. Не съм от хората, които ще спрат да правят нещо, само защото хората ще говорят лошо за това. Защо те кара, да мислиш, че аз се мисля за повече от другите? smile

Иве, Рос няма смисъл да се палите. Всеки си има мнение, човека си го изразява.
И Рос, мерси за милите думи. heart
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:41 pm

ily Как си?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:42 pm

Ъм.. Добре. Ти? heart
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:43 pm

Супер. Чуй, пич! Искам да си си останеш мой мод. Фенче съм ти! laugh 459
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:48 pm

За втори път чувам, че имам фенове. laugh heart
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:51 pm

Дам, обичам, когато ми се караш. focus laugh
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:52 pm

laugh Stop, stop.. laugh
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:55 pm

И в съда ще си мечтаят за служител като теб! Повярвай! laugh
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 11:56 pm

Ахахаха! Като каза съд, така трябва да отида там..
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeЧет Сеп 09, 2010 12:45 am

Защо си ми сърдита?
http://avatar-for-you.dir.bg
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeЧет Сеп 09, 2010 12:46 am

Пич --- ily ily
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeЧет Сеп 09, 2010 2:19 am

Питах дали си доволна от въприсите?? ;д
Радвам се, че вече можеш да влизаш в нета, но къде си сега по дяволите? ;д
Оправихте ли се одеве с кака, щото аз си праих косата и оставих тя да тегли, но неззнам какво е направила?
А защо вече не можеш да ме мразиш?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeЧет Сеп 09, 2010 3:05 am

Алис, не ти се сърдя. От къде in the blue hell (kill me, пристрастена съм laugh) си мислиш, че съм ти сърдите?

For Iv - I said I love you &I swear, I still do.. heart

Ааа.. Еми доволна съм, бе. ;д
Пхах, мога да влизам само във форума.. Ама и това е нещо, благодаря за което.
О, да. Кака ти е избрала страхотни снимки. Благодарско!
Защото просто не мога. Представи си ти да направиш майка си.. wacko

Единствено на мен не отговори когато напусна и с другите си създадохме теории, че си сърдита на мене.
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeЧет Сеп 09, 2010 3:16 am

Оо и не искам за си го представям, повярвай ми!!
Таа опиши ме с няколко думи все едно пишеш описание в темата си, но пишеш за мен!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitimeЧет Сеп 09, 2010 3:28 am

Здравейте. Казвам се Наталия, но не обичам да ми викат по име. Предпочитам Тали, Нати. От Пловдив съм, на 15. Няма да повярвате какъв инат съм. Понякога това е добра черта, но не винаги помага.
Преди имах много мании. Бях страшно запалена по Селина, но с времето отмина, а и аз се промених. Идол винаги ми е била Аврил. Тя е просто страхотна. Идолът ми за подражание. Слушам почти всякакъв вид музика, но предимно чалга. Купонджийка съм си. Любимата ми страна е Испания. Много искам да я посетя. Испанкият ми е страст..
Сега съм във очакване на вторият сезон на Вампирски Дневници. Имам големи очаквания. Последната ми мания е Малки Сладки Лъжкини. Любимка ми е Хана, понеже много си приличаме с нея. Тя е песимистка, както и аз..
Обичам да излизам и да чета. Харесвам да работа със фотоскейпа, но не винаги харесвам това, което правя.

Това стига ли? Или искаш още? laugh
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 31 Icon_minitime

VampireRo ^,..,^
Върнете се в началото 
Страница 31 от 32Иди на страница : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32  Next
 Similar topics
-
» VampireRo^,..,^
» VampireRo ^,..,^

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Créer un forum | Music | Misc | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии