Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

VampireRo ^,..,^

Go down 
+15
LightOne
~Ivssy`
- NataLiya ~
Jolie
Тuтu. ♥
Alice~
monini
candyx. .
Dhampir-babe♥
Scr!pt3r
...:СиС:...
Kimberly
~Rossita
Dirty Little Liar.
rozaLie
19 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 32  Next
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 15 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 15 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

VampireRo ^,..,^ - Page 15 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 6:33 pm

Аз.. Аз съм добре. Супер. Ти?
Ии.. Слушам Дъ Мейн (благодаря, Лили! ;д) ии.. Гледам тяхни снимки, уоу. Ти? ;д love
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 15 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 15 Right_bar_bleue

( : А day without u is like a year without rain <3
Брой мнения : 2415
Местожителство : Sof!aa

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 6:43 pm

rozaLie написа:
Ясна работа.. ;д
Иначе аз съм много добре и съм на вълна, да досаждам на Лили, моята вампирка, да ми обяснява за Дъ Мейн ии.. Да, супер съм. ;д Ти?

Ми.. аз съм добре,ма съм била и по - добре.. ;дд

Рос, (Рони ;дд) не искам да налствам,ама.. какво ти е? unsure
http://lovato.forumotion.com/forum.htm
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 15 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 15 Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 6:46 pm

Чичи, аз съм.. ти знаеш как мога да съм в това положение.
Сега тъкмо преглеждам новите мнения. Май тия Дъ Мейн ще се окажат голяма мания?
Ами Алекс, какво да ти кажа.. семейни разправии.
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 15 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 15 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 6:56 pm

Мда. И ако продължавам да си пиша с Лили, което оичам да правя, ще се превърнат в мои идоли. Леле, сигурно съм адски досадна. ;д
Незнам, ама аз си казах и на Лили, че т`ва е групата, с най-добра визия. Просто няма как да не ги харесаш. <3 Трябва да чуеш някоя тяхна песен.. ;д
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 7:03 pm

~R o n n i e написа:
Ами Алекс, какво да ти кажа.. семейни разправии.

Е,надявам се да се оправиш! wink 459

едит; Чичи,сори за флууда ;дд
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 7:24 pm

Мерси, Тити! kiss
Чичи, ти както зарибяваш..
laugh
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 7:40 pm

Няма проблем ;дд kiss
Чичи,я разкажи за Дъ Мейн и дай линк към някой тяхна (яка) песен.. ;дд
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 11:27 am

Уоу.. Току-що изгледах MiTB PPV-то. Не беше най-доброто, но не и най-лошото. Да започна от началото:

1. SmackDown's Money In The Bank Ladder Match
The Big Show vs. Matt Hardy vs. Christian vs. Kofi Kingston vs. Cody Rhodes vs. Kane vs. Drew McIntyre vs. Dolph Ziggler

Мачът беше слаб, в сравнение с други MiTB мачове. Очаквах нещо повече.. Също така очаках победа на хора като Drew, Dolph, дори Cody, въпреки че скоро бе и още е push-ът му. Силно се надявах да видим Chtistian или Matt Hardy със куфарчето.. Но надеждата умира последна. Много ми хареса изпълнението със всичките стълби върху The Big Show, не, не.. Хареса ми. Ами.. След победата на Кейн, която съм сигурна, че почти никой те очакваше, а всички си мислехме, че е там да запълва бройката.. ;д Незнам за какво дадоха победата на него. Може би слуховете, че на SummerSlam ще се бият Taker-Kane.. Може би наистина ще стане. Пушнаха малко Крисчън, но за жалост ще си остане с мижавата нова вражда срещу Харди.

2. WWE Divas Championship
Alicia Fox vs. Eve Torres

Пълна скука. Нямах очаквания за този мач, просто.. Женската дивизия е ужасна в PG era.

3. Tag Team Match for the Unified WWE Tag Team Championship
The Hart Dynasty (David Hart Smith and Tyson Kidd with Natalya) (c) vs. The Usos (Jey and Jimmy Uso) with Tamina

Ами.. Май още си важи - печелиш преди ППВ, губиш на ППВ. laugh Кефя се за Династията. Заслужават го. Най-малкото, защото са доста добри на ринга, а и въпреки, че Наталия и Тамина не участваха, всички знаем, че Наталия си има невероятни умения на ринга. Единствената в сегашно време..

4. World Heavy Weigh Championship
Rey Mysterio vs. Jack Swagger

Незнам изобщо как се проведе този мач, имайки предвид, че Мистерио се движи трудно. Пак едно и също.. Бият, бият, бият, накрая Рей забожда 619 и бие. ;д Всъщност ми хареса Ankle Lock-a след загубата на Джак. Очаквах поява на Kane, но с куфарчето, за да кешне, ама разкара Суагър. И пак излезна и куфара. Още се чудя.. За какво му е на Kane тази победа? Мда, имаме си нов WHC чемп.

5. WWE Women's Championship
Layla vs. Kelly Kelly

Очаквах победа за Кели, но шанса.. Все пак, нито Кели, нито Лейла са достоини за тази титла. Та тя е носена от велики диви, като Чайна, Моли, Триш, ЛИТА!

6. RAW's Money In The Bank Ladder Match
Ted DiBiase vs. Chris Jericho vs. Edge vs. The Miz vs. Evan Bourne vs. John Morrison vs. Randy Orton vs. Mark Henry

Въпреки, че исках Едж или Ортън, те имат недовършена вражда и може би вече смятам, че бяха том просто да подсилят рейтинга на мача. Очаквах Винс да се подмаже на Джерико, като му даде куфара и да обновят договора, но Винс си знае неговото. Дибиаси и Морисън съм почти убедена, че след връщането на Мелина, ще имат една враждичка. Хенри изобщо няма да го коментирам.. laugh Ами, за се кефя на Миз, че спечели. С всеки ден се подобрява на ринга и е добър на микрофона. Само незнам какво ще ги прави и двете титли - US Championship & World Title.

7. Steel Cage Match for the WWE Championship
Sheamus vs. John Cena

Принципно, Сина трябваше да си е шампион, понече накара Шеймъс да се предаде, но съдията беше нокаутиран.. Колкото и да съм маркче на Сина, изкарват го ама наистина Попай. ;д Хареса ми намесата, макар и малка на Нексъс.

Като цяло, съм горе/долу доволна от турнира. Изненадаха ме, поне това беше по-непредвидим турнир. Заслужаваще си да не спя.. laugh Гадното на лайва е, че малко нета ми поспря, ама въпреки всичко, друго си е да го гледаш на живо. ;д Смених 3 сайта, ама нищо.. ;д
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 4:05 pm

Уоу, да. Ей сега ще го махна или ще го пратя в "Новини".. ;д
Мерси!
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

Брой мнения : 485

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 7:19 pm

Роуз,много ме кефиш... sun rose
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 8:04 pm

Мм.. Има ли причина? ;д
Just kidding. Ти също ме кефиш. И като характер и иначе. friends
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 8:08 pm

Има причина.Допадаш ми по характер.Раздаваш го badass rock . Абеее някои твои изказвания из форума просто ме разбиват .. rofl friends
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 8:13 pm

Изказвания? Уоу. ;д

То не че е баш badass, ама съм си искрена. Щото съм "майна". laugh
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 8:23 pm

Ооо обичам майнички!хАХАХАХАХ как звучи... lol!
Едно време и аз харесвах Джеф :Р
Защо Джеф,а не Мат?
Какво мислиш за Лита сега и Лита с Hardy Boys?
tongue
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 8:34 pm

laugh Е, защо едно време? ;д

Ами.. Първото, което беше е, че Джеф ми допадна от първият път, като го видях. В смисъл, Мат също е пич, ама го уважавам заради старите времена. Сега е някакъв супер дървен и всеки един негов ход изглежда е със триста зора. Пък и ми харесва high fly wrestling. Другото, което ме кара да харесвам Джеф е че е адски харизматичен. И освен нещата на ринга, е моята фенска любов към него. ;д Просто е много по-сладък от Мат, има много по хубав глас, да не говорим за тялото.. ;д По-забавен ми е. Абе яко парче е. Иии.. Може би едно от нещата, които най-много харесвам в него е стилът му. Тоя за**ик каквото и да облече, все е секси. Дори да е с страшно наклепано лице, пак ми харесва ужасно много. Обичам му косата. Обичам му я всякакк.. ;д

Еми.. Лита сега прави това, което и доставя удоволствие. Именно да си свири там с бандата си и така нататък.. Естествено, аз си предпочитам Лита с Hardy Boyz, пред Лита сега, защото все пак ми харесваше да я гледам на ринга. Но щом и харесва повече музиката - нищо лошо. Остана си в историята и няма да се забрави. ;д ЩОТО Е ПИЧКА! laugh

Последната промяна е направена от rozaLie на Пон Юли 19, 2010 9:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 8:50 pm

rozaLie написа:
laugh Е, защо едно време? ;д

Тоя за**ик каквото и да облече, все е секси.

lol!

Аз едно време,защото просто си отмина..
Рей Мистерио харесваш ли? In Love (Г*й Мизерио) rofl
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 8:55 pm

laugh
Ми Рей е пич, ама не ми е от любимите. В смисъл, и него май го првят като Сина (Сина маркче съм, ама все пак не мога да си затворя очите пред истината.. ;д)- глътне си от спанака, забоде едно 619 и бие. Е как става тая работа, не знам. ;д
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 9:10 pm

Ро, пичка, чудех се какво да те питам и реших да ти задам твоите върпоси.. ^^
3 неща..
- Които искаш да направиш за себе си?
- Които обичаш повече от всичко? (тук може и хора, на ли знаеш.. ;д)
- Без които не можеш да живееш?
- С които се примиряваш?
- Които обичаш във форума?
- Любими песни?
- 3 ТОП идоли?

Обичам те.. много!
459 459
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 9:23 pm

rozaLie написа:
laugh
глътне си от спанака, забоде едно 619 и бие.

rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 9:31 pm

Ъъъ, окей! ;дд

- Да си осигуря хубаво бъдеще, да се усмихвам по-често, да бъде искрена със всеки.
- Близките ми хора (т.е. семейството и на-близките ми приятели), Джефро, музиката.
- Кечът, Майли, близките ми.
- Че кеча е в PG ера, че трябва всеки ден да гледам сестра ми ;д, че вече не е същото със Жоро.. ;д
- Темата ми за графики, теб и това, че се чувствам добре тук.
- Te Amo на Риана, Voices на Rev Theory и Close Your Eyes на Story Of The Year.
- 1. МАЙЛИ! 2. Джефро. 3. Доста се колебая, защото третото място се взима от трима, а никой от тях не надделява.. - Уент Милър, Адам Коупланд и Ренди Ортън.

И аз те обичам, душицоо! 459 love

Е не е смешно. И със Сина е така. Бият го, бият го, накрая яде от тоя спанак, дето и аз трябва да опитам, праи там една две хватки, един два туката и тушира и ДЪ ЧЕМП ИС ХИЪ! dull rofl
Всъщност, това трябва да ме радва, ама понякога е адски дразнещо. ;д

Последната промяна е направена от rozaLie на Вто Юли 20, 2010 4:10 am; мнението е било променяно общо 1 път
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 9:43 pm

Малееее, дюд, вече се познаваме от 7 месеца и около 4 дена!! love love love
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 9:46 pm

Супер. Скоро става годинка. ^^ 459 459 hug
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 10:01 pm

Дамм.. мале, развълнувах се. Ако не бях намерила този форум,, ако не бях се регнала.. Не знам, щях да изпусна възможността да се запозная с всички невероятни хора тук. Макар и само по интернет. Тая мисъл ми се струва.. немислима. ;д
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 11:58 pm

Мда, така е. И аз тук намерих някои много добри приятели.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitimeПет Юли 23, 2010 1:31 am

Дюд, дай да си измислим някое обръщение, освен сестра и пичка.. Както ти и Венито примерно май се наричахте патладжани. ;д Ти наричаш Ви "тигре". Нещо от тоя сорт.
Защо не.. чушка?
rofl
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 15 Icon_minitime

VampireRo ^,..,^
Върнете се в началото 
Страница 15 от 32Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 32  Next
 Similar topics
-
» VampireRo^,..,^
» VampireRo ^,..,^

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии