Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

VampireRo ^,..,^

Go down 
+15
LightOne
~Ivssy`
- NataLiya ~
Jolie
Тuтu. ♥
Alice~
monini
candyx. .
Dhampir-babe♥
Scr!pt3r
...:СиС:...
Kimberly
~Rossita
Dirty Little Liar.
rozaLie
19 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 5 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 5 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

VampireRo ^,..,^ - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeНед Май 23, 2010 8:58 pm

Да, да.. Обичам песента. ;д Па-па-па.. Палатка! ;д Ей, големи артисти са. ;д
В колко става, в колко си ляга все агенти сме.. 765 Пей с мен!!! ;д
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 5 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 5 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeНед Май 23, 2010 9:06 pm

Ще те чакам без да бързам.... (your turn)
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeНед Май 23, 2010 9:10 pm

Хъъх?? Не се ли срамуваш? Заправи текста?! УЖАС! ;д

Ъъ.. Я пак?! Нина е била в България? За интервю? По БТВ? Къде го прочете този виц? ;ддд
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeНед Май 23, 2010 9:16 pm

Много, много не ми се вярва.. Ама може! ;д
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeНед Май 23, 2010 9:27 pm

Да.. видях. ;д Окей, мацка аз отивам да се оправям, че след 30 мин ще се видя с Вени. ;д Всъщност, идеята ми да я накарам да чака не е лоша, `щото последният път я чаках 30 мин. ;дд Все едно. Айде става да се оправям. Обичкам те! 459
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeВто Май 25, 2010 7:46 pm

Йейй.. Току-що прочетох Зазоряване. Баси, страшна книга. Плаках, смях се.. Определено е най-добрата от сагата, за мен. Не, не.. Просто съм много доволна от възврата на събитията. Бютифул. ОБОЖАВАМ КНИГАТА. И.. немога да спра да чета любимите си моменти. <33333
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 5 Right_bar_bleue

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeВто Май 25, 2010 7:54 pm

Ейй прочела си я! Супер! sun И на мен ми е любимата книга от поредицата! ;д 459 И то даже не само от нея, ами ми е и една от любимите книги въобще.. ;дд Таа я кажи кои са ти любимите моменти? ;д Ии за колко време я прочете? ;д
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeВто Май 25, 2010 8:30 pm

Йей, йейй.. Да и на мен ми е една от любимите книги, като цяло. Невероятна. ;д

Ами.. Първата книга от Бела ми беше леко скучна, за това я прескачам. Много мисли тази жена, бе.. ;д Таа.. Втората книга от Джейк в началото ми беше КРАЙНО тъпа. Просто.. до толкова бях свикнала с начина на писане, мислене на Бела, че просто ми беше странно и доста скучно, но после ми хареса. Първият ми любим момент в книгата е, когато Джейк отива в къщата на Кълън, бла, бла, бла, излизат навън с Едуард и.. Самото разказване на Джейк за Едуард ме.. възхити. След това е време за главата "Нещата очевидно вървят на зле, щом се чувстваш гузен, че си се държал грубо с вампири", много съм се смяла тук, коркия Джейкъб. ;д

Обичам моментите на Алис и Джейк заедно. Особено ми хареса това:
"Алис ми отвори вратата, преди да успея да се вмъкна.
Кимна ми.
- Здрасти, вълчо!
- Здрасти, дребосък!"
Страшно много се изкефих. Стопли ми се сърцето. Но.. има още! ;д
А, да. Разговорите между Роуз и Джейк, тези със вицовете са страшно забавни. ;д Най-накрая Джейк я надхитри. Хах. ;д Всъщност, бях радостна от "приятелството" още в началото на Роуз и Бела. Просто Розали ми е любимка и.. Ми беше приятно.

А сега вече наистина любимите ми моменти. ;д
Зближаването на Джас и Бела. На повечето (предполагам) им е ясно, че любимият ми вампир несъмнено си е Джас, така че това беше много добро решение, от страна на Стефани.
И ето случките, които ОБОЖАВАМ.
" - Аро, би ли помолил Джейн да престане да напада съпругата ми? - любезно попита Едуард. - Все още обсъждаме доказателства.
Аро вдигна ръка.
- Моля ви, мили мои. Нека го изслушаме.
Натискът изчезна. Джейн оголи зъби срещу мен. Не се стърпях и направих същото.
- Защо не се присъединиш към нас, Алис? - високо извика Едуард.
- Алис - прошепна смаяно Есме.
Алис!
Алис, Алис, Алис!
- Алис, Алис прошепнаха и други гласове около мен.
- Алис - промълви Аро."

Йей, Джони. Определено, това "Алис" беше невероятно. ;д Всички "Алис, Алис.." Велико!
А, да. Ето и къде поплаках мъничко, нали съм си такава душа. ;д
"Моментът бе настъпил. Внимателно разплетох ръчичките на Ренесме от врата си.
- Помниш ли какво ти казах?
Очите и се наляха със сълзи, но тя кимна.
- Обичам те - прошепна.
........
- Аз също те обичам - казах и докоснах медальона й. - Повече от собствения ми живот. - Целунах я по челото.
........
Джейкъб се обърна към мен, изразителните му очи бяха пълни с болка, а в гърдите му продължаваше да клокочи тихото ръмжене.
- Само на теб можем да я поверим - прошепнах му. - Ако не я обичаше толкова, нямаше да мога да го понеса. Сигурна съм, че ще я опазиш, Джейкъб.
Той отново изскимтя и наведе глава, за да побутне рамото ми.
- Знам - прошепнах. - Аз също те обичам, Джейк. Винаги ще си най-добрият ми приятел, кумът.
.....
Едуард облегна глава на рамото на Джейкъб.
- Довиждане, Джейкъб, братко мой... сине мой."

Наистина, колкото и ..глупаво да звучи, разплакаха ме. ;д

И ето това е най-най любимият ми цитат:
"О, не се горещи толкова, Бела. Имаш ли представа колко трудно беше да организирам това? Дори не бях сигурна, че съществуват такива като Науел. Знаех само, че търся нещо, което не мога да видя! Опитай се да си представиш какво е да търсиш нещо слепешком - никак не ми беше лесно. И макар ужасно да бързахме, трябваше да изпратим при вас ключовите свидетели. Трябваше и да си държа очите отворени, в случай че решиш да ми дадеш още някакви инструкции. Някой път ще ми обясниш какво точно има в Рио. А преди всичко трябваше да се опитам да видя номерат, които можеха да измислят Волтури, и да ви дам каквито успея указания, за да сте подготвени, а имах само няколко часа, за да проследя всички възможности. Но най-вече трябваше да убедя всички ви, че съм ви изоставила, защото бе изключително важно Аро да е сигурен, че не криете нищо, иначе нещата нямаше да се развият по този начин. И ако си мислиш, че не се чувствах като предател.."

Обичам Алис!! <333 И всички бъзици на Емет, разбира се. Кой не го обича? <3
Като цяло, книгата е невероятна, да. ;д

И.. Прочетох първата книга от Бела за около седмица, след това спрях, защото ми се стори скучно. Но след 2-3 седмици седнах и ми стана интересно. Та общо времето ми за четене е било 3 седмици и 2-3 дни. ;д Много е. Сигурна съм, че бих могла и за по-малко, но.. Чета от 2008, така че си го смятам за сравнително добре. ;д

О, да.. Грамадния пост, забележи.. о.О
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :
VampireRo ^,..,^ - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100VampireRo ^,..,^ - Page 5 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeВто Май 25, 2010 9:18 pm

Направо ме изуми! Какъв пост! Какво?! Да не започваш да се състезаваш с Митко.. ;дд
Таа, както и да е.. Амии припомни ми супер много неща. Аз я бях чела миналото лято ии съм позабравила някои моменти (не ме е срам ;хх), ама това лято викам да прочета наново цялата поредица.. ;д
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeВто Май 25, 2010 9:30 pm

Не, нее!! През ум не ми е минавало да се състезавам с онова същество.. ;д
Просто ме попита за любимите ми моменти и.. *скайп иконката - (wasntme)* ;dd

Да, да!! Препрочети я. Ю го, Мони!! ;д
Ти за колко време прожете Зазоряване?
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeВто Май 25, 2010 9:52 pm

Иии все пак постът ти е достоен за съсдезание хД..

Мии, ако не ме лъже паметта, за 4 дни.. ;д Ама аз тогава четях по 4-5 часа на ден.. ;д
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeВто Май 25, 2010 9:59 pm

Е.. Тогава бих се пробвала. ;дд

Маниак си, Мони! МАНИАК! ;ддд А сега четеш ли някоя книга, или си на сухо? ;дд
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeВто Май 25, 2010 10:06 pm

Чета "Скитница" от сумати време ;хх.. Нещо не ми е много интересна..;(( ии супер много се бавя.. ;д Ти чела ли си я?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeВто Май 25, 2010 10:09 pm

Познато! ;д Не, не съм я чела. По едно време Бетина беше много зарибена по тази книга, та.. Мислех, че е хубава. Четох и резюмето, ама нещо не ми хареса.. Пък и последно време четя все някакви за вампири или безсмъртни. ;дд
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeСря Май 26, 2010 2:29 am

Амии на мен тази ми е подарък.. ;д Та аз съм чувала, че в началото не е много интересна, ама после било по-зарибяващо.. И аз съм вече към.. абе доста съм прочела, ама не ме грабва.. ;хх
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeСря Май 26, 2010 2:46 am

Ясна е работата. Аз пък започнах да чета "Белязана". Първата глава е.. Доста странна. Още в нея не случват нещата. Появява се "мъртвеца".. Бе.. Ще я видя. ;д

Холи крап! Вече 3та тема. ;д
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeСря Май 26, 2010 1:52 pm

Ем дано да ти е интересна новата книга! ;д

Иии честитка за темата! sun
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeСря Май 26, 2010 6:52 pm

Днес във училище доста почетох и не е толкова скучна. Надявам се и на татък да ми е така интересна. ;д

И мерси!!
Dhampir-babe♥
Маниак
Маниак
Dhampir-babe♥

Warn :

Брой мнения : 525

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeЧет Май 27, 2010 3:45 am

She is hot,но коя е тя?Дали е Деси или Джеси или Джесика?
С тях до понеделник вечерта,финиширам в сряда сутринта.
Четвъртъкът започва даже по-добре за Ивета и Петя съм добро момче.
С Кристяна и Стиляна на кафе,вечерта остава време да сме насаме..
Във петък зле съм,станал по обяд съм и във друг град съм да шах и мат съм.
Вики не я познах,но с Диди запознат съм...
Да не би да съм във рая?Hell no твърде млад съм..
Остана само week-да делниците ми минали,дали ще имам сила за Лили и Мария ли?
Дали да го докажа,да го докажа в рима ли?
Ако с*ксът е дрога значи ние сме дилъри.

Te ameee, поздрав! 459 459
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeЧет Май 27, 2010 3:50 am

Мерси, мацка!
Аз съм наркоман, а ти си мойта дрога!! <333
Обичам те! Утре като се върнеш от изпитите, или изобщо като седнеш на компютъра ми пишиии!! <3333333333

459 459
Dirty Little Liar.
Неспасяем
Неспасяем
Dirty Little Liar.

Warn :

( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;}
Брой мнения : 842
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeНед Май 30, 2010 1:37 am

Чичииии !! < 3333333333333333333 459
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeНед Май 30, 2010 1:39 am

Хей, мацка! Как си? 459
Dirty Little Liar.
Неспасяем
Неспасяем
Dirty Little Liar.

Warn :

( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;}
Брой мнения : 842
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeНед Май 30, 2010 1:40 am

Добре съм!!
Ти, как си ? Ала бала !? ;д
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeНед Май 30, 2010 9:57 pm

Малко изморена, скучно ми е, защото си прочетох книгата, иначе добре..
Какво си правиш?
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitimeПон Май 31, 2010 1:24 am

Хеййй, Чучолина! kiss
Как си, какво правиш?
http://acciosharman.tumblr.com/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: VampireRo ^,..,^   VampireRo ^,..,^ - Page 5 Icon_minitime

VampireRo ^,..,^
Върнете се в началото 
Страница 5 от 32Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next
 Similar topics
-
» VampireRo^,..,^
» VampireRo ^,..,^

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии