|
| VampireRo ^,..,^ | |
|
+15LightOne ~Ivssy` - NataLiya ~ Jolie Тuтu. ♥ Alice~ monini candyx. . Dhampir-babe♥ Scr!pt3r ...:СиС:... Kimberly ~Rossita Dirty Little Liar. rozaLie 19 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Нед Май 23, 2010 9:06 pm | |
| Ще те чакам без да бързам.... (your turn) | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Нед Май 23, 2010 9:10 pm | |
| Хъъх?? Не се ли срамуваш? Заправи текста?! УЖАС! ;д
Ъъ.. Я пак?! Нина е била в България? За интервю? По БТВ? Къде го прочете този виц? ;ддд | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Нед Май 23, 2010 9:16 pm | |
| Много, много не ми се вярва.. Ама може! ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Май 25, 2010 7:46 pm | |
| Йейй.. Току-що прочетох Зазоряване. Баси, страшна книга. Плаках, смях се.. Определено е най-добрата от сагата, за мен. Не, не.. Просто съм много доволна от възврата на събитията. Бютифул. ОБОЖАВАМ КНИГАТА. И.. немога да спра да чета любимите си моменти. <33333 | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Май 25, 2010 8:30 pm | |
| Йей, йейй.. Да и на мен ми е една от любимите книги, като цяло. Невероятна. ;д
Ами.. Първата книга от Бела ми беше леко скучна, за това я прескачам. Много мисли тази жена, бе.. ;д Таа.. Втората книга от Джейк в началото ми беше КРАЙНО тъпа. Просто.. до толкова бях свикнала с начина на писане, мислене на Бела, че просто ми беше странно и доста скучно, но после ми хареса. Първият ми любим момент в книгата е, когато Джейк отива в къщата на Кълън, бла, бла, бла, излизат навън с Едуард и.. Самото разказване на Джейк за Едуард ме.. възхити. След това е време за главата "Нещата очевидно вървят на зле, щом се чувстваш гузен, че си се държал грубо с вампири", много съм се смяла тук, коркия Джейкъб. ;д
Обичам моментите на Алис и Джейк заедно. Особено ми хареса това: "Алис ми отвори вратата, преди да успея да се вмъкна. Кимна ми. - Здрасти, вълчо! - Здрасти, дребосък!" Страшно много се изкефих. Стопли ми се сърцето. Но.. има още! ;д А, да. Разговорите между Роуз и Джейк, тези със вицовете са страшно забавни. ;д Най-накрая Джейк я надхитри. Хах. ;д Всъщност, бях радостна от "приятелството" още в началото на Роуз и Бела. Просто Розали ми е любимка и.. Ми беше приятно.
А сега вече наистина любимите ми моменти. ;д Зближаването на Джас и Бела. На повечето (предполагам) им е ясно, че любимият ми вампир несъмнено си е Джас, така че това беше много добро решение, от страна на Стефани. И ето случките, които ОБОЖАВАМ. " - Аро, би ли помолил Джейн да престане да напада съпругата ми? - любезно попита Едуард. - Все още обсъждаме доказателства. Аро вдигна ръка. - Моля ви, мили мои. Нека го изслушаме. Натискът изчезна. Джейн оголи зъби срещу мен. Не се стърпях и направих същото. - Защо не се присъединиш към нас, Алис? - високо извика Едуард. - Алис - прошепна смаяно Есме. Алис! Алис, Алис, Алис! - Алис, Алис прошепнаха и други гласове около мен. - Алис - промълви Аро."
Йей, Джони. Определено, това "Алис" беше невероятно. ;д Всички "Алис, Алис.." Велико! А, да. Ето и къде поплаках мъничко, нали съм си такава душа. ;д "Моментът бе настъпил. Внимателно разплетох ръчичките на Ренесме от врата си. - Помниш ли какво ти казах? Очите и се наляха със сълзи, но тя кимна. - Обичам те - прошепна. ........ - Аз също те обичам - казах и докоснах медальона й. - Повече от собствения ми живот. - Целунах я по челото. ........ Джейкъб се обърна към мен, изразителните му очи бяха пълни с болка, а в гърдите му продължаваше да клокочи тихото ръмжене. - Само на теб можем да я поверим - прошепнах му. - Ако не я обичаше толкова, нямаше да мога да го понеса. Сигурна съм, че ще я опазиш, Джейкъб. Той отново изскимтя и наведе глава, за да побутне рамото ми. - Знам - прошепнах. - Аз също те обичам, Джейк. Винаги ще си най-добрият ми приятел, кумът. ..... Едуард облегна глава на рамото на Джейкъб. - Довиждане, Джейкъб, братко мой... сине мой."
Наистина, колкото и ..глупаво да звучи, разплакаха ме. ;д
И ето това е най-най любимият ми цитат: "О, не се горещи толкова, Бела. Имаш ли представа колко трудно беше да организирам това? Дори не бях сигурна, че съществуват такива като Науел. Знаех само, че търся нещо, което не мога да видя! Опитай се да си представиш какво е да търсиш нещо слепешком - никак не ми беше лесно. И макар ужасно да бързахме, трябваше да изпратим при вас ключовите свидетели. Трябваше и да си държа очите отворени, в случай че решиш да ми дадеш още някакви инструкции. Някой път ще ми обясниш какво точно има в Рио. А преди всичко трябваше да се опитам да видя номерат, които можеха да измислят Волтури, и да ви дам каквито успея указания, за да сте подготвени, а имах само няколко часа, за да проследя всички възможности. Но най-вече трябваше да убедя всички ви, че съм ви изоставила, защото бе изключително важно Аро да е сигурен, че не криете нищо, иначе нещата нямаше да се развият по този начин. И ако си мислиш, че не се чувствах като предател.."
Обичам Алис!! <333 И всички бъзици на Емет, разбира се. Кой не го обича? <3 Като цяло, книгата е невероятна, да. ;д
И.. Прочетох първата книга от Бела за около седмица, след това спрях, защото ми се стори скучно. Но след 2-3 седмици седнах и ми стана интересно. Та общо времето ми за четене е било 3 седмици и 2-3 дни. ;д Много е. Сигурна съм, че бих могла и за по-малко, но.. Чета от 2008, така че си го смятам за сравнително добре. ;д
О, да.. Грамадния пост, забележи.. о.О | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Май 25, 2010 9:18 pm | |
| Направо ме изуми! Какъв пост! Какво?! Да не започваш да се състезаваш с Митко.. ;дд Таа, както и да е.. Амии припомни ми супер много неща. Аз я бях чела миналото лято ии съм позабравила някои моменти (не ме е срам ;хх), ама това лято викам да прочета наново цялата поредица.. ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Май 25, 2010 9:30 pm | |
| Не, нее!! През ум не ми е минавало да се състезавам с онова същество.. ;д Просто ме попита за любимите ми моменти и.. *скайп иконката - (wasntme)* ;dd
Да, да!! Препрочети я. Ю го, Мони!! ;д Ти за колко време прожете Зазоряване? | |
| | | monini Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Май 25, 2010 9:52 pm | |
| Иии все пак постът ти е достоен за съсдезание хД..
Мии, ако не ме лъже паметта, за 4 дни.. ;д Ама аз тогава четях по 4-5 часа на ден.. ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Май 25, 2010 9:59 pm | |
| Е.. Тогава бих се пробвала. ;дд
Маниак си, Мони! МАНИАК! ;ддд А сега четеш ли някоя книга, или си на сухо? ;дд | |
| | | monini Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Май 25, 2010 10:06 pm | |
| Чета "Скитница" от сумати време ;хх.. Нещо не ми е много интересна..;(( ии супер много се бавя.. ;д Ти чела ли си я? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Май 25, 2010 10:09 pm | |
| Познато! ;д Не, не съм я чела. По едно време Бетина беше много зарибена по тази книга, та.. Мислех, че е хубава. Четох и резюмето, ама нещо не ми хареса.. Пък и последно време четя все някакви за вампири или безсмъртни. ;дд | |
| | | monini Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Май 26, 2010 2:29 am | |
| Амии на мен тази ми е подарък.. ;д Та аз съм чувала, че в началото не е много интересна, ама после било по-зарибяващо.. И аз съм вече към.. абе доста съм прочела, ама не ме грабва.. ;хх | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Май 26, 2010 2:46 am | |
| Ясна е работата. Аз пък започнах да чета "Белязана". Първата глава е.. Доста странна. Още в нея не случват нещата. Появява се "мъртвеца".. Бе.. Ще я видя. ;д
Холи крап! Вече 3та тема. ;д | |
| | | monini Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Май 26, 2010 6:52 pm | |
| Днес във училище доста почетох и не е толкова скучна. Надявам се и на татък да ми е така интересна. ;д
И мерси!! | |
| | | Dhampir-babe♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 525 Reputation : 5 Join date : 25.08.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Чет Май 27, 2010 3:45 am | |
| She is hot,но коя е тя?Дали е Деси или Джеси или Джесика? С тях до понеделник вечерта,финиширам в сряда сутринта. Четвъртъкът започва даже по-добре за Ивета и Петя съм добро момче. С Кристяна и Стиляна на кафе,вечерта остава време да сме насаме.. Във петък зле съм,станал по обяд съм и във друг град съм да шах и мат съм. Вики не я познах,но с Диди запознат съм... Да не би да съм във рая?Hell no твърде млад съм.. Остана само week-да делниците ми минали,дали ще имам сила за Лили и Мария ли? Дали да го докажа,да го докажа в рима ли? Ако с*ксът е дрога значи ние сме дилъри.
Te ameee, поздрав! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| | | | Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Нед Май 30, 2010 1:40 am | |
| Добре съм!! Ти, как си ? Ала бала !? ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Нед Май 30, 2010 9:57 pm | |
| Малко изморена, скучно ми е, защото си прочетох книгата, иначе добре.. Какво си правиш? | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ | |
| |
| | | | VampireRo ^,..,^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |