Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Кой съученик мразите!

Go down 
+31
Teddy.
kristina3419
Cap`pac.
`Melody
цветuu**
Famous gurll.
Barbie.
*Радии <3
Crazy <33
Тuтu. ♥
Little Girl ~
Keep It Real ;)
~Ivssy`
iwkaa™
~Saranghe ♡
Jolie
selly_a
Alice~
mimmy .
Нинзи ^ <3
-A.
Kat3t0 ♥
Forever Yours.. <3
monini
Cookie ♥
~Rossita
BoXeR* ;]]
bonita
teedinka
mims..
~MarieAn.
35 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Crazy <33
Неспасяем
Неспасяем
Crazy <33

Warn :
Кой съученик мразите! - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Кой съученик мразите! - Page 2 Right_bar_bleue

( : I`m a big,big girl in a big,big world! :)
Брой мнения : 1496
Местожителство : Karnobat, Bulgaria

Кой съученик мразите! - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 28, 2010 12:20 am

Не харесвам момчетата от класа, мисля, че са тъпи, луди и т.н. , но чак пък да ги мразя...Не!
Върнете се в началото Go down
http://miley-love-miley.dir.bg/
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 28, 2010 3:27 am

Симона! Тя е егати човека! Крала ми е неща както и на една моя риятелка... Въобщее... Обижда, а после нямала приятели!? Я да те нарекат патка кога ще станете приятели!? 269 angry tongue
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :
Кой съученик мразите! - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Кой съученик мразите! - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 28, 2010 7:17 pm

Има една Михаела. много ме дразни angry
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :
Кой съученик мразите! - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Кой съученик мразите! - Page 2 Right_bar_bleue

( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-)
Брой мнения : 1965
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 28, 2010 11:36 pm

От новото училище...май никой...
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :
Кой съученик мразите! - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Кой съученик мразите! - Page 2 Right_bar_bleue

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeПон Ное 01, 2010 11:27 pm

В началото всички ги мразех, защото си исках стария клас ;дд, но сега вече ги опознах и единствените, които ме дразнят са София и Радена.
Famous gurll.
Луд фен
Луд фен
Famous gurll.

Warn :

Брой мнения : 307

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeВто Яну 11, 2011 6:45 pm

Всички са печени с изключение на кифлите ..
цветuu**
Неспасяем
Неспасяем
цветuu**

Warn :

( : pf
Брой мнения : 1298

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeСъб Яну 29, 2011 12:44 am

Ох доста са... в класа ми има само гадове ,които си тровят живота едни на други... но най много мразя една Ралина иии може би Стефка ... клюкарки ...
http://afallennovel.bulgarianforum.net/
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeСъб Яну 29, 2011 1:14 am

Една казва се Микаела много е гадна.. Прави каквото си иска и командва другите , а те си мълчат само. Грозна е , на нищо не прилича по - скоро на Маугли laugh даже Маугли е по - симпатичен от нея! Мисли се за учителка и крещи. Много я мразя!
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :
Кой съученик мразите! - Page 2 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Кой съученик мразите! - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 3220

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeСъб Яну 29, 2011 9:54 pm

Никой!

Последната промяна е направена от _cookie_ на Нед Мар 13, 2011 1:20 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
http://borianana.tumblr.com/
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeНед Яну 30, 2011 12:00 am

Симона.

Последната промяна е направена от mellu на Чет Ное 24, 2011 4:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
~MarieAn.
Неспасяем
Неспасяем
~MarieAn.

Warn :
Кой съученик мразите! - Page 2 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Кой съученик мразите! - Page 2 Right_bar_bleue

( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!...
Брой мнения : 1125
Местожителство : гр. Пещера

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeСъб Фев 26, 2011 8:36 pm

Целия клас - заради един патим всички! Само Теди и Вики не ги мразя! (фр - та) Обаче адски много мразя един от тримата Стояновци! Такъв ИДИОТ не сте виждали!!! Само се закача и ми лази по нервите!
http://inlovewithtigers.tumblr.com/
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Кой съученик мразите! - Page 2 Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Кой съученик мразите! - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 27, 2011 2:38 am

Аз всъщност мразя едно момиче..;дд
kristina3419
Нов
Нов
kristina3419

Warn :

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 11:09 pm

Ами почти всички момчета; включително 2 момичета, които са от първи клас в това даскало и се правят на голямата работа. 546 546 546

Кирилица,пунктуация.
*Миххи.
Teddy.
Напредващ
Напредващ
Teddy.

Warn :

( : Не ме интересува чуждото мнение!!
Брой мнения : 113

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeСъб Май 21, 2011 1:52 am

Василена - баси надутата..
Гергана - Във фейсбука нещо много се отваря, ама на живо и думичка не може да каже... ;дд
Виктор - Грозен е, тъп е, но продължава да се дразни и да обижда.
xSexyDiego
Нов
Нов
xSexyDiego

Warn :

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeСъб Май 28, 2011 8:45 pm

Еми чак да мразя може би не.
Общо взето нерви ме целия клас с изключение на няколко човека.
Кифлите ме дразнят ужасно много с техните козметични процедури и тъпи въпроси от рода на: "Изправяш ли се?", "Бръснеш ли си краката?", "Скубеш ли си веждите?" и т.н.
Също така много ме нерви една зубърка дет само ми се прави на много прилежна и изказва всички на госпожата. На всичкото отгоре ме мрази без причина и ме обвинява постоянно. Примерно ако целият клас е приказвал и заради тва са изпитали и тя нещо се е издънила на някой въпрос, вика, че аз съм виновна за всичко.
Едно момиче дет уж ми беше приятелка и не бече кифла. Даже кифлите ги редеше миналата година. Пък тая като дойде там септември стана кифла и тя и понеже миналата година никой не я харесваше понеже много отсъстваше, накупи на момичетата подаръци за Коледа, за да я харесат. На всичкото отгоре се оказа, че е и лъжкиня. В смисъл един път си взе бележка само да не я изпитат по химия. Пък е отличничка. И на всичкото отгоре се сдружи е една кифла и мене ме отписа тотално. Аз единствено я приех без да се съмнявам, а тя кво? Заряза ме за първата патка. :Х
Mishityyy <3
Неспасяем
Неспасяем
Mishityyy <3

Warn :

( : Мишленце ;дд
Брой мнения : 2073

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeСъб Май 28, 2011 9:43 pm

Ивелина-супер надута е и винаги са опитва да направи всичко възможоно само тя да е най-важната.
Доника-тва дете във всички часове кат я вдигнат да я изпитват седи и мълчи и дори кат я питаш как се казваш и тя продължава да мълчи.
Мелика-в началото беше супер миличка обаче след тва започна да разказва на всеки срещнат,че аз и още едно момиче сме казвали,че ако се махнела сме щели целият клас да се радваме и че я мразим.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeНед Май 29, 2011 3:31 am

Владислав. laugh

Последната промяна е направена от - LOL. на Пет Окт 19, 2012 3:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
~Music~
Луд фен
Луд фен
~Music~

Warn :

( : :) :D :)
Брой мнения : 397
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 02, 2011 1:12 am

Има един гаден Марти от едно село мразя го. tongue

Правопис.
Ради ^^
sel-viktoala
Напредващ
Напредващ
sel-viktoala

Warn :

Брой мнения : 69
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 21, 2011 11:19 pm

Аэ не мраэя никой!
http://www.google.bg/url?q=http://selenagomez-bg.bigforumpro.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! - Page 2 Icon_minitime

Кой съученик мразите!
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Училище-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии