Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Кой съученик мразите!

Go down 
+31
Teddy.
kristina3419
Cap`pac.
`Melody
цветuu**
Famous gurll.
Barbie.
*Радии <3
Crazy <33
Тuтu. ♥
Little Girl ~
Keep It Real ;)
~Ivssy`
iwkaa™
~Saranghe ♡
Jolie
selly_a
Alice~
mimmy .
Нинзи ^ <3
-A.
Kat3t0 ♥
Forever Yours.. <3
monini
Cookie ♥
~Rossita
BoXeR* ;]]
bonita
teedinka
mims..
~MarieAn.
35 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
~MarieAn.
Неспасяем
Неспасяем
~MarieAn.

Warn :
Кой съученик мразите! Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Кой съученик мразите! Right_bar_bleue

( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!...
Брой мнения : 1125
Местожителство : гр. Пещера

Кой съученик мразите! Empty
ПисанеЗаглавие: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeСъб Май 15, 2010 9:46 pm

Аз мрязя тия двамата цигани дето седат пред мен! Или ще бърборат или ще тропат като барабанисти... На последната матура по общество ме вбесиха! Дъра дъра, дъра дъра и на края на едият му млатнах един учебник в главата, та кротна! И на другия трябваше ама...
Мразя и онеее Красьо дет е зад мен! Днес беше донел някви умрели стършели и една Ати така се изписка, че ми спука тъпанчетата!
Върнете се в началото Go down
http://inlovewithtigers.tumblr.com/
mims..
Неспасяем
Неспасяем
mims..

Warn :
Кой съученик мразите! Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Кой съученик мразите! Right_bar_bleue

( : ;]]
Брой мнения : 1140
Местожителство : ПлОвДиВвВ

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПон Май 17, 2010 5:56 pm

Еми почти всички момчета и две близначки!!
teedinka
Редовен
Редовен
teedinka

Warn :
Кой съученик мразите! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Кой съученик мразите! Right_bar_bleue

( : ;]
Брой мнения : 278
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeВто Май 18, 2010 12:30 am

Ми никой.

Мони^
https://selena-gomez.bulgarianforum.net/profile.forum?mode=viewpr
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :
Кой съученик мразите! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Кой съученик мразите! Right_bar_bleue

( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци…
Брой мнения : 759

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeСря Май 19, 2010 12:42 am

Ех, да бяха само един-двама... Целия клас е. На пръсти се броят хората, които са ми симпатични (момчетата, които са 5 и 2-3 момичета ), а имам само един приятел. ;D
BoXeR* ;]]
Редовен
Редовен
BoXeR* ;]]

Warn :

( : I BRING IT.
Брой мнения : 187
Местожителство : Стара Загора

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeСря Май 19, 2010 10:00 pm

Ах и нашият клас е едина ама.. всеки в даден момент ме е подразнил, но никой не мразя wink .
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeЧет Май 20, 2010 12:16 am

Не съм такъв човек, че да стигам до омраза.
Да, вярно, някои са ми антипатични, защото са много дребнави и наперени като пауни!
http://acciosharman.tumblr.com/
Cookie ♥
Маниак
Маниак
Cookie ♥

Warn :

Брой мнения : 401

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeЧет Май 20, 2010 12:32 am

Целия клас сме някакви идиоти, събрани неподходящо. Едни са заблеяни, други нахални, а пък още други ужасни. /-( Имам "най-добри приятелКи". (Не споменавам момчетата, щото те са супер тъпи.) Всички се дразнят от нещо незначително и ме(ни) изкарват виновна(и)та(е). /-( Друго училище няма, има един изход но него няма да го споменавам.
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeЧет Май 20, 2010 2:15 am

Rossita. написа:
Не съм такъв човек, че да стигам до омраза.
Да, вярно, някои са ми антипатични, защото са много дребнави и наперени като пауни!

Напълно съгласна.. Пък и с този клас сме за първа година заедно ии мисля, че ни е рано още от сега да почваме да се мразим.. ;дд
mims..
Неспасяем
Неспасяем
mims..

Warn :
Кой съученик мразите! Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Кой съученик мразите! Right_bar_bleue

( : ;]]
Брой мнения : 1140
Местожителство : ПлОвДиВвВ

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeЧет Май 20, 2010 2:31 am

mims.. написа:
Еми почти всички момчета и две близначки!!

Не, че ги мразя, но просто немога да ги понасям!! Аз никой не мразя!
Forever Yours.. <3
Нов
Нов
Forever Yours.. <3

Warn :

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeЧет Май 20, 2010 9:10 pm

Не понасям един Мартин от моя клас.
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПет Май 21, 2010 2:58 am

Мразя само Мони! (Не бе, бъзикам се ;дд). Абе всичките са печени .. има някой дето съвсееем малко ме дразнят, но да кажа, че ги мразя - не (ама т'ва са 2-3 човека най-много).

Последната промяна е направена от Kat3t0 ♥ на Съб Сеп 18, 2010 10:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПет Май 21, 2010 3:00 am

Ами по някога момчетата ме дразнят,но не ги мразя =) .
Нинзи ^ <3
Неспасяем
Неспасяем
Нинзи ^ <3

Warn :
Кой съученик мразите! Left_bar_bleue13 / 10013 / 100Кой съученик мразите! Right_bar_bleue

( : Hot , Hot , , , Hot like that x3
Брой мнения : 2349
Местожителство : Varnaa ..

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПет Май 21, 2010 6:10 pm

Ами една Дамяна .. Толкова е надута,нахална,досадна,гадна , че направо си нямате представа .. dull
mimmy .
Неспасяем
Неспасяем
mimmy .

Warn :
Кой съученик мразите! Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Кой съученик мразите! Right_bar_bleue

Брой мнения : 1347
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeСря Юни 23, 2010 9:09 pm

Да мразя някого - не. Просто някои хора не ми допадат! ИНаче в моя клас момчетата са по-печени!
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПет Юли 09, 2010 1:22 am

Не мразя никой. Дори и големите идиоти от момчетата - понякога може да избухна когато ме дразнят и да им се развикам "Мразя ви!", но не е така. Както милата моя Рос, спомена - аз съм напълно съгласна с нея. Просто понякога се дразня и си създавам някаква маска, че ги мразя.. Но просто ме дразнят, иначе са много луди ^^ .
http://avatar-for-you.dir.bg
selly_a
Нов
Нов
selly_a

Warn :

Брой мнения : 4
Местожителство : Провадия

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПет Юли 30, 2010 3:08 am

Хмммм... те почти всички от нашия клас са нахални. (има някои, които не са чак толкова), ама до омраза не съм стигала. Просто не мога да се занимавам с тях. Кой съученик мразите! 222116
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

Брой мнения : 485

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПет Юли 30, 2010 4:32 am

Чак да мразя,не ги мразя.Но има няколко лигави,а точно лигавщини и простащини не мога да търпя. 269
~Saranghe ♡
Маниак
Маниак
~Saranghe ♡

Warn :

( : :) Кoрean Дiвa (:
Брой мнения : 519

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 3:26 pm

Ам...аз никой не мразя. Но не мога да понасям Павел, Матрин Н. и Филипчо.
iwkaa™
Редовен
Редовен
iwkaa™

Warn :

( : HaPpY HoLiDaYs !!!
Брой мнения : 260
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПет Сеп 10, 2010 11:48 pm

Аз мразя почти всички момчета....Адски са досадни!!
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :
Брой мнения : 1743

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeСъб Сеп 11, 2010 1:35 am

Прекалено са много. laugh
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
Keep It Real ;)
Редовен
Редовен
Keep It Real ;)

Warn :

( : A Day Without You, is like A Year Without Rain...
Брой мнения : 195
Местожителство : BG, Sliven

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeВто Сеп 14, 2010 2:35 am

Много са, но най-вече: двуличничката Траяна, дето скарва всички момичета и е фаворит на момчетата; Василен, дето ми завижда за успеха и се оптва да ме провали като настройва всички против мен и Боян - мъжката версия на Траяна laugh (нали все пак й е братовчед)...
http://mirandacosgrove.bulgarianforum.net/forum.htm
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeСъб Сеп 18, 2010 12:55 am

М в новия ми клас мразя почти всички, освен едно момиче.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeНед Окт 24, 2010 3:26 pm

В новия клас ме дразни само Иван. Пълен идиот.. (кхъм, без извинение ;д)
http://acciosharman.tumblr.com/
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :

( : А day without u is like a year without rain <3
Брой мнения : 2415
Местожителство : Sof!aa

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПон Окт 25, 2010 2:34 am

Бившата ми най - добра приятелка,Кака Мика (Амира..).. Б*си идиотчето.. Знам,че сигурно ще се сдобрим,но сега я мразя!!! dry Клюкарка малка, гадна.. dry
http://lovato.forumotion.com/forum.htm
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitimeПон Окт 25, 2010 2:35 am

Почни всички,но НАЙ-МНОГО ВАЛЕНТИН!Мразя го тоя тип! hysteric
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кой съученик мразите!   Кой съученик мразите! Icon_minitime

Кой съученик мразите!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Училище-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Un forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии