Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол!

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Нинзи ^ <3
Неспасяем
Неспасяем
Нинзи ^ <3

Warn :
Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Left_bar_bleue13 / 10013 / 100Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Right_bar_bleue

( : Hot , Hot , , , Hot like that x3
Брой мнения : 2349
Местожителство : Varnaa ..

Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Empty
ПисанеЗаглавие: Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол!   Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Icon_minitimeПет Май 07, 2010 4:12 pm

В ново радио интервю Селена е казала:"Мисля,че Черил е прекрасна!Постоянно слушам нейната удвителна музика!Много би ми харесало да работя с нея.Когато видях видеото на "Parachute"ахнах беше толкова красива!Черил притежава всички нови тенденции в музиката,когато беше в "Dancing with the stars" Тя показа колко динамична и прекрасна може да бъде!Наистина и се възхищавам!"
Върнете се в началото Go down
Kimberly
Неспасяем
Неспасяем
Kimberly

Warn :
Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Right_bar_bleue

Брой мнения : 1161
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол!   Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Icon_minitimeПет Май 07, 2010 4:44 pm

Супер!Нямам търпение да видя две от най-големите ми фаворитки да работят заедно!
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :
Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Right_bar_bleue

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол!   Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Icon_minitimeПет Май 07, 2010 4:51 pm

Kimberly написа:
Супер!Нямам търпение да видя две от най-големите ми фаворитки да работят заедно!
+1! sun
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол!   Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Icon_minitimeПон Май 10, 2010 12:59 am

Съвместната работа на двете ще ми бъде интересна.. ;д
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол!   Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Icon_minitimeПон Май 10, 2010 2:01 am

Да, и на мен ще ми е интересно да видя какво ще се получи между двете (как прозвуча само ;д) .. иначе Сели има право, видеото наистина е много хубаво.
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол!   Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол! Icon_minitime

Селена:Би Ми Харесало Да Работя с Черил Кол!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Джъстин Бийбър не иска без Черил Коул
» СЕЛЕНА Е ТУК!
» Черил Коул и 50 Cent били тайни гаджета
» Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее
» За Селена!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Дискусии и новини / Discussion and news-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създайте безплатен форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии