| "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" | |
|
+8The_vampire_girl Kat3t0 ♥ БетС :) Alice~ ~Rossita - NataLiya ~ candyx. . rozaLie 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Пон Апр 12, 2010 8:14 pm | |
| След трагична катастрофа, при която загива цялото й семейство, 16-годишната Евър получава дарбата да чете мислите и да вижда аурата на хората. Но дарбата й е и нейно проклятие. Главата й бучи от мислите на всички, до които се докосне, знае с подробности най-съкровените тайни и мнението им за нея. Тя ненавижда дарбата си, защото я превръща в аутсайдера на училището .Животът й е достатъчно объркан и преди да срещне новия си съученик – Деймън Огъст. Той е потаен, изкусително красив и нечовешки талантлив. Евър е привлечена и същевременно ужасена от него, защото за пръв път среща човек, чиито мисли и аура са недостъпни за нея. А присъствието и докосването му карат целият хаос от чужди мисли в главата на Евър да стихне. Светът на своенравния и енигматичен Деймън е изпълнен с тайни и загадки, а когато Евър решава да го последва, се оказва въвлечена в опасно приключение, което може да й струва живота, но и да разкрие невероятната истина за това каква е дарбата й и как да я използва. Алисън Ноел е родена в квартала на богатите Ориндж Каунти. Автор е на десет романа, а сега се е посветила изцяло на станалата култова поредица „Безсмъртните”, продадена в над 2 000 000 тираж!Бестселър на Ню Йорк Таймс в продължение на една година! | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Пон Апр 12, 2010 8:19 pm | |
| Харесва ми сюжета.Може да си я купя и да я прочета! : ) | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Пон Апр 12, 2010 8:23 pm | |
| Аз я имам и я чета в момента. Много ми е интересна. Честно да си кажа, Евър ми прилича на Едуард, а Деймън на Бела. Само където историите не са им еднакви.. ;д | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Пон Апр 12, 2010 8:58 pm | |
| Изглежда ми доста интересна. Може и да си я взема. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Пон Апр 19, 2010 7:06 pm | |
| Изглежда интересна. Някак привлича вниманието. Може и да си я взема. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Пон Апр 19, 2010 7:37 pm | |
| Струва ми се интересна... Скоро ще си я взема. | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Съб Юли 10, 2010 3:11 am | |
| Мисля да си я взема след като прочета "Краткият втори живот на Бри Танър", но не съм сигурна... Не знам, интресна ли е? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Съб Юли 10, 2010 3:37 am | |
| Да, интересна е. Аз я прочетох и ми беше много интересно. В началото си мислиш едно, но в последствие накрая е съвсем различно. Пълно е със загадки. Има прилики между него и други книги, но това не е проблем за мен. Сега съм във втората част на втората книга и мога датвърдя, че поредицата е уникална. Никога не съм си и помисляла дори, че може да има такъв развой на събитията. Препоръчвам ти я, ако естествено харесваш книги със "вампири" и подобни. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Съб Юли 10, 2010 4:33 am | |
| Чичи, и аз в първия момент направих асоциация с Бела и Едуард .. :Д. Изглежда интересна, сега обаче имам да чета от списъка със задължителните .. после може и да си я взема ((: | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Пет Юли 16, 2010 5:21 am | |
| Повече от невероятна книга!!! Нямам думи колко много ми хареса! В момента чета 2-та и съм напълно завладяна!! | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Съб Юли 24, 2010 5:49 am | |
| Невероятна е,много ми хареса.Прочетох я на един дъх! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
prettyreckless. Напредващ
Warn : Брой мнения : 82 Reputation : 0 Join date : 27.03.2011
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Нед Мар 27, 2011 5:38 pm | |
| Чела съм първите две книги. Харесват ми, смятам да си взема и другата ако я пуснат. | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Чет Мар 31, 2011 11:29 pm | |
| - prettyreckless. написа:
- Чела съм първите две книги. Харесват ми, смятам да си взема и другата ако я пуснат.
Излезнали са още 2 книги о поредицата-Страна на сенките и Тъмен пламък.. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Нед Юли 17, 2011 4:55 pm | |
| КНИГА 2 - Синя луна Безсмъртната Евър навлиза в мрачния, изкусителен свят на своя любим – Деймън, и се учи да овладява новите си способности, когато се случва нещо ужасно. Докато силите на Евър растат, Деймън започва да губи своите, покосен от мистериозна болест, която засяга паметта, идентичността и живота му. Решена да го спаси, Евър пътува до мистичното измерение Съмърленд не само за да разкрие тайните от вековния живот на Деймън, но и за да проучи Хрониките на Акаша, които ще й дадат отговори за миналото и бъдещето... и за промяната им. Настъпването на Синя луна – второто пълнолуние в рамките на един месец, дава на Евър рядката възможност да постигне нещо невероятно. Но кое да избере – да се върне назад във времето и да предотврати катастрофата, в която загива семейството й, или да спаси Деймън, който се състарява с всеки изминал ден и е загубил способностите си? Книга 3 : Страна на сенките Векове наред на Евър и Деймън им е отредено да се намират при всяко прераждане, но никога да не са заедно. Дори когато Евър е вече безсмъртна и като че ли няма какво да ги раздели, злата магия на Роман ги подлага на жестоко страдание. Едно-единствено докосване на ръцете им или на устните им би обрекло Деймън на смърт и пропадане в пустия задгробен живот в Страната на сенките – вечната бездна за изгубените души. Решена да се пребори с това проклятие, Евър се отдава на усърдно изучаване на магията и неочаквано получава помощ от мистериозния зеленоок Джуд. И макар с Джуд да се познават отскоро, Евър го чувства подозрително познат и близък. Въпреки безспорната си вяра в Деймън, Евър се усеща опасно привлечена към Джуд, който има магическа дарба и пази миналото си в тайна. Евър винаги е вярвала, че Деймън е нейната вечна половинка... и продължава да го вярва. Но когато Деймън се отдръпва, за да я спаси от мрака, надигащ се в душата му, Евър все по-силно се привързва към Джуд и това поставя на изпитание любовта й към Деймън по-силно от всякога. КНИГА 4 : Тъмен Пламък Описание: В най-мрачния и предизвикателен роман от серията „Безсмъртните” Евър се бори за контрол над своето тяло, душа и истинската любов, която е преследвала от векове. Тя се опитва да помогне на приятелката си Хевън да възприеме по-лесно новия си живот на безсмъртна. Но Хевън е опиянена от силата си, действа безразсъдно и заплашва да огласи на света тяхната тайна. Колкото повече Евър се бори да запази тайната скрита, толкова повече Хевън се приближава към врага – Роман и неговите зли безсмъртни. В същото време Евър навлиза все по-надълбоко в тъмната магия, за да откъсне Деймън от силата на Роман. Но когато заклинанието й се проваля, тя се оказва свързана с единственото момче, което е настървено да я унищожи. Евър се съпротивлява на огненото привличане, което заплашва да я погълне, а Роман се възползва от безпомощното й състояние… и Евър се приближава все по-близо до капитулацията.Преди да е станало прекалено късно, тя се обръща за помощ към Джуд и рискува всичко, което познава и обича, за да спаси себе си – и бъдещето си с Деймън. И информация за последната книга !! ; - Цитат :
- Заглавие: Нощна звезда
Автор: Алисън Ноел Тема: Художествена литература Поредица: Безсмъртните Страници: 272 Български издател: СофтПрес Дата на издаване: 18-07-2001 КНИГА 5 от поредица „БЕЗСМЪРТНИТЕ“ В предпоследния роман от серията „Безсмъртните” Евър се разкъсва между чувствата си към двамата мъже, които от столетия си съперничат за сърцето й. Същевременно тя трябва да се предпази от бившата си най-добра приятелка, която, заслепена от омраза, упорито търси мъст за гибелта на Роман. Преобразената Хевън омагьосва съучениците си със своята мистична красота и се превръща в новата звезда в училището. Тя планира да отмъсти на Джуд и Евър за злополучната смърт на Роман, а новопридобитата й сила се оказва много по-голяма, отколкото всички предполагат. Междувременно в Съмърленд Евър зърва кадри от предишния си живот на робиня в Юга и разбира, че Деймън крие тайни за тяхното общо минало – тайни, заради които се усъмнява, че любимият й векове наред си е служил с измама, за да я спечели. Дали Джуд не е истинската й любов – онзи, който вечно трябва да се бори за нея и не престава да я обича? Ако потърси близостта му, може би ще разбере... Евър трябва да избира, ето защо се обръща към своята нощна звезда с молбата да й разкрие истината... В началото на 2011 година поредицата „Безсмъртните” има 17 преиздания и над 2.3 милиона тираж! Филмовата компания Summit Entertainment вече подписа договор за филмирането на шестте книги от поредицата! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Ninzie Маниак
Warn : ( : нищоо случайнуу .. ~{} Брой мнения : 537 Reputation : 0 Join date : 29.06.2011 Age : 23 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Пон Юли 18, 2011 4:12 pm | |
| Изглежда интересна,може да си я взема. (: | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" Пет Юли 27, 2012 5:06 pm | |
| Много съм навита да си взема първата. Надявам се да си струва и да не се разочаровам. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" | |
| |
|
| |
| "Вечна" от поредицата "Безсмъртните" | |
|