| Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. | |
|
+3Dhampir-babe♥ Alice~ NoW i'm BITCH <3 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
NoW i'm BITCH <3 Неспасяем
Warn : ( : ш0к0лаDчетY ..<3 | chocolate <33 Брой мнения : 951 Reputation : 0 Join date : 04.01.2010
| Заглавие: Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. Пет Яну 29, 2010 12:06 am | |
| Албум със записи от благотворителния концерт "Надежда за Хаити" зае първо място в класацията на 200 най-популярни музикални дискове, съставена от американското сп. "Билборд", предаде БТА. За пръв път на челно място попада албум, чиито композиции са записани само в цифров формат. От маркетинговата служба "Нилсен сааундскен" съобщават, че досега са продадени вече 170 000 компактдиска с компилации на изявите от 22 януари. Концертите бяха организирани в три града - Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон. В албума са включени изпълнения на звезди като Мадона, Бионсе, Ю Ту. Събраните средства ще бъдат преведени на Международния комитет на Червения кръст, УНИЦЕФ и редица благотворителни организации, оказващи помощ на Хаити. БТА | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. Пет Яну 29, 2010 1:03 am | |
| Дано се съберат още повече пари за децата!! Лично аз, дори и да не ми трябва този диск ако го има в България ще го купя в помощ на децата! | |
|
| |
NoW i'm BITCH <3 Неспасяем
Warn : ( : ш0к0лаDчетY ..<3 | chocolate <33 Брой мнения : 951 Reputation : 0 Join date : 04.01.2010
| Заглавие: Re: Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. Пет Яну 29, 2010 3:03 am | |
| - PeacexLove написа:
- Дано се съберат още повече пари за децата!! Лично аз, дори и да не ми трябва този диск ако го има в България ще го купя в помощ на децата!
+1 за всичко | |
|
| |
Dhampir-babe♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 525 Reputation : 5 Join date : 25.08.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. Пет Яну 29, 2010 3:12 am | |
| Дано поне това помогне малко на пострадалите. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. Пет Яну 29, 2010 4:35 pm | |
| - PeacexLove написа:
- Дано се съберат още повече пари за децата!! Лично аз, дори и да не ми трябва този диск ако го има в България ще го купя в помощ на децата!
+1 | |
|
| |
xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| |
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. Съб Яну 30, 2010 5:14 am | |
| - PeacexLove написа:
Както и аз. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. Съб Яну 30, 2010 4:15 pm | |
| - Naturally ~♥ написа:
- PeacexLove написа:
Както и аз. +1 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. | |
| |
|
| |
| Албумът "Надежда за Хаити" оглави класацията на сп. "Билборд".. | |
|