Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 2:34 pm
Така и така съм почнала да обновявам.. Да довърша.
Селина е последната тийн кралица, вървяща по пътят да надмине Майли Сайръс. Интервюиращите от Daily Mirror са взели интервю от Селина. "Щях да пея, танцувам и да се изявявам като акриса просто в стаята си.. Бях много тиха, когато бях малка. Незнаех какво са "светлини на камерата". Незнаех какво е блокирване. Научих всичко от Барни.
За слуховете за враждата с Майли: "Не съм тук за да измествам никого. Майли е толкова сладка. Няма никаква вражда, няма нищо такова."
За известноста си: "Животът е трескав, но аз се чувствам като една от момичетата с най-много късмет и обичам всяко нещо, което правя. Да, понякога е много, но и нещата които обичам са много. "
За кариерата й: "Бих искала да продължа с музиката, но имам усещането, че актьорството ще има по-специално място в сърцето ми. Чувствам, че е към краят.. Но точно сега, съм обсебена от музиката. Запознах се с най-милите хора във Ел Ей, но съм "Тексас момиче". ПП: Съжелявам за тъпият превод.. Колкото до клипът.. ОБОЖАВАМ ГО! <3
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 3:17 pm
Клипът наистина е страхотен.И се радвам, че всичко около Майли и Сел се изясни!
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 3:22 pm
Клипа е просто уникат!И съм съгласна с x_Adriana_x , че всичко се изясни ..
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 3:28 pm
Всичко си беше ясно и преди.
Лошото в случая, че и това интервю няма да помогне. Журналята ще продължат да търсят под вола теле, каквото и да кажат двечките. И докато има хора, които повече вярват на "жълтурковците", отколкото на идолите си - тая вражда няма да има край.
Иначе доста добро направено клипче.
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 3:31 pm
Всичко си беше ясно и преди, но не на всички им дойде акъла в главата. Още виждам клипове от фенки и на Сели и на Майлс - анти видеота.. И мисля, че не само журналистите са виновни. Те нека пишат каквото и да е, но "феновете" да се замислят дали е вярно. Наскоро четох, че Майли е "казала" това: "На Ник ще му стане скучно със Селина". Определено, жълтите списания/вестници и т.н. лъжат, но и феновете вярват на това.. Нямам думи.
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 4:02 pm
Клипчето е невероятно - страшно много се радвам, че отношенията между Сел и Майли са такива, каквито са..
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 4:29 pm
Клипчето е много хубаво, но те просто нямат вражда помежду си - нищо не са си направила една на друга, просто както каза Ро - до една степен журналистите са виновни. Не виждате ли снимки на Майли и Сел заедно?? А после някои казват, че са се мразели...
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 5:05 pm
Клипчето е направено страхотно!Уникално е! Колкото до враждатата!Не е имала такава..Всичко дойде от измишльотините на феновете!И "жълтата преса" и тя да не остане по-назад /както каза Чичи/,се намесва и пишат к'вото им дойде на ума! ; хх
Последната промяна е направена от llevame на Чет Апр 08, 2010 7:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 5:39 pm
Клипчето е страхотно!Майли и Селена никога не са били врагове.Целият спор го направи пресата,за рейтинг.Сега се надявам поне малко да се спрат...но иначе няма да престанат.
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 6:43 pm
Клипа е просто невероятен! За мен те двете са най-добрите дисни звезди и СА приятелки.. Просто нали трябва вестниците и списанията да замешат някакъв скандал,за да печелят повече. Аз лично много искам Майли и Сел да станат още по-добри приятелки от както са сега.. И също ще е много яко ако участват в някой филм заедно.
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 8:41 pm
Радвам се,че всичко се изясни! На дали е имало вражда между тях!!! И не знам как може феновете да вярват на такива измислици!!!
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 8:48 pm
llevame написа:
Клипчето е направено страхотно!Уникално е! Колкото до враждатата!Не е имала такава..Всичко дойде от измишльотините на феновете!И "жълтата преса" и тя да не остане по-назад /както каза Чичи/,се намесва и пишат к'вото им дойде на ума! ; хх
+1.
Не пиши мнения само с "+1" .. ! -- Венние.
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
Заглавие: Re: Селена "Няма вражда с Майли" Чет Апр 08, 2010 10:11 pm
Наистина клипа е невероятен!
*SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
Клипчето е едно от най-добрите, които съм гледала! : ))
"Не съм тук за да измествам никого. Майли е толкова сладка. Няма никаква вражда, няма нищо такова." Аа сега да видат всичките хейтъри на Сел, които не я харесват само, защото си мислят, че искала да измести Майли! Глупостии! А и бтв.. четох в немското Браво статийка за Сел.. за жалост не успях да прочета всичко, но прочетох едно нещо, което ми направи впечетнелие; " Селена: Не обичам това, че винаги ме сръвняват с Майли" Права си е, защото почти всеки ( даже и някои от феновете й ) я сравнява с Майли.. Те са две различни момичета не знам какво има да им се сравнява.. наистина всичко започна от там, че Ник е ходил със Селена, но пак не разбирам.. к'во толкова?!