Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Майли откровена в "Harper's Bazaar"

Go down 
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Майли откровена в "Harper's Bazaar" Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Майли откровена в "Harper's Bazaar" Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Майли откровена в "Harper's Bazaar" Empty
ПисанеЗаглавие: Майли откровена в "Harper's Bazaar"   Майли откровена в "Harper's Bazaar" Icon_minitimeСря Яну 20, 2010 1:35 am

Майли откровена в "Harper's Bazaar" Miley-Cyrus-Harpers-Bazaar-Cover
Майли дава откровено интервю (както винаги) в пролетния брой на "Harper's Bazaar".Наистина е много дълго,но интересно и затова ви преведох една част:

Когато журналистта започва интервюто и задава въпроса за танца и на Teen Choice Awards,който предизвика голям шум,мениджъра и казва да сменят въпроса,но Майли махва с ръка и отговоря съвсем спокойно:

-"Моята работа включва това да бъда и модел за подражание,и това е което искам да правя,но не включва да бъда родител.Работата ми не е да казвам на децата ви какво да правят или не,как да се държат,защото аз за себе си незнам дори все още.И да оставате това на мен е доста егоистично.Децата ви ще продължават да допускат грешки,без значение дали аз ги правя или не.Та това е живота!"

За снимането на "Последната песен" на Tybee Island:

-"Когато се качих на самолета за Джорджия,лежах в скута на майка и плачех от радост казвайки:"Толкова съм щастлива,че се махам от ЕлЕй".В Tybee Island излизах всяка вечер с приятелите си,ходих на караоке,танцувах.Всичките тези простички неща,които като ги правя в ЕлЕй веднага ще се почне:"С кой е?","Защо танцува така?" и т.н.Там се чувствах жива и себе си.Толкова е по-лесно да разбереш кой си когато няма хиляди хора,които всеки ден ти казват каква мислят,че си.Наистина опознах себе си.Обикновено имам някой,който ми говори в ухото,а там правех както аз искам."

За татуриовката и "Just Breathe" :

-Тя е за да ми напомня винаги да не приемам нещата за даденост.Имам предвид,че дори "Дишай",това беше нещо което те изгубиха (говори за приятелката си и дядо си,които умряха),най-основното нещо.И я направих близо до сърцето си,защото това е мястото където те винаги ще бъдат."

За това дали я е боляло като си я е правила :
-"Въобще не боли ако си мислиш за значението и.Никога не бих си направила някаква татуировка без значение или смисъл,а просто ей така.Но мисля,че ако е с важно значение и във важен момент от живота ти,всичко това премахва болката."

За неувереността и несигурността:
-"Предполага се,че по цял ден питам всеки "Добре ли изглеждам така?".Може и да съм задавала този въпрос толкова пъти колкото и съм мигала,но в Джорджия всичко беше различно.И не защото съм започнала да се чувствам по-хубава,а защото се чувствах удобно и комфотно.Защото по принцип има хиляди папараци и камери около мен,и хора които ме зяпат и обсъждат с какво съм облякана."

Кредит - mileycyrus blogspot! ^^
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex

Майли откровена в "Harper's Bazaar"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Майли в "We Are The World"
» Майли "Във Великобритания мога да бъда себе си."
» Майли : "Невярвайте какво пишат "
» Селена "Няма вражда с Майли"
» Ke$ha за Майли : "Напълно я подкрепям"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Музика / Music :: Майли Сайръс / Miley Cyrus-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии