rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Майли откровена в "Harper's Bazaar" Сря Яну 20, 2010 1:35 am | |
| Майли дава откровено интервю (както винаги) в пролетния брой на "Harper's Bazaar".Наистина е много дълго,но интересно и затова ви преведох една част:
Когато журналистта започва интервюто и задава въпроса за танца и на Teen Choice Awards,който предизвика голям шум,мениджъра и казва да сменят въпроса,но Майли махва с ръка и отговоря съвсем спокойно:-"Моята работа включва това да бъда и модел за подражание,и това е което искам да правя,но не включва да бъда родител.Работата ми не е да казвам на децата ви какво да правят или не,как да се държат,защото аз за себе си незнам дори все още.И да оставате това на мен е доста егоистично.Децата ви ще продължават да допускат грешки,без значение дали аз ги правя или не.Та това е живота!" За снимането на "Последната песен" на Tybee Island:-"Когато се качих на самолета за Джорджия,лежах в скута на майка и плачех от радост казвайки:"Толкова съм щастлива,че се махам от ЕлЕй".В Tybee Island излизах всяка вечер с приятелите си,ходих на караоке,танцувах.Всичките тези простички неща,които като ги правя в ЕлЕй веднага ще се почне:"С кой е?","Защо танцува така?" и т.н.Там се чувствах жива и себе си.Толкова е по-лесно да разбереш кой си когато няма хиляди хора,които всеки ден ти казват каква мислят,че си.Наистина опознах себе си.Обикновено имам някой,който ми говори в ухото,а там правех както аз искам." За татуриовката и "Just Breathe" :-Тя е за да ми напомня винаги да не приемам нещата за даденост.Имам предвид,че дори "Дишай",това беше нещо което те изгубиха (говори за приятелката си и дядо си,които умряха),най-основното нещо.И я направих близо до сърцето си,защото това е мястото където те винаги ще бъдат." За това дали я е боляло като си я е правила :-"Въобще не боли ако си мислиш за значението и.Никога не бих си направила някаква татуировка без значение или смисъл,а просто ей така.Но мисля,че ако е с важно значение и във важен момент от живота ти,всичко това премахва болката." За неувереността и несигурността:-"Предполага се,че по цял ден питам всеки "Добре ли изглеждам така?".Може и да съм задавала този въпрос толкова пъти колкото и съм мигала,но в Джорджия всичко беше различно.И не защото съм започнала да се чувствам по-хубава,а защото се чувствах удобно и комфотно.Защото по принцип има хиляди папараци и камери около мен,и хора които ме зяпат и обсъждат с какво съм облякана." Кредит - mileycyrus blogspot! ^^ | |
|