LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Cookie ♥ Пет Окт 15, 2010 10:14 pm | |
| - Цитат :
- Доказателство за поне една хубава съвременна българска песен е "Непознати улици" на Мери Бойс Бенд
Точно! И на мен ми е любима. Други български песни, които харесваш? | |
|
Cookie ♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 401 Reputation : 1 Join date : 07.04.2010 Age : 27
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Cookie ♥ Нед Мар 06, 2011 12:33 am | |
| Здравей! Аз съм Радина,на кратко ми викат Ради. Как си? Любима марка кола? Любима напитка? Нина Добрев или Селена Гомез? ''История за Пепеляшка'' или ''Програма за защита на принцеси''? Ами,това е. | |
|
Cookie ♥ Маниак
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Cookie ♥ Нед Мар 06, 2011 2:27 am | |
| Благодаря за отговорите. | |
|
Cookie ♥ Маниак
| Заглавие: Re: Cookie ♥ Нед Мар 06, 2011 3:18 am | |
| Ще отговоря наново, защото доста неща се промениха. - Kimberly написа:
- Хай!Аз съм Ади на 10 г. от Варна.Ето моите въпросчета:
Харесваш ли Майли? Горе долу. Защо? Може би, защото се откроява сред Дисни звездите. А Деми? Също е добра. :) Деми или Селена? Деми Защо? Като стил, песни и общо взето повече ме кефи. Любима песен? Armin van Buuren - In and out of love; Mirage; The sound of goodbye; Not giving up on love; Never say never; Yet another day; Going wrong, както и повече му тракове Paul van Dyk - Let go; For an angel (личен фаворит №1); Crush Tiesto - Elements of life Three days grace - Animal i have become Green day - Boulevard of broken dreams; 21 guns; 21 century breakdown Gavin DeGraw - I dont wanna be The pretty reckless - Make me wanna die Любим филм? Red eye, 28 days later, Страшен филм 3, Забравените, Клеър, Предизвестена смърт, Rich kids, Телефонна клопка, Трон: Заветът. Предстои да гледам и Реквием за мечта и съм сигурна, че ще ми хареса. Гледаш ли "Клюкарката"? Гледала съм няколко от първите епизоди. А "Дневниците на вампира"? Не. Селена/Хилари Д.? Хилари. Защо? Хилари, защото е изградила една голяма кариера след себе си. Има страхотни песни и е чудесна актриса. Бай,бай! ЕДИТ:И аз искам да стана фотограф! (: Хаха, да те питам, какво ще предприемеш по въпроса? | |
|