"Луксозен живот, но все някой трябва да го живее."Автор: Сесили фон Зигесар
Обем: 192 стр.
Издател: ИК "ИнфоДар"
Нашата цена: 5.40лв. или 6.00лв с ДДС
Резюме + откъс :Добре дошли в Ню Йорк на богатите, красивите и известните. Влезте в света на Интригантката – свят, населен от най-блестящите жители на Ню Йорк, свят на ревност, предателства и скандално поведение. Завръщането на Серена ван дер Удсън в “Констанс Билард” от луксозния колеж, в който е учила, става повод за много клюки, интриги и завист. Серена флиртува с Нейт, приятеля на нейната най-добра приятелка Блеър, и не може да разбере защо тя й е сърдита. Блеър организира голямо парти, без да покани Серена, а междувременно останалите ученици в “Констанс Билард” правят всичко възможно, за да се забавляват за тяхна сметка (Инфо: Тук)
Откъс:
Добре дошли в Нюйоркския Горен Йист Сайд, където аз и моите приятели живеем, учим, играем и спим - понякога и заедно. Влезте в скандалния свят на Интригантката - населен от най-невероятната тълпа на света; свят на завист, предателство и палави снимки по автобусите. ... С. се е върнала от пансиона. Косата й е по-дълга и светла. Мистериозните й очи сякаш крият нови тайни... ако не внимаваме, С. ще спечели учителите ни, ще носи роклята, в която не можем да се поберем, ще изяжда последната маслинка, ще разлива кампари по килимите ни, ще открадне сърцата на приятелите и братята ни, и изобщо ще ни съсипе живота, както само тя си знае. Аз ще внимавам. Ще бдя над всички. Очаква ни щура и дяволита година. Усещам го. С любов, Интригантката (инфо:ТУК)
От същият автор: това са останалите книги от поредицата, засега на българския пазар са само 3, да се надяваме да се появят и останалите. Това са:
2. Интригантката 2: Знаете, че ме обичате
3. Интригантката 3:Това, което искам, е всичко
4. Because I'm Worth It
5. I LikLike That
6. You're the One That I Want
7. Nobody Does It Better
8. Nothing Can Keep Us Together
9. Only In Your Dreams
10. Would I Lie to You?
11. Don't You Forget About Me
12. It Had To Be Youe It
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Автор: Сесили фон Зигесар
Обем: 214 стр.
Формат в мм.: 140х215
Издател: ИК "ИнфоДар"
Мека подвързия
Нашата цена: 7лв.
РЕЗЮМЕ:
ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ИНТРИГАНТКАТА
Прочетете поредната книга от тази блестяща серия!
„Сексът и градът", но с по-млади мадами.” - Teen People
„Опасно, престъпно удоволствие. Книгата сама по себе си е като интрига - веднъж започнеш ли я, няма отърване." – Publishers Weekly
Добре дошли в нюйоркски Горен Ийст Сайд, където аз и моите приятели живеем, учим, играем и спим - понякога и заедно.
Влезте в скандалния свят на Интригантката - населен от най-невероятната тълпа. Свят на ревност, предателства и скандално поведение.
Време е да попълним документите си за колежа... Да не кандидатстваме в най-добрия не е допустимо, а да не ни приемат е абсолютен срам... Но аз познавам няколко момичета, които няма да се оставят напрежението да ги сломи. Все пак, никой не иска да отиде в колежа девствен.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
издател - ИнфоДар
раздел - Дамска проза. /чиклит/
година на издаване - 2006
език - български
тегло - 192 грама
размери - 21.5x14
РЕЗЮМЕ:
"Сексът и градът", но с по-млади мадами."
Teen People
"Опасно, престъпно удоволствие. Книгата сама по себе си е като интрига - веднъж започнеш ли я, няма отърване." - Publishers Weekly
Добре дошли в нюйоркския Горен Ийст Сайд, където аз и моите приятели живеем, учим, играем и спим - понякога и заедно.
Влезте в скандалния свят на Интригантката - населен от най-невероятната тълпа. Свят на ревност, предателства и скандално поведение.
С и Б решиха да се сдобрят - крайно време беше. Така де, колко можеш да се сърдиш на човек, с когото си се къпал в началното училище? По-важното е в какво ли ще се забъркат, след като отново са заедно. Повярвайте ми, аз ще съм първата, която ще научи, а вие - веднага след мен. Нали знаете, че хич не ме бива в пазенето на тайни...