Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Новини

Go down 
4 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Новини - Page 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Новини - Page 2 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeПет Юли 02, 2010 11:58 pm

Hardy е победил Абис (така ли се чете - Abyss? ;d) във TNA iMPACT!, със специален съдия - Роб Ван Дам. След победата, Абис е атакувал Джеф, след това и РДВ. На ринга дойде и Андерсън, който най-вероятно се е опитал да "спаси" Джеф, като взима столът, опитвайки се да удари Абис, но той се маха и Андерсън удря Джеф ..без да иска?
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeСъб Юли 03, 2010 8:42 pm

Нов епизод на THS:

rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeПон Юли 05, 2010 1:53 am

Помните ли информацията за сватбата на Мишел и Марк? И колко бяхме отчаяни с Верж, че нямаме снимка на Гробчо? ;д Е.. Вече имаме. Благодарение на Верж:
Новини - Page 2 2293478g
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Новини - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Новини - Page 2 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeСря Юли 07, 2010 8:36 pm

В "тъмен" мач след края на RAW са се били Сина и Ортън срещу Шеймъс и Острието.
Сина и Ортън спечелили.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeПет Юли 09, 2010 4:21 pm

Трейлър на новия филм на Сина, в който той обаче не е главният герой.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeНед Юли 11, 2010 1:43 am

ОМГ! Велик клип!! >

Пичове, Пънк без коса е супер секси! ;д Незнам защо си слага тая маска. Да си обръсне тази брада и ще стане муцка.. rofl
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeНед Юли 11, 2010 1:54 am

Мисля че на клипа добре се вижда защо си слага маска. Има някакъв голям белег - от мача или бръсненето най-вероятно.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeПон Юли 12, 2010 2:15 pm

Айде, пак смениха датата на делото на Джеф. Сега е за 9ти септември.. Почти година по-късно. Хах..
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeСъб Юли 17, 2010 11:28 pm

Малко новини.. -_-

Цитат :
- Когато NXT суперзвездите от първият сезон на шоуто са нападнали служителите на компанията за първи път, след чиито "инцидент" бе и уволнен Bryan Danielson, им е било заръчано да излязат и да нападнат екипа покрай ринга и самият побой не трябвало да изглежда като обичайните такива в WWE. Служителите не са знаели за този сегмент предварително, а NXT новаците не са знаели до къде се простират ограниченията при самите им действия. Justin Roberts не е знаел, че ще бъде душен от Danielson по този начин, както и не било предварително разрешено Bryan да плюе в лицето на WWE шампионът по това време John Cena, което явно му е изиграло лошата шега.

- Kaval & Michael McGillicutty (Joe Hennig) са станали новите FCW Tag Team Champions.

- WWE са имали контакт с настоящата AAA Women's Champion - Sexy Star, за това тя да се присъедини към компанията.

- Triple H е бил премахнат от рекламният материал на компанията за SummerSlam.

Цитат :
В понеделник вечер (а при нас малко по-късно) много от зрителите на RAW забелязаха, че от WWE отново са променили шапката на шоутата си. Сред промените са добавянето на Gorgeous George и Harley Race в интрото, но най-стряскащата рокада е тази с премахването на гласа на Jim Ross, за сметка на този на настоящият коментатор в RAW Michael Cole. Ross не е бил уведомен за тази промяна и дори снощи tweet-на по въпроса: “While @ gym got messages my voice was removed from Raw show open. If it matters, that’s news 2 me. Been nice 2 have been informed. Oh, well.” (Докато си @тренирах получих съобщение, че гласът ми е бил премахнат от интрото на RAW. Ако и да има има някакво значение, за мен това също е новина. Щеше да е добре да бях информиран. Как да е).

Както изглежда, промяната е направена като наказание за Ross заради появата му пред камера на третоюлското UFC в Лас Вегас, където Brock Lesnar победи Shane Carwin. Ross бе интервюиран пред камера след двубоя от Ariel Helwani от AOL Fanhouse. Докато Steve Austin и Paul Heyman също бяха там, Ross е единственият с действащ WWE договор и от компанията са решили да го използват като назидание.

Цитат :
Джим Рос публикува блог на страницата си дискутирайки отстраняването си от интрото на WWE ето откъс от него:

Твърде много шум се вдигна около това,че бях изтрит от интрото.Бях на него отдавна а и беше време да се обнови.След година или две е възможно да се промени отново.Тогава кой знае кой ще бъде добавен или премахнат.

За мен да бъда заменен с Gorgeous George и Freddie Blassie не е проблем,защото те са допринесли толкова много за нашия бизнес.

Не споделям тази "теория на конспирацията" за която всички говорят тук на сайта относно връзката ми с WWE през годините.
Харесва ми,че не съм на път 51 седмици в годината.Но смятам да пътувам до Канзас Сити този уикенд за MITB PPV.Също ще съм в Тампа следващата седмица до FCW за няколко дни.Това ще бъде също ползотворно пътуване.

Аз съм човек на старата школа от Оклахома със силна работна етика.Лоялен съм на работодателя си независимо кой е той.Плюс това отдавна спрях да се ядосвам за неща върху които нямам контрол.

Когато на някой лекари му кажат,че му остават само 30 дни живот,приоритети като време на екран,липсата на такова,коментиране на шоута и политиката която я има във всяка една работа вече губят смисъл.Благодаря на Господ за всеки ден в който въстанових здравето си и за това,че вече живея по-здравословно,с което се надявам да добавя години към живота си.

Не съм се чувствал по-добре физически и психически от години което е нещо ГОЛЯМО като се има впредвид кak бях преди години.Има толкова много неща за които съм благодарен за да се ядосвам и оплаквам за някакво интро по телевизията.

Искрено благодаря за подкрепата която получавам и за признанието за цялата ми работа през годините.Ще кажа,че се вълнувам за бъдещето и за различните пътища по които мога да поема със сегашната ми работа.Интрото с моя глас и всичко останало с мое участие ще го има още дълги години на DVD-та и програми като WWEClassics.com и WWE 24/7 On Demand.

Поласкан съм от това,че фенове ме наричат "гласа на WWE",но никога не съм мислел,че заслужавам такъв псевдоним

Цитат :
- С новото забавяне на завръщането на Triple H и несигурността кога ще е това на Undertaker, плановете за SummerSlam на този етап изглеждат много противоречиви, понеже се очакваше самото PPV да се гради главно около участията на двете суперзвезди.

SummerSlam & MiTB spoilers!
Spoiler:

- Говори се, че MVP е направил свой собствен theme song (по-подобие на R-Truth) и може да се очаква в най-скоро време той да бъде наложен над старият му.

- John Cena работи върху втори рап албум.

- Очаква се CM Punk да отсъства още месец заради нова операция, която трябва да му бъде направена на лакътя.

- WWE работи върху "Best of High Flyers" DVD. Споменати имена които сигурно ще бъдат отразени във видеото са Shawn Michaels, Ricky Steamboat, Jimmy Snuka, Evan Bourne и други.

Цитат :
Според Dave Meltzer в WWE се говори, че е възможно мейн евент звезда да е лидер на NEXUS. Говори се, че Triple H и John Cena са евентуалните избрани за целта единия от тях да направи Heel turn и да стане лидер на NEXUS. Както е упоменато преди, WWE е против Heel turn на Cena заради продажбите и множеството деца, които идват заради него на шоутата. Triple H иска да направи heel turn от години, но го отлага постоянно поради травми или други проблеми.

credit - BWC forum.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 10, 2010 2:58 am

В последният епизод на THS Джеф сподели на всичките си фенове, че ще става баща!
Леле, страшно щастлива съм. Някъде си бях пожелала да го видим с бебе в ръце, накрая ще се сбъдне.
СУПЕР! sun
Ау, много съм щастлива за него! Моят идол ще става бащаа.. Супер! ^^
Ето и клипа:
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeНед Авг 15, 2010 3:19 am

Рей Мистерио ще е гост във Зик и Лутър, продукция на Дисни. Take a look > click
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 17, 2010 7:05 pm

Цитат :
На записите на втория RAW снощи са обявили мачът за WWE championship на Night of Champions: Шеймъс ще се изправи срещу Ренди Ортън, Джон Сина, Уейд Баред, Крис Джерико и Острието в Six-Pack challenge match

Кредит - bwc.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeПет Авг 20, 2010 7:28 pm

Такаа.. Нещо много свежичко, за феновете на Шон. От седмица си мисля, кога да го пусна и ето, сега е момента.
Таа.. Вече и Шон си има туитър. sun
Страшно много се радвам, че можем да го следим във туитър, да видим как си прекарва деня и изобщо да сме много по-близко до Сърцеразбивача. ^^
Ето и туитърът му - @ShawmMichaels_
Както повечето му последователи знаят, той даже има сайт. За да опровергае всички слухове, че това не е той и да докаже, че туитър акаунта му е истински, той направи клип. Освен това, има регистрация във фейсбук и ютуб. Можете да ги видите тук - FB HBK YouTube HBK
Ето и клиповете:

Ето и сайтът - TheShawnMichaels.com

Лично аз, много се радвам. Когато проверявах туитърът на WWE, направо си умрях от радост.
HBK for life. heart
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 4:04 pm

Serena са я освободили от Федерацията или така поне се твърди. Ония още мълчат.

Новини - Page 2 Facepalm1 Новини - Page 2 Facepalm1 Новини - Page 2 Facepalm1

Цяла година я чаках да блесне. И когато най-накрая дебютира, решиха да се гаврят...
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :
Новини - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Новини - Page 2 Right_bar_bleue

( :
Брой мнения : 1743

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 4:15 pm

Шон < 33 ,Чичи благодаря ти за фейса му.
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
Sponsored content

Новини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 2 Icon_minitime

Новини
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Новини
» Новини
» Новини
» Новини
» Новини за дуета с Тимбърланд..

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Reality :: Кеч-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии